Scent Bar LIX - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-13, 09:41   #2041
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIX

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Rejcz, u mnie był lajt, jak opróżnisz skrzynkę to napiszę.
Opróżniłam troszkę.
To też pocieszające, że chociaż tyle, że lajt fizyczny.

Jesteś niesamowita.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 09:48   #2042
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny.

W filmiku mowa o 11 ct, i to potwierdza, to co nadmieniła Betty.

Bett, nie musisz zatem, dziękuję Ci za info, wobec tego wiem, że to nie jakiś tam wyjątek wyjątków owa rzeźnia. z filmiku. Tzn laska tylko o tym opowiada, nic nie nagrywała Ale uprzedziła, że będzie pretty graphic i że opowie WSZYSTKO. :

A co mówiła bo z tematów medycznych/fizjologicznych niewiele zrozumiałam?Czy ja wiem, czy takie kompletnie niewiadome dla świata, w każdym razie w filmach/książkach poruszany temat, czasem krwawo pokazany
Czy tak wygląda faktycznie?

Ba, nawet po wpisaniu z ciekawości w Google zaraz mi wyskoczyło jakies forum ciążowe z listą książek i filmów na ten temat, więc chyba nie jest sekretem, tylko trzeba poszukać jeśli ktoś zainteresowany

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-05-13 o 09:58
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 13:12   #2043
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
A co mówiła bo z tematów medycznych/fizjologicznych niewiele zrozumiałam?Czy ja wiem, czy takie kompletnie niewiadome dla świata, w każdym razie w filmach/książkach poruszany temat, czasem krwawo pokazany
Czy tak wygląda faktycznie?

Ba, nawet po wpisaniu z ciekawości w Google zaraz mi wyskoczyło jakies forum ciążowe z listą książek i filmów na ten temat, więc chyba nie jest sekretem, tylko trzeba poszukać jeśli ktoś zainteresowany
Masz rację Maja, ja po prostu jeszcze nie zaczęłam tego szukać, to tak na spontanie zobaczyłam i w sumie, chciałam się upewnić czy nie była jakimś wyjątkowym wyjątkiem.

Kurcze nie streszczę Ci połowy filmiku i też tak po łebkach głupio, ale z grubsza, różne etapy, najpierw delikatne plamienia, potem heavy bleeding, potem wydalenie tego czegoś, na kształt workowatej tkanki, a później, gdy myślała, że to już koniec, massive skurcze, massive skrzepy i massive bleeding, dużo tkanki, i ze krew nie ciekła tak sobie jak w okresie tylko lała się strugami. Słowem, jak Bett pisała - rzeźnia
Stary 2016-05-13, 13:21   #2044
Maja102
Zakorzenienie

aha, dzięki
No to realiztycznie w niektórych filmach pokazują
Poza tym w miarę wiadome, że za płodem wychodzi tez łożysko, a i tak trzeba lecieć do lekarza, czy coś nie zostało

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-05-13 o 13:24
Stary 2016-05-13, 13:40   #2045
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
aha, dzięki
Poza tym w miarę wiadome, że za płodem wychodzi tez łożysko, a i tak trzeba lecieć do lekarza, czy coś nie zostało
Tak też ja sobie to wyobrażałam na logikę, ale domysły to jedno a słyszane ogólniki "taki duży okres" to drugie. Więc nie do końca wiedziałam jak to FAKTYCZNIE jest.
Stary 2016-05-13, 13:42   #2046
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Tak też ja sobie to wyobrażałam na logikę, ale domysły to jedno a słyszane ogólniki "taki duży okres" to drugie. Więc nie do końca wiedziałam jak to FAKTYCZNIE jest.
Generalnie im wczesniejszy tc tym mniejsza rzeźna

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 13:44   #2047
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
To ma sens. Thnx.
Stary 2016-05-13, 13:45   #2048
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
To ma sens. Thnx.
Ano ma.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2016-05-13 o 15:26
Stary 2016-05-13, 15:16   #2049
Parabelka
Panaroja

snad kawusi
Cytat:

Cytat:
Na razie jeszcze nawet jej na zywo nie widziałam, a ni nie wyslali mi zamówienia do sklepu, wiec nie mam pojęcia co sie okaze
Ale jak tylko wysla i odbiore to wrzuce foty do pokazania

Oooo, gratki!!!
Super ze sie udało
1.czekam czekam
2.
Cytat:
Napisane przez MotherDivine Pokaż wiadomość
Hejhop. Przyjszłam.

Nie pisałam bo dochodzę do siebie po KOLEJNYM poronieniu. Jak narazie wstrzymuję produkcję, dam dupie siana na jakiś czas, nie chcę po raz kolejny tego przechodzić.
I dlatego właśnie, żeby się czymś zająć... zapisałam się na studia. Zaoczne, ale studia. No i takim oto magicznym sposobem, od października br. będę studentką filologii klasycznej... oł em dżi.
o rany
ze studiami świetny pomysł i temat
Cytat:
Powiem tylko tyle, że poronienie to naprawdę straszna sprawa. Coś, co przeszłam już kilka razy i absolutnie nie chcę dopuścić, żeby się zdarzyło jeszcze raz, jeśli w ogóle postanowię spróbować po raz kolejny, ale to za jakiś czas.

Narazie studia. Nigdy nawet nie myślałam na serio, że zajmę się studiowaniem. Miałam już wymyślony sposób na życie - Iryś pójdzie do szkoły, wtedy ja, zamiast szukać pracy, po prostu będę pomagała Chłopu w jego interesach, i tak sobie będziemy robić biznes rodzinny, będzie w domu święty spokój, bez żadnych wymysłów, studiów, i niewiadomoczegojeszcze.
A tu nagle zapragnęłam jakiegoś ciekawego kierunku. Nie mam jeszcze pojęcia, co ja z tym zrobię. Możliwe, że zrobię to po prostu dla własnej przyjemności, a później, zgodnie z planem, zagrzebię się w Chłopowej papierologii... a może spodoba mi się na tyle, że zostanę wiecznym studentem? Aż sama się śmieję z tych moich wymysłów. Studiowania mi się zachciało, no patrzcie państwo, czego jeszcze.
1.
2.Powtórzę - świetny pomysł i słusznie czynisz , trzeba mózg ładować wiedzą , bo im więcej się wie, tym łatwiej się żyje nie w sensie dobrobytu itepe of kors chociaż i to czasem też jest jako bonus, ale w sensie , że łatwiej się przyswaja mechanizmy i zjawiska życiowe jako takie , i łatwiej się do nich zaadaptować czyli mniej stresu i lepiej sobie człek radzi .
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
To się nazywa dobra wiadomość - gratuluję

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

A ja już mam po dziury Elie Saaba - nadal nadgarstkowo ok, globalnie - nie daję rady. No i co to ędzie? Tak mi zostanie czy jak?
ale Ty TAK MASZ - nie znosisz noszenia globalnie , kochasz testowanie nadgarstkowe , i już, i co w tym złego ? Przecież możesz mieć cały czas nowe rzeczy (albo wracać do starych) do noszenia testowego i tyz piknie . Nie trzeba od razu pachnieć globalnie , a trzeba robić to , co sprawia przyjemność A Ty najbardziej kochasz testować, zaś zapach ideał to jest powiedzmy sobie szczerze taki święty Graal perfumowy co to podobno istnieje, ale nikt go nie znalazł (bo go nie ma)
Cytat:
Z pozytywów - Parabel no szacun! I to wielki! Bo Camieau ma PRAWDZIWE rozmiary. Wszędzie w sieciówkach łapię się na S (bo takie powiększone) a w Camieau mam 40
Także tak, jest się z czego cieszyć Obrazowo wnioskuję zatem, że masz dooophę węża
ale doophy węża nie mam, jeszcze ni mam takich plam jak węże i mam jeszcze sporo zapasu sadeła , dopiero jak (jeżeli , oby ) uda mi się wrócić do 36 , będę mogła mówić o wężeniu .
Ale powiem Ci , że nosząc cameiowe 40 gdzie indziej właziłam dopiero w L ale może to i od proporcji zależy , miałam zawsze i mam górę o rozmiar większą od dołu , przez co też praktycznie nie mogę nosić żadnych sukienek oprócz takich o zachęcającej linii wora lub rury bo jak góra dobra to dół za duży , a jak dół dobry to góra za mała

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 15:24   #2050
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

ale Ty TAK MASZ - nie znosisz noszenia globalnie , kochasz testowanie nadgarstkowe , i już, i co w tym złego ? Przecież możesz mieć cały czas nowe rzeczy (albo wracać do starych) do noszenia testowego i tyz piknie . Nie trzeba od razu pachnieć globalnie , a trzeba robić to , co sprawia przyjemność A Ty najbardziej kochasz testować, zaś zapach ideał to jest powiedzmy sobie szczerze taki święty Graal perfumowy co to podobno istnieje, ale nikt go nie znalazł (bo go nie ma)
A wiesz, że ja też tak mam? 99,99 % to noszenie nadgarstkowe. Lubię to. ALE. Jest jedno ale, chciałabym móc pachś globalnie. Do tej pory udawało mi się to z niewieloma zapachami - Bal d'Afrique, Amarige Mariage, Escentric 02 (jusz go nie lubię tak bardzo ) Ambre Gris Balmain.

A ja chcę coś co pachnie tym i basta! http://swieczkiwarte.pl/image/cache/...om-228x228.jpg

Testuję teraz Visa Pigueta- no i piękna, piękna, piękna. Ale nie takiego kalibru szukam na teraz.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-05-13 o 15:26
Stary 2016-05-13, 16:02   #2051
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Kurcze nie streszczę Ci połowy filmiku i też tak po łebkach głupio, ale z grubsza, różne etapy
U mnie pomimo 10 tyg obyło się bez massive, wcześniejsza reszta była.

Cytat:
W zasadzie tak zaraz nie trzeba, jeśli nie ma gorączki i krwawienie się zmniejsza, to można poczekać tydzień i dopiero iść sprawdzić, czy wsio się oczyściło - jako i ja uczyniłam.

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Maja słyszała o jakimś nowym Oriflame? Podobno pachnie naturalnym bzem. Nazwa to coś tam White Lilac.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-13, 20:36   #2052
Maja102
Zakorzenienie

Nie, nie słyszała
Stary 2016-05-13, 20:58   #2053
Parabelka
Panaroja

Cytat:
A wiesz, że ja też tak mam? 99,99 % to noszenie nadgarstkowe. Lubię to. ALE. Jest jedno ale, chciałabym móc pachś globalnie. Do tej pory udawało mi się to z niewieloma zapachami - Bal d'Afrique, Amarige Mariage, Escentric 02 (jusz go nie lubię tak bardzo ) Ambre Gris Balmain.

A ja chcę coś co pachnie tym i basta! http://swieczkiwarte.pl/image/cache/...om-228x228.jpg
.
1.no ba , każdy by czegoś chciał co jest niewykonalne w jego przypadku w jednym to będzie bycie wysoką jasną blondynką, a w drugim globalne pachnięcie .Ale jak się nie ma co się lubi, trzeba polubić co się ma . A na pociechę Ci powiem że nawet jak się pachnie testowo na nadgarstku , często otoczenie wyczuwa to tak samo jak zapach globalny a nie wie , że to testowo , więc różnica jest tylko w miejscu aplikacji , zresztą nadgarstki powinno się perfumować czyli raczej jest to jedno z tradycyjnie perfumowanych miejsc , więc pachnienie testowe jak najbardziej mieści się w kanonie pachnienia globalnie
2.sądzę, że nie ma - najładniej pachną rzeczy nieperfumowe

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-13, 21:14   #2054
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Alem happy, mam nowego laptopa, takiego o jakim marzyłam
I kuchennego robota full wypas

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-05-13, 21:57   #2055
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.no ba , każdy by czegoś chciał co jest niewykonalne w jego przypadku w jednym to będzie bycie wysoką jasną blondynką, a w drugim globalne pachnięcie .Ale jak się nie ma co się lubi, trzeba polubić co się ma . A na pociechę Ci powiem że nawet jak się pachnie testowo na nadgarstku , często otoczenie wyczuwa to tak samo jak zapach globalny a nie wie , że to testowo , więc różnica jest tylko w miejscu aplikacji , zresztą nadgarstki powinno się perfumować czyli raczej jest to jedno z tradycyjnie perfumowanych miejsc , więc pachnienie testowe jak najbardziej mieści się w kanonie pachnienia globalnie
2.sądzę, że nie ma - najładniej pachną rzeczy nieperfumowe
1 i 2. To wszystko prawda.

Cytat:
łohoho - wielkie Wyobrażam sobie tę radość!

A u mnie apogeum syfu, chuopin padł, jednak nie obyło się bez szybkiej i bzdurnej kłótni. Ech. Na szczęście mam jakiś dziwny zlewkowy nastrój i postanowiłam puścić to w niepamięć.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-13, 22:05   #2056
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
łohoho - wielkie Wyobrażam sobie tę radość!
Noooo Ale póki co ogłupiała jestem nieco z tej radosci, wiec ide spać zaraz

A tak a propo, ogladałam w tv dokumentalny film o Amy Winehouse i jestem wstrząśnieta .... Ona była wielka - w sensie głosu, talentu i tego jakim była człowiekiem, jednak otoczenie, Blake, sława pociagnęły ją na dno ...tragedia, naprawdę... Nie jestem typem osoby, która sie wzrusza na filmach etc, ale ten dokument mnie rozwalił ....

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2016-05-13 o 22:07
Stary 2016-05-14, 10:37   #2057
tricolor
Wtajemniczenie

Corii
gratki!
I miłej soboty całemu Baru

Wpisałam się w rozbiórce Dune czy jak połowa domu uczulona na liliowce (żywe kwiaty), to możliwa też nieprzewidziana reakcja alergiczna na lilię w perfumach?
Stary 2016-05-14, 11:15   #2058
MotherDivine
Niewyczymie.

Jesli to syntetyczna lilia to chyba nie? Ale nie wiem.

W każdym razie kupilim sobie bilety do Polski. Takie będą wiejskie wakacje. Ponad 6 lat nie było mnie 'w domu' więc w tym roku zamierzam mieć olinkluziw z babcią i dziadkiem. A dla dida tam będzie raj na ziemi.

Jedyny problem to lot. Ja się panicznie boję latać. Panicznie. Aż w nocy nie mogłam zasnąć.
MotherDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-14, 13:48   #2059
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

A mnie oszukali z kapustą kupiłam rzekomo młodą i tylko gazu zmarnowałam i pół kuchni zasmrodziłam
Stary 2016-05-14, 14:14   #2060
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Corii
gratki!
Tru, dziekuje

Kurde, nie wyspałam sie dzisiaj, cos nie mogłam długo zasnąć, co mi sie dawno nie zdarzyło. Na dodatek łeb mi cos napiernicza

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2016-05-14 o 15:24
Stary 2016-05-14, 14:39   #2061
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Kurde, nie wysłałam sie dzisiaj (...)
Jak sobie zaadresujesz, tak się wyślesz

Ale ja też nie, jeden did wstał o 4 i fikał nogami, drugi o 5 i pojechał w góry A ja się rozbudziłam i poszłam na allegro kupować dyrdymały balkonowe.
A potem pies narobił na środku salonu bo panicz zaspał - dida odprowadzał na pociąg -_- Zapsikałam Mauboussinem i wietrzę.
Takie to Wesołe Perypetie Kury Domowej.

Stary 2016-05-14, 14:48   #2062
Maja102
Zakorzenienie

To Ty masz psa?
Stary 2016-05-14, 15:20   #2063
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
To Ty masz psa?
Nie, to nietopsza, który pojechał z N w góry.

REKLAMA
Stary 2016-05-14, 15:25   #2064
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Ale ja też nie, jeden did wstał o 4 i fikał nogami, drugi o 5 i pojechał w góry A ja się rozbudziłam i poszłam na allegro kupować dyrdymały balkonowe.
A potem pies narobił na środku salonu bo panicz zaspał - dida odprowadzał na pociąg -_- Zapsikałam Mauboussinem i wietrzę.
Taaaak, kocham autokorektę w applach

Ty masz dida, wiec masz na co zwalic, ja nie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-05-14, 15:59   #2065
MotherDivine
Niewyczymie.

Ja dzisiaj (szczęśliwa) bezdidowa
Tak sobie przeglądam co ja będę studiowała. No ciężkie mie sie to wydaje. Na pierwszy ogień Dochtór Faustus, w jęz. staroangielskim. Jakoś to będzie, ale nie wiem jak to będzie. :/
MotherDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-14, 18:42   #2066
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj (szczęśliwa) bezdidowa

Wszystko dobre, co się dobrze kończy

Skoro jedno Ci tak daje popalić jak w kolko piszesz, to po co sobie dokładać problemów będzie dobrze

Znad umytego lba i chyba zaraz pójdę spać Jakos cały tydzień mnie bezsenność męczyła

Choc nie wiem czy szybko zzasnę, objadłam się młodą kapuchą z furą koperku

Nie mogę się doczekać przyjazdu Tru, mam nadzieje, że się wreszcie uda spotkać

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-05-14 o 19:35
Stary 2016-05-14, 19:44   #2067
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie był 11 i też obyło się bez rzeźni

Cytat:

Jaki robot?

Cytat:

Wniosek o kredyt złożony, wstępna umowa dot sprzedaży naszego mieszkania podpisana jakoś to idzie powoli do przodu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2016-05-14, 19:48   #2068
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
U mnie był 11 i też obyło się bez rzeźni

Jaki robot?
Bo prócz tc dochodzi też to, że każdy organizm inny

Kenwood Chef XL Sense.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Wniosek o kredyt złożony, wstępna umowa dot sprzedaży naszego mieszkania podpisana jakoś to idzie powoli do przodu

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-05-14, 19:49   #2069
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2016-05-15, 03:54   #2070
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ewuś, super A jaką dokładnie wizję wystroju ma Twój TŻ?

Macham znad dida wstanego o 4:19. O dziwo się wyspałam, ale co by tu...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości