![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Dzisiaj odebrałam zamówienie z 16 i to moje wrażenia:
* nowa WOH - ładny zapach, podoba mi się * pęseta - śliczne opakowanie a sama dobrze wyrywa wloski, super * lakier do paznokci za 4,90zł - nie żałuję zakupu, fajny lakier * czarny cień do powiek - ładny czarny kolorek z granatowym brokacikiem, podoba mi się * jogurt malinowy - mniej malinowy niż na kartce zapachowej ale podoba mi się * gąbka owocówka - słodka hihi ![]() * torebka japońska - ładna, duża, myslałam że będzie mniejsza, warta swojej ceny, malinowy kolor * nawilżający krem do rąk był alternatywny ale nic nie jest w nim zmienione, nawet napisy po polsku ![]() * przybornik do maniciuru i makijażu- elegancki, bardzo ładny, jest w nim wszystko co niezbędne: pęseta,pilnik,pędzelki do makijażu, obcążki, rzeczy do paznokci (te szpikulce itd.) Już mam zamówienie na II termin bo na III to chyba troszkę za późno, choć zobaczę jeszcze |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale ja dziś i w ogóle niekumata jestem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
To może zależy od tych dostawców, bo u mnie raz była karteczka, jak nikogo w domu nie było
![]()
#2434 |
Zakorzenienie
|
u mnie w brakach jedynie szminka Anew Beauty Chocolate Frosting ze str.119
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Raczkowanie
|
[quote=kasia2439;6012457]przybornik do maniciuru i makijażu- elegancki, bardzo ładny, jest w nim wszystko co niezbędne: pęseta,pilnik,pędzelki do makijażu, obcążki, rzeczy do paznokci (te szpikulce itd.)
Hej a czy te przybory do makijaży sa solidnie zrobione? Tzn. czy włoski nie wypadają i czy są miękkie? A także jeśli chodzi o przybory do paznokci czy są rzeczywiście ze stali nierdzewnej i czy są solidnie zrobione ---> moja mamusia zażyczyła sobie ten przybornik do manikiuru dla pań ten różowy w kat15 i jak przyszedł to obydwie przetestowałyśmy owy produkt co się okazało te przybory: pilniczek wyginał się w różne strony, nożyczki o mało się nie złamały przy obcinaniu paznokci... ![]() ![]()
#2436 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Na okładce Nowej Ty nr 14 . ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a nie lepiej zadzwonić do avonu i się dowiedzieć u nich będzie szybciej niż ją nękasz telefonami. Właściwie to dlaczego oan ma wiedzieć dlaczego ty nie masz korekty, jest tysiące powodów, może poczta przetrzymała paczkę, teraz jest okres przedswiąteczny i naprawdę sama wysyłam paczki i niekiedy proirytet idzie prawie tydzień, w avonie też pewnie nie maja tylko twojej korekty do zrobienia, ja zawsze jak wysyłam paczkę ze zwrotami to licze się z tym, że trwa to około 2 tygodni od wysłania zanim pojawi się korekta na moim koncie. chyba nigdy się nie zdażyło aby korekta była szybciej niż 7 dni. Zadzwoń do avonu i się dowiedz czy twój kosmetyk już dotarł do nich, może ci powiedza,że go maja, ale np księgowa sie nie wyrabia ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2438 | |
Zakorzenienie
|
[quote=Rozilla;6012630]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny znowu przychodzę do Was z prośbą, zabijcie mnie jeśli to pytanie już było, ale kompletnie się pogubiłam
![]() Mam pytania: 1) Na fakturze jest napisane, że próbki i katalogi nie wliczają się do opustu a jak składałam swoje 1 zmówienie w biurze to baba kazała mi zaliczyć aby mieć większy % ![]() 2) Nie zgadzają mi się wyniki faktury, co źle robię? chciałam sprawdzić czy wszystko się zgadza i tak po prostu policzyłam, bo raczej pomyłki n fakturach avonu nie powinny zawierać błędów? Na fakturze mam tak: * Ogółem wartość produktów po cenach katalogowych: 808,90 * Wartość produktów nie objętych opustem : 118,10 razem za to: 927zł Obliczony opust : 225,40 opust: 30% Obliczyłam też że za kosmetyki, które miały 10% razem wyszło = 96,30zł Nie wychodzi mi 225,40 a w niektórych fakturach więcej... Okropnie się czuję pisząc tu do Was w takich sprawach, ale zaraz chyba się popłaczę ze złości ech ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny....
Co sądzicie o płatkach kojąco-chłodzących pod ocy ze SPA Wody Mineralne Islandii? Zastanawiam się czy kupić cioci na gwiazdkę... Ma KWC są tylko 3 opinie, a zależy mi na jakieś szczerej ocenie tego specyfiku... A jeśli nie te płatki to co polecacie? chciałabym coś z pielęgnacji, najlepiej ze SPA... Katalogi i próbki WLICZJĄ się do tej kwoty, która świadczy o wysokości zamówienia, o wysokości opustu o tym, czy bedziesz płacić za realizację małego zamówienia... Ale od cen tych produktów się nic nie odlicza już! jakbyś zamówiła katalogów za 140 zł i jakis produkt za 15 zł, to zapłacisz 140 zł za katalogi, i te 1o0 zł z kawałkiem za produkt (bo łacznie zamówienie masz za ponad 150 zł czyli opust 25%, ale opust odejmuje się tylko od katalogowych produktów).... Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam...
![]() |
#2441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Odnosząc się do takiego normalnego zamówienia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
po 2 może masz coś z biżuterii a ona ma 20% >???? oki obliczyłam ile powinnaś mieć i wysło mi : 808,90- 96,30zł =712,60 z tego upust 213,78 upust z rzeczy 10% to 9,63 razem upust 223,41 więc czemu się złościsz skoro masz na fakturze więcej upustu niż powinnaś mieć ? To przecież na Twoją kożyść jest o prawie 2 zł ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2444 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2450 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Netto się nie wlicza niestety do wartości zamówienia, dlatego ja nie pokazuję go klientkom, tylko rodzinie. ![]()
![]() |
#2452 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() EDIT: dopisek **************** Chciałam Was jeszcze prosić o radę, bo jestem w takiej sytuacji, że tylko jedna osoba zamówiła u mnie zestaw Christian Lacroix Noir i zastanawiam się nad zamówieniem sobie zestawu Rouge aby uzykać 45% na te perfumy, tyle, że nie mogę ich brać pod uwagę do wypracowanego % i brakuje mi 100zł aby uzykać 35% na resztę kosmetyków i nie wiem czy warto wziąć tą perfumę Rouge czy po prostu zrezygnować i mieć większy zarobek? co myślicie? Obecnie mam kilka flakonów innych perfum, ale oferta kusi ... Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2007-12-12 o 00:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Możesz zamówić dla siebie Rouge, a potem ewentualnie odsprzedać komuś z jakimś upustem, bo wiadomo w katalogu drogo ![]()
![]() |
#2454 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mojego zamówienia to złożyłam wczoraj ok. 15tej i nadał czeka. Dziwne, że jeszcze nie pobrali do realizacji...zaczynam się denerwować. Czy to, że edytowałam zamówienie mogło mieć jakiś wpływ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Raczkowanie
|
A ja skladałam zamowienie z kat 16 wczoraj wieczorkiem na 1056zl i teraz patrze ze mam pobrane do realizacji mam nadzieje ze przed praca jeszcze uda mi sie zobaczyc fakturke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2458 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2460 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kilka razy podbijalam i zalapywalam sie na wyzsza nagrode bo niby z jakiej racji mam jej nie dostac skoro braki nie sa z mojej winy? moja liderka tez zrobila konkurs, za chwilke jade odebrac nagrode ![]() czyli w kat. 15 nagroda od oms i liderki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.