|
|
#451 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Promocje perfum w SUPER-PHARM
no i wrocilam ze wszystkim innym pachnacym z super-pharm tylko nie z in black
(maja intersujace zestawy Aquoaliny)in black na mojej skorze jest malo trwały, wisienka lekko maczana w czekoladzie..wisnia kompotowa..na mnie jest łagodny bez pazura , malo charakterny ![]() wyprobowalam tez in white ale nie przypadl mi do gustu na zime..moze na wiosne..albo lato bylby dobry oj ma swoj urok te białe kwiatki sa trwałe , maja charakter nie powiedzilabym ze nie powtarzalny
|
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś też byłam w Super-Pharmie. Przetestowałam In White, In Black oraz En Belle Soni Rykiel. In White - lekkie, świetliste, takie białe kwiaty. In Black - faktycznie wiśnia (kiedys dostałam po nim takiej migreny że hej, ale to chyba czysty przypadek był, bo dzisiaj czuję się dobrze). Całkiem ciekawe jest za to En Belle - jeszcze trudno mi je scharakteryzować, ale kojarzy mi się z kobietą w eleganckim kostiumie i szpilkach, o krótkich wlosach, duzych kolczykach, prowadzącą szybko samochód i uwielbiającą Mazury
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#454 |
|
Rozeznanie
|
przyjrzalam sie srednio
chwycilam w locie balsam biala czekolada i zel wanilia babeczkowa :P ale jak jutro bede w king crossie to moge nawet fotki porobic albo spisac pamietam mniej wiecej ze kosztowały 2 skladnikowe ok 49 zł jak nie mniej .aha i byl tez tam jeden gdzie byly 4 buteleczki (wariacje wanili) za chyba 54 zł ![]() ceny o wiele lepsze niz w sephorze
|
|
|
|
|
#455 |
|
Raczkowanie
|
Nie orientujecie się, czy jest jakaś promocja na Moschino Funny? Chodzi mi głównie o Super-Pharm w Krakwie albo Katowicach
|
|
|
|
|
#456 |
|
Rozeznanie
|
tak wiec zestawy sa od 39 za bała czekolade z zucchero a velo (nie wiem co to oznacza
)potem leci za 44 zł zestawy : -karmel z zauchero a velo -marcepan z vanilia z paczula -passa albicocca z costam di bosco -biala czekolada z vanilia z paczula - costam di lampone z costam di bosco potem juz powyzej 50 zł do 60 to byly zestawy : -4 buteleczki vanilia z malina i vanilia z kawa (balsamy i zele) -tragolina costam z zelem peelingujacym fioletowym chyba to wisnia -peeling arbuz z tragolina di costam Przepraszam za "costam " ale trudno mi sie doczytac ze zdjec nazw pełnych bo sa lelkko zamazane pozatym tez trudno mi odszyfrowac ktory to balsam a ktory to zel..
|
|
|
|
|
#457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety jeśli nigdzie nie zostało Funny Mochino w Superpharmach z poprzednich promocji to teraz nie ma, bo skupiają się tylko na promocjach świątecznych (mam całkiem dobre źródło informacji). Mają za to I love love Mochino. |
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cukier puder
|
|
|
#459 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziś z 74,90 kupiłam Baby doll Yves Saint Laurent
Teraz czekam na Gucci Envy me, albo In love again również Yves Saint Laurent.
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#461 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
In Love again dopiero co było,więc pewnie poczekasz :/.A czy jest w promocji, zwłaszcza w krakowskiej superpharmie miracle?Bo ktos wspominał aj a nie mam czasu sprawdzać...Albo Boss femme, albo w/w Envy me????
|
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeszcze jakis czas temu Funny był w promocji z balsamem w Douglas'ie w Katowicach
|
|
|
#463 |
|
Zadomowienie
|
Jeee, no i mam
Nareszcie mi się udało coś zakupić, akurat na In White się zaczajałam nawet bez promocji, a tu tak miło- i wróciłam do domu z śliczną trzydziestką tego zapachu.Ten jaaaaśmin
|
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Superpharmie,jest nowa gazetka i dużo przecenionych zapachów
Echo Davidoff 30ml+ balsam 99,99zł Sunflowers zestaw woda 100ml +zel+blasam za 84,99zł Sunset Heat 50ml 94,99 (chyba tyle) Miracle 30ml za 139,99zł CK In2U 100ml 149,99zł CK One 200ml 149,99zł Amor Amor 30ml 99,99 Black XS 30ml 99,99zł Bright Crystal 30ml 99.99zł Eclat d'arpege 30ml 92,99zł Eau de Rubylips/Purple Lips/Purplelight 100ml 99,99zł I love love 30ml 95,99zł Euphoria 30ml 139,99zł Organza 50ml 149,99zł Attaraction 30ml 84,99zł Cerruti 1881 woda+balsam/żel 99,99zł Funny 25ml 125,99zł(chyba) L Lolita 30ml 99,99zł Baby Doll 74,99zł Belle en Rykiel 69,9zł Lacoste Pour Femme 50ml 125zł(chyba) Promesse 30ml + balsam 99,99zł |
|
|
|
|
#465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tyle dóbr wszelakich... Aaaaa, po co ja weszłam na ten wątek. Szczególnie kusi mnie Lacoste Pour Femme- jak to mówią "stara, ale jara".
|
|
|
|
#466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i Baby Doll |
||
|
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Burn, ja byłam na początku tygodnia, czyli to chyba juz nowa promocja jest...?
CK In2U |
|
|
|
|
#468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Halloween u nas też jeszcze był za 99,99zł,zapomniałam go napisac
|
|||
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
A jaka była pojemność Baby Doll za 74,90- 30ml? Było 50 ml? Jeżeli tak, to jaka była promocyjna cena?
|
|
|
|
|
#471 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
ILE kosztuje in love..
|
|
|
#473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
in black...o nie a muszę kupić prezenty!!! może i sobiem kupiem ![]() p.s: a czy któraś z Was może była w łódzkim SP? są tam in black i lacoste PF??
Mikroreklama Edytowane przez La bamba Czas edycji: 2007-12-16 o 23:27 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Chetne bym kupila Euphorie oraz Promesse.
|
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam dzisiaj w SP w Manufakturze i In Black są na pewno.
|
|
|
#477 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za info
![]() P.S.No to jestem skończona
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
ooo Lolitka za 99
a ja wlasnei zalowoalam,ze nie kupilam jej jak bvyla ostatnio w promocji. W takim razie jutro jade na zwiady i jesli tylko bedzie to juz wiem co znajde pod choinka![]() edit: a widziala ktoras z was te lolite w promocji na polce w superpharmie?bo w necie ciagle poprzednia gazetka, min. z in black i in white w promocji, a po lempickiej ani sladu... Edytowane przez aniser Czas edycji: 2007-12-17 o 21:19 |
|
|
|
|
#479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
del Pozo in Black i in White to aktualna promocja do 03.01.08 a Lempicka to poza gazetką jest w promocji (o ile jeszcze gdzieś jest) |
|
|
|
|
|
#480 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

wiec sie nie pobijemy o flaszke in white
(maja intersujace zestawy Aquoaliny)

)
pozatym tez trudno mi odszyfrowac ktory to balsam a ktory to zel..

Teraz czekam na Gucci Envy me, albo In love again również Yves Saint Laurent.

a ja wlasnei zalowoalam,ze nie kupilam jej jak bvyla ostatnio w promocji. W takim razie jutro jade na zwiady i jesli tylko bedzie to juz wiem co znajde pod choinka