|
|
#4711 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Virginia ten zestaw z legginasmi i tuniką jak najbardziej
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem sobie poradzić z sytuacją z tż, jestem nie do życia i widzę jak bardzo stargała mnie ta cała sytuacja. Nie wiem jak wychowamy młodą, jak się podzielimy obowiazkami jeśli się rozstaniemy. I czy poradzę sobie sama
Mam wstręt do jedzenia, kombinuje cały czas z daniami i nic nie wchodzi, teraz zjadłam trochę szpinaku z makaronem i to będzie tyle na dzisiaj. I tak od kilku dni. Albo mam napady jedzenia, wtedy wszamie wszystko i jestem tak najedzona, że cały następny dzień mnie zwija i znów nic nie jem. Z waflami próbowałam, też nie poszło. Nie mam żadnych zachcianek ciążowych. :/ Czuje się okej, brzuch nadal twardnieje ale się oszczędzam. I czuję prawie ciągle małą, z czego bardzo się cieszę. Pierniczku, gratuluje studniówki
|
|
|
|
#4713 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co lekarz stwierdził???dziewczyny, mąż skręcił szafę dla córci..tak się prezentuje.. musi umyć wieszaki, które kupiła na ciuszki i przewietrzyć po śmierdzą plastykiem i będę wieszać... chyba że macie pomysł czym zdezynfekować taki smród chińszczyzny? |
||
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wlasnie dzisiaj myslalam o Tobie, ze sie nie odzywasz a wczesniej ja miałam milczący okres i jestem do tylu pewnie z wieloma sprawami jak widze... ale musisz jeść zeby dzieciaczka karmić. Spróbuj moze cos lekkiego sobie wymyślać nie wiem moze ryż z truskawkami i smietana? A w życiu...roznie bywa ale my kobiety jesteśmy te silniejsze. Ja tez miałam ostatnio taki okres ze myslalam sobie co by było jak byśmy sie rozstali z TZ bo wiele rzeczy mnie meczy i przytłacza i wydawało mi sie ze to by po prostu było jedyne słuszne wyjście ale wiem, ze choc było by mega cieżko to bym sobie poradziła a Julka jest juz teraz najlepszym co mnie w życiu spotkało i wiem, ze juz tak bedzie, na pewno tak sie nie kocha męża chłopaka czy nawet rodziców jak tego kogos kogo nosimy pod sercem i jest tylko nasze...
|
|
|
|
|
#4717 |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Chciałabym poinformować ze w niedziele są zielone świątki wiec wszelkie niedzielne zakupy odpadaja.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może byście z tżetem wybrali się razem do terapeuty? albo jeśli on odmówi podejdź sama pogadać z kimś? w Poznaniu mam namiar na super babeczki, z wizyty z którymi wyjdziesz napewno z nowymi perspektywami i mocą.. przyjmują na NFZ jak i prywatnie..jeśli będzie zainteresowana to napisz priv.. nie masz nic do stracenia, a czasem jedno spotkanie wiele wnosi |
|
|
|
|
#4719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śliczna szafa, skąd? Nie wiem czym zneurralizowac zapach moze trzeba po prostu konkretnie wywietrzyć? Oczywiście, ze bede uważać na siebie, nie wiem Czy to efekt zażywania większej dawki asparaginu czy placebo czy moze odpoczywania albo wszystkich czynników łącznie ale dzis znacznie mniej czuje twardnienia, w zasadzie takie ktore poczułam to tylko jedno. Z Tym wyjazdem wpadłam na to bo akurat TZ ma jutro wolne a jego ojciec ma urodziny we wtorek wiec sie ucieszy a my mozemy wyjechać z rana posiedzieć u niego przespać sie ja w niedziele posiedzę ze swoimi rodixcamj i wieczorem wrócimy. A gdybyśmy mieli jechać na boze ciało to mamy czwartek, pt sob i nd. Przez te kilka dni raz ze wiecej sie nalaze po schodach i bedzie wiecej okazji do odwiedzenia tych czy tamtych czy pojechania tu czy tam. I chcąc nie chcąc nie odpocznę. Zwłaszcza jak bedzie ładna pogoda. |
|
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4721 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My kiedyś zbieraliśmy kilka tygodni, co dwa dni próbka, mieliśmy 3 zanosiłam. Ani razu nic nie było, a dziecko kasłało non stop. W końcu jeden lekarz kazał odrobaczyć. Przeszło po 2 dniach
|
|
|
|
|
#4723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale sie tak nie zamykaj z kompem do ludzi wyjdź, forum poczytaj ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Wiecie co ja na dziś kończę.. Studniówka w wyrku mnie wykończyła lecę spać. Paaa ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, dla Ciebie też dobrze zmienić trochę miejsce, pobyć z rodziną, podstawa dla dziecka to szczęscie i spokój mamy, więc taki wyjazd pewnie dobrze Wam oboju zrobi.. u mnie od dwóch dni też nie ma twardnienia brzucha.. ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
serio? już? tak to jest..od rana śpiewy,przebieranki,wyżer ka to z kurami się zalega
|
||
|
|
|
#4725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z fokami
|
|
|
|
|
#4726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś konkretnego lekarz powiedział ?? Cytat:
Ja chyba wietrzyłam po skręceniu mebli, nie pamiętam już ... Cytat:
![]() Mój tż akurat wyjeżdża w niedziele na 4 dni, więc zostajemy same ![]() Odnośnie zwiększającego się brzucha, byłam po młodą w pkolu i spotkałam mamę Leny koleżanki, 2 tygodnie się nie widziałyśmy i stwierdziła że widać ogromną różnicę
|
|||
|
|
|
#4727 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dlaczego, co powiedział lekarz?Cytat:
Rzeczywiście lepiej siedzieć w tramwaju, nigdy nic nie wiadomo. :/ Cytat:
Rozmawiasz z nim o tym, że się gorzej czujesz i o swoich obawach?Mam nadzieję, że to będzie takie przejściowe i poczujesz się lepiej, apetyt wróci. ![]() Cytat:
![]() Hmm chyba wyczyścić jakimś płynem do mycia i potem wietrzyć, nie wiem jak skuteczniej to załatwić... Pojawiły się wyniki glukozy i widzę, że jeden jest za wysoki. :/ Na czczo: 74,30 Po 1 h: 189,30 Po 2 h: 149,90 Już dzwoniłam do ginekologa czy mam coś od razu robić, powiedział, żebym zaczekała do środowej wizyty i wtedy mi wszystko powie. |
||||
|
|
|
#4728 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
haha czasami mam wrażenie, że z mojego jest podobny kalafior
![]() Cytat:
a zakupów nie ma co żałować, w czymś chodzić trzeba w razie czego odsprzedasz albo będziesz miała na następną ciążę, jeśli zdecydujecie się mieć drugiego dzidziusia ![]() Cytat:
dobrze, że siedziałaś! jak to jest, że w samochodzie trzeba mieć zawsze zapięte pasy, a w autobusach/tramwajach nie ma żadnych zabezpieczeń...Cytat:
i brzuchol śliczny!Cytat:
fajnie, że Córa rozwija się prawidłowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kiedy masz się stawić w szpitalu? co konkretnego Ci powiedzieli?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a wieszaki chyba jednak najlepiej wywietrzyć...
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak zrobię.. |
|
|
|
|
#4730 |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Jasne, ze sie podzielę lista. Wrzucam i moze ktoś podpowie co jeszcze do tego dopisać albo co z tego wykreślić? ImageUploadedByWizaz Forum1463162907.664857.jpgImageUploadedByWizaz Forum1463162919.754221.jpg
|
|
|
|
#4731 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podziel się! Cytat:
I przyłączam się do opcji żeby porozmawiać ze specjalistą, nawet na jedno spotkanie się umówić... I też zgadzam się ze my kobiety jesteśmy bardzo silne często nawet same nie wiemy jak bardzo.
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, co się dzieje Zona?
|
#4735 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
DobraDusza88 dzięki Cytat:
Cytat:
Navioe bardzo mi przykro z powodu problemów z mężem, ciąża i czas jak na świecie pojawia się maluszek to często próba dla związku, ja ciągle wierzę, że to przetrwacie, trzymam mocno kciuki!!!
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2016-05-13 o 21:13 |
|||||
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na razie sobie odpuszczę słodyczki. :P Oj, no to niedobrze, ale jesteś tam teraz pod dobrą opieką, trzymaj się i dawaj nam znać co tam będą gadać lekarze.
|
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Oj
Dobrze że jesteś pod opieką lekarzy, chociaż pobyt w szpitalu to nic miłego ale lepiej dmuchać na zimne U mnie leje, okno otwarte i sobie słucham jak pada Lubię tak
|
#4739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymamy kciuki za Was !! Ja dziś mialłam znów tyle pracy po południu, że dopiero mogę odłożyć lapka więc nawet się wiele nie rozpisuję tylko włączam serial jem magnuma i zaraz układam się do spania. Brzuch nie boli ale się napina.
|
|
#4740 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Miałam dokładnie taki sam obiad dzisiaj
Cytat:
![]() Też mi się zdarzało używać i na pewno zaopatrzę się w terminie poważnie bliskim porodu. Mój też czasem tak tańcuje ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że wszystko ok i skończyło się na nerwach. Cytat:
One takie wakacyjne wszystkie, a to jednak eleganckie bardziej A, że to komunia to zdecydowanie wystarczająco eleganckie Fajny brzusio ![]() Widziałam wczoraj polskie (ponoć) szklarniowe. 18 zł kilogram Nie skusiłam się mimo wszystko Poczekam za truskawkami od mojego dziadka Cytat:
Ostatni weekend czerwca w smykolandzie jest -15% na wszystko i wtedy będziemy kompletować ![]() Zaraz, że od maminego jedzenia Serca nie ma Cytat:
Cytat:
i najlepiej jakby zniknął. Ehhh...A miłość do dziecka i do męża/partnera to zupełnie inne uczucie. Osobiście za jednego i drugiego dałabym się pokroić, ale jest to zupełnie coś innego przy każdym z nich. Cytat:
![]() A my z TŻem w tym tygodniu obkupiliśmy mnie za wszystkie czasy. Już na nasz ślub nic nie potrzebuję, nawet buty udało mi się kupić bez problemu (przymierzałam aż jedną parę i nie chciałam już innych ), zaopatrzyłam się w dwie pary leginsów dokładnie takich samych jak moje najbardziej znoszone, bo mają szeroki ściągacz taki zdecydowanie nie ciasny zamiast gumki w pasie i idealnie dopasowują się do ciążowego brzuszka Kupiłam sukienkę, tunikę, spódniczkę i jeszcze jedne leginsy w lumpku Młodemu piżamkę w auta nową w lumpku za 8 zł.Jutro jeszcze zakupy z jego córami nas czekają, żeby im kiecki jakieś kupić, bo nie będziemy wymagać, żeby jego była ubierała ich dzieci na nasz ślub Mam nadzieję, że zadowolą się asortymentem tańszych sklepów i obejdzie się bez szaleństw ![]() Teraz zostało nam kupić koszulę dla TŻa. I teraz mam do was dziewczyny pytanie. Czy pan młody musi mieć białą koszulę? Bo TŻowi spodobał się kolor mojej sukienki na nasz ślub tak bardzo, że on chce koszule w takim samym kolorze A ja to bzikuję, że biała bardziej elegancka i wolałabym białą, a przecież nie będę chłopa zmuszać do koszuli innej niż on sobie życzy
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

ale ogarnelam. Prawdopodobnie pojedziemy jutro do rodziców do domu. TZ chciał na boze ciało (chce jechać koniecznie teraz do domu bo jego tato ma 60 we wtorek) ale ja stwierdziłam ze skoro wyjazd na majówkę mamy zakazany to taki wyjazd do domu na 4 dni (mieszkamy oboje na 4pietrach) to jest prawie to samo... A przecież na pewno nie bedzie tak, ze będziemy leżeć w domu albo ja sama. A 30 od razu w poniedziałek mam wizyte i nie chce ze przez ten długi weekend sie nadwyręże i na wizycie znowu mi powie, ze jest gorzej. Wiec stwierdziłam ze z dwojga złego lepiej sie wybrac na dwa dni i wrocic w niedziele a przy okazji moze opony w moim aucie uda sie wymienić na letnie... 

? Dziwny lekarz
Zazwyczaj na pasożyty robi się badania kału przez 3 dni, na owsiki są takie specjalne przylepce. Podobno też z krwi robi się jakieś przeciwciała ale tu nie jestem pewna jak to wygląda.
do ludzi wyjdź, forum poczytaj 

1.09.2012