![]() |
#1381 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Cytat:
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Tylko dzwoniłam powiedziała Polozna ze jak sie bedzie dalej utrzymywać to na IP a jak nie to w poniedziałek do kontroli i na posiew
![]() |
#1382 | |
Ania
|
Cytat:
![]() Niech przechodzi ból- jeszcze trochę nogi zaciskaj! ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Raczkowanie
|
Dziś kończymy 33 tydzień! Jupi, jupi! Hehe.
Poszłam do fryzjera i machnęłam włosy, na różowo ![]()
#1384 | |
Ania
|
Cytat:
Wow! odważnie ![]() Czy zawsze szalejesz z kolorami??
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1386 |
Raczkowanie
|
Z takimi ekstremalnymi nie, ale dekoloryzację przechodzę ze dwa razy w roku
![]()
#1387 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Hej hej
![]() Weronia nam położna mówiła na Sr, że biegunka może być wręcz objawem porodu... Oczywiście masz jeszcze czas i mam nadzieję, że to tylko zbieg okoliczności te objawy jakby porodowe ![]() ![]() Motylku kwiaty piękne ![]() U mnie tym tematem zajmuje się mama ale niestety efekty są na razie kiepskie bo ona nie kupuje co roku nowych tylko przechowuje w piwnicy stare i zanim wiosną (a raczej już latem) zakwitną to przychodzi susza albo burza i po kwiatkach ![]() Ale jak zrobimy sobie remont domu (jak wygramy w totka ![]() ![]() ![]()
#1388 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Lal pokoaz ![]() Ja niestety zosyaje na noc w szpitalu. Cisnienie ciagle wysokie i dzis znalezli bialko w moczu, czyli podejrzewaka stan przedrzucawkowy :/ Nie jestem szczesliwa ale niech badaja czy to to. Najgorzej ze wypilam juz litr wody i od dwoch godzin ledwo wydusilam troszke siuskow do badania :/
![]() |
#1389 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
Justynko trzymam kciuki żeby to nie okazało się nic poważnego ![]() dobrze, że Cię zostawią i posprawdzają co trzeba ![]()
![]() |
#1390 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A włosy masz tutaj ![]()
![]() |
#1391 | |
Ania
|
Cytat:
No to bardzo dobrze, że Cię zostawiają! zawsze pod kontrolą. Trzymam kciuki, żeby było ok ![]() Informuj nas ![]() Silesian- ale to takie delikatne różowe- ładne;D ja sobie wyobrażałam takie wiesz, intensywne ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-05-12 o 17:10 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1392 |
Raczkowanie
|
#1393 |
Zakorzenienie
|
Puk puk dziewczynki
![]() Podczytuje, ale czasu i siły brak na pisanie :/ nerki mi wczoraj ze zdwojoną siłą o bólu przypomniały :/ pół nocy nie spałam. Dziś jest dużo lepiej ale trochę krwi w moczu widziałam ![]() Justyna trzymajj się dzielnie ![]()
#1394 |
Zakorzenienie
|
Z lewej- pierwsza ciąża , z prawej- dziś
![]() Ten sam etap ciąży- 33t + 3d |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że jesteś pod stałą opieką, oby to nic poważnego i szybkiego powrotu do domu! Cytat:
![]() Niech te nerki dadzą Ci odpocząć ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
Hej. Jestem już na L4 i nie czuje się jakbym na nim była. Dziś spakowałam torby i jutro dokupię brakujące rzeczy. Dla kolegi urodził się dziś synek Michał i to mnie zmotywowało. Nasze pierwsze dzieci to wcześniaki i teraz u nich znowu. Wole być tym razem przygotowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | ||
Ania
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo ładny swoją drogą ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
Boże wiecie czego dzisiaj byłam świadkiem
![]() Siedziałam z koleżanka chwile i nagle patrze wiozą dziewczyne na wózku na porodówke zakrwawiona, brzucha zero.. nagle biegną wszyscy lekarze tam chyba z 5 połoznych anestezjolog.. Normalnie wszyscy lekarze z całego oddziału pędziili tam po 15 minutach wywożą w takim inkubatorku takiego maluszka... ;( Nie wiem, który to był tydzień, intubowali go tą pompka cały czas a główka miał taka malutka jak mandarynka ;( że ta maska cała głowke mu zajmowała ![]() Normalnie nie moge dalej wyjść z szoku tak sie zryczałam ![]() widziałam, że leżała gdzies tydzień na sali intensywnej patologii ciąży Pierwszy raz takie coś na żywo widziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() Mam nadzieje że maluszek przeżyje i wszystko będzie dobrze!
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Wtajemniczenie
|
SilesianBeauty, ale masz śliczne, długie włosy
![]() Madzia, współczuję bólu nerek, oby przeszło ![]() ![]() madzius, w drugiej ciąży brzuszek masz większy. Ja nie porównuje, żeby się nie stresować. ![]() Dzisiaj widziałam dziewczynę, nastolatkę w sumie, mogła mieć 16 lat. Była ubrana w krótkie spodenki, ale o takim kroju, że widać jej było dół pośladków. Może jej się wydawało, że to wygląda sexy, ale ona miała taki cellulit na doopie i udach, że mnie zemdliło. ![]() ![]()
#1403 | ||||||
Rozeznanie
|
Dziękuję Dziewczyny za miłe słowa
![]() Australia Możesz mi dopisać wózek Bebetto Torino SL30 proszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Tez sobie wyobrażałam jakis mega róż. A tu takie stonowane, bardzo łądne! Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Wtajemniczenie
|
SilesianBeauty, ale masz śliczne, długie włosy
![]() Madzia, współczuję bólu nerek, oby przeszło ![]() ![]() madzius, w drugiej ciąży brzuszek masz większy. Ja nie porównuję, żeby się nie stresować. ![]() Dzisiaj widziałam dziewczynę, nastolatkę w sumie, mogła mieć 16 lat. Była ubrana w krótkie spodenki, ale o takim kroju, że widać jej było dół pośladków. Może jej się wydawało, że to wygląda sexy, ale ona miała taki cellulit na doopie i udach, że mnie zemdliło. ![]() ![]()
#1408 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Konto usunięte
|
Asiu, no to widok Ci się trafił... Cieszmy się, że wszystkie szczęśliwie doczekałyśmy końcóweczki.
Miejmy nadzieję, że dzieciaczek przeżyje i będzie zdrowy... kiara bardzo ładny wózek ![]() Silesian Beauty piękne masz włosy- i jakie długie ![]() justynko miejmy nadzieję, że to nie stan przedrzucawkowy i jutro będziesz mogła wrócić bezpiecznie do domu. Madzia współczuje ciągłego bólu. Tak myślałam że Cię męczy, bo mało co pisałaś... Już niedługo... madzius no w 2. ciąży brzuszek zdecydowanie większy. Też tak miałam. W pierwszej jednak macica i mięśnie stawiają opór i wolniej się naciągają, a w drugiej to idzie aż zbyt gładko ![]() kaska87 niby mówi się, żeby jechać do szpitala jak skurcze są co 5 minut. Ja przy drugim porodzie pojechałabym jednak wcześniej. Ja nie miałam skurczy tylko ból jak na okres, poszłam wziąć długą kąpiel, a po wyjściu z wody skurczybyk zgiął mnie w pół, odeszły wody i dosłownie za 15 minut miałam już parte ![]() Piękne macie kwiaty dziewczyny. Ja niby mam możliwości, bo mam ogródek ale jakoś chęci brak ![]() ![]() Weronia nie wygłupiaj się nawet. Zaciskaj nogi i do spania! fiazo, bo za długo chodziłaś do pracy i teraz musisz wszystko robić szybko ![]() A ja dzisiaj sporo zrobiłam. Prasowanko, bieżące dwa prania, odkurzanie, mycie podłóg... Jutro będę się lenić chyba że syndrom znowu mi nie pozwoli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Zakorzenienie
|
Witam się po wizycie.
Niestety, ale idę jutro do szpitala ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.