|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Bierzesz?!
No! I tak wyglądają moje postanowienia co do chudnięcia! Zdążyłam sie publicznie zobowiązać że schudnę i... właśnie do mojej pracy wszadził głowę kolega który w/g mojej wiedzy powinien być daleko od Polski i przyciósł mi siatę ciastek ![]() Dobrze że mnie koleżanki i koledzy z pracy trochę poratują no ale i tak coś musze zjeść, prawda? ![]() ![]()
|
|
|
|
#3452 |
|
Rzabbocop
|
Mariolu
![]() Ja wierzę, że teraz wyczerpujecie już limit wszystkich "pod górkę" żeby na po ślubie już nic nie zostało Ann ![]() fotki poproszę Twojej ślicznotki |
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Wcale nie musisz
![]() Ale jak chcesz to jedz Tylko później nie marudź, ze nie ma efektów
|
#3454 |
|
Rzabbocop
|
Bachud coś musisz zjeść ale nie koniecznie ciastka
![]() Mariolu a suknia piękna |
|
|
|
#3455 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiedziałam, że mnie podsumujecie... Sama też będę miała wyrzuty sumienia ale na szczęście to mi się na prawdę nie często zdarza... Generalnie jem znacznie mniej słodyczy niż dawniej... No dobra, zamknęłam ciastka w kuchni i wszystkim kazałam jeść DYSKRETNIE... może sie uda... ;-) |
|
|
|
|
#3456 |
|
Wtajemniczenie
|
Biore!
![]() Skoro mieszka w internecie to spakuj go w maila i przysylaj!
|
|
#3457 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() EDIT Jeszcze jedno kobiety Czy któraś z Was ma może jakiś tani rower treningowy? Na allegro widziałam że jest dużo takich nawet do 200 zł. Tylko nie wiem czy to warto... Nie zależy mi żeby się za bardzo powaznie usprzętawiać a to wydaje mi się najprostrzym rozwiązaniem. Co myślicie? |
|
|
|
|
#3458 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() A biedaczek w ogole wie co jego "kochana" siostrzyczka mu szykuje?
|
|
#3459 |
|
sophisticated
|
Mariolka kochanie, nie dawaj się!!!
czy te papiery muszą być wysłane pocztą? weż je w swoje ręce i przywieź, przecież teraz jeszcze problem z pocztą może dojść, bo już kwiczy przed świętami ![]() nie mogą ci najpiękniejszego dnia w koszmar zamienić Annusiu ma Zuzia dobry gust a po jodze to mogłyby mi się nogi zacząć zginać w drugą stronę, nie zaryzykuję na razie ![]() Beatko a ten net masz w jakimś małym osiedlowym kablu? |
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Brewus net mam radiowy
![]() W małym wiejskim kablu
|
#3461 |
|
Rozeznanie
|
No pewnie, że nie! Jego trzeba jakoś tak podstępem bo święta się zbliżają a ponieważ jest ode mnie kilkanaście lat starszy to od kiedy pamiętam przy łamaniu opłatkiem i mama i tata za każdym razem życzyli mu... żony... Od kilku lat mama już sobie podarowała tylko zawsze mówi "no, i Ty wiesz czego..." Chociaż chyba w zeszłym roku już ze śmiechem powiedziała że się poddaje
![]() ![]()
|
|
|
|
#3462 |
|
sophisticated
|
znaczy że pan jest szefem pewnie
no to z donosikiem nie ma gdzie lecieć ale wstrzymaj się jeszcze z neozdradą, oni też ci od ręki nie założą ![]() a ja się skupię i wyślę panu sugestywny koszmar z konkretnym przesłaniem ![]()
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko- już dawno miałam pisać-fajny avek
ale taki jakiś złośliwy diabełek-zupełnie nie podobny do Ciebie ![]() Mariola-właśnie-przewieżć nie możesz? albo faksem czy cós ? bo poczta jest tragiczna i już teraz nie daje rady ![]() Bachud-daj sobie spokój z rowerem,lepiej wyjdź na szybki spacer jeśli biegać nie możesz,a ćwiczyć hantlami możesz? bo siłowy jest najbardziej efektywny oczywiście jeśli współgra z dietką ![]() Rzabbko-mała cały czas śpi,więc nie ma co fotografować ![]() ale już zauważam dłuższe momenty z otwartymi oczami-choć niestety w nocy postaram się cosik nowego zrobićTy swoje ślicznoty lepiej wrzuć |
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Brewus bardzo proszę o porządny koszmar.
Pan ma na imie Artur, żeby adresatów nie pomylić ![]() Brewko mnie nawet nie tyle chodzi o to ze nie może dojechać, bo ja rozumiem ze różne rzeczy się zdarzają, ale ze łajza nas totalnie olewa i nawet smsa nie wyśle. A my marnujemy swój czas. Mój D juz dwa razy rano na niego czekał, i w związku z tym musiał sie spóxnic do pracy. Ja za to całą sobote spedziłam w domu.
|
#3465 |
|
sophisticated
|
Ann bo ja z natury złośliwa jestem tylko się maskuję
ale w okresie przedświątecznym na chwilę ze mnie wyłazi takie kryzysowe parę dni, że mam dość porządków, zakupów, gotowania i moich kochanych dzieciaczków oraz szanownego małżonka ![]() Beatko jestem w idealnym stanie psychicznym do koszmarów no właśnie to jest najbardziej wkurzające w tych fachowcach a Gadmarka to gdzie? od aniołków nie zaglądała chyba
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam kryzysowe dni Iwonko/Brewko
![]() Mam tak dosyc wszystkiego, łacznie z praca że mogłabym krzywde porządna komus zrobic ![]() A jak sie koszmary nasyła? Daj przepis na pw ![]() Bo mam paru kandydatów ![]() Edit: Brak dostępu do netu ma oczywiście pewne plusy ![]() Wczoraj posprzątałam w szafie, poukładałam ciuchy, nawet je poprasowałam, czego zazwyczaj nie czynię z lenistwa
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
hehe-pan Artur to niech się ma lepiej na baczności
bo jak tu wszystkie ciotki się zaweźmiemy to już żadnego kabla do ręki nie weźmie ![]() wysyłam mu mordercze ****iki ![]() Brewuś jakoś trudno jest mi w to uwierzyć ![]() Beatko-
|
|
|
|
#3468 |
|
sophisticated
|
to na razie takie motywacyjne koszmary trzeba, żeby jednak przyleciał szybciutko
np. narzeczoną w ciąży z transparentem: Idź zarabiać na bliźnięta ![]() EDIT lecę do szkoły dla odmiany, do wieczora |
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
Żone posiada i dzieci w liczbie mnogiej. Dokładnej liczby nie znam
![]() Uciekam do domu Słoneczka
|
#3470 |
|
Rzabbocop
|
Położyłam spac dziewczyny
Helena 39,9 Miśka 39,4 dostały calpol i mam nadzieję ze pomożewczorajsze fotki |
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
:HI:
Smarkata moja oki. Ja też. Mariola. Wierzę, ze będzie dobrze, nasze kciuki maja ponoć moc magiczną. dziewczynki, zaciskamy! ![]() Suknia cudna. Elegancja i prostota. Sam smak. Już Cię w niej widzę. Jaka fryzura? Ty masz cudne włosy. Rzabbko, całuję mocno dziewczynki zgorączkowane, a jeszcze mocniej ich mamusię. Odszczekuję, co złego powiedziałam na jasia_ia. Tzn, wszystko co mówiłam prawda jest, ale sie zrehabilitowali. Przysłali życzenia świąteczne i próbki trzech zapachów, m. in. Cerruti 1881. Brewka, ten zapach przypomina mi twoje ukochane Hall, choć jest mniej wodnisty. Przetestuj, bo wg. mojego nosa podobieństwo uderzające. Bea, swego czasu rozsyłałam maila z takim wiszącym facetem. Wiszącym za... Wyślij ten obrazek panu Arturowi z "serdecznymi" życzenia ode mnie. Niech się ma na baczności jeśli ty nie będziesz miała netu jak nalezy.
|
#3472 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje.
Cytat:
Dziekuje. Cytat:
![]() A co do pytania o papiery... Taka zgode wystawia biskup, ktorego na naszej wyspie nie, a najblizszy w Portsmouth, tam wlasnie zaginely moje papiery. Biskup nie wysyla ich do macierzystej (czyli w moim przypadku- G) parafii, tylko do parafii, gdzie ma byc slub. Organizowane wzystko bylo w polowie pazdziernika, gdzie zapewniano mnie, ze gora do 2 tygodni powinno byc wszystko zalatwione i papiery beda w Polsce Co do poczty, to doskonale zdaje sobie sprawe z sytuacji i az mi sie zoladek wykreca na lewa strone. Cytat:
Cytat:
Trzymaj sie jakos... Cytat:
Jesli chodzi o fryzure, to jej nie bedzie, bede miala wlosy tak, jak zawsze, tylko swiezo obciete i zafarbowane. Z moimi wlosami nie da sie nic wymyslic, zreszta ktora fryzjerka przyjdzie do mnie 26.12? Zreszta po moich ostatnich doswiadczeniach z ukladaniem wlosow na slub mojej kuzynki- fryzjerkom stanowczo mowimy nie! wygladalam o-krop-nie. I to nie tylko moje zdanie Dzieki za cieple slowa dotyczace sukni Ide jesc pizze i wyc dalej... A potem do pracy... A waga 69,5... ech...
|
|
#3473 |
|
sophisticated
|
już rozumiem Mariolko
no rzeczywiście zamotane to wszystko niemożliwie, ale wiesz wszystkie nasze oby jutro już były lepsze wieści Rzabbko ślicznie Miśce w sukience buziaki chorowitkom Maglisko mój nos nie znajduje żadnego podobieństwa miądzy Hallo a Cerruti, a nawet wręcz przeciwnie
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu bardzo Ci współczuję i zaciskam z całych sił kciuki, aby skończył się ten koszmar i w końcu zaczęło się układać
![]() samopoczucie gorzej niż źle, małż do niedzieli na nartach, a ja koncentruję się na tym, zeby jeszcze nie rodzić, choć coraz częściej boli mnie brzuch i chyba w końcu skapituluję i pojadę na izbę przyjęć. A mały ciągle chory. W ramach zbliżającyhc się świąt i porodu i innych spraw wymyślnych, dzisiejszy dzień miałam spędzić na zakupach. Ale nie dało rady. Zaliczyłam fryzjera, zapłaciłam jak za zboże, ale warto było. I w ogóle jakoś ostatnio to blee. I jeszcze czeka na mnie przebranie piotrka na bal karnawałowy, ma być tomek ciuchcia, bez dwóch zdań. Bea, kedy zaczynamy pieczenie aganioków? całuski
|
|
#3475 |
|
sophisticated
|
Gadmareczko daruj sobie te zakupy, toć masz rodzinę wokół, listę zrób i niech zasuwają
piernik i Tomek to wystarczające wyzwania a może chociaż Gruby Dyrektor? ![]() ale proszę o efekt fryzjera koniecznie |
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
Beatko - przesyłam dużo energii zeby facet w końcu przylazł Mariola - dla Ciebie duzo moich wirtualnych uścisków i pozytywnych mysli, zęby się udało i kciuków!!! Rzabciu - dziewczynki super Misia w sukieneczce!!! ![]() Duzo zdrówka!!! |
|
|
|
#3477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mariolka, ja bardzo wierzę, że mimo przeciwności losu, wszystko się uda. I gorąco Ci tego życzę i trzymam
![]() Gadmarko, jak to na narty pojechał? ![]() Chłopy to jednak poczwary paskudne ![]() Nie przemęczaj się I fotki fryzurki też kcem ![]() Bea, ja też mu ślę koszmary senne A z tą kuchenką to naprawdę przegięli Rzabbek, współczuję Ale brzusio jaki śliiiiiczny Bachud, bardzo dobrze, że bierzesz się za siebie w takim momencie. Łatwiej zrzucić 3-5 kg., niż potem kilkanaście. ![]() Ja to przegapiłam i wyglądam jak Smok Wawelski I nie jest ważne, co inni myślą - ważniejsze to, co czujesz sama Cytat:
A już sytuacje, że musi poświęcić się w jakiś sposób dla dziecka, to bardzo rzadkie są po rozwodzie ![]() Kobiety znacznie lepiej się w tym sprawdzają. Cytat:
Ja też, ja też A że dzielna, to od daaawna wiadomo ![]() Brewko, ja też nie wierzę Maglis, są faktycznie bardzo podobne, Moim zdaniem nie warto
|
|
#3478 |
|
Rzabbocop
|
Gadmarko leż i zaciskaj nogi
Helena znowu ma 40,0 st Misia niewiele mniej
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolko
![]() Nia płacz kochana, ja wierzę że oni się pozbierają do kupy i uda się tobie te wszystkie formalności załatwić. Będę jutro mocno kciukać za ciebie Przytulam wszystkie smutaski, chorowitki i niedobitki, jak ja Was dziewczyny rozumiem Rzabbko, jaka córcia śliczna, rozkoszna, zakochałam się w tym aniołeczku, nic tylko całować i przytulac, w sukieneczce wygląda miodzio, a ta choinka mmm ![]() Ehhh... ja wciąż taka rozmemłana chodzę :\ EDIT: Rzabus, ![]() Biedulka
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbek, biedne te Twoje dziewczynki
Vibesko, tulam Dziewczyny, muszę, po prostu muszę to wkleić. Poryczałam się normalnie ![]() Zerknijcie na post Kijanki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post6012172 Coś pięknego
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

dostały calpol i mam nadzieję ze pomoże