![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszłam do położnych i mówię, że nerka mnie mocno boli a ta mi paracetamol wyciąga :/ nosz,kurde on nie działa na mnie. Wszyscy lekarze na porodowce a miły lekarz z,wczoraj zrobił tylko jednorazowe zlecenie na leki przeciwbólowe i położne nic mi nie mogą dac innego dopóki zlecenia nie będzie. O 5 rano w łazience spotkałam dziewczynę z którą chodziłam na szkołę rodzenia ![]()
![]() |
#2073 |
Zadomowienie
|
Monini wielkie gratulacje!!!!!
Dzis moja Ola ma 4 urodziny. Az nie mogę uwierzyć jak to zlecialo! Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Jejku ale wczoraj naskrobałyście. Nadrabiam was od wczoraj a tu takie wieści. Co was nie podczytuję w ciągu dnia, to któraś rodzi albo w szpitalu ląduje, więc chyba już nie będę tak robić
![]() motylku najważniejsze że jesteście pod stałą obserwacją. Jeśli szyjka jeszcze trzyma to na pewno dasz radę i dzieciaki przyjdą na świat w terminie ![]() Asiek dobrze zrobiłaś, skoro tylko się tam denerwowałaś i leżałaś, to lepiej rzeczywiście leżeć w domu. agusiia69 nie przejmuj się. Córka mojej koleżanki ważyła wg. USG w 36 tc 2100g. Na patologii trochę ja potłuczyli , ale i tak malusia się urodziła. Teraz ma 4 lata i jest mega mądrą i rezolutną dziewczynką. Madzia ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2076 |
Zakorzenienie
|
Chudziaszek, Ty wizytowałaś wczoraj? Mówże co tam u Was słychać
![]() Mam pytanie - miałam wczoraj i jeszcze teraz lekko brązowy śluz na wkładce - czy to może być po wczorajszym, jakże dogłębnym, badaniu mojej szyjki?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja biorę magne b6. Jak nie zapomnę... ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#2078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha, mam to samo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- A tak w ogóle to dzień dobry ![]()
![]() |
#2080 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Witam się z rana ![]() W końcu nigdzie wczoraj nie pojechałam, na żadną ip,ale ogarnelam nogi,pachy i bozene w razie W ![]() Pod wieczór miałam dziwne uczucie jakby młoda się tam na dole jakoś bardziej krecila. Ale to pewnie moja głupia psychika się spodziewa najgorszego. Miłego dnia życzę Dziewczynki:-* Może 1 dzień przerwy po wczorajszych emocjach?;-) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |
Ania
|
Dzien dobry
![]() Ja juz po ktg-moje dziecko to straszny śpioch, nie chce sie budzic na ktg.. Dopiero jak zmieniam pozycje na siedząca to laskawie zaczyna kopać ![]() Moje ciśnienie w nocy bylo prawie idealne, teraz tez w miare, ale znowu zaczynam sie gorzej czuc, wiec nie wiem, czy znowu podskoczylo, czy nie sama nie wiem:/ Ale trudno, jakos to bedzie ![]() Madzia9999- pewnie dzis bedziesz wiedziec wiecej co i jak. Daj znac koniecznie ![]() Sliweczka-mowisz, ze ktoras Hania? No kilka ich jest, zobaczymy.. Ale moze lepiej czekajmy jeszcze trochę, zeby, jak to ktoras z Was ujela, dawkowac emocje ![]() Cierpliwośc- biore magne b6. Motylek- ogolnie wczoraj bylo niższe cisnienie, tak przynajmniej większość dziewczyn mowila-a na nas, z wyższym ciśnieniem to nie dziala.. Dzis juz ok? Jak po kroplowce? ![]() Olinka-najlepszego dla córki ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A to my w 35tc i waga + 18
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
Drogie koleżanki właśnie dotarła do mnie ostatnia paczka z zamówieniem wyprawkowym
![]() ![]()
#2085 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny, widzę więcej nas ostatnio-placzliwych... Melduję się w dwupaku ![]() ![]() Mąż dzis w domu więc pojedziemy do selgrosa ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60485561] Może być po badaniu ![]() ![]() Mąż dzis w domu więc pojedziemy do selgrosa ![]() ![]() ![]() Ja dziś jadę do Pepco, bo mi się kapcie rozwaliły ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Zakorzenienie
|
Olinka, najlepszości wszelkich dla córeczki
![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#2088 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobre wieści ![]() Najważniejsze aby Wojtuś był zdrowy ![]() Cytat:
Termometru nam brakuje muszę jakiś wybrać. Czeksmm na obchód.
![]() |
#2089 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
![]() ![]() Haneczko,dobrze że na ktg i z ciśnieniem ok ![]() ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- Aaa,Chudziaszek, fajny brzusio, mój dosyć podobnie wygląda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
Ja zdecydowałam się na Microlife nc150. Kilka dziewczyn chwaliło tutaj te urządzenia i ogólnie ma dobre opinie. A jak będzie w praktyce zobaczymy
![]()
#2092 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Podobno wyszła nowa rekomendacja lekarska odnośnie ciąży bliźniaczych, że mają kobiety leżeć od 34 tygodnia w szpitalach. To taka ciekawostka. Cytat:
![]() Cytat:
Chudziaszek- Ty dalej jesteś Chudziaszek ![]() Haneczka ![]() mamaNiny- kciuki żeby migrena nie wróciła Paulina- ja też mam hormoniki ![]() Madzia- ja się wierciłam pół nocy dzisiaj. A to mnie gardło bolało, a to za gorąco, tradycyjnie siku kilka razy... Taka zmulona jestem teraz, że chyba kawkę sobie zrobię. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | |
Zakorzenienie
|
Eh ja nawet nie patrzyłam dokładnie :/
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2095 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Monini gratulacje ![]() ![]() Olinka, sto lat dla corci ![]() Chudziaszek, sliczny brzuszek. Ja tez nie wiem gdzie te 18 kg. Motylek juz zostalo niewiele do rozwiazania wie wypoczniesz w szpitalu przed wielkim dniem ![]() Madzia, wspolczuje bolu nerek, daj znac czy cos po obchodzie postanowili
#2096 |
Zakorzenienie
|
Ja mam thermolife już ok 5 lat.. Zaliczył wiele upadków i dalej działa
![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#2097 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super, że wszystko z Wami ok ![]() I brzusio śliczny ![]() I bohater drugiego planu ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
Czekam na szczegółowe usg z przepływami, konsultacje urloga i zobaczą co dalej. Dostałam zastrzyk przeciwbólowy. Jest mi lepiej!
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Tylko prof na obchodzie zakwestionowoeala zalecenie do cc mojego lekarza. Powiedziała, że sprawa nie jest przesądzona. Zobaczymy jak wyniki i co powie tutaj urolog.
#2099 |
Zadomowienie
|
Cierpliwosc, ja biorę ten magnez chella coś tam. Wcześniej miałam inny i strasznie ciężko się przełykało. Ten jest okej
![]() Madzia, oj żeby Ci lekarz coś poradził na te bóle. Jestem przekonana, że wcześniej Ci ciążę rozwiążą, po co czekać tak długo jak masz takie problemy. australia, ten śluz to pewnie po badaniu ![]() chudziaszek, Ty chudzielcu! jaki masz malutki ten brzuch. Ja to ze swoim już dawno do porodu mogłabym iść. Ale jeszcze w ndz jak będzie w miarę pogoda, to mąż mi sesję jakąś zrobi ciążową, bo kurde naprawdę nie mam żadnych zdjęć... monini, gratulacje! ależ Ci zazdroszczę!
#2100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Dziękuje za życzenia dla Oli Dziewczyny jem praktycznie wszystko, cukry ok a za nic nie moge przytyc. Pojde do porodu z waga 56 kg Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.