|
|
#4711 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Cytat:
![]() Cytat:
Asiu ja korzystałam z programu FF ![]() Cytat:
Kasiu ładne prezenty Cytat:
Kinia tyle kartek ręka ci nie odpada? |
||||
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko, ale ja recznie tego nie wypisywalam, zyczenie nadrukowalismy, tylko musialam przygotowac poszczegolnym kierownikom i szefowi do podpisu, sprawdzic adresy odbiorcow, przepisac je do worda i wydrukowac na naklejkacj, pozniej te naklejki wydrukowac i przykleic na kopertki, a dzis wyslalam juz gotowe kartki
|
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to co innego , ale tak czy inaczej duzo pracy to wymaga
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
ano duzo duzo
dziwczynki spadam jzu na kurs, a pozniej do mamuni jade ![]() postaram sie odezwac dzis wieczorem albo jutro pozdrawiam Was bardzo goraco i na wszelki wypadek zycze udanego weekendu |
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki.
Ja znowu trochę po łebkach przeczytałam posty, bo od wczoraj gorączki nie zbiłam Byłam w pracy, a potem mężuś do lekarza mnie zawiózł. No i okazało się, że sobie zapalenie oskrzeli i tchawicy wychodowałam Bo kaszel od 3 tygodni mam, ale myślałam, że sobie przejdzie. Głupia jestemNikitko, zdrowiej szybko, zapalenie płuc to nie przelewki Nie zazięb tego kochana.Kasiu, śliczne te prezenty Karolinko, pospiesz się z tym rodzeniem Bo dzidzia pokrzywdzona będzie. Wiem jak mój mąż ma 19 grudznia urodziny, to często dostawał jeden prezent na święta i urodziny![]() Kiniu, miłego kursu, ale się dziś nawysyłałaś kartek, nono ![]() Asiu, oby twoje przeciucia się sprawdziły Kachulko, ale ci tz zrobił niespodziankę ![]() Idę dalej kurczaczka w galarecie i piernik robić, ale będę zaglądać do was |
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorowa to nie ja mam zapalenie płuc
a moja kosmetyczka![]() A tobie kochana zycze szybkiego powrotu do zdrowia |
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam wam napisać, że mój mężuś przyniósł mi wczoraj prezent.Mianowicie kupił mi bardzo dobrą ceramiczną prostownicę Zobaczymy.
|
|
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko zdrowiej szybciutko kochana.A dostałaś jakieś antybiotyki?
Prostownica fajny prezencik Ciągle sie cos psuje czy przepala
|
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu ja tez korzystam z FF, jest calkiem fajny
a powiedz mi- czy Ty mierzysz tempki itd?? prowadzisz ajkies wykresiki?? napisz do czego Ci sluzy u mnie pobolewanie lewego jajnika co jakis czas- musze zmieniac pozycje, zeby mniej mnie bolal ![]() a do tego pojawila sie nadkwasnosc zoladka ![]() nigdy mi sie to nie zdarzalo, nie wiem co to zgaga, wiec jak mi sie przypaletalo w ciazy to polecialam do lekarza (byla ona tez zwiazana z okropnymi bolami brzucha..ale podobo w ciazy sie moze nasilac) ale przeciez to nie mozliwe.... nawet gdyby w tym cyklu doszlo do zaplodnienia to przeciez za wczesnie jeszcze na zagniezdzenie.. tak mi sie wydaje.. wszedzie pisza, ze ok 7 dni po owulacji min. 4 dni sama nie wiem jestem jakos dziwnie spokojna, nawet nie mam jakichs mysli, ze jak nie wyjdzie to sie bede smucic itd chyba zwariowalam ![]() skad we mnie ten spokoj?? az mnie denerwuje...
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bywa i tak ![]() To fajny prezencik dostałaś od mężusia, jak wyprostujesz włoski to czekamy na fotke
|
|
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety inna ginka powiedziała ze najpierw badanie nasienia potem sie mna zajmie i tak wyszło jak wyszło, po nowym roku bedzie wszystko wiadomo
|
|
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, dostałam antybiotyki i mężuś mi wieczorem wykupi. Tylko się martwię, bo jezeli pamiętacie to niedawno też byłam chora i antybiotyki brałam. Całkiem sobie organizm tymi tabletkami wyjałowię
A prostownica jest super, mam nadzieję, że się nie popsuje. Teraz włosków nie prostuje, że gorączkę trochę zbiłam i sprzątam w kuchni i gotuję, póki na nogach się trzymam ![]() Nikitko, w niedzielę na przyjazd gości pewnie wyprostuję włoski, to postaram się zdjęcie wkleić, chociaż ciągle zapominam o tych zdjęciach, taka ze mnie skleroza jest ![]() Asiu, mam nadzieję, że ten spokój z wewnątrz się bierze |
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem niektorzy lekarze mowia, zeby sprawdzac tempke ze 2-3 cykle a pozniej odstawic termometr bo to dodatkowy czynnik stresujacy
co lekarz to opinia w pewnym sensie sie z tym zgadzam, bo nawet lekarze z klinik leczenia bezplodnosci tak mowia ja lubie prowadzic te wykresy i dodatkowo duzo czytac na necie, bo coraz lepiej poznaje swoje cialo i dobrze mi z tym a wszystko prawde mowiac zalezy od podejscia danej kobiety- niekotra bedzie sie przejmowac doslownie wszystkim, bo jak np nauczy sie obserwowac sluz to pozniej nie bedzie mogla swojego sluzu odstawic w kat tylko przeciez codziennie w toalecie widzi czy jest czy nie, ile go jest itd takze to tez moze byc dodatkowym czynnikiem stresujacym ![]() hehe a sporo takich znam
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko zdrowiej skarbeczku, a z tymi antybiotykami to pij duzo kefirkow, jogurtow itp a zoladeczek tak bardzo nie odczuje tego
|
#4725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No co lekarz to opinnia to fakt ![]() A może actimela pic ![]() Jest tez Trilac albo inne osłonowe leki
|
||
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4727 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się że trzymacie za nas kciukaski.
Lekarz kazał mi leżeć a ja jednak jestem za tym żeby już mnie wzieły bóle porodowe ![]() Cała rodzinka liczy że maleństwo bedzie z nami na święta. Ray u nas w sypialni to teraz bardzo jest fajnie. Nie ma to jak pozycjas na wilka facet leży i wyje ![]() Ja słyszałam że seks w 9 miesiącu jest nie wskazany a poza tym mój M też sobie nie wyobraża pieszczot jak tam Amelcia pcha się już główką na świat ![]() Jejku, fajnie jakby mnie w nocy chwyciło
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba sobie raczej kupię to o czym piszecie, bo nie lubię kefirów, a na jogurty po ostatnim antybiotyku nie mogę patrzeć
![]() Dziewuszki, ale u mnie w chatce pachnie piernikiem ![]() Karolinko, to trzymamy kciukasy, żeby w nocy cię chwyciło. A nie masz stracha? Ja każdą pytam, bo ciekawa jestem, jak się czuje kobieta przed porodem
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
mam apel
do wszystkich dziewczynek, ktore biora tabsy- zeby codziennie oprocz antykow zjadac jeszcze 1 tabletke kwasu foliowego, bo niestety piguly wyplukuja go z naszego organizmu (wiem to od doktora, pani farmaceutki) a ciagle szukam tez informacji o nowych badaniach na tematy, ktore mnie teraz interesuja.... no i tez bylo o tym, ze u wielu kobiet, ktore braly anty, odstawily i zaczely brac kwas foliowy i w krotkim czasie zaszly w ciaze- nie udalo sie w organizmie zgromadzic wystarczajacej ilosci kw. fol. i czesto dochodzilo do poronien bardzo wczesnej ciazy... takze dziewczynki lykamy kwasik ![]()
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
ide cos posprztac i obiadek zrobic....... bo znowu sie tu z wami zasiedzialam
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko trzymam kciuki zebyście tegoroczne świeta spędzili w trójkę
![]() Pomidorko jak było na wywiadówce?????? |
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że piszesz Asiu, bo moja mama namawiała mnie do brania już teraz kwasu, ale ja troszkę nosem na niego kręcę (bo myślałam, po co tak wcześnie?) No i chyba mama ma rację i trzeba będzie brać go już teraz Ale w sumie fajnie, będę czuła, że już się do ciąży przygotowuję![]() Kasiasiarku, wywiadówka w porządku, trochę przez mgłę bo tę głupią gorączkę miałam:/ A że jestem nową nauczycielką, to miałam rodziców po wywiadówce jeszcze przez dwie godziny. Ale większość bardzo miła i chętna do współpracy. Zdarzył się tylko jeden tatuś zapatrzony w swojego synka (który ma zresztą zachowanie naganne). Powiedział, że gdyby w szkole uczyli mężczyźni to byłaby dyscyplina, bo jak dzieci mają kobiety szanować. W ogóle, buc jakiś. Zakończyłam chłodno rozmowę i nie dyskutowałam z nim o przekonaniach. Ale przynajmniej wiem, dlaczego dziecko tak się zachowuje Jakbym miała takiego tatusia, to pewnie też naganne zachowanie bym miała
|
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety
Niektórzy ludzie nie powinni wychowywać dzieci i kształtować ich charakterów . No ale co zrobić![]() Fajnie ze wywiadówka przebiegła ok, ![]() A ja zaraz bedę miała gości Troche sie zdenerwowałam bo zaprosiłam ich na 18.00 a oni przysłali mi sms ze o 17.30 juz przyjdą.Troche mi to nie pasuje bo TZ dopiero koło 19 bedzie a ja mam tez duzo rzeczy do roboty.No ale cóz zrobić
|
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4735 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karolinko fajnie by było gdybys urodzła przed świętami ![]() Cytat:
To kwestia tego co kto lubi, mój synek polubił pic actimela i to nie przez Martyne Wojciechowska ale dzieki szkole ![]() Cytat:
No to pierwsza wywiadówka za Toba , zdarzają sie różni rodzice. Dobrze że masz juz to za soba, a teraz kochana się kuruj Cytat:
Kasiu to miłego wieczorku życze z gośćmi ![]() A ja robiłam z synkiem ozdoby choinkowe na poniedziałek do szkoły cos tam nam wyszło
|
||||
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie wystraszylam wlasnie
bo zaczelo mnie cos piec w srodku- nie wiem gdzie jakos gleboko w pochwie czy macicy..nie mam pojecia i wstalam i mi sie mokro zrobilo, myslalam, ze dostalam okresu jak to u mnie czasem bywa
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
KAsiu a z czego i jakie ozdobki robiliscie???
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko a wy za ile byscie chcieli zaczac staranka??
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko, fajnie, że spędziliście z synkiem czas na robieniu ozdób
Asiu, my możemy się starać dopiero za 1,5 roku, bo muszę być po stażu żeby po macierzyńskim mieć gdzie wrócić Niestety, polskie realia. I denerwuje mnie, jak ktoś nie rozumie, że nie zawsze można iść na żywioł. Ale na szczęście, większość osób tutaj doskonale rozumie tę sytuację
|
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
z papieru kolorowego, modeliny i brokat
![]() Cytat:
Niom fajnie było tak razem cos porobic.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

Byłam w pracy, a potem mężuś do lekarza mnie zawiózł. No i okazało się, że sobie zapalenie oskrzeli i tchawicy wychodowałam
Nie zazięb tego kochana.
Zobaczymy.

jakos gleboko w pochwie czy macicy..nie mam pojecia i wstalam i mi sie mokro zrobilo, myslalam, ze dostalam okresu jak to u mnie czasem bywa