|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
teraz to bede zlosliwa ale Svinecko moze nam sie niedlugo oberwie od Madzi ze my u TZa spimy kiedy chcemy a ona sobie tego nie wyobraza. bo i takie cos kiedys sie przewinelo
![]() Kasiu w sumie to juz wszystko mamy kupione. jakies duperelki jak sie nam czasem spodobaja to bierzemy. takie rzeczy jak odkurzacz, opiekacz, robot kuchenny, maszynka do miesa itp to wezme z domu. mama ostatnio sporo nowych kupila, stare lezy i sie kurzy to nam sie przyda fajnie TZa pokoj wyglada. w lozku zamiast posciel to deska do prasowania i szpargaly, otwierasz szafke-to samo. za fotelem pod oknem tez spory bajzel
|
#3452 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
sanetko
![]() Ty zlosliwcu jeden fajnie macie z tymi rzeczami a moj TZ ostatnio powiedzial ze moze w czerwcu uda nam sie zamieszkac razem i tez mu zapropomowalam ze moze zaczniemy wszystko wczesniej kupowac, po koleji, przy okazji wiekszej gotowki bo potem nie trzeba duzo kasy naraz wydac i wszystko sie juz praktycznie ma
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
no nie moglam sie powstrzymac
a kiedys jak napisalam ze ide do TZa to Madzia napisala ze ona by tak nie mogla, wsytdzila sie. tylko tyle.a dla mnie obie rzeczy ( i wydawanie kasy i spanie u TZa) sa jak najbardziej normalne. my do tej pory wydalismy na zakupy 750 zl. moze malo-moze duzo- jak dla kogo dla nas duzo a gdybysmy chcieli naprawde wszystko kupic (pisze o tym co z domu wezme) to pewnie i ze 2 tys by wyszlo.a tak to powoli gromadzimy zapasy od pazdziernika
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Sanetko nie zyczę sobie abys pisała na mój temat jakieś wyssane z palce kłamstwa. Jak juz piszesz o mnie to pisz prawde a nie przekręcasz moje słowa!!!!!!!!!
Cytat:
Sama pisałam ze sie nie moge doczekac tych chwil, ze chce z nim juz mieszkac. ze jak jest tylko okazja (a jest ich niestety bardzo mało) to spimy u siebie. Nie moja wina ze nasi rodzice maja takie podejscie do tego. Ale nigdy nie pisałam ze jest cos złego w tym, ze sie spi u TZ. wiec czytaj uwaznie co ja piszę. My mamy po 23 lata, mieszkamy z rodzicami którzy nie wybarzają sobie tego, zebyśmy spali razem przy ich obecności, jak ich nie ma to spoko. Ale jeszcze tylko pare miesięcy i w koncu zamieszkamy razem i nasze marzenia sie spełnią. |
|
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wczoraj TZ i znajomi mieli niezly ubaw ze mnie. Oczywiscie przegrałam 2 razy, większosc kul od razu wpadało w rynienke obok... a jak mi się udało cokolwiek zbic skakałam jak małe dziecko z radości .Sanetko fajnie ze TZ ma takie podejscie- jest taki odpowiedzialny, dojrzaly...moj tam wszystko na ostatnia chwile zostawia...a planowanie to zupełnie obca mu sprawa.
|
|
#3456 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Wymarzony pierścionek - cz. IV
nie bede komentowac tego co pisze madzia ani pisac na jej temat bo nie mam zamiaru sie klocic - nie ten poziom
![]() to dobrze ze sporo rzeczy bierzesz z domu, zaoszczedzicie, nam napewno TZ mama duzo wcisnie bo to taka kobieta ze wszystkim chce pomagac i wszystkich uszczesliwiac ![]() ale narazie nic nie planujemy bo jeszcze nic nie wiadomo Cytat:
ooo raty to jest niezla mysl z kreglami to u mnie tak samo jak u Ciebie ![]() a co do TZ moj nigdy nic na ostatnia chwile nie zostawia, predzej ja - on wszystko planuje z wyprzedzeniem tak samo teraz planuje zycie na kolejne 20lat haruje jak dziki osiol twierdzac ze kiedys dzieki temu bedzie nam dobrze no coz...taki typ
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-12-15 o 18:50 Powód: post pod postem - proszę używać opcji EDYTUJ! |
|
|
|
|
#3457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do prezentow na swieta- chcialabym kupic TZowi wyzynarke. ale nie mam takiej kasy (150zl ) a po drugie to sie nie znam a nie chce zeby TZ potem stwierdzil ze jakis bubel kupilam ![]() Madziu-ja juz w nic nie wnikam i nic nie pisze bo klocic sie nie chce. koniec tych tematow ja nigdy w kregle nie gralam. niby sa ale pewnie dorgie, nie na nasza kieszen. w bilard tez nie-nawet kiedys byla okazja ale sie bronilam ze nie chce mi sie. a tak naprawde to jak bym wstala to bym padla- za duzo piw wypilam. TZ potem powiedzial ze pojdziemy kiedys sami to mnie nauczy ale nie ma okazji. jedyny bilard w miescie jest i w sobote to trzeba dzwonic rano zeby na wieczor stol zarezerwowac
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3459 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() napisalam to do sanetki - nie mam zamiaru dyskutowac na Twoj temat i tego co kiedys tam napisalas i tyle na ten temat
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- byle tylko miał czas dla Ciebie.
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anitko jak sie czujesz?? moge cie pomeczyc na PW?
|
|
#3462 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no wlasnie z tym jest juz gorzej....czesto to sie odbywa kosztem mnie ale ja staram sie to zrozumiec, on prowadzi baardzo duza dzialalnosc i jest za to odpowiedzialny dzien i noc. zreszta zawsze obiecuje ze za jakis czas bedzie latwiej i se wszystko unormuje - poza tym robi to tez dla mnie
![]() Cytat:
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-12-15 o 18:51 Powód: post pod postem - proszę używać opcji EDYTUJ! |
|
|
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) kokosow nie przynosi.No i niestety mamy coraz mniej czsu dla siebie...smutne to. ...ale moze kiedys TZ tak rozkręci działalnośc ze ludzie beda na niego pracowac a on tylko na wczasy z Toba bedzie latał . Mam parenastu takich klintów naszego biura. Nic nie robia tylko kontroluja pracownikow, podpisy skaldaja i wycieczki kupuja 4 razy do roku za 10 tys.
|
|
#3464 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ale wlasnie on sam mowi ze za jakis czas bedzie siedzial i nic nie robil a my bedziemy sobie jezdzic na wycieczki hehe
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego mojemu TZowi sie marzy wlasny zaklad stolarski.
niby sam bylby sobie szefem ale tez trzeba wszystkiego dopilnowac, zadbac zeby byl material.
|
#3466 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
moj TZ wczesniej mial warsztat samochodowy i to wcale nie jest tak kolorowo - wydatki duze oplaty itp, klienci zdarzaja sie okropni, poza tym sam musial harowac strasznie nieraz nawet do rana
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
svinecko ja wiem ze to nie jest rozowo. ale jednak jak sie troche firme rozbuduje to zarobki o niebo lepsze.
|
#3468 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no tak, zawsze lepiej dla siebie niz dla kogos - przynajmniej wiesz po co to robisz
poza tym tez zalezy jaka to firma a moj np ma teraz firme warta kilka ladnych milionow zlotych a zarabia 2000zl - bo kretyt kilkanascie tys miesiecznie, bo to bo tamto - ale tak jest teraz i robi to po to zeby kiedys zarabiac kupe kasy i zeby niczego nam nie moglo zabraknac TZ juz taki jest, woli nawet suchy chleb jesc teraz potem zeby w przyszlosci moc jesc kawior - w przenosni oczywiscie
|
|
#3469 |
|
*sportaddict*
|
dziewczyny, przestancie sie prowokowac bo powoli przeginacie :/ malo klotni juz tu bylo?
|
|
|
|
#3470 |
|
Zadomowienie
|
HEY DZIEWCZYNY
ojej ale sie narobilo z tymi stolikami i innymi rzeczami. Az mnie glowa rozbolala tyle u Was negatywnych emocji, zanim przebrnelam przez te wszystkie strony nieobecnosci swojej na wizazu ![]() Svinecko to tylko swiadczy bardzo dobrze o Twoim Tz ze chce ci pomoc U nas w zwiazku jest tak samo, jak moj Tz potrzebuje pomocy to korzystamy z moich pieniazkow a jak ja to on mi pozycza, lub czasem jakis czas temu, jak mial lepsza sytuacje finansowa to nawet dawal, zebym pomogla rodzicom czy cosSwietnie ze masz taki pomysl na zycie i chcesz sama cos tam otworzyc, naprawde podziwiam, bo do tego jest potrzebna wielka odwaga. Ps. U mnie taka ladna pogoda a ja w lozku musze lezec bo zwolnienie az do przyslego piatku mam i wychodzic nie wolno. Dobrze ze choc lepiej sie czuje, to sobie Was troche podczytuje. Najgorsze ze jeszcze prezentow niektorych nie mam a tu uziemiona jestem![]() Ps. Sanetko czekam na Pw Dopiero niedawno przecyztalam ze piszesz do mnie, bo wczesniej czytalam wszystko troche. A dziekuje nie mam juz temperatury i gardlo az tak nie boli![]() Mozesz kochanie, mow co Ci lezy na serduszku nawet napisalam Ci na Pw zebys pisala, ale chyba nie zdazylas przeczytac BuziakiEdytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-12-15 o 18:53 Powód: post pod postem - proszę używać opcji EDYTUJ! |
|
|
|
#3471 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
DOKLADNIE. I nie wiem, czym to jest spowodowane. Tzn wiem, powiedzial mi, ze troche sie zmienil. ![]() Postanowilam, ze zobacze jak to bedzie wygladalo w grudniu. Wczoraj bylo milo, wyszlismy sobie, poprzytulalismy sie, pogugalismy (HANIU, Twoje slowko ) dzis rano pojechalismy na zakupy, teraz on cwiczy sobie a ja odpoczywam. Chcialabym, zeby sie ulozylo.A co do tematu Svinecki, u nas jest tak samo. Kupujemy na zmiane rzeczy a jak mi zabraknie kasy, to on. W koncu zarabia 5 razy wiecej niz ja.. Prezenty sa norlalna rzecza, i wiem, ze tez jakbysmy sie rozstali, to by mnie ubezpieczyl finansowo. Tak nawet bylo ostatnio, jak sie poklocilismy, i on wyszedl z domu i a mimo to pytal mnie, czy mam kase i jakby co to mam od razu dzwonic i przyjdzie zawsze pomóc. Na szczescie teraz jest OK i znow mieszkamy razem ![]() Trzymajcie kciuki, dziewczyny
|
|
|
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
E tam przeginamy...rozmawiamy sobie tylko. Nie ma co sie napinac...więcej luzu. Ja nie rozumiem dlaczego ludzie sa tacy zestresowani i przewrazliwieni...ja tam potrafie się z siebie smiac, przyznac się do błędu, podac reke na zgode i nie fochowac z byle powodu.
Tyle sie tu mówi o komunikacji a jak widac kiepsko z nią ![]() Cytat:
sie robi.No i pięknie ze guganie bylo....u mnie tez takie ze hej Apolonio ja mocno wierze ze wszystko sie ułozy. Macie mały kryzys i mozna go przezwyciezyc
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-12-15 o 18:54 Powód: post pod postem - proszę używać opcji EDYTUJ! |
|
|
|
|
#3473 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez wierze, mimo wszystko.
![]() Musze zrobic tylko jedna rzecz: przestac wszczynac klotnie. Kiedy przez np 2 dni sie nie klocimy, to widze ze powraca do niego stare zachowanie, powoli, bo powoli.. ale wraca. I wtedy jest lepiej. Do swiat juz niewiele czasu, moze bedzie mial mniej pracy wtedy i sobie odpoczniemy
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
no w końcu jest jako taki spokój na wątku, mam nadziej, że już tak zostanie byle tylko HiHi i Kulbit wróciły
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2007-12-15 o 15:23 Powód: literówka |
|
|
|
#3475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czasem lepiej wziac gleboki oddech, uspokoic sie i nie klocic Musicie przezwyciezyc ten kryzys we dwoje Czeka Was ciezka praca, ale:wszystko co jest dla Nas wazne nie przychodzi latwo Trzymaj sie cieplutko i zeby Twoj Tz znowu byl taki czuly i kochany jak wczesniej![]() Sanetko: Wyslalam ci emaila Pozdrawiam cieplutkoWitaj Kasiu 87 Masz racje, do tega watku klotnie i chlodna atmosfera nie pasuja I niech juz na zawsze taki bedzie![]()
|
|
|
|
|
#3476 |
|
Gość
|
Witam dziewczyny ledtwo zipiąc ;p
Niestety w nocy udało mi sie zmrużyć oko może na pół godziny... W pociągu nie pospałam również, bo wyjątkowo mało ludzi było i wolałam pozostac czujna. Teraz na chwilę jestem już u ciotki na końcu Wrocławia, jednak musze wracac znow do szkoly walcząc owpisjeden, a raczej najpierw muszę sie dowiedziec jak moglabymgo zdobyc. Prawie przysnęlam w autobusie jadac tu. Jestem totalnie bez sił, a do tego jeszcze zimno daje w kosc mojemu oslabionemu organizmowi. Wybaczcie, musialam chwilke pomarudzic. Na szczescie jutro juz jade do domku i zobacze sie z siostrzyczką i rodzicami |
|
|
|
#3477 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
przeca nikt sie nie kloci Cytat:
no i mam taka mozliwosc to korzystam ![]() Cytat:
![]() napewno bedzie dobrze ![]() hmmm wszystkie randkuja czy co? ![]() ja tez czekam na TZ, maly poszedl na noc do ojca wiec mam wolne do jutra ![]() w ogole zalamka w zadne gorset nie wchodze
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-12-15 o 18:48 Powód: post pod postem |
|||
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie wlasnie TZ dzwonil ze juz robote skonczyl i moge przyjsc.
to zbieram sie.... milego weekendu zycze wszystkim
|
#3479 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
wzajemnie sanetko
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
ja też spadam miłego weekendu
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

a moj TZ ostatnio powiedzial ze moze w czerwcu uda nam sie zamieszkac razem
a kiedys jak napisalam ze ide do TZa to Madzia napisala ze ona by tak nie mogla, wsytdzila sie. tylko tyle.

i wychodzic nie wolno. Dobrze ze choc lepiej sie czuje, to sobie Was troche podczytuje. Najgorsze ze jeszcze prezentow niektorych nie mam a tu uziemiona jestem
sie robi.