|
|
#1381 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Cytat:
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Tylko dzwoniłam powiedziała Polozna ze jak sie bedzie dalej utrzymywać to na IP a jak nie to w poniedziałek do kontroli i na posiew
|
|
#1382 | |
|
Ania
|
Cytat:
![]() Niech przechodzi ból- jeszcze trochę nogi zaciskaj!
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
|
|
|
#1383 |
|
Raczkowanie
|
Dziś kończymy 33 tydzień! Jupi, jupi! Hehe.
Poszłam do fryzjera i machnęłam włosy, na różowo Przez tę ciążę to hormony mają niezłą imprezę i za nimi nie nadążam.
|
|
#1384 | |
|
Ania
|
Cytat:
Wow! odważnie ![]() Czy zawsze szalejesz z kolorami??
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1386 |
|
Raczkowanie
|
Z takimi ekstremalnymi nie, ale dekoloryzację przechodzę ze dwa razy w roku
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Hej hej
![]() Weronia nam położna mówiła na Sr, że biegunka może być wręcz objawem porodu... Oczywiście masz jeszcze czas i mam nadzieję, że to tylko zbieg okoliczności te objawy jakby porodowe Motylku kwiaty piękne U mnie tym tematem zajmuje się mama ale niestety efekty są na razie kiepskie bo ona nie kupuje co roku nowych tylko przechowuje w piwnicy stare i zanim wiosną (a raczej już latem) zakwitną to przychodzi susza albo burza i po kwiatkach ![]() Ale jak zrobimy sobie remont domu (jak wygramy w totka ) To będę miała masę pięknych kwiatów
|
#1388 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lal pokoaz ![]() Ja niestety zosyaje na noc w szpitalu. Cisnienie ciagle wysokie i dzis znalezli bialko w moczu, czyli podejrzewaka stan przedrzucawkowy :/ Nie jestem szczesliwa ale niech badaja czy to to. Najgorzej ze wypilam juz litr wody i od dwoch godzin ledwo wydusilam troszke siuskow do badania :/
|
|
#1389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
Justynko trzymam kciuki żeby to nie okazało się nic poważnego dobrze, że Cię zostawią i posprawdzają co trzeba
|
|
#1390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A włosy masz tutaj
|
|
|
#1391 | |
|
Ania
|
Cytat:
No to bardzo dobrze, że Cię zostawiają! zawsze pod kontrolą. Trzymam kciuki, żeby było ok ![]() Informuj nas ![]() Silesian- ale to takie delikatne różowe- ładne;D ja sobie wyobrażałam takie wiesz, intensywne
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-05-12 o 18:10 |
|
|
|
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Puk puk dziewczynki
![]() Podczytuje, ale czasu i siły brak na pisanie :/ nerki mi wczoraj ze zdwojoną siłą o bólu przypomniały :/ pół nocy nie spałam. Dziś jest dużo lepiej ale trochę krwi w moczu widziałam dobrze, że jutro wizyta to nie schizuje i nie jadę na IP.Justyna trzymajj się dzielnie
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
Z lewej- pierwsza ciąża , z prawej- dziś
![]() Ten sam etap ciąży- 33t + 3d |
|
|
|
#1395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zaś mam tak mały brzuch, ze jak założę luźną koszulkę to średnio widać
|
|
|
#1396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że jesteś pod stałą opieką, oby to nic poważnego i szybkiego powrotu do domu! Cytat:
![]() Niech te nerki dadzą Ci odpocząć
|
|||
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Jestem już na L4 i nie czuje się jakbym na nim była. Dziś spakowałam torby i jutro dokupię brakujące rzeczy. Dla kolegi urodził się dziś synek Michał i to mnie zmotywowało. Nasze pierwsze dzieci to wcześniaki i teraz u nich znowu. Wole być tym razem przygotowana.
|
|
|
|
#1398 | ||
|
Ania
|
Cytat:
Ciebie to nerki wykończą oby przeszło![]() Cytat:
ale zazwyczaj druga ciąża= większy brzuszek![]() Bardzo ładny swoją drogą
||
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie martw się niczym , wszystko będzie dobrze!!!
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Boże wiecie czego dzisiaj byłam świadkiem
![]() Siedziałam z koleżanka chwile i nagle patrze wiozą dziewczyne na wózku na porodówke zakrwawiona, brzucha zero.. nagle biegną wszyscy lekarze tam chyba z 5 połoznych anestezjolog.. Normalnie wszyscy lekarze z całego oddziału pędziili tam po 15 minutach wywożą w takim inkubatorku takiego maluszka... ;( Nie wiem, który to był tydzień, intubowali go tą pompka cały czas a główka miał taka malutka jak mandarynka ;( że ta maska cała głowke mu zajmowała ![]() Normalnie nie moge dalej wyjść z szoku tak sie zryczałam i podobno ma bardzo małe szanse.. ale nie wiem który to był tydzien u tej babki może sie dowiem..widziałam, że leżała gdzies tydzień na sali intensywnej patologii ciąży Pierwszy raz takie coś na żywo widziałam
|
|
|
|
#1401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
ale postaraj się jakoś nie myśleć intensywnie. Mam nadzieje że maluszek przeżyje i wszystko będzie dobrze!
|
|
#1402 |
|
Wtajemniczenie
|
SilesianBeauty, ale masz śliczne, długie włosy
Madzia, współczuję bólu nerek, oby przeszło ![]() madzius, w drugiej ciąży brzuszek masz większy. Ja nie porównuje, żeby się nie stresować. ![]() Dzisiaj widziałam dziewczynę, nastolatkę w sumie, mogła mieć 16 lat. Była ubrana w krótkie spodenki, ale o takim kroju, że widać jej było dół pośladków. Może jej się wydawało, że to wygląda sexy, ale ona miała taki cellulit na doopie i udach, że mnie zemdliło. Gruba nie była, ale do szczuplutkich też się nie zaliczała Młoda dziewucha! To ja w ciąży takiej rzyci nie mam, jak ona miała ( to się pocieszam).
|
#1403 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Dziewczyny za miłe słowa
Australia Możesz mi dopisać wózek Bebetto Torino SL30 proszę ![]() Cytat:
Cytat:
Jak napisałaś to oczami wyobraźni widziałam coś ala fuksję Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1405 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1406 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tez sobie wyobrażałam jakis mega róż. A tu takie stonowane, bardzo łądne! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1407 |
|
Wtajemniczenie
|
SilesianBeauty, ale masz śliczne, długie włosy
Madzia, współczuję bólu nerek, oby przeszło ![]() madzius, w drugiej ciąży brzuszek masz większy. Ja nie porównuję, żeby się nie stresować. ![]() Dzisiaj widziałam dziewczynę, nastolatkę w sumie, mogła mieć 16 lat. Była ubrana w krótkie spodenki, ale o takim kroju, że widać jej było dół pośladków. Może jej się wydawało, że to wygląda sexy, ale ona miała taki cellulit na doopie i udach, że mnie zemdliło. Gruba nie była, ale do szczuplutkich też się nie zaliczała Młoda dziewucha! To ja w ciąży takiej rzyci nie mam, jak ona miała ( to się pocieszam).![]()
|
#1408 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ty to masz przekichane z tymi nerkami Dobrze, że to już końcówka ciąży Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1409 |
|
Konto usunięte
|
Asiu, no to widok Ci się trafił... Cieszmy się, że wszystkie szczęśliwie doczekałyśmy końcóweczki.
Miejmy nadzieję, że dzieciaczek przeżyje i będzie zdrowy... kiara bardzo ładny wózek Silesian Beauty piękne masz włosy- i jakie długie justynko miejmy nadzieję, że to nie stan przedrzucawkowy i jutro będziesz mogła wrócić bezpiecznie do domu. Madzia współczuje ciągłego bólu. Tak myślałam że Cię męczy, bo mało co pisałaś... Już niedługo... madzius no w 2. ciąży brzuszek zdecydowanie większy. Też tak miałam. W pierwszej jednak macica i mięśnie stawiają opór i wolniej się naciągają, a w drugiej to idzie aż zbyt gładko ![]() kaska87 niby mówi się, żeby jechać do szpitala jak skurcze są co 5 minut. Ja przy drugim porodzie pojechałabym jednak wcześniej. Ja nie miałam skurczy tylko ból jak na okres, poszłam wziąć długą kąpiel, a po wyjściu z wody skurczybyk zgiął mnie w pół, odeszły wody i dosłownie za 15 minut miałam już parte Piękne macie kwiaty dziewczyny. Ja niby mam możliwości, bo mam ogródek ale jakoś chęci brak Najchętniej wysypałabym wszystke rabatki mojej mamy żwirkiem albo korą i posadziła jakieś krzewy żeby nie musieć nic z tym robić Weronia nie wygłupiaj się nawet. Zaciskaj nogi i do spania! fiazo, bo za długo chodziłaś do pracy i teraz musisz wszystko robić szybko Ogarniesz i będziesz odpoczywać spokojnie do 40. tygodnia.A ja dzisiaj sporo zrobiłam. Prasowanko, bieżące dwa prania, odkurzanie, mycie podłóg... Jutro będę się lenić chyba że syndrom znowu mi nie pozwoli |
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po wizycie.
Niestety, ale idę jutro do szpitala Mała za mało waży- 2200 gr, podejrzenie hipotrofii, za mało wód płodowych
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

Przez tę ciążę to hormony mają niezłą imprezę i za nimi nie nadążam.

) To będę miała masę pięknych kwiatów

dobrze, że jutro wizyta to nie schizuje i nie jadę na IP.

Gruba nie była, ale do szczuplutkich też się nie zaliczała Młoda dziewucha! To ja w ciąży takiej rzyci nie mam, jak ona miała ( to się pocieszam).