![]() |
#1441 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
nieźle z tym Szpakiem i finałem
![]() Zgaga mnie dopadła na noc i bezsenność. Na jedno i drugie może mleko pomoże ![]() A Wy co tak śpicie? :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym wzięłam szybki prysznic i zapomnialam, że jutro ginekolog Grażynę do ładu trzeba doprowadzić wstane wcześnniej i poranny prysznic się o tą czynność przedłuży :P Na zgaga poza Renia działa u mnie kombinacja garść migdałów plus zimne mleko ![]()
![]() |
#1443 |
Rozeznanie
|
MariaF jaka ty szczuplutka jestes. Ja mam wiekszy brzuch, a mam tylko jedno
![]() U mnie 22.30. Maz wyszedl pare minut przed 22. Poszlam pod prysznic wracam a tu wszystkie babki na sali (4) pogaszone swiatla, jedna juz chrapue, druga ciezko dycha, trzecia pogmyrala sie na lozku i tez juz cisza. Tez zgasilam swiatlo ale bawie sie telefonem. Dobrze ze tu kotary sa i nie widac co sasiadka robi. Cisnienie ostatnie 130/80 wiec spoko. Pielegnoarka bedzie mierzyc co 4 h czyli najblizsze o 2 w nocy. ale nudy ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Agusia trzymam kciuki oby wszystko okazalo sie falszywym alarmem ![]() ![]()
#1444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakoś tak mam, że dzień, dwa się nie odzywam i odzwyczajam się od pisania na forum:/ Jakoś tak szpitalem zawiało na forum, czyżby ten piątek 13 jednak jakoś działał? Ech, nie dajmy się zabobonom, proszę dziś donosić o samych dobrych rzeczach! Trzymam za to kciuki ![]() Korzystajcie z nudy w szpitalu, pooglądajcie Zawitkowskiego na youtube czy coś, tylko już pieluch nie kupujcie, bo będziecie miały rozkminy jak ja dziś - gdzie to wszystko zmieścić ![]() Właśnie popełniłam pompon z tiulu i idę wreszcie spać ![]() W brzuchu dyskoteka, trzeba to ukrócić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Obudziłam się na siku i już nie mogę zasnąć :P
Oby u mnie piątek 13 nie zadziałał pechowo ![]()
#1446 |
Zakorzenienie
|
Dżem dobry
![]() MariaFrancesca, zgadzam się z koleżankami - super wyglądasz! ![]() Ja tam w żadne piątki 13tego nie wierzę i liczę na same dobre wieści z dzisiejszych wizyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja.
Justyna najważniejsze że jesteś pod opieką.stan przedrzucawkowy to nic przyjemnego. Przerabiałam to. Dziewczyny napiszę ze swojego doświadczenia. Jak trafiacie do szpitala to pamiętajcie, ze to dla dobra Waszego i dzieciolka. Lepiej być pod stałą opieką. I pozytywne nastawienie. Szpital to nie dom wiadomo, ale czasem trzeba się przemęczyć. Ja spędziłam tydzień z nadzieją na wyjście i nie wyszłam bo ratowali mi życie. Moja mama do tej pory wspomina jak sis do niej dzwoniła i mówiła"mamo dobrze że nie widzisz tego,ale będzie dobrze" ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Co do piątku 13 też nie wierzyłam póki nie dostałam mandatu hahha |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehh totalnie niewyspana jestem a tu już wstawać i ogarnąć się trzeba.
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Fiazo, no właśnie, ten pobyt w szpitalu to tylko i wyłącznie dla dobra maluszka i naszego. Chociaż pewnie łatwo się mówi, sama bym pewnie była załamana, że muszę się z domkiem rozstać
![]() ![]() Wstawiłam zmywarkę, bo mi się trochę uzbierało ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
KTG mam na 9:45 wizytę na 10:30
![]() ![]() ![]()
#1451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja czekam jeszcze aż ktoś wynalezie zmywarkę, która sama ładuje i wyciąga naczynia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy ![]() Jeszcze jestem w domku, ale po 9 ruszamy z mężem do szpitala.. Wiecie bardziej lekarkę zmartwiło mały stan wód płodowych niż waga maluszka, bo nie jest najgorsza, ale no mogłaby więcej troszeczkę ważyć. Przyrost w ciągu 2 tyg był na szczęście dobry ![]() Na pewno będę z Wami na bieżąco, bo mam neta w fonie ![]() ![]() ![]()
19.05.2016 Kingusia ![]() Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2016-05-13 o 07:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Konto usunięte
|
Agusia, Haneczka wrocicie już z malenstwami ;-) trzymajcie się!
Kciuki za wizytujace dzisiaj. Szpitali już wystarczy! Ją zapomniałam o eurowizji ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny:-* wczoraj nie miałam kiedy odpisać,więc dziś nadrabiam.
Australia,dziękuję za wpisanie usg i wizyty na pierwszej stronie:-* MariaFrancesca, świetne masz ciałko,jakbym Cię spotkała na ulicy to bym nie uwierzyła,że będziesz mieć bliźniaki:p Agusiia69 i Justynan01, trzymajcie się w szpitalu dacie radę na pewno. Aga, ten Twój lekarz przesadza moim zdaniem,waga malutkiej całkiem ok jak dla mnie ![]() Madziakciuki za wizytę, oby nerki się uspokoily Asiek współczuję przeżyć ![]() SilesianBeauty przepiękne włoski;-) zazdraszczam ![]() Kanwa i MasurianGirl równie kciuki za wizyty:-* Łączę się w bólu z tymi co nie mogą przytulanek. Mąż jak mu powiedziałam,że może coś podziałamy jak mi krążek zdejma,stwierdził,że nie ma takiej opcji,bo nie chce żebyśmy tak wywołali poród ![]() Zaraz wstaję na śniadanko,upiekłam wczoraj chalke;-) Omnomnom Miłego dnia życzę:-* |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zadomowienie
|
SilesianBeauty
ale masz gęste włosy ![]() ![]() miałam chyba podobną długość, ale 2 tygodnie temu ciachnęłam do ramion w ramach przygotowań do porodu ![]() ![]() madzius90 łał, dużą po brzuszku widac różnicę. Ale tak poza tym, to szczuplutka jesteś, ramiona, nogi takie same ![]() MariaFrancesca, rzeczywiście nie widać, że bliźniaki, malutki, ładniutki brzuszek! Zapomnialam łyknać euthyrox i zjadlam sniadanie ![]() a wczoraj byliśmy na USG, mały waży 2900 i wszystko z nim ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() Agusia na pewno wszystko będzie dobrze. Sądzę, że potrzymają Cie trochę na kroplówce żeby Was nawodnić i będziesz już spokojnie czekać na Dzidziolka ![]() ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]()
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zakupiłam ostatnie rzeczy dla dziecka. Jeszcze kosmetyki mini i mogę czekać na poród.
Zostało mi kupić materac, ale nie wiem z jakiej firmy haeva czy fikimiki. Może dziś zapytam fizjoterapeutkę na wykładzie o materace, jakie są polecane. Myślę by wziąć sam lateks. |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60296911] Ją zapomniałam o eurowizji ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Ja też, ale to były tylko eliminacje do finału, więc spoko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2900 to całkiem ładnie ![]() Cytat:
![]() Ja może dziś się odważę wyjąć torbę z szafy... ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 | |
Konto usunięte
|
Dzień doberek wszystkim!
![]() Dzisiaj zaczynam 36 tydzień ![]() Ja też nie wiedziałam że wczoraj eurowizja była. Nie było siary? Muszę gdzieś na YT poszukać Szpakowego występu. Cierpliwosc jak Ty funkcjonujesz za dnia z małym dzieckiem jak o godzinie 2:40 jeszcze nie śpisz?? Cytat:
![]() Ogarniam się z leksza i jadę zaraz do biedronki, bo w lodówce tylko światło i ogórki kiszone ![]() Miłego dzionka wszystkim i dzisiaj prosimy o same dobre wieści z wizyt. agusia trzymaj się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też się już kiedyś nad tym zastanawiałam! Cierpliwosc jest superwoman ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() U mnie sniadanie na sali a ja czekam az mi dadza tabletke eutyroksu, bo zapomnialam powiedziec staremu zeby zabral. A ja glodna jestem ![]() Byl lekarz, znowu murzynek ![]() Madzia, bedzie dobrze ![]()
#1463 |
Zakorzenienie
|
MariaFrancesca super ten Twój brzuszek. A to nasze M1 w 33+5
![]() ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kanwa, Madzia, Masuriangirl - ![]() Agusia, Haneczka - trzymajcie się w tych szpitalach! ![]() Ciekawe co u Anuszki i Olusia ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Australia dopiszesz mi wizytę na 20.05? ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Bardzo ładny brzuszek! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | |
Zadomowienie
|
Paulinagm nie ma co panikować z tym euthyroxem, ja jak robiłam glukozę, to wogole nie wzięłam, bo wtedy też robiłam tsh, a po badaniu to organizm już na czczo nie był. A swoją drogą, ja biorę tabletki o 7, 11,15,19,23,3 i dodatkowo euthyrox, i nie raz się zastanawiam, czy wzięłam i czy dobrą wzięłam, szczególnie w nocy jak zaspana jestem. Super waga małego, taka waga to marzenie dla moich, pewnie max do 2.5kg dociągną.
---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Agusia, trzymajcie się, będziecie pod dobrą opieką, więc teraz już tylko bez nerwów:-D ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Mamaniny super brzunio :-D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Tak obmyslam, co tu na sesję brzuszkową ze sobą zabrać
dżinsy sprzed ciąży do połowy uda mi wchodzą, a zwiewnych kieckę nie mam... :-( Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#1467 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, o ile większy rozmiar się kupuje tych stanikow do karmienia? Bo ja już zglupialam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Zakorzenienie
|
![]() O 4 rano jadłam budyń ![]() ![]() O 8 się obudziłam i już nie usnęłam. Nagle zaczął mnie kuć brzuszek, ale po jakimś czasie przestało - na szczęście. Tz mnie wkurzył i dzień nie zaczął się przyjemnie... więc pewnie będzie dzisiaj cichy dzień... Oglądnę ddtvn ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Mamaniny super brzusio ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż się nie wyrywa do robienia zdjęć. Nie powiedziałam mu ile sesja kosztuje..
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#1470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój mąż jak sie urodził to ważył 2 900 ![]() ![]() Mi mąż od czasu do czasu robi kilka zdjęć, tylko ze chyba sobie nie zapisałam które który tydzien ciąży. Jeszcze w ten weekend bym chciała kolejne, żeby sloneczko było, w parku czy coś bo do tej pory to na tle sciany ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.