Wszystko o Avonie II - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-11, 21:05   #2431
kasia2439
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Dzisiaj odebrałam zamówienie z 16 i to moje wrażenia:

* nowa WOH - ładny zapach, podoba mi się
* pęseta - śliczne opakowanie a sama dobrze wyrywa wloski, super
* lakier do paznokci za 4,90zł - nie żałuję zakupu, fajny lakier
* czarny cień do powiek - ładny czarny kolorek z granatowym brokacikiem, podoba mi się
* jogurt malinowy - mniej malinowy niż na kartce zapachowej ale podoba mi się
* gąbka owocówka - słodka hihi
* torebka japońska - ładna, duża, myslałam że będzie mniejsza, warta swojej ceny, malinowy kolor
* nawilżający krem do rąk był alternatywny ale nic nie jest w nim zmienione, nawet napisy po polsku
* przybornik do maniciuru i makijażu- elegancki, bardzo ładny, jest w nim wszystko co niezbędne: pęseta,pilnik,pędzelki do makijażu, obcążki, rzeczy do paznokci (te szpikulce itd.)

Już mam zamówienie na II termin bo na III to chyba troszkę za późno, choć zobaczę jeszcze
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 21:06   #2432
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Moment... Zamawiałam ten żel wcześniej i akurat przyszedł mi, ale przecież teraz w Netto jest 500ml! Tamten był mały,a ten jest duży. Więc to że tamte już nie przychodziły nie ma nic do rzeczy, bo to po prostu całkiem inny produkt
Rzeczywiście

Ale ja dziś i w ogóle niekumata jestem
Stary 2007-12-11, 21:08   #2433
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
U mnie żadnych kartek nie zostawiają.
To może zależy od tych dostawców, bo u mnie raz była karteczka, jak nikogo w domu nie było

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 21:14   #2434
patusia22
Zakorzenienie

u mnie w brakach jedynie szminka Anew Beauty Chocolate Frosting ze str.119
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 21:20   #2435
Rozilla
Raczkowanie

[quote=kasia2439;6012457]przybornik do maniciuru i makijażu- elegancki, bardzo ładny, jest w nim wszystko co niezbędne: pęseta,pilnik,pędzelki do makijażu, obcążki, rzeczy do paznokci (te szpikulce itd.)

Hej a czy te przybory do makijaży sa solidnie zrobione? Tzn. czy włoski nie wypadają i czy są miękkie? A także jeśli chodzi o przybory do paznokci czy są rzeczywiście ze stali nierdzewnej i czy są solidnie zrobione ---> moja mamusia zażyczyła sobie ten przybornik do manikiuru dla pań ten różowy w kat15 i jak przyszedł to obydwie przetestowałyśmy owy produkt co się okazało te przybory: pilniczek wyginał się w różne strony, nożyczki o mało się nie złamały przy obcinaniu paznokci...jednym słowem BADZIEWIE! Odrazu zwróciłam. Stąd takie moje wyczerpujące pytanie, bo trochę się boję zamawiać czegoś podobnego i potem tego rozczarowania Z góry dziękuję.

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 21:21   #2436
mischelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
dziewczynki powiedzcie mi na której stronce w Nowa Ty jest informacja o tej promocji przy składaniu zamóienia na III termin k16 bo ja tego nie mogę za chiny znaleźdź nigdzie!

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
ale o to chodzi, że to niby napisane jest w nowa Ty a ja mam przed sobą i to i panorame i nigdzie nie mogę tego znaleźdź :/

Na okładce Nowej Ty nr 14 .

Cytat:
Napisane przez Asiek15 Pokaż wiadomość
Ale wcześniej mi odpisała że koreka powinna być w środe albo w czwartek najpóźniej w poniedziałek a dziś juz wtorek... Matkoo dlaczego mnie to spotkało ? Teraz do niej pisze nie odpisuje nawet na gg, dzwonie nie odbiera... To co ja moge sobie innego pomyslec? Bez jaj... ja bym czegoś takiego nie zrobiła..
Zadzwoń z innego numeru telefonu

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 21:58   #2437
monaliza666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asiek15 Pokaż wiadomość
Ale wcześniej mi odpisała że koreka powinna być w środe albo w czwartek najpóźniej w poniedziałek a dziś juz wtorek... Matkoo dlaczego mnie to spotkało ? Teraz do niej pisze nie odpisuje nawet na gg, dzwonie nie odbiera... To co ja moge sobie innego pomyslec? Bez jaj... ja bym czegoś takiego nie zrobiła..

a nie lepiej zadzwonić do avonu i się dowiedzieć u nich będzie szybciej niż ją nękasz telefonami. Właściwie to dlaczego oan ma wiedzieć dlaczego ty nie masz korekty, jest tysiące powodów, może poczta przetrzymała paczkę, teraz jest okres przedswiąteczny i naprawdę sama wysyłam paczki i niekiedy proirytet idzie prawie tydzień, w avonie też pewnie nie maja tylko twojej korekty do zrobienia, ja zawsze jak wysyłam paczkę ze zwrotami to licze się z tym, że trwa to około 2 tygodni od wysłania zanim pojawi się korekta na moim koncie. chyba nigdy się nie zdażyło aby korekta była szybciej niż 7 dni. Zadzwoń do avonu i się dowiedz czy twój kosmetyk już dotarł do nich, może ci powiedza,że go maja, ale np księgowa sie nie wyrabia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-11, 22:04   #2438
kasia2439
Zakorzenienie

[quote=Rozilla;6012630]
Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
przybornik do maniciuru i makijażu- elegancki, bardzo ładny, jest w nim wszystko co niezbędne: pęseta,pilnik,pędzelki do makijażu, obcążki, rzeczy do paznokci (te szpikulce itd.)

Hej a czy te przybory do makijaży sa solidnie zrobione? Tzn. czy włoski nie wypadają i czy są miękkie? A także jeśli chodzi o przybory do paznokci czy są rzeczywiście ze stali nierdzewnej i czy są solidnie zrobione ---> moja mamusia zażyczyła sobie ten przybornik do manikiuru dla pań ten różowy w kat15 i jak przyszedł to obydwie przetestowałyśmy owy produkt co się okazało te przybory: pilniczek wyginał się w różne strony, nożyczki o mało się nie złamały przy obcinaniu paznokci...jednym słowem BADZIEWIE! Odrazu zwróciłam. Stąd takie moje wyczerpujące pytanie, bo trochę się boję zamawiać czegoś podobnego i potem tego rozczarowania Z góry dziękuję.
ja tak tylko looknęłam sobie do niego bo to dla klientki ale wydawało mi się wszystko solidne. Moja siostra zamawia sobie go na II termin
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 22:19   #2439
NasteCzka
Wtajemniczenie

Dziewczyny znowu przychodzę do Was z prośbą, zabijcie mnie jeśli to pytanie już było, ale kompletnie się pogubiłam

Mam pytania:

1) Na fakturze jest napisane, że próbki i katalogi nie wliczają się do opustu a jak składałam swoje 1 zmówienie w biurze to baba kazała mi zaliczyć aby mieć większy % i bądź tu mądrym ...

2) Nie zgadzają mi się wyniki faktury, co źle robię? chciałam sprawdzić czy wszystko się zgadza i tak po prostu policzyłam, bo raczej pomyłki n fakturach avonu nie powinny zawierać błędów?

Na fakturze mam tak:
* Ogółem wartość produktów po cenach katalogowych: 808,90
* Wartość produktów nie objętych opustem : 118,10
razem za to: 927zł
Obliczony opust : 225,40
opust: 30%
Obliczyłam też że za kosmetyki, które miały 10% razem wyszło = 96,30zł

Nie wychodzi mi 225,40 a w niektórych fakturach więcej...

Okropnie się czuję pisząc tu do Was w takich sprawach, ale zaraz chyba się popłaczę ze złości ech ...
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 22:20   #2440
nutka85
Wtajemniczenie

Dziewczyny....
Co sądzicie o płatkach kojąco-chłodzących pod ocy ze SPA Wody Mineralne Islandii?

Zastanawiam się czy kupić cioci na gwiazdkę...

Ma KWC są tylko 3 opinie, a zależy mi na jakieś szczerej ocenie tego specyfiku...

A jeśli nie te płatki to co polecacie?
chciałabym coś z pielęgnacji, najlepiej ze SPA...

Katalogi i próbki WLICZJĄ się do tej kwoty, która świadczy o wysokości zamówienia, o wysokości opustu o tym, czy bedziesz płacić za realizację małego zamówienia...
Ale od cen tych produktów się nic nie odlicza już!

jakbyś zamówiła katalogów za 140 zł i jakis produkt za 15 zł, to zapłacisz 140 zł za katalogi, i te 1o0 zł z kawałkiem za produkt (bo łacznie zamówienie masz za ponad 150 zł czyli opust 25%, ale opust odejmuje się tylko od katalogowych produktów)....

Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam...
Stary 2007-12-11, 22:26   #2441
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monaliza666 Pokaż wiadomość
a nie lepiej zadzwonić do avonu i się dowiedzieć u nich będzie szybciej niż ją nękasz telefonami. Właściwie to dlaczego oan ma wiedzieć dlaczego ty nie masz korekty, jest tysiące powodów, może poczta przetrzymała paczkę, teraz jest okres przedswiąteczny i naprawdę sama wysyłam paczki i niekiedy proirytet idzie prawie tydzień, w avonie też pewnie nie maja tylko twojej korekty do zrobienia, ja zawsze jak wysyłam paczkę ze zwrotami to licze się z tym, że trwa to około 2 tygodni od wysłania zanim pojawi się korekta na moim koncie. chyba nigdy się nie zdażyło aby korekta była szybciej niż 7 dni. Zadzwoń do avonu i się dowiedz czy twój kosmetyk już dotarł do nich, może ci powiedza,że go maja, ale np księgowa sie nie wyrabia
Ja u siebie w biurze oddawałam 2 kosmetyki do zbiorowego zwrotu w srodę, a już wczoraj miałam zrobiona korektę faktury

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-11, 22:40   #2442
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Katalogi i próbki WLICZJĄ się do tej kwoty, która świadczy o wysokości zamówienia, o wysokości opustu o tym, czy bedziesz płacić za realizację małego zamówienia...
Ale od cen tych produktów się nic nie odlicza już!

jakbyś zamówiła katalogów za 140 zł i jakis produkt za 15 zł, to zapłacisz 140 zł za katalogi, i te 1o0 zł z kawałkiem za produkt (bo łacznie zamówienie masz za ponad 150 zł czyli opust 25%, ale opust odejmuje się tylko od katalogowych produktów)....

Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam...
Czyli wnioskując katatalogi i próbki mogą pomóc w podniesieniu zamówienia do większego % ale nie mam z tego żadnego zarobku?

Odnosząc się do takiego normalnego zamówienia...
Stary 2007-12-11, 22:42   #2443
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość
Dziewczyny znowu przychodzę do Was z prośbą, zabijcie mnie jeśli to pytanie już było, ale kompletnie się pogubiłam

Mam pytania:

1) Na fakturze jest napisane, że próbki i katalogi nie wliczają się do opustu a jak składałam swoje 1 zmówienie w biurze to baba kazała mi zaliczyć aby mieć większy % i bądź tu mądrym ...

2) Nie zgadzają mi się wyniki faktury, co źle robię? chciałam sprawdzić czy wszystko się zgadza i tak po prostu policzyłam, bo raczej pomyłki n fakturach avonu nie powinny zawierać błędów?

Na fakturze mam tak:
* Ogółem wartość produktów po cenach katalogowych: 808,90
* Wartość produktów nie objętych opustem : 118,10
razem za to: 927zł
Obliczony opust : 225,40
opust: 30%
Obliczyłam też że za kosmetyki, które miały 10% razem wyszło = 96,30zł

Nie wychodzi mi 225,40 a w niektórych fakturach więcej...

Okropnie się czuję pisząc tu do Was w takich sprawach, ale zaraz chyba się popłaczę ze złości ech ...
Po pierwsze próbki się wliczają do wartosci zamówinia ale nie ma na nie upustu
po 2 może masz coś z biżuterii a ona ma 20% >????

oki obliczyłam ile powinnaś mieć i wysło mi :
808,90- 96,30zł =712,60
z tego upust 213,78
upust z rzeczy 10% to 9,63
razem upust 223,41
więc czemu się złościsz skoro masz na fakturze więcej upustu niż powinnaś mieć ? To przecież na Twoją kożyść jest o prawie 2 zł
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 22:59   #2444
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Po pierwsze próbki się wliczają do wartosci zamówinia ale nie ma na nie upustu
po 2 może masz coś z biżuterii a ona ma 20% >????

oki obliczyłam ile powinnaś mieć i wysło mi :
808,90- 96,30zł =712,60
z tego upust 213,78
upust z rzeczy 10% to 9,63
razem upust 223,41
więc czemu się złościsz skoro masz na fakturze więcej upustu niż powinnaś mieć ? To przecież na Twoją kożyść jest o prawie 2 zł
Ze złości dlatego, ze w taki sam sposób liczyłam inne faktury i za każdym razem wychodziło inaczej, może to już ze zmęczenia, liczyłam dokładnie tak jak TY ale wynik końcowy był inny no cóż, dziękuję za pomoc buziaki
Stary 2007-12-11, 23:11   #2445
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Ze złości dlatego, ze w taki sam sposób liczyłam inne faktury i za każdym razem wychodziło inaczej, może to już ze zmęczenia, liczyłam dokładnie tak jak TY ale wynik końcowy był inny no cóż, dziękuję za pomoc buziaki
Hmmm dziwne bo faktycznie raczej błędów nie powinno być na fakturze i jeśli jest na Twoją kożyśc to oki ale gorzej jak na ich kurcze chyba zaczne sprawdzać faktury aha teraz mi wpadło skąd może być różnica ale to też powinno być napisane na fakrurze tzn oni liczą upusy każdego produktu osobno i np jak wychodzi im trzy miejsca po przecinku to zaokrąglają stąd może wyjśc inna kwota jak się liczy upust od sumy kosmetyków a nie od każdego osobono

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-11, 23:15   #2446
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmmm dziwne bo faktycznie raczej błędów nie powinno być na fakturze i jeśli jest na Twoją kożyśc to oki ale gorzej jak na ich kurcze chyba zaczne sprawdzać faktury aha teraz mi wpadło skąd może być różnica ale to też powinno być napisane na fakrurze tzn oni liczą upusy każdego produktu osobno i np jak wychodzi im trzy miejsca po przecinku to zaokrąglają stąd może wyjśc inna kwota jak się liczy upust od sumy kosmetyków a nie od każdego osobono
Pewnie dlatego róznica kilku złotówek, dzięki za pomoc, myślę, że jeżeli chodzi o faktury to są OK, po prostu groszowe sprawy w moich obliczeniach, ale tak grosz do grosza ...
Stary 2007-12-11, 23:21   #2447
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie dlatego róznica kilku złotówek, dzięki za pomoc, myślę, że jeżeli chodzi o faktury to są OK, po prostu groszowe sprawy w moich obliczeniach, ale tak grosz do grosza ...
Nomja bardzo chętnie pomagam w takich sytuacjach w końcu mam mgr z matematyki mi się raz pomylili niesamowice ponieważ zamawiałam zestaw today w demo i był w brakach , w końcu go dostałam i jakie było moje zdziwienie kiedy zobaczyłam na fakturze że mam na niego 30% upustu
Stary 2007-12-11, 23:27   #2448
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Nomja bardzo chętnie pomagam w takich sytuacjach w końcu mam mgr z matematyki mi się raz pomylili niesamowice ponieważ zamawiałam zestaw today w demo i był w brakach , w końcu go dostałam i jakie było moje zdziwienie kiedy zobaczyłam na fakturze że mam na niego 30% upustu
O to super, ja zamawiałam i miałam 0% hehe, bo demo zawsze są bez opustu prawda?
Stary 2007-12-11, 23:32   #2449
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
O to super, ja zamawiałam i miałam 0% hehe, bo demo zawsze są bez opustu prawda?
Tak. Na demo nie ma upustu

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-11, 23:42   #2450
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Tak. Na demo nie ma upustu
No to Scarlet23 się nieźle trafiło

A produkty z netto wliczają się do powiększenia zmówienia? ( wiem, że nie mają opustu )
Stary 2007-12-11, 23:48   #2451
sunik1
Zadomowienie

Cytat:
No to Scarlet23 się nieźle trafiło

A produkty z netto wliczają się do powiększenia zmówienia? ( wiem, że nie mają opustu )

Netto się nie wlicza niestety do wartości zamówienia, dlatego ja nie pokazuję go klientkom, tylko rodzinie.

Stary 2007-12-11, 23:53   #2452
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Netto się nie wlicza niestety do wartości zamówienia, dlatego ja nie pokazuję go klientkom, tylko rodzinie.
Ja tylko dla kilku osób, które co miesiąc zamawiają na bardzo duże kwoty, ale i tak zazwyczaj nie biorą nic z netto. Ja częściej zamawiam na upominki do paczek, jak dostaję od pojedymczych osób spore zamówienia

EDIT: dopisek

Chciałam Was jeszcze prosić o radę, bo jestem w takiej sytuacji, że tylko jedna osoba zamówiła u mnie zestaw Christian Lacroix Noir i zastanawiam się nad zamówieniem sobie zestawu Rouge aby uzykać 45% na te perfumy, tyle, że nie mogę ich brać pod uwagę do wypracowanego % i brakuje mi 100zł aby uzykać 35% na resztę kosmetyków i nie wiem czy warto wziąć tą perfumę Rouge czy po prostu zrezygnować i mieć większy zarobek? co myślicie? Obecnie mam kilka flakonów innych perfum, ale oferta kusi ...

Edytowane przez NasteCzka
Czas edycji: 2007-12-12 o 00:17
Stary 2007-12-12, 00:35   #2453
sunik1
Zadomowienie

Cytat:

Chciałam Was jeszcze prosić o radę, bo jestem w takiej sytuacji, że tylko jedna osoba zamówiła u mnie zestaw Christian Lacroix Noir i zastanawiam się nad zamówieniem sobie zestawu Rouge aby uzykać 45% na te perfumy, tyle, że nie mogę ich brać pod uwagę do wypracowanego % i brakuje mi 100zł aby uzykać 35% na resztę kosmetyków i nie wiem czy warto wziąć tą perfumę Rouge czy po prostu zrezygnować i mieć większy zarobek? co myślicie? Obecnie mam kilka flakonów innych perfum, ale oferta kusi ...
Ja zamówiłam Noir dla Tż, a Rouge dla siebie. Wcześniej pisałam,że nie przyjdzie portfel do zestawu męskiego Noir. Dziewczyny pisały,że portfel ma być dostępny po świętach.
Możesz zamówić dla siebie Rouge, a potem ewentualnie odsprzedać komuś z jakimś upustem, bo wiadomo w katalogu drogo

Stary 2007-12-12, 05:52   #2454
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
...a dlaczego nie możesz ich brać pod uwagę do wypracowanego opustu?? nie rozumiem...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 06:23   #2455
mała82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Liderka Cię wyrolowala biorąc część zamowienia na siebie.Korzysta na Klubie Róży i upuście. A Ty tracisz. Ja mialam taką samą sytuację i moja koordynatorka zadzwonila do W-Wy, aby mi paczkę puscili i po sprawie.To jest uczciwe zalatwianie sprawy.Przecież zamawiając na 900 moglaś dobić brakami do 1000 i mieć większy upust.Uczciwa liderka tak by Ci wlaśnie doradzila.
A ja głupia jeszcze jej dziękowałam, że mi pomaga...No cóż teraz już nic nie zobię, ale zbaczę jak będzie w przyszłości.
A co do mojego zamówienia to złożyłam wczoraj ok. 15tej i nadał czeka. Dziwne, że jeszcze nie pobrali do realizacji...zaczynam się denerwować. Czy to, że edytowałam zamówienie mogło mieć jakiś wpływ??
mała82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 06:46   #2456
Basienka27
Raczkowanie

A ja skladałam zamowienie z kat 16 wczoraj wieczorkiem na 1056zl i teraz patrze ze mam pobrane do realizacji mam nadzieje ze przed praca jeszcze uda mi sie zobaczyc fakturke
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 07:53   #2457
Monique :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blondyna89 Pokaż wiadomość
Co do tych konkursów w Okręgu to wygląda on mniej więcej tak (mam nadzieje, ze moge to zamiescic):

MOI DRODZY, witam serdecznie i zapraszam do udziału w Świątecznym Konkursie jak zwykle skierowanym tylko do Was - Konsultantów Okręgu 594 .
Oto zasady dotyczące Konkursu:
  • Konkurs dotyczy katalogu 16
  • Konkurs trwa od 7 do 28 grudnia
  • Nagrody są uwarunkowane od wysokości złożonego zamówienia w/ w terminie /ceny katalogowe/
  • Zamówienia można składać w dowolny sposób / osobiście, faksem, telefonicznie, internetem/ na odbiór paczki w domu , biurze lub Centrum Obsługi Konsultantek
  • Do wysokości złożonego zamówienia doliczone są także zakupy w Centrum Obsługi Konsultantek
  • Od 7 do 28 grudnia wszystkie Wasze zamówienia , zakupy są zsumowane = liczy się ostateczna uzyskana kwota na dzień 28 grudnia
  • Nagrody są w zasięgu ręki dla Każdego z Was
Oto nagrody :
  • Zamówienie od 150 do 200 zł = kosmetyk z serii Color Trend
  • Zamówienie od 200 do 500 zł = kosmetyk do makijażu
  • Zamówienie od 500 do 1000 zł = zestaw kosmetyków do pielęgnacji
  • Zamówienie od 1000 do 3000 zł = woda perfumowana
  • Zamówienie powyżej 3000 zł = kosmetyk z serii Anew + gadżet
Moi Drodzy przypominam, że Konkurs jest organizowany przeze mnie w związku z czym nagrody jak zwykle będę miała przyjemność wręczać osobiście. Tak więc zapraszam serdecznie po odbiór nagród 7 i 8 stycznia 2008 w godzinach 12- 18 do Naszego Biura na ul. 3 Maja 22/8.
A czy ta kwota zamowienia dotyczy tylko tych produktow ktore przyszly (sa dostepne) czy liczy sie wartosc zamowienia? Bo jakbym na przyklad podbila sobie zamowienie tym konfetti do ktorejs z kwot to czy to sie tez liczy czy nie.
Stary 2007-12-12, 08:07   #2458
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Monique :) Pokaż wiadomość
A czy ta kwota zamowienia dotyczy tylko tych produktow ktore przyszly (sa dostepne) czy liczy sie wartosc zamowienia? Bo jakbym na przyklad podbila sobie zamowienie tym konfetti do ktorejs z kwot to czy to sie tez liczy czy nie.
braki sie nie wliczaja, ja mialam taka sytuacje miesiac temu, bez brakow mialam cos 450 zl a z brakami jakies 510 i okazalo sie ze nie dostalam tego upominku od 500 zl tylko ten nizszy
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 09:01   #2459
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Mi policzyli na niekorzyść ok 1 zł
Cytat:
Ja zamówiłam Noir dla Tż, a Rouge dla siebie. Wcześniej pisałam,że nie przyjdzie portfel do zestawu męskiego Noir. Dziewczyny pisały,że portfel ma być dostępny po świętach.
Możesz zamówić dla siebie Rouge, a potem ewentualnie odsprzedać komuś z jakimś upustem, bo wiadomo w katalogu drogo
Ja zamawiałam te dwa zestawy i przyjdzie mi portfel. Więc może wam też przyjdzie.

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-12, 09:08   #2460
daga88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
braki sie nie wliczaja, ja mialam taka sytuacje miesiac temu, bez brakow mialam cos 450 zl a z brakami jakies 510 i okazalo sie ze nie dostalam tego upominku od 500 zl tylko ten nizszy
nie braki sie licza normalnie jako zamowienie
kilka razy podbijalam i zalapywalam sie na wyzsza nagrode
bo niby z jakiej racji mam jej nie dostac skoro braki nie sa z mojej winy?

moja liderka tez zrobila konkurs, za chwilke jade odebrac nagrode
czyli w kat. 15 nagroda od oms i liderki
daga88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości