|  2007-12-09, 20:29 | #691 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Dot.: Clinique - kolorówka

Cytat: 
  A w mojej skromnej kolekcji z kolorówki clinique'a narazie tylko Colour Surge Butter Shine (Parisian Red, suuper kolor) i Supermoisture (ja mam akurat odcień Vanilla). I powiem Wam, że dla moich suchych policzków ten podkład jest idealny, gorzej z czołem i nosem (nie ma to jak mieszana cera), bo zawiera w sobie takie rozświetlające drobinki. Ale ogólnie jestem zadowolona.  A teraz czekam na ten sypki puder 04, dzisiaj sobie go zamówiłam na truskawie.   | |
|     | 
|  2007-12-09, 20:55 | #692 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  sa cudne  !!!! Aj, zreszta jak wszystkie czwóreczki   | |
|     | 
|  2007-12-09, 21:35 | #693 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-04 
				 | 

Cieszę się , że Ci pasują , byłam prawie pewna , że to będzie udany zakup    | 
|     | 
|  2007-12-10, 12:17 | #694 | 
| Zakorzenienie | 

Ha, a ja kupiłam sobie korektor Klinika - jak na razie jestem zadowolona, całkiem ładnie tuszuje moje ogromniaste sińce pod oczami, zobaczymy jak będzie później   Z Magika HR na razie zrezygnowałam - 01 za jasna, 02 minimalnie za ciemna, ale sprawie ja sobie na wakacje, jak sie troche opale bedzie akurat - wiem wiem, to świętokradztwo pisac to w Klinikowym wątku   
				__________________ Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję   | 
|     | 
|  2007-12-10, 22:11 | #695 | 
| Zakorzenienie | 

UWAGA! Buttermilk na Truskawie!

__________________ | 
|     | 
|  2007-12-11, 22:03 | #696 | 
| Zakorzenienie | 

Widzę, że Buttermilka już nie ma w ofercie Truskawy, a wątek nam tonie - nie mogę na to pozwolić   Byłam dziś w perfumerii i muszę odszczekać zarzuty wobec łódzkich sklepów - otóż faktycznie maczki wróciły, w nowych opakowaniach. Na razie testowałam tylko na dłoni - Peony jednak faktycznie (teraz to widzę) zbyt koralowy jest, za to Posy zrobił mi nadzieje - nie jest tak jaskrawy jak Peony i faktycznie ma jakby coś wspólnego z fioletem, hm. Muszę to jeszcze dokładniej obadać. No i niestety znowu podoba mi się czwóreczka Plum Seduction  Jednak je kcem, buuu. 
				__________________ | 
|     | 
|  2007-12-11, 22:07 | #697 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Zadne tonie, w zyciu narodu...  Teraz niech sie harpie od Mleczaka wypowiedza po wstepnych testach  Z gory oznajmiam, ze ewentualnemu linczowi sie nie poddam   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-12-11, 22:09 | #698 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-09 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Mój został przechwycony na jeden z świątecznych prezentów, tak więc relację zdam najwcześniej w święta    | 
|     | 
|  2007-12-11, 22:12 | #699 | 
| Wtajemniczenie | 

Ja złożę, jak już je dostanę w swoje ręce. A to chwilę potrwa   Coś mi się wydaje, że linczu nie będzie, mleczak jest fajny   | 
|     | 
|  2007-12-11, 22:19 | #700 | 
				 | 

A ja sie wciaz czuje chora, myslalam, ze mi przeszlo, tyle sobie racjonalnych argumentow wyszukalam ale mimo to dreczy... Ehh... Kolejna paletka spedza mi sen z powiek (no i co z tego, ze mam juz dwa cienie z niej i zawiera czarny tusz, podczas gdy ja uzywam brazowych   ), wiec jak sie cudem do lutego uchowa, to wezme i sie nia ze szczescia udlawie  http://us.strawberrynet.com/productD...69885&goChar=C | 
|     | 
|  2007-12-11, 23:30 | #701 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: Twin Peaks 
				 | 

Witam zgromadzone Panie   Zwykle goszczę na innym forum, ale ostatnio wzięło mnie na kolorówkę, więc tak nieśmiało się odzywam. Przeczytałam wątek i muszę przyznać, że skusiłyście mnie na wypróbowanie kilku produktów. Już leci do mnie puder Blended Face Powder. Mam jeszcze wielką ochotę na Brush-on cream liner, ale nie ma go na razie na Truskawie  . Sprawdzam codzinnie i ni ma. Chyba więc w takim wypadku skuszę się na Khol'a Guerlaina. | 
|     | 
|  2007-12-11, 23:32 | #702 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-04 
				 | 

Cytat: 
     | |
|     | 
|  2007-12-11, 23:35 | #703 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Cytat: 
  A najlepsiejszy liner w słoiczku Shiseido (wiem, na tym watku otrzymam za to baty  ) 
				__________________ | |
|     | 
|  2007-12-11, 23:46 | #704 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: Twin Peaks 
				 | 

Aaa w takim razie dziękuję za informację, bo bym tak sprawdzała i do 60-tki. Cytat: 
 Majade, czytałam Twoje opinie o tym linerze i także umieściłam go na liście zakupowej. Ale on na pewno był na Truskawie... | |
|     | 
|  2007-12-11, 23:49 | #705 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja się czaiłam własnie na liner Klinika aż tu nagle rzucili linery Shiseido na Truskawkę, wzięłam natychmiast i osiągnęłam pełnię szczęścia. Miałam okazję porównywać pędzelki dołączone do obu specjałów i szczerze powiem, że mają się jak miotła- ulicznica (klinik) do skalpela (szis)   
				__________________ | |
|     | 
|  2007-12-12, 00:35 | #706 | 
| Wtajemniczenie | 

majade, jak dawno kupiaś Shiseido? Czaję się na niego już od jakiegoś czasu i ciągle nie ma.

| 
|     | 
|  2007-12-12, 00:38 | #707 | |
				 | 

Cytat: 
 Rzeczywiscie brązowy zszedł na pniu bo był w promocji, czarny za 55 zł wisiał troche dłużej i więcej sie nie pojawiły. 
				__________________ | |
|     | 
|  2007-12-12, 00:42 | #708 | 
| Wtajemniczenie | 

Dziękuję   Najgorsze jest to, że one tam były przez dłuższy czas: wpadałam na nie dość często, ale wtedy jeszcze czekałam na liner Clinique. Teraz jak chcę Shiseido, to go nie ma. No nic, będę polować, kiedyś w końcu się pojawi. | 
|     | 
|  2007-12-12, 07:30 | #709 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Dla mnie one są zupełnie nieporównywalne i zupelnie inaczej wyglądają na oku i służą mi do innych celów   Więc warto mieć oba   | 
|     | 
|  2007-12-12, 07:41 | #710 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2007-12-12, 08:10 | #711 | 
| Zakorzenienie | 

ja tez chcę 02!!!! Vril powiedz mi proszę, te cienie w prezentowanej przec Ciebie paletce to sa opalizujące czy też matowe. Od dawna ją podglądam, ale wydaje mi sie ona być typowa paleta dla blondynki  Nie wiem dlaczego tak i upstrzyło  . Szkoda,. że nie ma paletek do przydymionego oka hehehe Ale cienie clinique sa najlepsze na świcie.... chciałam sie podzielić z Wami moimi porannymi przemyśleniami  . Testowałam ostatnio chyba wszystkie dostępne w mojej sephorze...no i nie wiem, clinique do tego stopnia rozwinął moje wymagania co do cieni, że chyba nic już i nigdy nie pozwoli mu się z nim równać  A juz widzę Soft Shimmer | 
|     | 
|  2007-12-12, 08:31 | #712 | 
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

wczoraj bladym świtem przeczytałam info o mleczaku i biegiem na Truskawę, a tu ani widu ani słychu   pocieszyłam się kremem All About Eyes Rich bo promocja przyjemna   Ale mleczaka Wam nie daruję | 
|     | 
|  2007-12-12, 12:52 | #713 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Cytat: 
  A'propos korektora All about eyes - 01 jest świetne teraz,ale boję się, że na lato będę musiała sprawić sobie 02. W każdym razie malutka kropeczka starcza na pokrycie sińca pod okiem, trzyma się toto świetnie przypudrowane Blended.., jestem zachwycona tym korektorem!   | |
|     | 
|  2007-12-12, 13:14 | #714 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Miałam dokładnie to samo napisać  . 
				__________________   | |
|     | 
|  2007-12-12, 13:54 | #715 | |
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2007-12-12, 15:20 | #716 | |||
				 | 

Witamy, witamy, w klinikowe progi zapraszamy  Cytat: 
  Cytat: 
  Jam blondynka i lubie pastele ale jak sie brunetki i szatynki do tego maja, to  Smoky klinikami ci sie marzy  No nie wiem  , one za subtelne do dymka, chociaz neci mnie bardzo CS Black Velvet (pewnie by sie nadal), czekam az sie nagle objawi na Truskawie, kiedys byl, tak samo jak Black Orchid i glupia traba nie wzielam  Tez mi sie wymagania wysrubowaly, zadne inne trwaloscia nie przebija. Cytat: 
   | |||
|     | 
|  2007-12-12, 16:28 | #717 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Był mleczak na strawberry     po co ja zagladałem do tego wątku, ale jestem zły, szczęściary z was   
				__________________ next life - KNK   | 
|     | 
|  2007-12-12, 17:31 | #718 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-04 
				 | 

Cytat: 
  osobiście jednak najprzyjemniej używa mi sie kredek i przy takowych pozostałam, nie negując oczywiście przydatności innych ustrojstw do oczu   | |
|     | 
|  2007-12-12, 20:43 | #719 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

To ja sie niesmialo dopisze klinikowego watku   Od dawna poszukuje cieni idealnych i postanowilam sprobowac Clinique'a. W celach testowych kupilam na ebayu miniaturki - podwojny cien Almost peach i Bewiched, oraz mini paletkie: Buttermilk, Blue Lagoon i Coffee shop z maskara high impact. Pierwsze wrazenie jest pozytywne, cienie maja ladne kolory, dlugo trzymaja sie na powiece. Rozczarowaly mnie jasne cienie (jasny z coffee shop i almost peach) - prawie wcale nie widac ich na powiece. Maskara jest milym zaskoczeniem - zageszcza i lekko wydluza rzesy. Wygladaja bardzo naturalnie, a jednoczesnie sa ladnie podkreslone. I teraz pytanie glowne: dziewczyny jak uzywacie Buttermilk - jako baze na cala powieke, czy jako rozswietlacz? | 
|     | 
|  2007-12-12, 21:19 | #720 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: wlkp 
				 |  Witam 

choć jestem początkująca klinikomaniaczką   chciałabym sie pochwalić moją ukochaną paletką. | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.