|
|
#2791 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
|
|
|
|
#2792 |
|
Gość
|
57cm w talii? Łał Vadi, brawo
![]() Przez bardzo krótki okres czasu kręciłam hula-hopem, ale naprawdę czułam się szczuplejsza i bardzo polecam. Koszt hh to jakies kilka zł i chyba sobie znów sprawię
|
|
|
|
#2793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czesssc ![]() ![]() Pisalam Magdzie juz wczoraj, ze jak nie moze do gina to niech idzie do ogolnego. Bo z takimi sprawami nie ma zartow Ale ona NAS NIE SLUCHA i sobie szkodzi Ja tez tak raz zwlekalam i niczym dobrym sie to nie skonczylo Tyle ze teraz juz jestem madrzejsza i z takimi sprawami nie czekam do ostatniej chwili![]() Witaj Capturku ![]() Dorinko: Masz racje jezeli dwoje ludzi wezmie slub koscielny, tylko po to zeby nie wiem pokazac sie przed rodzina, na tzw.pokaz, to uwazam ze to nie ma sensu. Ja wiem jedno: Dla mnie slub koscielny jest bardzo wazny/ale to jest zwiazne z moja wiara/ i chce zeby Bog polaczyl Nas, to znaczy przed nim przysiadz milosc tej drugiej osobie, zeby byl z Nami w tym wyjatkowym dniu Ale zeby malzenstwo przetrwalo, to nie wystarczy tylko zlozyc przysiegi w kosciele i spoczac na laurach. I ze Bog wszystko zalatwi. On moze byc drogowskazem poprzez np.wspolna modlitwe. Po slubie trzeba takze kazdego dnia pielegnowac ta milosc we dwoje jak piekny kwiat Poprzez czyny, gesty, uczucia itp.. tak zeby caly czas wzrastala i dawala nam sile" Ze razem mozemy wszystko i pokonamy wszelkie przeszkody "
|
|
|
|
|
#2794 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
tylko te uda i boczki - czyli to samo co Ty, Dorinko
|
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
CAPERUCITAROJA gdyby była u mnie taka sytuacja wzięłabym to pod uwagę ze wzgl. na Tża, skoro to jedyna opcja na wyjazd i odpoczynek we dwoje....ale czy to oznaczałoby że Twoja mama, rodzice będą sami ? Bo wtedy to jest dylemat
, jeśli rodzina jest liczna ja może postąpiłabym egoistycznie, czasem warto zrobić coś dla siebie, Tża Vadi ostatnie pyytanie, hula-hop zwykłe ze sklepu zabawkowego czy sportowego, ponoć duża różnica w opanowaniu,,,,,ze sportowego kręci się samo ?
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja mam zamiar dzis wyprodukować pierniczki![]() Swięta sa co roku a do Hiszpani na swięta i sylwestra nie zawsze mozna pojechac. Ja próbowalbym rozmawiac z mama i wytłumaczyc powód ewentualnej zmiany decyzji .EDIT. Wiecie ze ja w zyciu się nie mierzyłam...i nie mam zamiaru....zreszta do wagi tez mam wstręt.
|
|
#2798 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
najzwyklejsze, tylko kup sobie takie o duzej srednicy, latwiej je krecic
|
||
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba nie do końca z tym hula-hop tak jest....
Bo są takie profesjonalne, i prócz średnicy róznią się ciężarem ![]() Właśnie Tż dzwonił, co z tym hula-hop bo stwierdził, że tez w to wchodzi, jutro jedziemy szukać sprzętu. Kochany facet |
|
|
|
#2801 |
|
Rozeznanie
|
Haniu kochana! Ja pierogi produkuje od dwoch miesiecy, bo sie najesc nie moge. Piernikow jeszcze w zyciu nie robilam. Nawet nie wiem czy sa trudne do opamowania, dlatego chcialam sie podszkolic u mamy.
Moi rodzice beda z moja siostra sami, gdybym nie przyjechala. A z tym wyjazdem to jest taki myk, ze po pierwsze ja tych znajomych za bardzo nie lubie, bo sa zdeczko dziwni, a poza tym Niemcy, wiec musialabym sie dostosowac, a owym jezykem nie wladam jeszcze zbyt biegle. Ale ta Hiszpania i zadowolony Tz kusi. Aaa i oni biora syna 12-sto letniego. Potem by sie okazalo, ze wcale nie jest tak kolorowo, albo wszyscy byli by zadowoleni oprocz mnie. Jak sie znam to najbardziej mozliwa wersja wydarzen.
|
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/item279909789_...uper_cena.html |
|
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, że w końcu wątek trochę odżył
![]() co do ślubu - to ja chcę wziąć ślub kościelny. jednak TŻ jest niewierzący.. jeszcze zobaczymy, jak to będzie ![]() twin-maid, a jaka to parafia? tzn która? ![]() dorinko, dziś ta wigilia przedszkolna? to ja mam prośbę byś mi później opowiedziała, bo ja mam zorganizować wigilię dla rodziców w środę
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorinko, ja po takim zwykłym miałam cały czerwony brzuch, a zdarzały sisę i siniaki na kościach biodrowych, więc tego bym na pewno nie zaryzykowała
|
|
|
|
|
#2806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Rozeznanie
|
To Wy po golym brzuchu tym hula-hopem
Czy to norma? Strach kupic dziada. A ile dziennie trzeba krecic, zeby byly efekty? Na skakance nie moge, bo dwa razy probowalam i dwa razy sasiad z dolu przylecial. A skakalam cichutko jak myszka
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kręciłam po 20 minut w jedną stronę
|
|
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Naszła mnie na to ochota bo tesciowa wczoraj piekła i pieknie pachniały w całym domu. Robi się bardzo prosto. Miksuje składniki, odstawia ciasto na godzinę, a później po prostu wałkuje i wycina rózne kształty .Co do tego wyjazdu...cóz musisz przedyskutowac z TZ wszystkie za i przeciw.
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecuje jutro podac bo dokładnych proporsji nie pamiętam, a przepis mam w domu
|
#2813 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja tez bym sie bala takim co dorinka pokazala.. Ale wiesz mialam zwykle, takie ze sklepu zabawkowego i to rodzice mi kupili w wieku 8 lat i teraz niedawno sie zlamalo he he.. I kiedys nim krecilam jakies kilka mcy temu i naprawde daje niezly wycisk wcale nie potrzeba tych pierdulek Mysle ze wazna jest systematycznosc Tak jak z tym skakaniem na skakanceCytat:
Ja tez pierniczkow nie pieklam nigdy..I bardzo prosze podaj przepis ![]() Ps. Ja robie na swieta sernik z brzoskwiniami: Zawsze wychodzi
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
. Wczoraj mój mąz złapał jednego i chca się w niego wgryźć prawie zęba złamał![]() EDIT. Mam mam mąz napisał na gg ![]() 75 g margaryny ( np: Kasia ) 250 g miodu 125 g cukru 1 opak. przyprawy do pierników 500 g mąki 2 łyzeczki. proszku do pieczenia 1 jajco w rondlu roztopic margarynę miód i cukier. Przestudzoną mase wlac do miski Mąke z proszkiem do pieczenia oraz przyprawę do pierników dodac wraz z jajcem do masy miodowej. Zagniecone ciasto pozostawic pod przykryciem na 1-2 godz. Z rozwałkowanego na grubosc ok. o,5 cm ciasta wycinac pierniczki piec w rozgrzanym do 200 C piekarniku przez 15-20 minut Pierniczki odstawic na 2-3 tyg w suche i chłodne miejsce Tyle smacznego
|
|
#2816 |
|
Zadomowienie
|
Dobra dziewczyny ja zmykam do domciu i po drodze jakies zakupy zrobic i rachunki poplacic
Ale pogoda brzydka, no ale co tam: wazne ze w sercu wiosna![]() A za przepis tez bede wdzieczna Haniu Milego wizazowania ![]() Pa pa |
|
|
|
#2817 |
|
Rozeznanie
|
Moja mama cos tam z tym piernikiem czaruje i tylko nie wiem czy ciasto surowe musi sie odlezec, czy juz upieczone, zeby skruszalo. Cus tam z tym piernikiem jest.
Ale,ale, musze Was pochwalic za przepisy, ktore udalo mi sie tuz przed trachnieciem kompa sciagnac z mazatkowego. Hihi kurczak w pomidorach, ze paluchy lizac. Dwa razy robilam dzien, po dniu. I Hani kurczak po sycylijsku i tagiatele w sosie szpinakowo-smietanowo-serowym. Lo matko, jakie dobre! Hihi, a nie lepiej w jakiejs cienkiej bluzeczce krecic? Anitko, no wlasnie tak mysle ja Ty. ja sie szybko zrazam i jak cos spawia mi bol, to szybko sie zniechecam. Edytowane przez caperucitaroja Czas edycji: 2007-12-11 o 14:55 Powód: hula gula |
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Teściów zapraszamy na obiadek to właśnie to robimy Bo im też bardzo smakuje ![]() A ja lubię na goły brzuch kręcić
|
|
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

ja też tak chcę. Teraz mam chyba około 70 i nie wydaje mi sie że mam wielki brzuch, ale 57- to brzmi bosko
ale ja w ogole jestem mala

dziewczyny
i sobie szkodzi
Ja tez tak raz zwlekalam i niczym dobrym sie to nie skonczylo
Tyle ze teraz juz jestem madrzejsza i z takimi sprawami nie czekam do ostatniej chwili
- czyli to samo co Ty, Dorinko
, jeśli rodzina jest liczna ja może postąpiłabym egoistycznie, czasem warto zrobić coś dla siebie, Tża 

.