|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Qazsew Czas edycji: 2016-05-10 o 15:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie jestem zwolennikiem kupowania jakiś pamiątek chrztu do postawienia czy powieszenia bo to tylko się kurzy, nie ma gdzie tego postawić a wyrzucić nie wypada. Ale jestem jak najbardziej na tak aby kupić pamiątkę z biżuterii. Moja siostra rok temu swojej chrzesnicy kupiła bransoletkę z Yes z serduszkiem i na nim wygrawerowane było imię i data chrztu. Uważam że świetna pamiątka. Z dziewczynką jest dużo prościej, z chłopcem gorzej dlatego daliśmy pieniądze. Ale zamówiłam spersonalizowaną szkatulke z imieniem i życzeniami w środku i tam wlozylismy pieniążki. Wyślę później zdjęcie jak to wyglądało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
Ja chrzciłam córkę rok temu. Chrzestni zrzucili się nam na sesję. Świetna pamiątka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Zakorzenienie
|
maddd odezwij się kochana
![]()
![]() |
#1631 |
Wtajemniczenie
|
A propos chrztów i komunii, byliśmy w sobotę w takim rodzinnym parku rozrywki i była tam restauracja, a w restauracji chyba z dwa przyjęcia komunijne. (teraz komunie w ogóle są w soboty podobno?) i tak mijamy parking przy tej restauracji, stali tam jacyś ludzie przy samochodzie z otwartym bagażnikiem, i "kątem ucha" słychać jak babka mówi " no i tutaj taki klasyczny zegarek, nie, to nie Rolex, to Omega, no ale Omegi też są w cenie ". Najważniejsza cena, a jakże!
Piszę z telefonu-pozdro szejset
#1632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piszę z telefonu-pozdro szejset
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() sreberko4, zUa_tysica ,Mała Mi, efffpe, Martirybka, Nemmireth_, Fantasmagori;, i wszystkie pozostałe dziewczyny, których nie wymieniłam- bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy.. ![]() ![]() Piszecie w większości, że nie wiecie nawet co napisać... dziewczyny, ja też bym nie wiedziała, jak mogłabym kogoś pocieszyć w takiej sytuacji ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jestem umówiona do rodzinnego po skierowanie na te badania genetyczne pojutrze, mąż jutro... mam nadzieję, że ci lekarze nie będą robić problemów z wystawieniem tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1637 | |||
Wtajemniczenie
|
Martirybka, jesteś Wielka! Napisałaś bardzo pozytywny post... mimo że sami macie problemy
![]() Akceptacji z mojej strony na to o się stało raczej nie będzie nigdy, bo nie rozumiem co my złego zrobiliśmy, że ktoś na górze tak nas próbuje ukarać ![]() U nas też dieta, jedliśmy właściwie od 3 lat ciągle kurczaki, bo ja innego mięsa nie uznaję, więc mąż jadł razem ze mną ![]() ![]() Mąż przestał pić kawę, już drugi tydzień wytrzymuje (też się trochę inką ratuje ![]() ![]() też nakupił luźniejszych majtek, bo lubił obcisłe slipy;p a myślałam, że nigdy się nie przekona do bokserek.. Co do in vitro - mój narazie nie przyjmuje tego do wiadomości ![]() A że wzięliście kredyt- wcale to nie jest złe wg mnie, chcecie po prostu spełnić swoje marzenie, i mam nadzieję, że Wam się to uda!!!!!! ![]() ![]() ![]() I trzymam kciuki za badania genetyczne Twojego męża!! Kiedy wyniki? Cytat:
![]() Przykro mi z powodu @ ![]() ![]() Sreberko, ja jestem z Białegostoku. Są tu 3 kliniki niepłodności. Narazie dwóch lekarzy powiedzialo, że na inseminację mamy zerowe szanse przy zerowej rychliwości plemników ![]() ![]() ![]() I właśnie trochę się obawiam iść do kolejnej kliniki niepłodności, sama już nie wiem co mam robić...narazoe przed nami te badania genetyczne i urolog u męża ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aha, i jeszcze pytanie odnośnie tej dziewczyny... -> czy ta żona brata męża ( ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czyli macie 0% ruchliwości? A jak morfologia i ogólna ilość? Jeśli przeoczyłam przepraszam ![]() ![]() Kiedy powtarzacie badanie nasienia? Robiliście raz czy 2 razy już? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Wtajemniczenie
|
Zamiast pieniążków w kopercie daliśmy w takim pudełeczku
![]() Siostra chrześnicy dała wspomnianą bransoletkę i tort z pampersów, a my pieniążki w pudełeczku. Wzór nie jest przypadkowy, bo dziewczynka ma taką samą fioletową tapetę w paski u siebie w pokoju ![]() Naprawdę polecam, na wszystkie okazje zamiast koperty, grafika dowolna ![]()
![]() |
#1640 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny tak produkujecie ze nie jestem w stanie was czytać na bieżąco
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/klz99vvj5q3ffljn.png Edytowane przez Ewula88 Czas edycji: 2016-05-10 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kurcze wystraszyłas mnie z ta poradnia K:/ mam nadzieję ze lekarka nie zrobi problemu:/ Aha i badania robil maz 1raz na razie.teraz poprisi o antybiotyk u rodzinnego i będziesz walczyl z bakteriami w nasieniu więc kolejne badabie nie za predko.. A Twoj Tz badal nasienie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A brzusio piękny!! Rosniecie z dzidziusiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 |
Raczkowanie
|
Vela
![]() Witam wszystkie nowe dziewczyny ![]() Madd zycze wam duzo wytrwalosci a napewno wasze marzenie sie spelni. Ja narazie czekam na wyniki histo.pat. ze szpitala. Miedzy czasie bylam u mojego ginekologa obgadac dalszy plan dzialania. Dr ze szpitala zasugierowal zebym zajela sie immunologia powiedzialam o tym mojemu lekarzowi a on mowi ze zadnych badan mi nie zleci bo to napewno jest ten zespol antyfosfolipidowy ale skierowania na powtorzenie tych badan niechcial mi juz dac ( po 3 miesiacach od poprzedniego wyniku trzeba powtorzyc badanie) zostalo mi zrobic je prywatnie. Po rozmowie dal mi chociasz skierowanie do poradni genetycznej. Kobietka z rejestracji zapisala mnie na czerwca 2017r ![]() Z mezem zdecydowlismy ze bedziemy szukac innego lekarza bo tyle czekac bezczynnie to chyba bym oszalala. Przepraszam ze sie tak rozpisalam. Postaram sie teraz czesciej odzywac ![]()
#1645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Straconego czasu niestety. Fajne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- jak badania robił raz to jest szansa, że drugie wyjdzie lepsze (sama się tego trzymam, zwłaszcza, że miesiąc przed badaniem Tż przechodził silne przeziębienie z gorączką) - tak, badaliśmy nasienie, plemników wyszło 10.5 mln ale tylko 4% o prawidłowej budowie (u Was jak wyszło?), 96% ma uszkodzone główki ![]() - Twój Tż brał Salfazin, Androvit, L-karnitynę? - my nie mamy posiewu bakteryjnego, pewnie urolog każe zrobić, ale to nie w tym miesiącu, teraz potrzebuję spokoju i WIARY i Ty też kochana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem tak rozleniwiona, że nawet myć iść mi się nie chce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale przypominam sobie jak w styczniu leżałam i mnie mdliło to ech, dobrze że minęło ![]()
![]() |
#1650 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Jeju, masakra z tą służbą zdrowia u nas! Ponad rok czekania? No chyba sobie żartują! ![]() A kiedy wyniki ze szpitala? Szukajcie innego lekarza, bo ręce opadają... ![]() Ja mam mega stracha, planuję jutro zrobić test, jedynym warunkiem jest to czy wstanę w nocy na siku, jak tak, to nie robię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.