Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty 2016:) - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-09, 09:53   #2221
Elena_22
Wtajemniczenie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie byłam Do mojego wróżbity nie ma miejsc Albo takie same bezproblemowe ciąże jak u mnie albo jakiś nawał po 500+. Ale UWAGA UWAGA- już się seksiłam z moim nieczułym mężem (nawet 2 razy) i jest wszystko OK . Chyba lepiej mnie zszyli niż za 1 razem

Ale Wy zamówiliście catering. Pamiętam, że trochę lipa wyszła ale zawsze. Mi mama musi flaki z rosołem ugotować bo tych pierwszych niegdy nie robiłam.

Dziękuję za tego posta

Dziewczyny- a może kupcie sobie jakieś bluzy i zanieście do krawcowej na wszycie suwaków?

Ja dałam swojej sukienkę z lidla żeby mi wszyła suwak zamaskowany od lewej do prawej pachy i zapłaciłam za całą usługę z suwakiem 25 zł i to w Warszawie. Więc myślę, że u Was by było taniej.
Badzia, to na szaro to dobre .

z krawcową to dobry pomysł, u nas za wszycie suwaków 10 zł woła , ale ze swoim suwakiem.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Paula, nasze dzieciaki pokazują, ze maja swoje charakterki
Z tymi zebami to jak na mnie za szybko .

Dzaasti , będzie w ońcu lepiej, każdy skok sie kiedys kończy...
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-09, 09:54   #2222
zolii
Raczkowanie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Identyko jak moja umiala ładnie zolwika robić a teraz już nie umie i leży z nosem w kocu

Nie umiala w rączkę łapać zabawek - a dzisiaj dla terapeutki złapała w dwie ręce i się smiala

Tydzień temu plakala jak jedna stronę cwiczyla jej pani i dzisiaj zadowolona a płakała na swojej ulubionej

Wszyatko na opak

Kurczę u mnie już jest 26 stopni

A ja muszę w domu siedzieć bo czekam na kuriera

Będę spacer na balkonie jak nic

Która oglądała 3 odcinek gry o tron? ?

Ja to już czekam na 20
Eh gra o tron...
Nie dosc ze dziecko chore, urlop do d... to jeszcze nowego odcinka nie obejrze bu
zolii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-09, 09:56   #2223
kaaasi
Zakorzenienie

Lucy z publicznym karmieniem udalo się bez stresu i problemu
Wykalacka kciuki za wizytę lepiej późno niż wcale

Badzia jak masz pomoc z gotowaniem i miejsce w domu na tyle ludzi to czemu nie może być fajnie dobrze ze z mężem ok
Dobry pomysł z suwaka mi zeby wszyc chyba tak zrobię mam krawcowa obok
Piękna pogoda dziś u nas tż poleciał coś tam załatwiać a ja usypia małego tzn lezymy sobie i widzę że zaraz zaśnie to pójdę posprzątać
Agaciorek nawet takie uwagi potrafią wkurzyc....wszyscy teraz mądrzy i tylko by nosili na rękach bez sensu ja tego unikam

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-09, 09:58   #2224
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dzaasti Pokaż wiadomość
cześć !
Eh... padam na twarz ! do tej pory nie mogę się nadziwić jak znajdujecie czas, żeby tu się regularnie udzielać Mój Adaś rozpoczął 11 tydzień i chyba dopadł nas skok rozwojowy jest tak płaczliwy i marudny, wisiałby ciągle na cycusiu... a jak zniknę mu z oczu to też jest płacz... jestem po prostu wykończona ! nie mam kiedy zjeść, już nie mówiąc o ogarnięciu bajzlu który panuje dookoła mnie
U nas to samo. Właśnie kminię jak i kiedy wyjść na dzisiejszy spacer skoro on się co chwila budzi. Jest taka piękna pogoda...

elena- a starszej twojej córki kiedy zaczęły wychodzić?
Ja wiem, że u mnie i u TŻ-ta w okolicach 8 miesiąca były i u Małgosi tak samo się pojawiły więc wcześniej się nie spodziewam.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-09, 10:12   #2225
Lola2828
Zadomowienie

Hej! Ale szalejecie z postami od rana 😀Mała jeszcze śpi więc mam 5 minut 😀Paula super ze Mija Ci tak ładnie śpi! A jak w dzień? Dalej aż tak absorbujaca czy jakaś poprawa? Elena jestem w szoku z tymi zębami 😂 ciekawe jak u nas, ja nawet nie mam kogo zapytać jak było ze mną i siostra kiedy żeby szły 😒 Lucy u nas z cycaniem tak samo nerw jak musi się wysilać i proszę mnie przestawić na drugiego 😀 no i maks 5 min i spadaj mamo 😝 ale lubi potem poleżeć i pogadać i wtedy Wien że najedzona bestia 😀 Agaciorek kciuki za bioderka i relaksuj się tam 😘Zolii zdrówka dla maluszka 😘 Co do różnicy wieku u mnie z siostrą 8 lat dzieciństwa nie wspominam miło ja gowniara chciałam się bawić a ona już chłopaka miała z resztą swojego obecnego męża 😂 ale teraz jest super jeżeli chodzi i dogadywanie się bo nie cierpię jej charakteru... Ale to inna bajka 😀
Stary 2016-05-09, 10:13   #2226
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
I fajnie , Arturek to mały obieżyswiat .
Moja siostra kiedys była 2 mce w Norwegii i wróciła zachwycona, po zdjeciach widziałam, ze powody miała

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Marcia, moje cycki sa za małe mały do nich nie sięga.
Ale przeciez bys lezala obok niego to ustawiasz go tak by trafil buzia w cyc ?poprobuj bo to super wygodne
O ja cie juz zabki????

Badzia no to chyba gratulacje :-D

Zosia zmusiła mnie do calkowitej zmiany pościeli. Lezala sobie na lozku podnosze ja a patrze tu sie kupa wylala haha. I pozlo do prania wszystko :-D
Stary 2016-05-09, 10:15   #2227
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Badzia, to na szaro to dobre .

z krawcową to dobry pomysł, u nas za wszycie suwaków 10 zł woła , ale ze swoim suwakiem.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Paula, nasze dzieciaki pokazują, ze maja swoje charakterki
Z tymi zebami to jak na mnie za szybko .

Dzaasti , będzie w ońcu lepiej, każdy skok sie kiedys kończy...
Moja to ma charakterek juz od poczęcia

Od zawsze chce mnie wykonczyc

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-09, 10:19   #2228
Dzaasti
Rozeznanie

Cytat:

Mój mały to taki złośnik... ja nie wiem po kim
Ma niespełna 3 miechy... a tak piszczy ze złości, że ja jestem w szoku, ze takie małe dziecko potrafi tak okazywać swoją złość...
Stary 2016-05-09, 10:20   #2229
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Zolii

Biedna ty

Dużo zdrówka !

Lola

W dzień to jak się cud zdarzy to pospi. Teraz myślałam że pospi po ćwiczeniach ale gdzie tam pił godziny i oczy jak 5 zł

Czyli dalej schemat butla ręce mata ręce zabawka ręce pampers ręce disco polo ręce

Mia i Tosia <3

Stary 2016-05-09, 10:28   #2230
Paumyd
Raczkowanie

Paula, wspomniałaś o disco polo- kupiłam Igorowi muzykę klasyczna dla maluchów i ile razy nie włączę tyle razy kończy sie płaczem. Załączę polo tv i z zaciekawieniem słucha i sie śmieje. Ewidentnie boys wygrywa z betowenem :p
Paumyd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-09, 10:34   #2231
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Suuuper

Ola a jakiego Ty masz iPhonea w ogóle? (pytam bo jestem maniak!)

Lamia co Ty mówisz ale coś złego w tych szczepionkach wyszło czy co????????? Zestresowana się czuję, my szczepilismy nią Hanie i za 2 tyg znowu

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

ech a mi się przypomina jak osatatnio czytałam o tych domach dziecka w Ugandzie, gdzie dzieci nie płaczą, jest cisza. Bo te dzieci są nauczone,że i tak nikt do nich nie przyjdzie, więc w pewnym momencie przestały płakać. Straszne to jest

Wczoraj oglądałam ten film "Pokój" i strasznie mnie rozbił emocjonalnie. Jest świetny, ale gdybym nie miała jeszcze dzieci to by na mnie nie zrobił takiego wrażenia. A tak to strasznie przeżyłam...

Właśnie też za pomocą Aninis kupiłam laktator elektryczny bo jak u nas z kp nie było dobrze tak teraz jest masakra a bardzo bym chciała chociaż do pół roku życia karmić choćby z dokarmianiem ale jednak

Pod Twoim wpływem obejrzałam dziś z mężem ten Pokój. Myślę, że ktoś jak Ty, czyli kto ma dziecko już -proszę o zrozumienie- bardziej okazujące uczucia słowa i tak dalej to musi przeżyć strasznie ten film... My też oczywiście patrzylismy na niego przez pryzmat Hani i nas bardzo poruszył aczkolwiek teoretycznie.

iPhone 5s. Czekam na te co teraz wypuszcza bo ma byc model wielkości piątki. Szóstki to straszne kobyły dla mnie.

Ja oglądałam pokoj w szpitalu jak byłam ostatnio i sCzerze mówiąc nie zrobił na mnie wrażenia za bardzo ten film

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edytowane przez ja :)
Czas edycji: 2016-05-09 o 10:47
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-09, 10:37   #2232
Dzaasti
Rozeznanie

Paumyd... u nas króluje Akcent
Stary 2016-05-09, 10:49   #2233
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zolii Pokaż wiadomość
Dzien dobry w ten kiepski dla nas poranek. Chwile nas nie bylo bo trzeba bylo sie ogarnac przed wielka wyprawa do polski. Wszystko poszlo fajnie bez problemu przejechalismy 1200 km I nastepnego dnia pokazal nam sie babel na glowce. Pomyslalam ze to moze potówki czy cus bo w koncu pare godzin w tym nieszczesnym foteliku ale bylo ich coraz wiecej. A dzis juz jestesmy 3 dzien w szpitalu. ..Z ospa
:/

Wysłane z mojego GT-I9195I przy użyciu Tapatalka
o jaaa, no to niezle? wiadomo gdzie dziecie złapało?
jedyny plus to ze bedziecie miec to za sobą..

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Aagaciorek Pokaż wiadomość
Ogolnie to urlopujemy sie dalej Dzis mamy wizyte u laryngologa, niech sprawdzi to nieszczesne wedzidelko. A jutro ortopeda i kontrola bioderek. Trzymajcie kciuki

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
kciuki
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-09, 11:02   #2234
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paumyd Pokaż wiadomość
Paula, wspomniałaś o disco polo- kupiłam Igorowi muzykę klasyczna dla maluchów i ile razy nie włączę tyle razy kończy sie płaczem. Załączę polo tv i z zaciekawieniem słucha i sie śmieje. Ewidentnie boys wygrywa z betowenem :p
U nas to samo :-D
Stary 2016-05-09, 11:06   #2235
Paumyd
Raczkowanie

Widać mamy bardzo rozrywkowe dzieci w przyszłości bedziemy ich szukać po dyskotekach a nie filharmoniach :p
Paumyd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-09, 11:07   #2236
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Widać mamy bardzo rozrywkowe dzieci w przyszłości bedziemy ich szukać po dyskotekach a nie filharmoniach :p
Taa tz powiedział Zosi ze do 21 roku zycia zadnych imprez i chlopakow haha
Stary 2016-05-09, 11:23   #2237
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
Lucy z publicznym karmieniem udalo się bez stresu i problemu
Wykalacka kciuki za wizytę lepiej późno niż wcale

Badzia jak masz pomoc z gotowaniem i miejsce w domu na tyle ludzi to czemu nie może być fajnie dobrze ze z mężem ok
Dobry pomysł z suwaka mi zeby wszyc chyba tak zrobię mam krawcowa obok
Piękna pogoda dziś u nas tż poleciał coś tam załatwiać a ja usypia małego tzn lezymy sobie i widzę że zaraz zaśnie to pójdę posprzątać
Agaciorek nawet takie uwagi potrafią wkurzyc....wszyscy teraz mądrzy i tylko by nosili na rękach bez sensu ja tego unikam
He, a moja teściowa i babcia męża same mówią, żebyśmy tyle nie nosili, bo nauczymy , a my lubimy ponosić naszego bąbla, K. też prosi, żeby go jej dac do noszenia, ale jeszcze za mała jest.

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
U nas to samo. Właśnie kminię jak i kiedy wyjść na dzisiejszy spacer skoro on się co chwila budzi. Jest taka piękna pogoda...

elena- a starszej twojej córki kiedy zaczęły wychodzić?
Ja wiem, że u mnie i u TŻ-ta w okolicach 8 miesiąca były i u Małgosi tak samo się pojawiły więc wcześniej się nie spodziewam.
Badzia, nie pamiętam dokładnie, ale coś w okolicach 4-5 mca , dlatego szok przeżyłam, ale ewidentnie to zęby widać
Mojej siostry dzieci wszystkie zaczęły zabkowac około 3 mca , tylko każde inaczej przechodziło.

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Ale przeciez bys lezala obok niego to ustawiasz go tak by trafil buzia w cyc ?poprobuj bo to super wygodne
O ja cie juz zabki????

Badzia no to chyba gratulacje :-D

Zosia zmusiła mnie do calkowitej zmiany pościeli. Lezala sobie na lozku podnosze ja a patrze tu sie kupa wylala haha. I pozlo do prania wszystko :-D

Marcia, mój nerwus wyjdzie z siebie, zanim trafie, z cyckiem mu do buzi, jemu musi być szybko i duzo .

eee najwazniejsze, ze kupa jest

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:

Moj teraz zaczął pokazywac rózki, dochodzi nawet do rękoczynów , tzn. z jego strony, nie mojej- kopie mnie i bije łapkami, jak mleko nie leci tak jak chce a w kiszkach mu burczy .

Dzieciaczki nas testują, wykańczac beda w okresie dorastania
Stary 2016-05-09, 11:33   #2238
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

Weź bo mi aż wstyd przed sąsiadami
Dobrze ze.niemcy słów nie rozumieją

Moja ttlko to chce słuchać
Akcent weekend i ci piękni i młodzi toż ja na you tube nawet jej puszczam

A ona rży jak kon

A jeszcze jak matka tanczy i śpiewa to klękajcie narody tak brecha

Najgorzej ze wszystkie filmiki malej jak nagrywam to w tle leci jaki hit z polo tv
I wstyd komuś pokazać

Tym bardziej ze w pl ja zawsze śmiałam się z tych co tego słuchają

Ale poradzić jak mia nie lubi him korna czy mansona

Mia i Tosia <3

Stary 2016-05-09, 11:34   #2239
zolii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
o jaaa, no to niezle? wiadomo gdzie dziecie złapało?
jedyny plus to ze bedziecie miec to za sobą..

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

kciuki
Obstawiamy szczepienie tam miala kontakt z innymi dziecmi, teoretycznie zdrowymi. .. no I minelo 2 tygodnie I 2 dni do pierwszego babla czyli sie zgadza.

Stary 2016-05-09, 11:40   #2240
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Taa tz powiedział Zosi ze do 21 roku zycia zadnych imprez i chlopakow haha

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Weź bo mi aż wstyd przed sąsiadami
Dobrze ze.niemcy słów nie rozumieją

Moja ttlko to chce słuchać
Akcent weekend i ci piękni i młodzi toż ja na you tube nawet jej puszczam

A ona rży jak kon

A jeszcze jak matka tanczy i śpiewa to klękajcie narody tak brecha

Najgorzej ze wszystkie filmiki malej jak nagrywam to w tle leci jaki hit z polo tv
I wstyd komuś pokazać

Tym bardziej ze w pl ja zawsze śmiałam się z tych co tego słuchają

Ale poradzić jak mia nie lubi him korna czy mansona
Mój mąż to discofan, córkę już przerobił pod siebie, o M. jeszcze walczę .

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Milek wreszcie wstał, idziemy na spacerek
Stary 2016-05-09, 11:48   #2241
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, prawda, ja tu gadu gadu, a zapomniałam napisać, ze M. ząbki idą
Dzis rano jak śmiał sie przy cycu, wydawało mi sie, ze są białe kreseczki na dolnym dziąsełku, zawołałam męża, i ząbki jak byk , jeszcze nie przebite ale bardzo wyraźne .
Na majówkę jak byliśmy u moich rodziców, mama upierała się ,że takie pchanie łapek to na ząbki, nie wierzyłam jej, ale jak widac ma rację , dzwoniłam dzis do niej, bardzo się cieszyła i mówiła, ze moja siostra miała 2 ząbki w wieku 2 mcy
Elena nie strasz... moja gwiazda ma 2 m-ce i też ostatnio non stop całe piąstki do buzi wpycha.
Wczoraj jak wracaliśmy z krk to non stop jej ślinę wycierałam a i tak ostatecznie całą sukienkę w dekoldzie miała mokrą 😂

Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-09, 12:10   #2242
kaaasi
Zakorzenienie

Marciar zapytaj tż czy pa mięta jak sam młody był
Mam już receptę na szczepionki i znowu po kieszeni dostane masakra jakas ale ostatni raz wszystko taki zestaw to już plus

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Elena szybko z tymi zebami ale może i dobrze u nas całe pięści w buzi, główkę ładnie podnosi ale daleko mu do przakręcona się samemu

Stary 2016-05-09, 12:11   #2243
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Mam już receptę na szczepionki i znowu po kieszeni dostane masakra jakas ale ostatni raz wszystko taki zestaw to już plus
Ja do dzisiaj się wstydzę jak pomyślę sobie, że jako dziecko puszczałam na moim jamniku mydełko fa na fulla przy otwartym oknie hahahaha 😂😂😂

Stary 2016-05-09, 12:19   #2244
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Ja do dzisiaj się wstydzę jak pomyślę sobie, że jako dziecko puszczałam na moim jamniku mydełko fa na fulla przy otwartym oknie hahahaha 😂😂😂

Tez coś puszczał am tylko chyba coś innego ale z tych klimatów

Stary 2016-05-09, 12:32   #2245
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Mój mąż to discofan, córkę już przerobił pod siebie, o M. jeszcze walczę .

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Milek wreszcie wstał, idziemy na spacerek

Mój tż to tez disco fan

Mia i Tosia <3

Stary 2016-05-09, 12:58   #2246
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha 😂 albo śpiewałam białego misia
I było jeszcze coś o czarownicy... jakoś tak to szło rzeki przepłynąłem, góry pokonałem, wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem 😂😂😂
Cytat:

Stary 2016-05-09, 13:05   #2247
zolii
Raczkowanie

W calym krakowie nie maja szczepionek na ospe. I kazdy mowi co innego jedni ze szczepic sie koniecznie a inni ze to juz nie pomoze tz bo juz za pozno bo juz zarazony albo po prostu juz mial ospe ale ja przeoczyl

Stary 2016-05-09, 13:15   #2248
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Elena szybko z tymi zebami ale może i dobrze u nas całe pięści w buzi, główkę ładnie podnosi ale daleko mu do przakręcona się samemu
Powiedzial ze wlasnie pamieta dlatego jej zabroni haha

Disco jest spoko :-D na imprezy pasuje w sam raz:-D
Stary 2016-05-09, 13:26   #2249
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedzial ze wlasnie pamieta dlatego jej zabroni haha

Disco jest spoko :-D na imprezy pasuje w sam raz:-D
A ja z własnego doświadczenia wiem, że nie ma co bronić, bo dzieciak i tak wykombinuje jak wyjść na swoje. 😉
Moja mama nie pozwalała mi ani robić imprez w domu, ani na nie chodzić... a ja potrafiłam się wymknąć z domu wieczorem niezauważona... co było gorsze bo włóczyłam się sama po nocy zanim dotarłam do znajomych... cud, że nikt mnie nie zamordował.
Dlatego ja mam w planach pozwalać córce na imprezy w domu... pod okiem rodziców 😄 albo też zawozić ją i odbierać imprez, żeby sama po nocy nie łaziła.

Stary 2016-05-09, 13:34   #2250
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
A ja z własnego doświadczenia wiem, że nie ma co bronić, bo dzieciak i tak wykombinuje jak wyjść na swoje. 😉
Moja mama nie pozwalała mi ani robić imprez w domu, ani na nie chodzić... a ja potrafiłam się wymknąć z domu wieczorem niezauważona... co było gorsze bo włóczyłam się sama po nocy zanim dotarłam do znajomych... cud, że nikt mnie nie zamordował.
Dlatego ja mam w planach pozwalać córce na imprezy w domu... pod okiem rodziców 😄 albo też zawozić ją i odbierać imprez, żeby sama po nocy nie łaziła.

Ja to samo bo i mnie tak rodzice wychowywali. Ale on se tak gada, przyjdzie co do czego to zmieni zdanie

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości