|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Heloł
![]() Ja tylko na chwilkę i muszę zmykać Vibesko, strasznie mi przykro Rzabbek, całuję Ciebie i i Rzabbiątka I za Ciocię trzymam!Mariola, zobaczysz, że wszystko się uda i będziesz miała cudowne wspomnienia ![]() Iwonko, wstaję troszkę później, ale akurat tego dnia musiałam o 5-tej Brewko, spałam dłużej zdecydowanie Dzięki! ![]() Ale dzisiaj pogoda, bleeee...
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Iwonko dziękuje
|
#3423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- no ale to dalo mi animuszu do przetrwania a porzadne spadki zaczely sie przy regularnych cwiczeniach A ile ty masz bachud wlasciwie do zgubienia ![]() Teraz tez lece dalej cwiczyc z ...............odkurzacze m Vibesko, Rzabciu i E zbiorowe ale za to az potrojne - trzymajcie sie dziewczynkiMariola - suknia cudowna i mam nadzieje ze wszystko ulozy sie pomyslnie
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
Mariola
przepraszam ze tak Cie zdradziłam tu, ale ciagle Cie widzialam na kosmetykach no i jak to tak zebysmy my nic nie wiedzialy co u Ciebie ![]() ze slubem faktycznie straszne przejscia... mam nadzieje ze wszystko sie naprostuje i bedzie cudownie suknia przesliczna!! oooj dziekuje Iwonko a co do przypadkow smiertelnych, to w sobote zmarła babcia mojej przyjaciółki na raka wątroby ![]() Rzabbko zdrowka dla dziewczyn! co one takie chorowitki ostatnio ![]() aha, widzialam Twoj brzuszek na watku 'pokaz brzuch' i po prostu nie moglam oderwac wzroku, glownie od Ciebie. pieknie wygladałas, kwitnąco, promiennie ahh |
|
|
|
#3425 |
|
Rozeznanie
|
No ja niby nie ma typowo do zgubienia bo mam nadwagę czy coś. Mi po prostu zależy na zrzuceniu minimum 3 kg żeby wrócic przynajmniej do tego co miałam rok temu (czyli 53 kg) bo czuję się z tymi dodatkowymi źle psychicznie i fizycznie - cała garderoba za ciasna (a noszę głównie dzinsy) a pod cienkimi trykotkami zaczęły mi się zarysowywać fałdy, których nigdy w życiu nie miałam! No i talia gdzieś mi się zgubiła!
![]() A już szczytem szczęścia byłoby gdybym dojechała do ok. 50 kg bo wtedy czułam się rewelacyjnie! I wtedy mi ciągle wszyscy mówili "jaka ty chuda", i brzuch płaściutki miałam... Eh, to były piękne czasy... Choć tak na prawdę nigdy chuda dosłownie nie byłam bo już mam taką budowę że tyłek i uda zawsze miałam takie... gęste, nawet jak ważyłam 49-50 kg to udo miałam! No i na dodatek to mam 160 cm w kapeluszu dlatego tym bardziej mi zależy żeby mieć wygląd normalny a nie... "panoramiczny" ![]() ![]() ![]() Wiem, że zaraz mogą się pojawić głosy że przesadzam, że nie mam co gubić. Ale tu nie chodzi o prawidłową wagę wyliczaną z jakichś wskaźników tylko o moge dobre samopoczucie. A najbardziej boję się tego, że jak zacznę tyć to nad tym nie zapanuję. Od mamusi dostałam tendencję do tycia i jak się nie przypilnuję to przepadnę z kretesem... A do garsonek się nie nadaję - nawet jak będę miała 60 lat to będę w dzinsach śmigać.... no chyba że tak się roztyję że nie dostanę rozmiaru ![]() A na dodatek mój mąż, moja córka, teściowa dwie szwagierki - same suchoty! Chudzi jak wióry... A ja musze na nich patrzeć jak wciągają jeden posiłek za drugim a sami są jak te widelce... A ja tylko siedzę, zazdroszczę i idę po twarożek... ![]() ![]() ![]() Edit: "... Wątku "pokaz brzuch"... ?! O kurka! Muszę chyba porządnie przeszukać to forum bo ja głównie z robótkowego tu przylazłam i chyba jeszcze dużo nie widziałam! |
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
bachud jakie przeszkadzam!! no cos Ty
niektore z nas nic tu nie maja do gubienia, po prostu spamują radosnie tu ten watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=69855 Rzabbka jest na przedostatniej stronie w tej chwili ![]() ehh 53 kg... to jest dla mnie raczej nieosiagalne przy tym jak sie diety trzymam... ale ale, dzis znowu na siłownie |
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej Ślicznotki
Pogoda dziś jest ble ![]() Bachud, a mogę spytać ile masz wzrostu? ![]() Mój podrzutek jakby podobny do Twojego brata, no, ale jednak ma jakieś tam zalety i wady, które mnie urzekły w nim i vice wersa ![]() Buziaczki dla Wszystkich chorowitków i niewyspanych EDIT: Doczytalam, ja mam 164 i waze 54-53, jak mniej wygladam, jak po ciezkiej chorobie
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
hej Iwuś
ja zdrowa, ale spalam 9h i sie za nic nie wyspalam.. nie wiem co jest
|
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3430 |
|
Rozeznanie
|
Jak mnie się wydaje to może ze 160 cm (to info z dawnych ajkichś pomiarów ale juz na 100% nie urosłam - co najwyżej się skurczyłam
)To nie wątek dla mnie. Pooglądałam trochę brzuchy ale co tam oglądać... Tam nic nie widac poza jakimiś kostkami... Tylko Rzabba rzeczywiście miała co pokazać Śliczny! Mi kiedys tak ślicznie było widać kostki - nie wiem od czego - chyba od miednicy? Już tak sobie myślę, że może chociaż ciut, ciut poćwiczę dopóki mnie za bardzo nogi nie bolą... Chociaż chyba znowu zaczyna mi się rzut choroby więc będe miała wykręt żeby nie ćwiczyć ![]() Kurka! Coś muszę zrzucić! Chcę znowu nosić "normalnie" dzinsy i nie mieć stresu czy mi guzik w końcu trzaśnie publicznie czy nie! A wszystkich spodni nie będę wymieniać i tyle! |
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
no! i tak ma byc!
|
|
|
|
#3432 | ||
|
Zadomowienie
|
O la boga - Rzabbko - rzeczywiscie, juz zapomnialam - kolosalna roznica pomiedzy toba a Ania
![]() Cytat:
Nie wiedzialam ze popelniam jakis faux pas - zawsze myslalam ze dzinsy sa odpowiednie dla kazdego wieku ![]() Cytat:
![]() A ja zrobilam dzisiaj wielka glupote za ktora musze zaplacic - wyszorowalam w korytarzu grout szczotka ryzowa i jest taka roznica ze musze zrobic caly dom A i dzwonili ze sklepu ze moj lewy but sie znalazl
|
|
#3433 |
|
Rzabbocop
|
Cześć
Ja mam do zgubienia przede wszystkim brzuch i jakies 5 kg fatu do wagi sprzed ciaży i potem następne +/-5kg do dobrego samopoczucia Młodzież niestety cały czas rozgorączkowana, myślę ze to wszystko przez to że przez cały tydzień kisiłyśmy sie we własnych zarazkach ![]() no i nie wiem co dzisiaj robić, chciałam z dziewczynami pojechać dzisiaj do parku i jeszcze na moment do miasta skoczyć bo wczoraj już nie zdążyłam do niektórych sklepów myśle, ze jak im spadnie poniżej 38 st to skoczymy a jesli nie, to przejdę sie chociaz wokół domu z nimi bo pogoda dzisiaj nawet całkiem ładna |
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boze, Lide, ze Ty masz zdrowie.. ale z 2 strony taki trening ze szczotą ryzową.. 5kg mniej na wstepie ![]() a no i gratuluje buta ![]() ![]() |
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
hehe-nawet Brewkę wywiało na brzuchowy wątek
![]() Rzabbciu-brzusio cudny był a dziewczynki to pewnie z braku spacerków się rozchorowały ![]() Vibesko-
|
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
no bo jak Brewka by nie przyszpiegowala Rzabbkowego brzuszka!
![]() Anus jak sie czujesz? czytalam ze mala spac Ci dziś nie dała?
|
|
|
|
#3437 |
|
sophisticated
|
nie lubię tego wątku, ale brzuch Rzabbki mnie skusił
od początku Misia była prześliczna ![]() o przepraszam ja nikogo nie szpieguję zła jestem, bo mi Klorane z apteki wywiało a jeszcze tydzień temu był ![]() i w ogóle zły dzień mam dzisiaj, coś mi w plerach strzyknęło rano i chodzę jak Jaruzelski stara chyba jestem no i w dodatku Beatka się prawie nie odzywa pan od internetu będzie miał złe sny jak dłużej pozwleka |
|
|
|
#3438 |
|
Rozeznanie
|
Jak chodzi Jaruzelski?!
|
|
|
|
#3439 |
|
sophisticated
|
jakby kij połknął
zdaje się, że przez gorset, ale nie rozrywkowy tylko ortopedyczny
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Brewuś
Ten chłop z netu chyba jakiś nienormalny jest - juz sie cztery razy ze mna umawiał i nie dosyć , ze nie przyjeżdza to jeszcze nawet nie daje znać, a my czekamy jak głupki jakieś. Dzisiaj znowu miał byc rano, na telefony i smsy nie odpowiada. jestem juz na etapie neostrady ![]() A wogóle wkurzona jestem, zamówiłam mój piecyk, zapłaciłam z góry i czekam, czekam . Wczoraj sie pytam kiedy będzie, a oni mi na to ze po swiętach. No to zrezygnowałam, maja mi kase zwrócic, ale cos jej narzie nie widac. Zamówiłam gdzie indziej i będzie w tym tygodniu, ale sie wkurzam.
|
#3441 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
ja nie wiem, ale to wszędzie tacy popaprańcy teraz, już święta się na mózgi rzuciły czy co ![]() Beatko za drugie podejście do kuchenki lecę do przedszkola |
|
|
|
|
#3442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Na kuchnię, co niby jest w szybkim zakupie
muszę czekac do dwóch tygodni![]() Edit: Ja juz z tym głupkiem rozmawaić nie będę. Niech sobie mój podrzutek rozmawia jak chce, bo ja zamierzam wypowiedziec umowe. Tyle ze ja nie mam za bardzo wyboru i pozostaje mi tylko neostrada
|
#3445 |
|
Rozeznanie
|
Co Wy wszystkie tych podrzutków macie?
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu mamy nie mieć
![]()
|
#3447 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[quote=bachud;5999607]Mam nadzieję, że by wylazł... choć na trochę... A jak by nie wylazł to by jej zbytnio w życiu nie przeszkadzał Siedzi cichutko w swoim kąciku i klika...
[quote] Brzmi calkiem interesujaco... ![]() Cytat:
Fajnie ze sie odezwalas. Suknia jest piekna. Prosciutka ale bardzo efektowna z tym "plaszczykiem". Tylko nie wiem czy Cie ten "dlugi rekaw" az tak ogrzeje! A za slub koscielny trzymam ![]() Cytat:
I dla Ciebie Beatko tez. A ja sie dzis czuje fatalnie. Cos mnie lupie w gnatach! I w ogole wszystko jest do
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
ano w nocy sobie troszkę bryka i częściej je,ale jak całe dnie przesypia to kiedyś musi
![]() ale nie płacze za dużo to jakoś daję radę Brewuś-Zuzek długo się dzisiaj przyglądał z przewijaka Twojemu obrazkowi był zauroczony ![]() chyba musisz jogę zacząć ćwiczyć,żeby nie strzykało ![]() Beatko-no masz się z tymi fachowcami ![]() ale teraz przed świętami będzie jeszcze gorzej niestety
|
|
|
|
#3449 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam! Uprzedzam, ze smutkow bedzie czesc dalsza...
![]() ( wdalszej czesci)Dzis rano po wyjsciu z pracy musialam szyby skrobac . Az musze sie podzielic tym ewenementem, bo w zeszlym roku robilam to tylko 2 razy. Oczywscie bylam zaskoczona zima niczym polscy drogowcy i zadnego sprzetu nie mialam... ![]() Biedne male Rzabbki... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziekuje Cytat:
![]() ------------------ Ok, a teraz zaczynam... Wlasnie stracilam kolejny poranek. No moze nie calkiem, bo odpisy aktu malzenstwa udalo mi sie zalatwic, podobnie z wyslaniem waznych pism urzedowych (to nic, ze w kolejce stalam ponad godzine )Bylam w kancelarii parafialnej oddac odpis aktu malzenstwa i podac (p[o raz trzeci) adres parafii w Polsce, gdzie podobno ma byc moj slub 26 grudnia. Z nikim nie moglam porozmawiac, bo nikogo nie bylo. Ksiadz, ktory zalatwial wszystkie nasze papiery (raczej usilowal tylko to zrobic) wyjechal na caly tydzien Proboszcza nie bylo, a pani w kacelarii nie miala pojecia, co jest grane w mojej sprawie, bo dzis jest na zastepstwie Poinformowalam pania, ze papiery skladalismy wszystkie w polowie pazdziernika i ze wyjezdzamy do Polski w sobote. Jesli papiery nie dotra na czas musze odwolac slub ![]() Jutro jestem umowiona z proboszczem rano, jak rowniez z krawcowa, ktora skraca mi sukienke. Wylam w samochodzie cala droge powrotna, teraz zreszta tez i ide wyc dalej w poduszke, bo teoretycznie powinnam byc w lozku i spac przed kolejna nocka... ---------------------- Przepraszam za te poranne smutasy, ale juz naprawde mam wszystkiego dosyc...
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Mariolko
Jestem pewna , ze Ci sie wszytko uda A suknia bajeczna
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

za Ciocię trzymam!
Dzięki!

- no ale to dalo mi animuszu do przetrwania a porzadne spadki zaczely sie przy regularnych cwiczeniach 

suknia przesliczna!! 

przy tym jak sie diety trzymam... 

a jeszcze tydzień temu był
go