![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
a ja dostałam lekkiej goraczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Zakorzenienie
|
ja uzywam kremu tonującego z Ziaji baż Nivei. Z Ziaji wysmiał mnie TZ- mam z serii nuno- a tam pisze nunotechnologia przeciwko pryszczom
![]() Madlen ma racje- jakas brzoskwinka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ty pędz do lekrza nawet jutro- to może byc nawet od pecherza. ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-10 o 22:25 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Zakorzenienie
|
Nema: kup kulki rozświetlające/brązujące ( w zależności od tego co wolisz) z orfilame lub avonu. Na początek, kiedy nie wiesz tak na prawdę czego chcesz, będa najlepsze. Koszt ok 40 zł.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Gość
|
Madziu, szczerze współczuje zapalenia pęcherza, to jedna z najmniej przyjemnych dolegliwości z jakimi miałam do czynienia.
Madlen, rozejrze się, dziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
#2735 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam, chodziło mi o te kulki
![]() http://allegro.pl/item276795796_guer...mythic_01.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Gość
|
aua aua aua
![]() |
![]() |
![]() |
#2737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam bronzerek BOURJOIS w tabliczce czekolady ![]() A ja mam ciut lepszy humor.. mielismy isc do carrefoura po jedzenie dzis ,a przy okazji poszlismy na kolacje przy ktorej nie omieszkalam spytac, to co w takim razie z planami mieszkaniowymi. A on, ze "No jak to? bedziemy brac kredyt i splacac go przez 30 lat" To pytam a jak to sie ma a propos jego ostatnich slow, a on "czy powiedzialem, ze nic z toba nie planuje?" (Ja tak to zrozumialam, ze juz nie planuje ) NO a do tego dostalam kolczyki od niego ![]() jeszcze poczekam chyba do swiat i zobacze co z tegio wszystkiego bedzie.. chlip |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Obserwuj i badz mila ale nie zaslepiona ![]() ![]() ![]() Madziu: Rady Lemoorki sa bardzo dobre, ale teraz jak masz goraczke, to najprawdopodobniej to od zapalenia pecherza ![]() ![]() ![]() A u ogolnego lub gina popros o furaginum .. To jest bardzo skuteczne na pecherz i nie tylko, lecz niestety wylacznie na recepte.. A teraz do lekarza jutro, biegusiem!! Duzo zdrowka Madziu ![]() Natalii 86: Wiem ze jestres bardzo zapracowana, ale jakbys tu zagladnela ..to serdecznie pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
tak tak zastosowałam sie w pelni do rad Lemoorki poza tym biorę jeszcze te globulki (z antybiotykiem na recepte - miałam jeszcze 3 bo mi je kiedyś gin przepisał na stan zapalny) wiec mam nadzieje, ze jutro juz bedzie lepiej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym mieć tak z 165 ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2741 |
Zakorzenienie
|
twin maid ja mam dokladnie taki sam stosunek do koscioła jak ty(zreszta mój TZ tez). w Boga wierzymy ale kościół (a dokładnie księża)to juz inna sprawa.
a co do slubu to tez tylko koscielny (tzw konkordatowy).. sam cywilny to nie to samo juz. dla mnie slub koscielny to slub koscielny to juz przyzeczenie ze "na zawsze". wiadomo, przyzeczenie którego juz sie nie cofnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem o co Ci chodzi z tym "na zawsze" Madzialenka ![]() Współczuję CI tego zapalenia. Nigdy (odpukać) nie miałam więc nie wiem jak to jest ale jeśli przypomina zapalenie przydatków to nie zazdroszczę.
![]() |
#2743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny! Nie wiem co się dzieje
![]() ![]() ![]() ![]()
#2745 |
Gość
|
Melodio, nie mam pojęcia co to może być, ale z pewnością polecę wybrać się do lekarza. Nikt jak on nie powie Ci cóż to takiego. Zdrowia życzę
![]() U mnie były iskry i niesnasnki, ale już spokojnie. |
![]() |
![]() |
#2746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja odstawiłam tabletki równo rok temu i nie miałam nic takiego...
![]() |
#2747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.Nie jestem za matura z religii, ani wlicznaiem średniej. Powinno być tak jak jescze z 20 lat temu- religia była po szkole w swojej parafii ![]() 3. Chodziło mi raczej o to,ze osoby deklarujace się, że nie chodza do kościoła bo ksiadz i kler stoja im za przeszkodą - nie pojawiaja sie tam nawet jak kościoł jest otwarty, traktując zachowanie klera jako dobre alibi. Poza tym aktualnie nie ma przymusu, że musze np chdozić do swojej parafii ![]() Polecam msze np u zkaonników, w klasztorach- cąłkiem inny wymiar ![]() ![]() ![]() Aha chciałam tutaj napisac, z enie pije tu do nikogo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nemo jest świetna seria samoopalaczy z Ives Rocher, po prsotu boskie i pachną migdałami, można się zakochać od pierwszego użycia. Skóra ma piękny odcień, polecam Ci. Co do tzw"różu" to ja nie jestem zwolenniczką koloru czekolady, bo jak by nie patrzył kolor brązowy na policzkach jest kolorem sztucznym i już....Ja używam różu Ives Rocher, piekny naturalny kolor, mogę jutro Ci podać jego nazwę i symbol. W każdym razie najlepszy jaki miałam....tak jakoś wyszło, że wszystkie wymienione kosmetyki są Ives Rocher a ja wcale nie jestem ich fanką ![]() ![]() A w ogóle to miłego dnia, ja dzisiaj wcześniej wychodzę z pracy, bo mam wigilię w przedszkolu ![]() Edit: Dlaczego nikt się nie odzywa ???????????? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2007-12-11 o 09:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do innych babeczek ![]() ![]() ![]() Milej wigiliii ![]() ![]() Vadi: Najwazniejsze ze teraz jestescie szczesliwi i zakochani. Ja tez przezylam cos takiego jak ty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Nie mam weny.....
#2751 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam takie pytanie od czapy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2753 | |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Cytat:
Jeżeli chodzi o anoreksję, to nigdy nikogo nie znałam z tą chorobą. Uwielbiam jeść, w sensie czuć wspaniały smak. Mniam ![]() Do kościoła nie chodzę chyba ponad 4 lata, a kiedys byłam bardzo religijna. Nawet codziennie chodziłam na mszę w wieku 18 lat! Jakieś dni skupienia, Odnowa itd. Napatrzyłam się na to wszystko i niestety zobaczyłam dużo ,,przeginania". I zauważyłam że wiele osób które są bardzo zaangażowane w różne ruchy kościelne potem odchodzi na zawsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2754 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
W Boga wierzę
![]() Myślę, ze dla 10 osób trzeba się liczyć z wydatkiem 300 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zakorzenienie
|
Od wczoraj poruszacie tematy o ktorych po prostu nie chce mi sie pisac -a mam co.
Temat anoreksji dobrze mi znany- wiem co robić by rano przy wazeniu miec 3 kg więcej...dlatego tez sama nie wiem ile tak naprawdę wazyłam w kulminacyjnym stadium choroby. Kosciół i wiara to tez temat rzeka i tez nie chce mi sie o tym pisac. Powiem tylko tyle slub cywilny był dla mnie maksymalnie mistycznym momentem....nie wazne gdzie a z kim ![]() Apolonio wierzę ze bedzie dobrze i to tylko chwilowe zagubienie ![]()
#2757 |
Gość
|
Ja też uwielbiam czas świąt, nawet jeśli kojarzy mi się w dużej mierze z ogromnymi nerwami, żeby zdąrzyć ze wszystkim i hasłami mamy 'posprzątaj' 'pomóż' mimo, że i tak to robię. W tym roku przyjeżdzam na tzw.gotowe, więc mnie to ominie. Mimo to i tak uwielbiam w finale siadac z rodziną do stołu i gadać o pierdołach
![]() |
![]() |
![]() |
#2758 |
Zakorzenienie
|
Myślałam że więcej, to uspokoiłaś mnie trochę. Muszę zrobić przelew mamie, chciałabym aby jej spokojnie starczyło na wydatki świąteczne ale z drugiej strony nie jestem sama, jest jeszcze moja wyrodna siostra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. U mnie wszystko ok ![]() ![]()
![]() |
#2760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, ja nie robię Świąt ale moja mama i muszę ją wspomóc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.