![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Dobranoc Misiu i zeby szybko Ci minela pracka w sklepie i do domku do lozeczka,ja tez juz na dzisiaj mykam,trzeba sie kiedys wkoncu porzadnie wyspac
Wlasnie zadzwonil Tz,nareszcie jest juz w kraju i po 2 tygodniach chociaz go moglam uslyszec-jak milo mi sie odrazu zrobilo Dobranoc kobietki
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
Kasiu to super, ze Tz juz wraca
![]() ale bedzie sie dzialo.............. o joj juz sobie to wyobrazam ![]() ![]() ![]() ![]() hehe moze akurat cos zmajstrujecie??? hihihi ktory to dzien cyklu KAsiu??? ![]() ja sobie tak lezalam z mezykiem, ogladalismy film a tu zaraz poczulam klucie lewego jajnika....... minelo... za kilka minut zaklul prawy- az zaczelam sie smiac.. bo oczywiscie pierwsze co mi na mysl przyszlo, ze to ciaza ![]() nawet jak nic z tego nie wyjdzie tym razem to sie nie bede zalamywac, ale nie opuszcza mnie to glupie przeczucie ![]() ale dobrze, ze akurat tak sie czuje, jakos mi z tym dobrze ![]()
#4683 |
Wtajemniczenie
|
Kachulo dobranoc
![]() Mezatko ![]() ![]() Ja tez zmykam spac bo jutro do szkoly musze wstac ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
Strasznie mi się podoba ten prezent więc znowu o nim-zdjęcia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Karolinko ciesze sie ze tak szybko udało wam sie kupic nowy sprzęt i że juz jestes z nami ![]() Cytat:
Asiu fajnie ze masz jakies przeczucia i tak jak piszesz nie ważne czy uda się teraz czy za miesiąc lub dwa, ważne że jesteś gotowa i dobrze się czujesz, a co ma być to będzie ![]() Aha Kachula ma coś ok 13dc, bo @ przyszła do niej pare dni po mnie a ja dziś mam 15dc ![]() Kasiu to teraz co innego jak piszesz że szef kucharz z zamiłowania i że ma restauracje to rozumiem juz jego prezent i ciesze sie że Tobie sie bardzo podoba. Ja marzyłam kiedys o garnkach i patelni Tefala z odpinaną rączką no i w prezencie Ślubnym dostalismy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Zakorzenienie
|
hi dziewczyny
ja ledwo patrze na oczy spiaca jestem jak nie wiem co... moja dzidzia dala mi popalic w nocy normalnie impreze sobie chby a w brzuszku zrobila , z prawej na lewo sie przewracala i jeszcze kopala ile wlezie echhhhh .... juz wiem czemu ja wczoraj malo ja czulam bo potworek spal a w nocy buszowal echh byle by jej po porodzie nie zostalo tak ![]() ja22 a ja myslalam ze ty juz na porodowce ![]() ![]() ![]() kasia milo ze prezent sie podoba ![]() ![]() powiem wam ze mi te bole w pachwinach nie minely i szczere to juz sama zgupialam.... niby w szpitalu stwierdzili ze ok to juz nie wiem od czego to.... moze tak wrazliwa jestem???? moze wiezdla naciagaja sie albo kosci rochodza juz niewiem jak to tlumaczyc na wszelki wypadek biore te nospe i magnez i jak zaczyna dokuczac klade sie na godzine hmm.... chcialabym jakos dotrwac do tego 35 tyg potem juz nie bede sie martwic echhh
#4688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ray a bedzie mógł noże na lotnisku przewieść nie zarekwiruja mu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() kasiasiar super prezent sama bym chciala taki dostac ![]() ![]() ![]() ![]() Ray no to moze poodpoczywaj sobie troche ,coby te bole w pachwinach juz ci przeszly ![]() Ja zaraz zmykam do szkoly a potem do fryzjerki jade,ale tylko podciac wlosy wiec pewnie duzych zmian nie bedzie ![]() milego dnia wszystkim zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie tez miłego dnia i żeby nowa fryzurka podziałała na TŻ i żeby może w Nowy rok się oświadczył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
nikita w bagazu mozna miec... tylko w bagazu podrecznym nie wolno przenosic takich rzeczy a tak jak torby pakowane sa do samolotu to wszystko mozna miec
![]()
#4692 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
nikita w polowie stycznia
![]()
#4694 |
Zakorzenienie
|
Ray fajnie ma Twój Mąż.też bym sobie znowy stany odwiedziła
![]() Ja mykam do sklepu i do banku.Pojawię się później.Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki
No ja też już nie mogę się doczekać narodzin mojej maleńkiej córeczki ![]() Chciała bym już byc na porodówce, im dłużej czekam tym bardziej wmawiam sobie różne rzeczy i zaczynam się zamartwiać czy wszystko gra. Maleństwo mniej się odzywa, czasem brzuszek mnie pobolewa. Do tego dochodzą rózne skurcze. Wczoraj myslałam że już się zaczeło, ale to był fałszywy alarm. Oj jak ten czas pomału płynie...
![]() |
#4696 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Mezatko ja mam dzis 11 dc A musze wam powiedziec ze od wczoraj chodze caLA w skowronkach hihi,wczoraj pisalam ze Tz dzwonil i mowil ze juz w kraju ale mial byc dopiero nastepnego dnia w domu a co sie okazalo za 15 min znowu zadzwonil i powiedzial zebym podeszla i otworzyla mu drzwi,ale mi niespodzianke zrobil Ja tak tylko na chwilke bo musze obiadek Tz zrobic a pozniej ostatni dzien do pracy wiec milego dnia dziewczynmki wpadne wieczorem i wtedy nadrobie co naskrobalyscie papa
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
Karolinko dzidzia się mniej rusza bo siły zbiera do porodu i już jej ciasno. Nie martw się my wszystkie mocno trzymamy kciuki więc bedzie dobrze
![]() ![]() ![]() Kachuka ale ten Twój TZ niespodzianki robi, nic dziwnego, że masz dobry humorek.Miłego dnia A ja wróciłam z miasta kupiłam prezenty dla siostrzenic i jeszcze dokupiłam cos dla koleżanki.Przyjdą dzisiaj więc zaraz zabiorę się za pakowanie prezentów |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
jejku Kachulka jaka super niespodzianke Tz Ci zrobil, az przeczytalam to 2 razy, bo nie moglam uwierzyc
![]() ![]() ![]() ![]() a dalas mu choc troche pospac??? ![]() na jak dlugo Tz przyjechal???? macie teraz swietny okres na ptzytulanki ![]() no to Kasiu- do boju ![]() ![]() ![]() ![]()
#4699 |
Zakorzenienie
|
a ja powiem tylko, ze program po dzisiejszej tempce potwierdzil obecnosc owulacji w 13/14dc
![]() ![]() od dzisiaj Duphaston ![]() a wczoraj jeszcze przed snem cos mi po brzuszku plywalo ![]()
#4700 |
Zakorzenienie
|
ja22 to juz 37 tydzien
![]() ![]() zostaly 2 tygodnie do porodu, ale jakby sie teraz urodzilo to tez wporzadku hehe moze mezusiowi prezencik pod choinke zrobisz ![]() ![]() ![]() no i sobie tez oczywiscie, bo juz sie doczekac nie mozesz ![]() zdrowka duzo wam zycze ![]() ![]() ![]()
#4701 |
Zakorzenienie
|
A ja Was dzisiaj zasypię zdjęciami
![]() ![]() pierwsze to fotka kartki z podziekowaniami, którą przekazała mi koleżanka od koleżanki, która urodziła dzidziusia, a u której nie mogłam niestety wczoraj być.Kartka przedstawia jej synka ![]() drugie to solniczka i pieprzniczka na prezent dla koleżanki trzecie, czwarte prezent dla siostrzenicy-chrześnicy.jest to zabawka w cześciach .juz jej kilka kupiłam , mam nadzieję, że kiedyś uzbieramy całość ![]() ![]() piąte zabawka do kąpieli dla młodszej siostrzenicy Zamazałam nazwę producenta żeby o reklamę mnie nikt nie posądził ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
Misiu to wklej nam pozniej foteczke hehe jak juz podetniesz wloski
![]() Kasiu fajowy ten noz od szefa ![]() ![]() ![]() ![]()
#4703 |
Zakorzenienie
|
Te prezenciki tez slodkie, fajnie, ze dostalas od kolezanki kartke ze zdjeciem jej synia
![]()
#4704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w pracy pełno takich kartek wisi jeszcze z przed kilku lat.Myślę, że to miły zwyczaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
Ray a ja cos czuje, ze Ty przy swojej dzidzi to szybko te ciazowe kilogramy zrzucisz
![]() ale ona sie wszystkiego od mamusi uczy, to sie nie bierze z powietrza ![]() mamusia niegrzeczna, nie chce w lozku lezec, tylko lata tu i tam, sprzata i wogole to dlaczego niunia mialaby slodko spac ![]() ![]() JAKA MAMA TAKA CÓRCIA ![]() ![]()
#4706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Polsce to czesto nawet slowem nie wspomna, ze dostali kartke i nie podziekuja... a co mowic o tym, zeby odeslali jeszcze cos milego do nadawcy.. ![]() ![]()
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
Jejku ile postow nawalilam, hehehhe te ostatnie to prawie wszystkie sa moje
![]() ![]()
![]() |
#4708 |
Zakorzenienie
|
wlasnie skoczylam prasowac sterte ciuchow
![]() mezatka najsmieszniejsze jest to ze jak przed ciąza taki leniuszek bylam a teraz usiedziec nie moge :d widac moja mala tez ![]() bedziemy razem sprzatac ![]() ![]() ja22 przelec sie po schodach pare razy z mezem zaszalej i na swieta bedziecie w trojke w domu ![]() ![]()
#4709 |
Wtajemniczenie
|
Nikitko tobie rowniez milego dnia
![]() kasiasiar prezenty bardzo ladne a ta solinczka i pieprzniczka poprostu bombowe jak dla mnie ![]() Bardzo mily gest ze strony kolezanki z tym podziekowaniem ![]() Mezatko pisz kochana pisz bedziemy mialy co czytac ![]() ![]() Ja22 juz nie wiele zostalo do konca,zanim sie obejrzysz juz bedzie corka przy tobie ![]() Zmykam jakis obiadek gotowac bo tz zaraz wroci z pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() w koncu mam chwilke, zeby do Was napisac ![]() juz ponad 180 kartek swtiatecznych od firmy wyslanych, ufff, jeszcze zostalo ponad 100, ale to albo kierowniczka wysle, albo ja w poniedzialek ![]() dzis po pracy jade prosto na kurs prawka, pozniej szybko do domku i jedziemy z Tztem na weekend do swoich rodzin ![]() Karolinko juz sie nie moge doczekac Twojej kruszynki, ale pewnie nie tak barzdo jak ty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.