|
|
#1441 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
nieźle z tym Szpakiem i finałem
Ma chłopak talent.Zgaga mnie dopadła na noc i bezsenność. Na jedno i drugie może mleko pomoże ![]() A Wy co tak śpicie? :P |
|
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamówienie z huhi World odebrałam i oglądałam po 5razy po kolei hehe :PPoza tym wzięłam szybki prysznic i zapomnialam, że jutro ginekolog Grażynę do ładu trzeba doprowadzić wstane wcześnniej i poranny prysznic się o tą czynność przedłuży :P Na zgaga poza Renia działa u mnie kombinacja garść migdałów plus zimne mleko
|
|
#1443 |
|
Rozeznanie
|
MariaF jaka ty szczuplutka jestes. Ja mam wiekszy brzuch, a mam tylko jedno
![]() U mnie 22.30. Maz wyszedl pare minut przed 22. Poszlam pod prysznic wracam a tu wszystkie babki na sali (4) pogaszone swiatla, jedna juz chrapue, druga ciezko dycha, trzecia pogmyrala sie na lozku i tez juz cisza. Tez zgasilam swiatlo ale bawie sie telefonem. Dobrze ze tu kotary sa i nie widac co sasiadka robi. Cisnienie ostatnie 130/80 wiec spoko. Pielegnoarka bedzie mierzyc co 4 h czyli najblizsze o 2 w nocy. ale nudy ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Agusia trzymam kciuki oby wszystko okazalo sie falszywym alarmem cos nam dzisiaj nie udaly sie te wizyty
|
#1444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakoś tak mam, że dzień, dwa się nie odzywam i odzwyczajam się od pisania na forum:/ Jakoś tak szpitalem zawiało na forum, czyżby ten piątek 13 jednak jakoś działał? Ech, nie dajmy się zabobonom, proszę dziś donosić o samych dobrych rzeczach! Trzymam za to kciuki ![]() Korzystajcie z nudy w szpitalu, pooglądajcie Zawitkowskiego na youtube czy coś, tylko już pieluch nie kupujcie, bo będziecie miały rozkminy jak ja dziś - gdzie to wszystko zmieścić Właśnie popełniłam pompon z tiulu i idę wreszcie spać ![]() W brzuchu dyskoteka, trzeba to ukrócić
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Obudziłam się na siku i już nie mogę zasnąć :P
Oby u mnie piątek 13 nie zadziałał pechowo
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Dżem dobry
![]() MariaFrancesca, zgadzam się z koleżankami - super wyglądasz! ![]() Ja tam w żadne piątki 13tego nie wierzę i liczę na same dobre wieści z dzisiejszych wizyt
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja.
Justyna najważniejsze że jesteś pod opieką.stan przedrzucawkowy to nic przyjemnego. Przerabiałam to. Dziewczyny napiszę ze swojego doświadczenia. Jak trafiacie do szpitala to pamiętajcie, ze to dla dobra Waszego i dzieciolka. Lepiej być pod stałą opieką. I pozytywne nastawienie. Szpital to nie dom wiadomo, ale czasem trzeba się przemęczyć. Ja spędziłam tydzień z nadzieją na wyjście i nie wyszłam bo ratowali mi życie. Moja mama do tej pory wspomina jak sis do niej dzwoniła i mówiła"mamo dobrze że nie widzisz tego,ale będzie dobrze" ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Co do piątku 13 też nie wierzyłam póki nie dostałam mandatu hahha |
|
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehh totalnie niewyspana jestem a tu już wstawać i ogarnąć się trzeba.
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Fiazo, no właśnie, ten pobyt w szpitalu to tylko i wyłącznie dla dobra maluszka i naszego. Chociaż pewnie łatwo się mówi, sama bym pewnie była załamana, że muszę się z domkiem rozstać
Ale dziewczyny, nie ma tego złego - to już ostatnie tygodnie przed nami ![]() Wstawiłam zmywarkę, bo mi się trochę uzbierało Widzę, że muszę też kurze pościerać - ciemne meble to złoooo Ale póki co czekam na owsiankę ![]() ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
KTG mam na 9:45 wizytę na 10:30
![]() Też przed wyjsciem nakarze zmywarce umyć gary
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię mieć wizyty rano, bo przynajmniej nie siedzę cały dzień jak na szpilkach ![]() Ja czekam jeszcze aż ktoś wynalezie zmywarkę, która sama ładuje i wyciąga naczynia
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy Jeszcze jestem w domku, ale po 9 ruszamy z mężem do szpitala.. Wiecie bardziej lekarkę zmartwiło mały stan wód płodowych niż waga maluszka, bo nie jest najgorsza, ale no mogłaby więcej troszeczkę ważyć. Przyrost w ciągu 2 tyg był na szczęście dobry ![]() Na pewno będę z Wami na bieżąco, bo mam neta w fonie Ciekawe ile mnie tam przetrzymają.. Chociaż jeśli miałabym być szczera wolałabym już wrócić z Kingusią
19.05.2016 Kingusia Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2016-05-13 o 08:02 |
|
|
|
#1453 |
|
Konto usunięte
|
Agusia, Haneczka wrocicie już z malenstwami ;-) trzymajcie się!
Kciuki za wizytujace dzisiaj. Szpitali już wystarczy! Ją zapomniałam o eurowizji ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1454 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny:-* wczoraj nie miałam kiedy odpisać,więc dziś nadrabiam.
Australia,dziękuję za wpisanie usg i wizyty na pierwszej stronie:-* MariaFrancesca, świetne masz ciałko,jakbym Cię spotkała na ulicy to bym nie uwierzyła,że będziesz mieć bliźniaki:p Agusiia69 i Justynan01, trzymajcie się w szpitalu dacie radę na pewno. Aga, ten Twój lekarz przesadza moim zdaniem,waga malutkiej całkiem ok jak dla mnie Madziakciuki za wizytę, oby nerki się uspokoily Asiek współczuję przeżyć SilesianBeauty przepiękne włoski;-) zazdraszczam Kanwa i MasurianGirl równie kciuki za wizyty:-* Łączę się w bólu z tymi co nie mogą przytulanek. Mąż jak mu powiedziałam,że może coś podziałamy jak mi krążek zdejma,stwierdził,że nie ma takiej opcji,bo nie chce żebyśmy tak wywołali poród na razie rozsądne argumenty do niego nie trafiają...Zaraz wstaję na śniadanko,upiekłam wczoraj chalke;-) Omnomnom Miłego dnia życzę:-* |
|
|
|
#1455 |
|
Zadomowienie
|
SilesianBeauty
ale masz gęste włosy kolor ciekawy, bardzo ladne ![]() miałam chyba podobną długość, ale 2 tygodnie temu ciachnęłam do ramion w ramach przygotowań do porodu tylko że moich było chyba 3 razy mniej ![]() madzius90 łał, dużą po brzuszku widac różnicę. Ale tak poza tym, to szczuplutka jesteś, ramiona, nogi takie same ![]() MariaFrancesca, rzeczywiście nie widać, że bliźniaki, malutki, ładniutki brzuszek! Zapomnialam łyknać euthyrox i zjadlam sniadanie a wczoraj byliśmy na USG, mały waży 2900 i wszystko z nim ok w miesiąc przybrał ponad kg !!! i siedzi sobie w miarę na tym 50 centylu, więc fajnie, chyba giganta nie urodzę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() Agusia na pewno wszystko będzie dobrze. Sądzę, że potrzymają Cie trochę na kroplówce żeby Was nawodnić i będziesz już spokojnie czekać na Dzidziolka ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zakupiłam ostatnie rzeczy dla dziecka. Jeszcze kosmetyki mini i mogę czekać na poród.
Zostało mi kupić materac, ale nie wiem z jakiej firmy haeva czy fikimiki. Może dziś zapytam fizjoterapeutkę na wykładzie o materace, jakie są polecane. Myślę by wziąć sam lateks. |
|
|
|
#1459 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za Was ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60296911] Ją zapomniałam o eurowizji ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Ja też, ale to były tylko eliminacje do finału, więc spoko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2900 to całkiem ładnie ![]() Cytat:
![]() Ja może dziś się odważę wyjąć torbę z szafy...
|
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1460 | |
|
Konto usunięte
|
Dzień doberek wszystkim!
Dzisiaj zaczynam 36 tydzień Jeszcze dwa tygodnie temu byłabym tym przerażona ale dzisiaj to nawet żałuję, że nie 38. albo 39...Ja też nie wiedziałam że wczoraj eurowizja była. Nie było siary? Muszę gdzieś na YT poszukać Szpakowego występu. Cierpliwosc jak Ty funkcjonujesz za dnia z małym dzieckiem jak o godzinie 2:40 jeszcze nie śpisz?? Cytat:
![]() Ogarniam się z leksza i jadę zaraz do biedronki, bo w lodówce tylko światło i ogórki kiszone ![]() Miłego dzionka wszystkim i dzisiaj prosimy o same dobre wieści z wizyt. agusia trzymaj się |
|
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też się już kiedyś nad tym zastanawiałam! Cierpliwosc jest superwoman Ja bez małego dziecka padam na twarz o 21-22 często
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() U mnie sniadanie na sali a ja czekam az mi dadza tabletke eutyroksu, bo zapomnialam powiedziec staremu zeby zabral. A ja glodna jestem ![]() Byl lekarz, znowu murzynek poiedzial ze jesli mocz bedzie ok to do domu bo cisnienie narazie mam spoko. No i jeszcze mi usg zrobia. Czyli wszystko ok. Madzia, bedzie dobrze
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
MariaFrancesca super ten Twój brzuszek. A to nasze M1 w 33+5
![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kanwa, Madzia, Masuriangirl - za wizyty Dziewczyny!Agusia, Haneczka - trzymajcie się w tych szpitalach! Ciekawe co u Anuszki i Olusia ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Australia dopiszesz mi wizytę na 20.05? ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Bardzo ładny brzuszek!
|
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zadomowienie
|
Paulinagm nie ma co panikować z tym euthyroxem, ja jak robiłam glukozę, to wogole nie wzięłam, bo wtedy też robiłam tsh, a po badaniu to organizm już na czczo nie był. A swoją drogą, ja biorę tabletki o 7, 11,15,19,23,3 i dodatkowo euthyrox, i nie raz się zastanawiam, czy wzięłam i czy dobrą wzięłam, szczególnie w nocy jak zaspana jestem. Super waga małego, taka waga to marzenie dla moich, pewnie max do 2.5kg dociągną.
---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Agusia, trzymajcie się, będziecie pod dobrą opieką, więc teraz już tylko bez nerwów:-D ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Mamaniny super brzunio :-D |
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Tak obmyslam, co tu na sesję brzuszkową ze sobą zabrać
dżinsy sprzed ciąży do połowy uda mi wchodzą, a zwiewnych kieckę nie mam... :-( Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#1467 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, o ile większy rozmiar się kupuje tych stanikow do karmienia? Bo ja już zglupialam |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
O 4 rano jadłam budyń a potem 3 razy nocne siku. O 8 się obudziłam i już nie usnęłam. Nagle zaczął mnie kuć brzuszek, ale po jakimś czasie przestało - na szczęście. Tz mnie wkurzył i dzień nie zaczął się przyjemnie... więc pewnie będzie dzisiaj cichy dzień... Oglądnę ddtvn a potem zabiorę się za prasowanie i segregacje ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Mamaniny super brzusio
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż się nie wyrywa do robienia zdjęć. Nie powiedziałam mu ile sesja kosztuje..
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#1470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój mąż jak sie urodził to ważył 2 900 a jak Twoje bliźniaki dadza rade do 2 500 to na prawde będzie super ![]() Mi mąż od czasu do czasu robi kilka zdjęć, tylko ze chyba sobie nie zapisałam które który tydzien ciąży. Jeszcze w ten weekend bym chciała kolejne, żeby sloneczko było, w parku czy coś bo do tej pory to na tle sciany a potem zamowię wszystkie na empik foto i bedzie pamiątka w albumie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.

Ma chłopak talent.

cos nam dzisiaj nie udaly sie te wizyty 

Ale dziewczyny, nie ma tego złego - to już ostatnie tygodnie przed nami
Widzę, że muszę też kurze pościerać - ciemne meble to złoooo 

kolor ciekawy, bardzo ladne 

a potem 3 razy nocne siku.