|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Heloł
![]() Czeee Gothic Daisy ![]() Mariolka, dziękuję za fotki Pięknie razem wyglądacie ![]() Rzabbek, najważniejsze, że ciocia będzie leczona. A my trzymamy za powodzenie terapii A Helen dzielna jest bardzo Iwonko Annuś, a kiedy jakieś foty Zuzka będą? ![]() A Yoolia to już nas nie kofffa? ![]() Bea, nowa kuchanka zamówiona? ![]() A pan Internet się odezwał? ![]() Cytat:
Muszę dzisiaj pogrzebać, bo się dziwne rzeczy w kompie dzieją ![]() Cytat:
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Lodzianki chyba przełożymy nasze spotkanie na pierwsze tygodnia stycznia
z Nowym Rokiem nowym krokiem co Wy na to?? |
|
|
|
#3603 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie powiem,że fajnie mi się żre te węgle ![]() ![]() zobaczymy co będzie jak zacznę ćwiczyć ja też ![]() Cytat:
Cytat:
mnie stresy zawsze zżerały Iwonko-3maj się smarkata |
||||
|
|
|
#3604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z ta siostrzenica to musialao byc swietne... Moja jeszcze nie jest na tym etapie... Chociaz i tak juz jest zabawna, bo zaczyna mowic. Ostatnio pokazala na lysinke mojego Taty (ma taki placek na czubku glowy) i powiedziala "Dziula". ![]()
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
no i w końcu dobrnęłam
![]() Dziękuję slicznie za pamięć i za życzenia wczoraj nie miałam siły na pisanie, upiekłąm sernik - nie wyszedł ![]() upiekłam pizze x2, jedna zjadliwa, a o drugiej zapomniałam i wyszedł młotek do gwoździ ![]() napoiłam, nakarmiłam, przybyłych, a potem odprawiłam, a ze na poczatku tyg. zapoznałam mamę z allegro i od 4 dni kupuje kobita firanki,no to musiałam jeszcze troszkę z nią posiedzieć ![]() a dziśod rana w robocie, bo obiecałam pomóc z zaległym zusem, no i "że słowo droższe pieniędzy" to w końcu wywiązałam się z obietnicy ![]() MARIOLU!!!!!! nawet nie wiesz jak się cieszę, że w końcu masz spokój! odpoczywaj kochana i lecz zszargane nerwy I proszę nie chorować! Brewko, już drżę na myśl o twoich nowych avkach ![]() ten jest nieziemski taki czarny humor to luuuubię a co będzie dalej? ![]() no i zastanawiam się czy czasem piotrka nie przebrać za kawałek pizzy ![]() bo z tomkiem ciuchcią to ... no nie chce mi się jest wykonalna, ale baaardzo pracochłonnaA co do małża, hmm, jakby tu powiedzieć, nie mam mu absolutnie za złe, ze sobie pojechał, nie miałabym sumienia powiedzieć "nie", bo wiem jak niewiele w zyciu mamy przyjemności i jak krótko żyjemy. Ma na siebie uważać (kredyt mamy, na 25 lat ) i już. Zresztą Brewka ujęła to bardzo trafnie ![]() A po drugie, to wiecie, moze kiedyś będziemy chciały się gdzieś zlecieć i co wtedy? droga wolna , no! ![]() alem się rozpisałam łał ![]() aha, nie umiem zrobić sobie porządnego zdjęcia w nowej fryz, bo ciągle wygladam jak księżyc w pełni, a może jestem księżyc w pełni ![]()
|
|
#3606 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
a ta moja jak była jeszcze mniejsza to gdzie widizała jakiegos paprocha, kepke kurzu czy czegos takiego, co czasem z koca spadnie to pokazywala palcem, wszędzie niezależnie dgzie to było i na cały głos: "Bluuud!!!" krzyczała konsternacja wtedy była niezła Cytat:
![]() Podejście do małża, jak najbardziej ok, mam podobne Ja kcem zdjęcie! ![]() Spadam Dziewczynki |
||
|
|
|
#3607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mala Anthea. ![]()
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
E kuchenka owszem zamówiona, juz w drodze. Własnie sie dochodzę z UPSem gdzie
![]() Na ich stronie jest monitoring przesyłki i napisano tam ze ja nadali, do magazynu do Katowic jeszcze nie dotarła, ale ja już podobno odmówiłam przyjęcia przesyłki bo nie miałam gotówki ![]() Zgłupieje z ta kuchenką ![]() Mają wyjasniać w UPS gdzie w końcu jest ta kuchenka. Mój ukochany Pan Artur milczy
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3610 |
|
sophisticated
|
Beatko to nie kuchenka tylko UPS
też mnie tak robili ![]() jak nic zmory wysyłamy do innego pana Artura może pozytywną energię zacznijmy? Gadmarko ja bardzo lubię księżyc dawaj bez wykrętów Mariola piękne fotki, dziękuję, te z ławeczką zwłaszcza zaczynam chorować chyba, jak zwykle gdy w planach pojawia się wizyta w rodzinnym mieście |
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez bardzo za śliczne fotki dziękuję Mariolce
Mnie tez gardło pobolewa ![]() Brewuś ale sie nie dałas zrobic tym głupim UPesom? Bo sie zaczynam stresowac.
|
#3612 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() potem twierdził, że to nie on za pierwszym razem jeździł srutututu ![]() nie bój się, dojedzie tylko widocznie miał nie po drodze ![]() EDIT taki avek znalazłam, ale mam obiekcje czy go sobie wstawiać, bo to by było trochę podszywanie nie? poza tym za duży trochę
|
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Brewus
![]() Maja do mnie oddzwonić z jakiegos centrum interwencji czy cos tam ![]() to ich scigne o ten numer do pana Tylko nie wiem skad on ma te kuchenke, bo ona najpierw powinna trafić do magzynu skad ja kurierzy odbierają ![]() Twój obecny avek jest ładniejszy niz pingwini
|
#3614 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
, w każdym razie nie daj się zbyć dopóki ci nie powiedzą dokładnie kto ma twoją kuchenkę ![]() a pingwinki są fajowe, tylko nie wiem czemu tu zwolniły, powinien żwawo dyrdać może później podkręcęteraz spadam do szkoły |
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Pa Słoneczka
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko a wcześniej też miałaś przeboje z upsem, tzn. Twoja babcia? bo coś mnie się w głowie kołacze
|
|
#3617 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje. Cytat:
Brewka Twoje poczucie humoru mnie powala niekiedy. Debiut w zakwasowych? Chyba to już pisałam, ale nie zawadzi: zrób nieco rzadsze ciasto i piecz w formie. Rzadsze lepiej rośnie i chlebek ma lepszą strukturę, natomiast "rozlewa" się w czasie pieczenia i wychodzą "plaskacze", więc dlatego w formie. NA 10 min. przed końce,pieczenia wyjmij z foremki i dopiekaj juz bez formy, bedzie miała chrupiącą skórkę. Formę posmaruj dobrze (bardzo dokładnie) masłem i posyp otrębami. Ja kiedys posmarówałam nieco mniej dokładnie i się poprzyklejał w dwóch miejscach - wyrwały się takie kawały, bo nie sposób było go odkleić, to na dnie było. A który pieczesz? Z ziemniaczkami, czy inny? CZeść ![]() Cytat:
A Helenka ambitniaczek. To dobrze. Cytat:
Potem podpis Brewki, bo to wiedza w pigułce, jako podsumowanie i utrwalenie. i...do roboty!!! A Ty Annuś, karm dobrze małą Zuzkę, i korzystaj, ze możesz jeść węgle. Mnie zawsze brakowało chleba. Tak smakowo po prostu. Lubię chleb. Cytat:
Ja tez strasznie ciekawa jestem tej diety Daisy. Ale podejrzewam, ze ona zbilansowana będzie + 5-6 posiłków i stałe pory. Cytat:
Lide, ja myslę, że Ty serio powinnas do nasz przyjechać. Wtedy zlot murowany!!! Mariolka. Cudnie wygladacie z małżęm na tych zdjęciach. Piękna z was para. I w ogóle koffam Was syskie mocno!!!! EDIT: JAk ja przylezę, to nigdy nikogo nie ma. Buuuuuuuuuu, buuuuuuuuuuu
Edytowane przez maglisa Czas edycji: 2007-12-13 o 17:00 |
|||||
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Liduś, a która u Ciebie godzina, bo zgupłam całkiem jak Cię zobaczyłam
choram, jakieś wirusy mnie podszczypują <wyciera nos>
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za dużo pracy mi się szykuje, więc będe ciągle wkurzona i zmęczona A nie chcę żebyście mnie taką oglądały Brewko, ja ten avek już dawno znalazłam, nawet miałam go podesłać Pingi, ale zapomniałam A Twój nowy avatar jest świetny Za to Maglisę jednak wolę jako baletnicę Bea, no to co oni z tą kuchenką??? ![]() Z chlebem to ja na łatwiznę idę - sypię odpowiednią mąkę, drożdże, dolewam wody i... włączam maszynę Tulam smarkate Mam ochotę ufarbować włosy na brąz Ale chciałabym, chociaż w przybliżeniu, wiedzieć jak będę wyglądać Chciałam przymierzyć perukę ale się wstydziłam
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2007-12-13 o 18:51 |
|
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3622 |
|
Rzabbocop
|
Nie załapałam z purchawkami
![]() Gadmarko nie daj się |
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie załapałam z purchawkami
![]() Nie dostałam nic od Marioli ![]() Spotkanie w marcu/kwietniu to już chyba z rok się umawiamy ![]() Wszystko nie tak i jeszcze mój nooosek ![]() |
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbek, Iwonko, zaraz napiszę PW
![]() Iwonko, ja wcześniej pisałam, że mogę, ale odzewu nie było
|
#3626 |
|
sophisticated
|
Ewcia to do mnie też poproszę to PW
![]() ![]() u mnie przedświąteczny szpital, oprócz mnie dwójka padła, reszta w kolejce, czyli tradycji stało się zadość ![]() Łodzianki ja rozumiem, że w dużym mieście mieszkacie, ale żeby z pół roku szukać godziny czy dwóch na spotkanie... |
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2007-12-13 o 22:20 |
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
tyż ni wiem o czo chodzi z "purchawkami"
E, aktualnie lubię avonowskie extraordinary,ewentualnie gucci II, miracle zrobiło się mdłe, do lolitki podchodzę baardzo ostrożnie . Myślę, że teraz sięgnełabym po coś z pieprzem, chłodno-rozgrzewającego ![]() Podobał mi się opis Magliski o del pozo in black, ale czy ja wiem... a chłop dzwoni i się pyta i pyta zeżarłam rutinoskorbin, apap, dwie herbaty z miodem i cytryną i jest git! ![]() edit: E, a widziałaś http://www.allegro.pl/item280212769_..._warszawa.html to jest ta o której piszecie czasem na perfumach?
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Superpharm jest teraz promocja na 30 ml. Naprawdę bardzo korzystna cena (chyba 69 zł). To nie jest duzo, te 30ml. nawet jak to nie będzie twój numero uno, to zawsze sie znajdzie okazja i nastój żeby trzydziestkę wypsikać.
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gadmarko, próbowałaś Theoremę Leggero Fendi? ![]() Gadmarko, Brewko - dostałyście?
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

za powodzenie terapii 

nie mam czasu doczytywać wszystkiego, ale przejrzalam kilka postów i prawie się popłakałam ze śmiechu 

Chociaz i tak juz jest zabawna, bo zaczyna mowic.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

może pozytywną energię zacznijmy? 
<wyciera nos>
Za dużo pracy mi się szykuje, więc będe ciągle wkurzona i zmęczona