|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Jak mnie wszystko wkur***
![]() Dziś 10dc po laparoskopii, wszystko miało być tak pięknie i co? Zapalenie zatok i mocny antybiotyk ![]() Nikt mnie nie rozumie, nawet mąż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chce mi sę wyć z bezsilności ![]()
Edytowane przez sreberko4 Czas edycji: 2016-05-07 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Mój ginekolog nie widzi przeciwwskazań do starań, także już wszystko wiem
![]()
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Wcielam już od 6dc co drugi dzień
![]() ![]()
![]() |
#1476 |
Zadomowienie
|
To super może akurat się wstrzelicie w dobry dzień
![]() A mój wyjeżdża w pon na dluuuuugo więc będzie przerwa...:-/ Ale dopingować będę Was ![]()
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zadomowienie
|
sreberko4 najważniejsze, że nie ma przeciwwskazań do starań
![]() ![]() ![]() Qazsew może maj to Wasz miesiąc, trzymam kciuki żeby się udało ![]() zUa_tysica podoba mi się Twoje podejście do mówienia o staranich, zamienianie w żart zawsze działa ![]() ![]() No a u mnie 1dc, zażyłam już Castagnusa i zobaczymy co będzie, ale jakoś nie mam nadziei na nic... Wybieram się też w tym cyklu do endokrynologa, żeby jeszcze on sprawdził moje wyniki, ewentualnie zlecił dodatkowe badania, ja nie mam czasu ani ochoty na czekanie kolejnych miesięcy na ciążę ![]() Najgorsze, że na piątek jestem zapisana na wyrwanie ósemki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Jak się wali to się wali. Miesiąc do ślubu... jak na złość mój tata musiał się pokłocic z tz... tata pierwszy wyskoczył z rękoma ze chce się bić a tz w nerwach powiedział ze nie chce żeby był na ślubie... oboje zbyt dumni żeby się przeprosić choć wszystko było w nerwach. Najgorsza jestem ja bo między młotem a kowadlem Obraził się na mnie tata i moja mama również... bo mam takiego tz i to tz wina. |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6002936 6]Hej
![]() Jak się wali to się wali. Miesiąc do ślubu... jak na złość mój tata musiał się pokłocic z tz... tata pierwszy wyskoczył z rękoma ze chce się bić a tz w nerwach powiedział ze nie chce żeby był na ślubie... oboje zbyt dumni żeby się przeprosić choć wszystko było w nerwach. Najgorsza jestem ja bo między młotem a kowadlem Obraził się na mnie tata i moja mama również... bo mam takiego tz i to tz wina.[/QUOTE] Ło ja Cie!ale sie pokrecilo u Ciebie,wspolczuje,bo najgorzej byc wlasnie miedzy rodzicami a tz,mam nadzieje ze jakos to uda sie poukladac,bo slub bez rodzicow troche nie bardzo,no i wogole jak bedzie dzidzi to jaki kontakt z dziadkami,moze jak ochloną to sie ogarną,no i teraz wychodzi ze Ty najbardziej poszkodowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój tata mógł zrobić wszystko i powiedzieć w nerwach ale tz nie bo jest młodszy.. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 |
Zadomowienie
|
#1483 |
Zakorzenienie
|
Współczuję, mi było ciężko ja mój mąż wyjechał na 3 dni
![]() efffpe Poszło o coś poważnego na tyle by nie podali sobie teraz ręki na zgodę? ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- pater86 Trzymam kciuki za badanie męża, powinno wiele wam powiedzieć ![]() ![]()
![]() |
#1484 |
Zadomowienie
|
sreberko4
Ja tak mam już od 6 lat ;-) mniej więcej pół roku sama siedzę z psami jakby te wyjazdy do kupy złożyć. To taka norma o.O No cóż trzeba wytrzymać ![]()
#1485 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6002936 6]Hej
![]() Jak się wali to się wali. Miesiąc do ślubu... jak na złość mój tata musiał się pokłocic z tz... tata pierwszy wyskoczył z rękoma ze chce się bić a tz w nerwach powiedział ze nie chce żeby był na ślubie... oboje zbyt dumni żeby się przeprosić choć wszystko było w nerwach. Najgorsza jestem ja bo między młotem a kowadlem Obraził się na mnie tata i moja mama również... bo mam takiego tz i to tz wina.[/QUOTE] Kurcze to faktycznie nie fajnie ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6002962 6]No właśnie najgorsze ze ja jestem między tym. I mimo że ja nic nie zrobiłam to rodzice się do mnie nie odzywają bo takiego męża sobie wybrałam. No cóż jak bym miała wybierać pod kogoś to całe życie była bym sama. Mój tata mógł zrobić wszystko i powiedzieć w nerwach ale tz nie bo jest młodszy..[/QUOTE] To cóż to się Rodzicom w Twoim Tż nie podoba? Często Rodzice przesadzają... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6004075 6]Poszło w sumie o głupotę. Ciotka która lubi prowokować wszystkich dookoła... zaczęła awanturę z tata ze on nie oszczędza wody (to fakt jako jedny z nas) zawołała nas oczywiście i zapytała o nasze zdanie. Wiec tz powiedział spokojnie ze faktycznie niepotrzebnie leci woda gdy jest nie uzywaNa) moj tata się oburzyl i zaczął krzyczeć ze to ze zgodził się by tz mu mówił na Ty to nie oznacza ze może mu zwracać uwagę. Tz odparł ze bez przesady każdy z nas ma każdemu prawo zwrócić uwagę. No to tata ze miga wyjść na zewnątrz i tata pokaże mu kto jest alfa. Tz odmówił zaczęła się wymiana zdań... tz z nerwów powiedział ze nie chce go na ślubie. (Oczywiście tak nie twierdzi) ale teraz to tz wyszedł na najgorszego bo tak powiedział. Bo tata mógł powiedzieć w nerwach wszystko a tz nie. I to tz jest winny a ja jestem najgorsza bo tz nie chce przeprosić pierwszy (nie chce tego zrobić bo on chciał spokojnie pogadać a mój tata rzucił się z lapami) wiec mama ze mną nie rozmawia a tata to już w ogóle nawet na mnie nie patrzy.[/QUOTE]
Z tego co piszesz to racja po waszej stronie,a moze zapytaj ich wprost czego oni teraz od ciebie oczekują tzn czy powiedza ci zebys przekreslila wspolne lata z tz i sie rozstala odwolala slub bo sie o wode poklocili czy zebys calkiem zerwala z nimi kontakt jak wybierzesz zycie z tz?!moze jak uslysza to od ciebie to do nich dotrze ze ostro przesadzaja i sie opamietaja Edytowane przez Qazsew Czas edycji: 2016-05-07 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale dzwoniła moja mama do której dzwonił mój tata. Niestety tata przedstawił odwrotny przebieg zdarzeń ze Najpierw tz powiedział ze nie chce go na ślubie a potem tata chciał się bić. Mama powiedziała ze jest po stronie ojca. Powiedziała ze mojemu przyszłemu mężowi nie zależy na moim szczęściu bo nie przeprosi pierwszy i to ze nie miał prawa nawet tak powiedzieć w nerwach. Póki co tata powiedział mamie ze nie będzie na ślubie. A ja nie wiem w czym ja zawiniłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6004185 6]Tata od tamtej pory nie odzywa się do mnie...a ja jakoś nie potrafię zacząć rozmowę.
Ale dzwoniła moja mama do której dzwonił mój tata. Niestety tata przedstawił odwrotny przebieg zdarzeń ze Najpierw tz powiedział ze nie chce go na ślubie a potem tata chciał się bić. Mama powiedziała ze jest po stronie ojca. Powiedziała ze mojemu przyszłemu mężowi nie zależy na moim szczęściu bo nie przeprosi pierwszy i to ze nie miał prawa nawet tak powiedzieć w nerwach. Póki co tata powiedział mamie ze nie będzie na ślubie. A ja nie wiem w czym ja zawiniłam[/QUOTE] ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6004075 6]Poszło w sumie o głupotę. Ciotka która lubi prowokować wszystkich dookoła... zaczęła awanturę z tata ze on nie oszczędza wody (to fakt jako jedny z nas) zawołała nas oczywiście i zapytała o nasze zdanie. Wiec tz powiedział spokojnie ze faktycznie niepotrzebnie leci woda gdy jest nie uzywaNa) moj tata się oburzyl i zaczął krzyczeć ze to ze zgodził się by tz mu mówił na Ty to nie oznacza ze może mu zwracać uwagę. Tz odparł ze bez przesady każdy z nas ma każdemu prawo zwrócić uwagę. No to tata ze miga wyjść na zewnątrz i tata pokaże mu kto jest alfa. Tz odmówił zaczęła się wymiana zdań... tz z nerwów powiedział ze nie chce go na ślubie. (Oczywiście tak nie twierdzi) ale teraz to tz wyszedł na najgorszego bo tak powiedział. Bo tata mógł powiedzieć w nerwach wszystko a tz nie. I to tz jest winny a ja jestem najgorsza bo tz nie chce przeprosić pierwszy (nie chce tego zrobić bo on chciał spokojnie pogadać a mój tata rzucił się z lapami) wiec mama ze mną nie rozmawia a tata to już w ogóle nawet na mnie nie patrzy.[/QUOTE]
Noooo generalnie Tata się za bardzo obraził i sprowokował. Ciotka nie powinna Was w to mieszać. Najlepiej niech sobie walną Tż z Tatą po kielichu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Konto usunięte
|
Oni nigdy się nie lubili..oboje mają dumę taka ze szok - nie lubią się a są do siebie podobni. Wiec watpie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6004300 6]Oni nigdy się nie lubili..oboje mają dumę taka ze szok - nie lubią się a są do siebie podobni. Wiec watpie[/QUOTE]
A może napisz do Rodziców list w którym przedstawisz swoją stronę? Czasem tak lepiej, wszystko wypiszesz a nikt Ci nie przerwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chciałam powiedzieć prosto w oczy ale ciężko mi przychodzą takie rozmowy. Kolejny stres. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Mnie jakieś choróbsko złapało, a jutro idziemy na komunię
![]() ![]() ![]()
#1496 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Qazsew Czas edycji: 2016-05-07 o 22:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Zobacz, Twoja mama jest po stronie swojego męża. Ja byłabym po stronie swojego, nawet przyszłego (zresztą na etapie narzeczeństwa zawsze byłam). Wytłumacz mamie co zaszło na spokojnie i jeśli nadal będą obrażeni, to trzeba czekać aż im przejdzie i najwyżej skwitować, że jak macie się wszyscy obrażać o jedną kłótnię to średnio to mądre i dojrzałe. Niech sobie strzelą kielona na zgodę ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#1498 |
Zadomowienie
|
efffpe - najlepiej nie załatwiaj takich spraw pośrednio przez mamę. Niestety chyba musisz i tacie wytłumaczyć, że to jest Twój przyszły mąż i nie ma wyboru, tylko musi szanować Twój wybór. Nie może w końcu przestać się odzywać do końca życia, tylko dlatego, że mu się Twój mąż nie podoba. No i tż podobnie - niestety, jeśli dwóch facetów się uparło i obraziło to czasem ciężko ich pogodzić. Tż prawdopodobnie wyciągnie w końcu rękę i przeprosi, bo w końcu zależy mu na Tobie i na tym, żeby nie było konfliktów z Twoją rodziną. Oczywiście, że mogą się nie lubić, ale niedługo będą rodziną i będą musieli się wobec siebie zachowywać cywilizowanie, więc warto im o tym przypomnieć.
krysztalek88 - chyba coś jest z tymi żelami. Ja używałam kiedyś dawno i to akurat był jedyny okres, kiedy miałam jakieś infekcje, więc mogło to mieć związek. Teraz się przerzuciłam całkiem na mydło (dość zwykłe, nawet mało perfumowane) i nie mam żadnych problemów. Wcześniej używałam żeli do mycia ciała i one potrafią czasem podrażniać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6002936 6]Hej ![]() Jak się wali to się wali. Miesiąc do ślubu... jak na złość mój tata musiał się pokłocic z tz... tata pierwszy wyskoczył z rękoma ze chce się bić a tz w nerwach powiedział ze nie chce żeby był na ślubie... oboje zbyt dumni żeby się przeprosić choć wszystko było w nerwach. Najgorsza jestem ja bo między młotem a kowadlem Obraził się na mnie tata i moja mama również... bo mam takiego tz i to tz wina.[/QUOTE] [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6004075 6]Poszło w sumie o głupotę. Ciotka która lubi prowokować wszystkich dookoła... zaczęła awanturę z tata ze on nie oszczędza wody (to fakt jako jedny z nas) zawołała nas oczywiście i zapytała o nasze zdanie. Wiec tz powiedział spokojnie ze faktycznie niepotrzebnie leci woda gdy jest nie uzywaNa) moj tata się oburzyl i zaczął krzyczeć ze to ze zgodził się by tz mu mówił na Ty to nie oznacza ze może mu zwracać uwagę. Tz odparł ze bez przesady każdy z nas ma każdemu prawo zwrócić uwagę. No to tata ze miga wyjść na zewnątrz i tata pokaże mu kto jest alfa. Tz odmówił zaczęła się wymiana zdań... tz z nerwów powiedział ze nie chce go na ślubie. (Oczywiście tak nie twierdzi) ale teraz to tz wyszedł na najgorszego bo tak powiedział. Bo tata mógł powiedzieć w nerwach wszystko a tz nie. I to tz jest winny a ja jestem najgorsza bo tz nie chce przeprosić pierwszy (nie chce tego zrobić bo on chciał spokojnie pogadać a mój tata rzucił się z lapami) wiec mama ze mną nie rozmawia a tata to już w ogóle nawet na mnie nie patrzy.[/QUOTE] Kurde faktycznie kiepska sytuacja i to jeszcze na tak krótko przed ślubem ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.