|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
sophisticated
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
a jakie promocje są na truskawie...
![]() Gadmarko nie odpuszczaj!!! bierz cokolwiek!!! może Ewcia doradzi albo pokombinuj tutaj http://www.osmoz.com/jeux/femme.asp?...RFUM&LANGUE=enEDIT nic nie mam Ewuś w towarzystwie Iwonki i Maglisy zaraz by ci uśmiech wrócił |
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
QA nuty bywają mylące, bo wg nut to ja np. powinnam wielbić, a przynajmniej nie krzywić się na Messe...
|
|
#3633 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() a małż mnie właśnie dobił, poskarżyłam mu się, że na tej truskawce to genialna promocja jest, a on do mnie to sobie kup pod choinkę a ja nie mam karty |
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez nie lapie i nic nie mam ![]() A brewcia ma racje Lece nakarmic i napoic moje panie - na razie Gadmarko byla 2 w nocy bo ja sie regularnie w nocy budze i czasami nie moge pozniej zasnac
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, to co by mnie interesowało, nie jest objęte promocją. A drugiego nie ma w ogóle.
Ale Hall setka w dobrej cenie. ![]() http://www.strawberrynet.com/product...J:mdleje::mur: Cytat:
![]() Czy ja kiedykolwiek pisałam coś, ze jestem z Łodzi???? ![]() A moze skleroza wieku starczego mnie ogarnia???
|
|
#3636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sesja na zewnatrz zostala przerwana, bo zaczelo lac. Mielismy inne pomysly, ale nie dalo sie Pognalismy prosto do restauracji.A adres email na PW do mnie wyslala? ![]() Gdybym kogos niechcacy pominela w wysylaniu zdjec- prosze sie upomniec. Wysylalam je prawie na spiaco, wiec prosze o wybaczenie! --------------------------------- Dzis sie relaskuje, za chwile kapiel, potem lampka wina z TZ. Widze go po raz pierwszy w tym tygodniu, bo zwyczajnie sie mijalismy... ![]() Na szczescie jutro ammy wolne, wiec bedzie czas na dogranie spraw i pakowanie. Rzabbka, wracam 30.12, bo 31.12, 01.01 i 02.01 mam nocki. Sciskam was wszystkie mocno!
|
|
#3637 |
|
sophisticated
|
Maglisko sama setka nie warta zachodu ale to http://us.strawberrynet.com/productD...56350&goChar=J to już inna bajka jest
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brewka, inetersująco wyglada. Ile to w złociszach? Edit: już sprawdziła 106 . Bierz i się nie zastanawiaj. Miniature mozesz zepchnąć na all ( bo po co Ci, jak będziesz maiłą setkę ). To bys miała za 80 zł setke i balsam. BIERZ!!!!!
|
|
#3639 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() tam można sobie złotówki ustawić 106,50 zł no kwak nie mogę, bo karty niet wrrr, a poza tym to nie jedyne okazje, więc osiołkowi w żłoby dano...
|
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko, doszło?
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja to tylko zwykłą katte płatniczą mam. A Hall to Twoja miłość, przecie. To ma pierwszeństwo przed innymi. A co jeszce Cię kusi, zwierz sie tutaj zaraz.
|
|
#3642 |
|
sophisticated
|
doszło i poszło
![]() EDIT nie nie, nie będę nikomu głowy zawracać, a Hall moja miłość ale bezrozumna lekko i jeszcze resztki mam, więc mogę wykorzystać okazję i dziabnąćcoś innego ale bliżej jednak, bo truskawka nie dość, że płatność skomplikowaną ma to jeszcze czasem cyrki z cłem bywają, a ja nie lubię takiego zamieszania
|
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Zmykm spać Annuś, a co Ty tak cichutko? ![]() No to już naprawdę zmykam
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2007-12-13 o 22:42 |
|
|
|
#3644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zaraz wyslę na PW Mariola cieszymy się Twoim szczęściem!!! Kolorowych snów |
|||
|
|
|
#3645 |
|
Rzabbocop
|
Powisiałam sobie ale nie dam rady nadrobić, spróbuję jutro
dobranoc |
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
--------------------- Zycze wszystkim slodkich snow! Ja tez zmykam!
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobranocka Rzabciu
Cytat:
![]() Ślicznie wyglądaliście ![]() Gratulacje!!! i duuuużo szczęścia!!! Dobranocka |
|
|
|
|
#3648 |
|
Rozeznanie
|
Witam pełna szczęścia bo dziś piatek. I to jedyny powód do zadowolenia bo znowu zasypiam... Niem wiem czym sie podkręcać żeby jakoś funkcjonować...
Staram się ładować tym że jutro pójdę sobie kupić nowy telefon ale to za mało żeby się obudzić... Wstawać śpiochy! Co tylko ja mam być niewyspana z worami pod oczami! ![]() A na dodatek musze zacząć już kokretnie myśleć o przebraniu dla córki na bal przebierańców a jakos brak mi koncepcji na łatwe i oryginalne przebranie, które będzie odpowiadało 5latce... Księżniczką była, biedronką była.... Oj musze pokombinowac. Dziś zrobię wyprawę do lumpka... Jak Was nie ma to pogadam sama ze sobą ![]() Chyba stanie na "indiance"... Tylko musze poszukac fajnych inspiracji... Edytowane przez bachud Czas edycji: 2007-12-14 o 08:17 |
|
|
|
#3649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hello Spioszki Wstawac juz meldowac sie 1....2......3 bo inaczej ![]() Bachud - Indianka bedzie fajna (a dlaczego my jeszcze nie widzialysmy zdjecia malej i jka ma na imie - mala Basia ![]() ) -a inspiracji napewno znajdziesz mnostwo
|
|
#3650 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() Mariola to masz od dziś wakacje przedślubne ![]() a powiedz mi czym będziesz pachnieć w tym ważnym dniu? Beatko czy jak zamawiałaś w aptece z + to oni cię informowali jakoś, że gotowe zamówienie? czy trzeba samemu się dowiadywać? no i co z kuchenką? bachud indianka fajny pomysł, moja wymyśliła, że kotkiem chce być ![]() cześć Lide przepraszam za spóźnienie
|
|
|
|
#3651 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Brewko make up your mind bo oczoplasu dostane ![]() No ten hello jest fajny EDIT2 : Czesc Daisy - i co dostalas juz ta swoja diete ?
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Brewko, doskonały avatar - leżę i kwiczę ![]() O, już go nie ma ![]() Brewko, ja chcę taki, jak chcę taki ).Nie powiem ![]() A jak gadałam, że mogę, to nikt nie reagował ![]() Bachud, indianka fajna Ja też zasypiam A worów pod oczami, to mi Św. Mikołaj może pozazdrościć ![]() Mariolka, a widzisz No i tradycyjnie - co to ja jeszcze...
|
#3653 |
|
Rozeznanie
|
Jak chcecie to macie
Ta baba to Olga - główny prześladowca widocznego futrzaka...Tylko piór by mi się przydało dla tej indianki. Może do parku po gawronie... Moje dziecko tez sobie wymyślało pszczołę, tygrysa ale na szczęście na indiankę zareagowała dobrze a chyba będzie trochę prościej... Tak myślę.. Tylko jakiś materiał musze kupić. Dobrze żeście się pobudziły. |
|
|
|
#3654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a i wyglada na mala "rozrabiare"Caluski dla malej Olgi ![]() E ![]() Co do waszego spotkania to wiecie jak to jest - w tym najwiekszy jest ????? (cos tam) zeby wszystkie chcialy na raz ![]() )
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
ja na chwilke. dzieci sliczne, sluby sliczne, wszystko sliczne ![]() i spadam bo duzo robotki. zajrze pozniej |
|
|
|
#3656 |
|
sophisticated
|
Ewcia poleciało, zajrzyj do skrzynki
![]() Olga ślicznotka, teraz mamusię chcemy
|
|
|
|
#3657 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A dzisiaj musze przygotowac 3 dokumentacje więc mnie tu nie kuście... Muszę nabrac silnej woli i wziąć się do roboty! Bo mnie pogonią! ![]() Edit: Mamusia nie ślicznotka... i niesmiała taka... |
|
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję
|
|
#3659 |
|
Rozeznanie
|
Kontrolnie wrzucę Wam jeszcze tylko linka, z którego będę korzystała przy szyciu indianki http://indianie.kolba.eu//conowego.shtml - świetna stronka. Są wykroje sukienek, koszul, mokasynów, leginów. Czylko czas i cierpliwość
Może komus sie przyda.To miłego dzionka. |
|
|
|
#3660 |
|
Rzabbocop
|
Cześć
![]() Bachud Olga ślicznotka i rozrabiara ![]() Mariolu dopiero teraz na spokojnie obejrzałam fotki, wspaniale wyglądaliście małż widać ze szczęśliwy i dumny <WC_PICKER>fotki na punkcie widokowym piękne, szkoda że pogoda była do bani no i żałuję że nie dane mi było jakimś ryżem Was obsypać ale w taką pogodę i tak nie wybrałabym sie z dziewczynkami ![]() Gratuluje serdecznie i życzę duuuuuuuuużo szczęścia i miłości
Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały. Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-12-14 o 11:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

może Ewcia doradzi albo pokombinuj tutaj

a ja nie mam karty
tez nie lapie i nic nie mam

Sesja na zewnatrz zostala przerwana, bo zaczelo lac. Mielismy inne pomysly, ale nie dalo sie