Mamy marzec 2016 epizod 1 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-13, 10:59   #721
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Dot.: Mamy marzec 2016 epizod 1

Cytat:
Napisane przez MilkaPlus1 Pokaż wiadomość
Nieznajoma, chcesz szyć dla córeczki czy dla siebie? Fajny pomysł... Mi się mało co podoba z tego co jest teraz w sklepach i często jak szukam określonego ciucha to nachodzą mnie myśli że szybciej bym to sobie sama uszyła
W ogóle podziwiam Cię że tak się ostro wzięłaś do planu wylaszczania Pamiętam jak pisałaś o tym w ciąży i ja też miałam takie plany, ale ja się ciągle bujam z nadprogramowymi kg i nie chce mi się kupować ciuchów ani w ogóle czegokolwiek ze sobą robić dopóki nie schudnę
Ja z cwiczeniami jestem w lesie. Podziwiam Marte, szacun. Moje cwiczenia fo sklony po Core do/z wozka. Przysiady z Mala na rekach do kosza (w kuchni) zeby wyrzucic pampka (w pokoju rzucam do kosza jakbym w koszykowke grala . Jeszcze nie spudlowalam . Marsz z wozkiem. I to by bylo na tyle. Az wstyd mi przed soba. Obiecalam sobie, ze od maja chociaz zaczne biegac. Ale tz teraz jest w takich porach, ze mi sie nie chce . Ale jak sie zawezme to bede biegac. Musze tylko muze zgrac, sluchawki kupic i heja

A szyc, raczej Corci, do domu. Widzialam wczoraj na alledrogo materialy i stwierdzilam, ze np fajne by byly poszewki. Albo jakas sukieneczke bym jej uszyla. Albo cos obszyc. Tylko nie wiem czy podolam z tymi wykrojami... Czy to moge skads pobrac, czy "na oko" sama rysowac? I tu sie cykam

Gosza, myslalam o Tobie dzis.

Ciekawe co u Lewka, Miry, Magdy, Olgietki, Pyzy

+ =

Edytowane przez nieznajoma0
Czas edycji: 2016-05-13 o 11:00
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 11:01   #722
MilkaPlus1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Milka
ja nie chce, zeby ona wychodziła bo obok jest las no i nie chce wychodzacego kota w domu z niemowlakiem. Wiadomo, ze na podworku sie wytarza w czyms, moze cos upoluje, rozne dziadostwo moze przyniesc. Ma ogród to niech sie go pilnuje Tym bardziej, ze nasz kot to jak pies, wtedy u sasiada, zeby drzwi byly otwarte to by weszla bez krepacji i jeszcze pewnie cos ze stolu zezarla
No właśnie, teraz mam luksus bo kotom 100% domowym mogę na luzie pozwolić na spanie z Małą i z nami w łóżku, przytulanki mizianki itp, a jak zaczną wychodzić to skończy się rumakowanie. Albo - albo. Więc cały czas nie wiem czy pozwolić na to wychodzenie czy nie. Przy czym Rudy by na bank nie wystawił nosa dalej niż na taras, ale Szara ma zadatki na postrach dzielnicy

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
Moooniaaaa - u mnie to samo, tak to się cieszy i gada a jak tylko zauważyła telefon to pełna powagą i patrzy na ten telefon i patrzy.... :-D
I moja też! Mama mnie męczy żebym jej podesłała filmik jak Mała się śmieje, a ja go nijak nie mogę nagrać!
MilkaPlus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 11:07   #723
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
a propo dnia taty, planujecie coś kupić dla taty od waszych pociech?
Tak, coś na pewno wymyślę, choć szczerze mówiąc na Dzień Matki niczego się nie spodziewam. TŻ mam z tych mało domyślnych

Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość
Jedyne z czym walczymy to wysypka na buźce szyi i uszkach... Teraz zamieniły się w suche brzydkie plamy na twarzy kremuję kremem do twarzy oilatum ale nie bardzo pomaga.
Gosza, ja kupiłam ten krem z la roche posay, któraś dziewczyna go polecała i powiem Ci, że rewelacja Smarujemy od poniedziałk raz dziennie i trądzik ładnie się wygładza. Oczywiście nie jest jeszcze idealnie, ale miała na całej buźce, a teraz zostały po dwa, trzy wypryski na policzkach.
https://www.â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠/ap...i_ciala_100_ml

w superpharmie jest za 47zł

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja na Dzien Ojca mam zamiar zrobic laurkę i odbic Tośkową łapkę pomaluję farbą
ciekawe czy moj maż wpadnie na taki pomysl na Dzień Matki
A czym chcesz ją odbić?

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Oho, Tz zadzwonił i stwierdził, że jak wróci z pracy, to bierze młodą na spacer. Wow. Chyba coś do niego dotarło.
Przykro mi, że musisz się wykłócać o takie rzeczy

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

w linku gdzie zaczaszkowało jest 'â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠'

Edit. No nie mogę, żeby mi link zakrywało. http://www.laroche-posay.pl/produkty...-B5-p6220.aspx

Edytowane przez ktoregos_dnia
Czas edycji: 2016-05-13 o 11:19
ktoregos_dnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 11:08   #724
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdka997 Pokaż wiadomość
A my znowu mamy ciemieniuche!!! kiedy to cholerstwo przestanie wyrazić!!!
u nas tez znow wyszla, gorsza niz wczesniej
Stary 2016-05-13, 11:10   #725
201704101323
Konto usunięte

nieznajoma0;- mojej srodowiskowej ani na oczy nie widziałam, ale to już nie zobaczę.Nie chce mi się wyklócac
Maszynę miałam i sprzedałam, bo nie umiem szyć a pracowałam 2 lata w zakładzie krawieckim

_polly_- u mnie dziś taka sama kupa była, generalnie kupy juz robi ok, nie takie wodniste i smierdzące, teraz wygladaja jak mus z jabłek

moooniaaaa;- hehe, przywiąż kota za łapę
Mój polazł w świat juz kilka dni niema, nie wiem gdzie jest? A ogólnie nałapał tyle klęszczy !.. - sąsiad mu wyciągał bo my z mężem kota się boimy -drapie
201704101323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 11:15   #726
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
A szyc, raczej Corci, do domu. Widzialam wczoraj na alledrogo materialy i stwierdzilam, ze np fajne by byly poszewki. Albo jakas sukieneczke bym jej uszyla. Albo cos obszyc. Tylko nie wiem czy podolam z tymi wykrojami... Czy to moge skads pobrac, czy "na oko" sama rysowac? I tu sie cykam

Gosza, myslalam o Tobie dzis.

Ciekawe co u Lewka, Miry, Magdy, Olgietki, Pyzy
wykroje sa w Burdzie albo na necie za darmo

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
A czym chcesz ją odbić?
ja łapkę malowałam farbką i odbijałam na kartce

Mamy tez odciski w masie solnej stópki i dłoni, susza sie wlasnie
Stary 2016-05-13, 11:25   #727
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

Witam się i ja moja mała w nocy z reguły też długo przesypia jak zasypia powiedzmy 22-23 to budzi się na karmienie 3-4 i później śpi do 8-9 i nie raz aż żal mi ją ruszać do karmienia na śpiocha. zastanawiam się czy ją karmić jak śpi bo ona jak jest głodna to się budzi i tak ryczy że nie ma bata jej nie nakarmić a jak jest najedzona to długo śpi...
jak odbiłaś te łapki w masie solnej?? bo ja chciałam kupić te pudełeczka co są w rossmanie ale zostały same niebieskie.. mój na dzień matki na pewno nic nie wymyśli... ja chciałam właśnie też takie odciski rączek czy nóżek podarować dziadkom na dzień babci i dziadka

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-13, 11:30   #728
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Przykro mi, że musisz się wykłócać o takie rzeczy
Przykro mi, że sam z siebie rzadko bierze małą. Zazwyczaj mówię mu żeby się nią zajął, bo ja chce zrobić to czy tamto. On nie rozumie, że takie maleństwo potrzebuje dużo bliskości. Najlepiej jak mała jest cały czas na huśtawce. Jak stęka z łóżeczka, to mówi, że przyzwyczaję ją do tego, że od razu do niej lecę i sprawdzam co się dzieje. To mam czekać aż zacznie płakać?

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 11:37   #729
trzydziescidwa
Zakorzenienie

no i blada... obcy gin powiedział że mam sobie zmasować zastój, jego nie obchodzi jak, bo inaczej skończy się na nacinaniu piersi! Jakbym tego nie wiedziała Kurna ciekawe jak mam to zrobić, jak próbuję od tygodnia i nic!! Ja próbowałam, położna próbowała...
Dostałam skierowanie do poradni chorób piersi i do chirurga onkologa, także stało się nie wierzę, że to samo zejdzie do wtorku, a wtedy mam iść, zwłaszcza że coraz bardziej boli
Stary 2016-05-13, 11:38   #730
moonunit
Wtajemniczenie

Cytat:
A my znowu mamy ciemieniuche!!! kiedy to cholerstwo przestanie wyrazić!!!
U nas tez wylazlo :-(

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

32 bidulko
Stary 2016-05-13, 11:43   #731
eeyesblue
Zadomowienie

Cytat:
Oho, Tz zadzwonił i stwierdził, że jak wróci z pracy, to bierze młodą na spacer. Wow. Chyba coś do niego dotarło.
A Nina coś niespokojna jest. Zaśnie na kilka minut i później budzi się i kwili.

moja za to od rana śpi i śpi a najlepsze, że budzi się z zegarkiem w ręku co 1h 15 na jedzenie

Cytat:
Moooniaaaa - u mnie to samo, tak to się cieszy i gada a jak tylko zauważyła telefon to pełna powagą i patrzy na ten telefon i patrzy.... :-D

moja też tak robi, ale wczoraj ja przechytrzylam jak zaczęła swoje dyskusje to trzymałam telefon przy jej nogach i tym samym mam ponad 20sekund jej gugania

Cytat:
A my chyba nic nie kupujemy tz nie lubi prezentów :-/
moze od swojej pociechy polubi

Nadia
fajnie masz z tymi gośćmi lubię takie wielkie rodzinne spotkania

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

32
jejku brzmi strasznie może jednak się przelamiesz i tak jak dziewczyny pisały poprosisz męża o pomoc tak już w ostateczności? a nuż pomoże i obejdzie się bez tego wszystkiego
Stary 2016-05-13, 11:49   #732
sloneczko4477
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moonunit Pokaż wiadomość
U nas tez wylazlo :-(

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

32 bidulko
U nas też właśnie próbowałam wyczesać ale masakra.. Niewiele zeszło
Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość
no i blada... obcy gin powiedział że mam sobie zmasować zastój, jego nie obchodzi jak, bo inaczej skończy się na nacinaniu piersi! Jakbym tego nie wiedziała Kurna ciekawe jak mam to zrobić, jak próbuję od tygodnia i nic!! Ja próbowałam, położna próbowała...
Dostałam skierowanie do poradni chorób piersi i do chirurga onkologa, także stało się nie wierzę, że to samo zejdzie do wtorku, a wtedy mam iść, zwłaszcza że coraz bardziej boli
Bidulko a pod ciepłym strumieniem wody próbowałaś? Nie wiem niestety co jeszcze może pomóc..

Dzień dobry!
Moje dziecko tak się kręci w nocy, że śpi w poprzek łóżeczka wasze też tak robią???
Pogoda nam się popsuła jak to zwykle na weekend
Mała ma pierwszą drzemkę odkąd wstała rano więc biorę się za obiad
Stary 2016-05-13, 11:51   #733
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek2507 Pokaż wiadomość
jak odbiłaś te łapki w masie solnej?? bo ja chciałam kupić te pudełeczka co są w rossmanie ale zostały same niebieskie.. mój na dzień matki na pewno nic nie wymyśli... ja chciałam właśnie też takie odciski rączek czy nóżek podarować dziadkom na dzień babci i dziadka
zrobiłam mase solna, na woreczku rozwałkowałam na około 0,5cm/1cm, położyłam na ksiazce i odcisnełam łapki. Potem sobie wyciełam ograg i schnie teraz ładnie juz podpisane

Potem mąż ma mi polakierowac i powedruje do pudelka ze skarbami
Mamy juz w nim pierwszego ubranego bodziaka i czapeczke, smmoczek ze szpitala i opaski z danymi moja i jej ze szpitala.
A i mamy pampersa jeszcze '0' ale to przypadek, bo sie gdzies zostal niezauwazony.

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
Moje dziecko tak się kręci w nocy, że śpi w poprzek łóżeczka wasze też tak robią???
moja sie tak pcha pode mnie, że z mezem na mniej niz polowie lozka spimy ryjóweczka
Stary 2016-05-13, 12:03   #734
gosza82
Rozeznanie

Nieznajomo dziękuję za pamięć szkoda że nie masz fb tam mi łatwiej i szybciej wejść i coś napisać...

Ktoregos_dnia dzięki za krem na pewno kupię jak ma pomóc

Moniaaa chociaż tyle... Okazało się że u mnie waga nie kwalifikuje się do darmowych szczepień... Widzę co przychodnia to inaczej

Gosiaczek mi też żal budzić a skoro na wadzę przybywa to wydaję mi się że nie ma potrzeby ona sama się budzi jak zgłodnieje lub jest głodna

Co do nocnego ubioru to body z dł. rękawem i spodenki do tego kocyk czasami jeszcze skarpetki jak ma bardzo rączki zimne
No właśnie a jak Wasze dzieciaczki też mają rączki i nóżki zimne??!!
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 12:06   #735
_Karolina_91
Rozeznanie

Walcze z kolka nerkowa... misia czy Ty zawsze jechalas do szpitala czy udalo Ci sie czasem przetrwac w domu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-13, 12:09   #736
201610051940
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
u nas tez znow wyszla, gorsza niz wczesniej
U nas tez gorsza niż wcześniej. Chyba zaczniemy ja codziennie myć i smarować glowke
. Sama juz nie wiem...
Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość
Bardzo Ci współczuję :-(a może spróbuj na przemiennie robić okłady raz zimny a raz ciepły...
Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
U nas też właśnie próbowałam wyczesać ale masakra.. Niewiele zeszło

Bidulko a pod ciepłym strumieniem wody próbowałaś? Nie wiem niestety co jeszcze może pomóc..

Dzień dobry!
Nasza trzeba kilka razy w nocy poprawiać bo śpi w poprzek :-D
Moja od wczoraj praktycznie tylko je i spi i to najlepiej przy cycu ehhh czy to skok mamy 10 tyg?
201610051940 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 12:18   #737
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Nieznajomo dziękuję za pamięć szkoda że nie masz fb tam mi łatwiej i szybciej wejść i coś napisać...

Ktoregos_dnia dzięki za krem na pewno kupię jak ma pomóc
To samo miałam napisać Nieznajoma, nie możesz założyć? Tak tylko dla naszej grupy

Ja kupiłam 100ml od razu, bo nie było mniejszej, ale jest jeszcze 40ml za jakoś 30parę złotych Jakbyś była we Wrocławiu to bym Ci dała do pojemnieczka, żebyś sobie wypróbowała, bo tak w ciemno to różnie może być. A byłaś w Hali Ludowej na tych targach?
Stary 2016-05-13, 12:20   #738
MilkaPlus1
Raczkowanie

Malinka, Ty szyjesz? Bardzo to trudne, jak się już ma taki gotowy wykrój?

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
Potem mąż ma mi polakierowac i powedruje do pudelka ze skarbami
Mamy juz w nim pierwszego ubranego bodziaka i czapeczke, smmoczek ze szpitala i opaski z danymi moja i jej ze szpitala.
A i mamy pampersa jeszcze '0' ale to przypadek, bo sie gdzies zostal niezauwazony.
A propos. Dziewczyny, co zostawiacie dzieciom na pamiątkę z tego okresu?
Ja myślałam właśnie o pierwszym ubranku, ale zostało malowniczo zas.rane i zostawię po prostu któreś z ładniejszych 56
Opaskę ze szpitala też. I takie bardziej osobiste prezenty - kocyk zrobiony na drutach, buciki na szydełku.
No i trzymam wszystkie usg z ciazy
Stary 2016-05-13, 12:30   #739
eeyesblue
Zadomowienie

Cytat:
A propos. Dziewczyny, co zostawiacie dzieciom na pamiątkę z tego okresu?
Ja myślałam właśnie o pierwszym ubranku, ale zostało malowniczo zas.rane i zostawię po prostu któreś z ładniejszych 56
Opaskę ze szpitala też. I takie bardziej osobiste prezenty - kocyk zrobiony na drutach, buciki na szydełku.
No i trzymam wszystkie usg z ciazy
my mamy opaski ze szpitala + moja, pajaca w którego była ubrana pierwszy raz, czapeczke po porodzie dostała, ale zostawiłam na łóżku porodowym , karteczka z imieniem ze szpitala, narazie tyle
Stary 2016-05-13, 12:36   #740
Darkanddark
Zakorzenienie

Eeyesblue tez mogłabyś fejsa założyć! Liwia chce poznać swoją mentalną siostrę

Jeżu, 32, biedna Ty :-( pewnie dużo czytałaś w necie, wszystkie sposoby wykorzystane? A co z tz? Ja nie wiem czy bym to psychicznie zniosła, ale jeśli byłaby to ostateczność..
Jesteśmy z Tobą :-(

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

U mnie test ciążowy, kartka ze szpitala, opaski ze szpitala moja i jej, usg, miś ze szpitala, szatki ze chrztu.. Hmmm... Ulubione skarpetki. Póki co tyle

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Z chrztu#
Darkanddark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 12:41   #741
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wrocilysmy z 2godzinnego spaceru a w sklepie babka za nami mnie zaczepila, mowila ze ona swoje dziecko tez nosila w chuscie, ze super sprawa, ale juz sprzedala bo maluch duzy

I juz ktorys raz ktos mowi, ze ooo jaka mała ubranka na 68, prawie 7kg, 3 miesiace i mała? ze malenstwo takie jak na swoj wiek. A moze w chuscie tak wyglada bo dla mnie to duza pannica!

Co do masy solnej to my dostalismy dwie ramki. Wiec jedna zuzyjemy jakos na dniach, a druga pewnie na roczek odcisniemy a na dzien ojca na laurce odbije lapkę.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 12:43   #742
misia880
Zakorzenienie

Kochane czy po kazdym mm trzeba dawac wode?

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 12:44   #743
Darkanddark
Zakorzenienie

Misia, a Wy mm?
Darkanddark jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2016-05-13, 12:47   #744
_polly_
Zakorzenienie

Nie wiem czy to skok czy co, ale Nina cały czas wyje i marudzi. Nawet na rękach. Tylko cyc jest ok.

Stary 2016-05-13, 13:01   #745
eeyesblue
Zadomowienie

Cytat:
Eeyesblue tez mogłabyś fejsa założyć! Liwia chce poznać swoją mentalną siostrę
właśnie o tym ostatnio myślałam, żeby dołączyć do waszej grupy chyba się zdecyduje w końcu odezwę się na forum

Cytat:
Nie wiem czy to skok czy co, ale Nina cały czas wyje i marudzi. Nawet na rękach. Tylko cyc jest ok.
możliwe, że skok..
Stary 2016-05-13, 13:03   #746
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie a jak Wasze dzieciaczki też mają rączki i nóżki zimne??!!
prawie zawsze zimne ma

Cytat:
Malinka, Ty szyjesz? Bardzo to trudne, jak się już ma taki gotowy wykrój?
nie szyję, bo nie mam na czym.. Szyłam tylko proste rzeczy w Pl, ale generalnie jak masz wykrój i podstawy to pikuś

Cytat:

U mnie test ciążowy, kartka ze szpitala, opaski ze szpitala moja i jej, usg, miś ze szpitala, szatki ze chrztu.. Hmmm... Ulubione skarpetki. Póki co tyle
O test ciążowy też mam, usg i ze chrztu szatki też jej zostawię

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Kochane czy po kazdym mm trzeba dawac wode?
nie musisz w ogóle dawać

Ja daję tylko czasem jak gorąco między karmieniami
Stary 2016-05-13, 13:04   #747
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Misia, a Wy mm?
No chyba jutro dostanie bo ja wychodze a nie odciagne mu na cala noc. I nie ukrywam ze z moja wytrwaloscia robi sie coraz gorzej w tym kp.
mam dylematy, albo kryzys myslowy. Sama nie wiem. Nie krzyczcie, bo nie mam sie komu wygadac

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2016-05-13, 13:08   #748
eeyesblue
Zadomowienie

Cytat:
No chyba jutro dostanie bo ja wychodze a nie odciagne mu na cala noc. I nie ukrywam ze z moja wytrwaloscia robi sie coraz gorzej w tym kp.
mam dylematy, albo kryzys myslowy. Sama nie wiem. Nie krzyczcie, bo nie mam sie komu wygadac
dajesz co cię dręczy?
Stary 2016-05-13, 13:11   #749
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego kryzys? Co się dzieje?

Super, nie byłam z małą na spacerze, bo nie miałam nawet jak się przebrać, Tz zaraz będzie, a a zapowiada się na deszcz. Zapowiadali burze na dzisiaj.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Pospacerowane, grzmi.

Stary 2016-05-13, 13:11   #750
MilkaPlus1
Raczkowanie

O, test ciążowy też mam.
To Wy jeszcze na fejsie gadacie? Mam nadzieję, że mnie za dużo nie omija
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości