|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam tę moc, będę karmić całą noc! - Mamusie styczniowe 2016 cz. 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas nocka super - karmenie o 3, 6 i 9, wstalismy, troche zabawy i wlasnie spi pol godzinki. Musze dzisiaj chatę posprzątać, ale nie wiem jakie Witek ma plany ![]() Lecę się ogarnąć, mlody wstanie i jedziemy na spacer ![]() U nas się szykują dwe imprezy w dlugi weekend - jedna dla rodziny, druga dla znajomych, bo moj maz konczy 30tkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Raczkowanie
|
Kasia, to niezła impra 😎 będzie grill?
![]() Co do tż, to mój ma tak samo, u nas zawsze jest więcej ludzi niż miejsc siedzących 😊 na pierwszą imprezę, gdy się wprowadziliśmy do wspólnego mieszkania, to pół osiedla obcych ludzi zaprosił 😜 ale ja to lubię i nie mam nic przeciwko zwykle, z większością tych ludzi do dziś się kumplujemy, jeździmy na wspólne weekendy etc., mimo że już 3 lata mieszkamy gdzie indziej ![]() Ewula, brawa za spacer w chuście! Jak długo spacerowałaś? Ja dziś mam pierwszy w planach i nie chcę przedobrzyć 😊 Edytowane przez MietaZCytryna Czas edycji: 2016-05-20 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Będzie grill i wedzenie, kega z piwem standardowo ![]() Powodzenia na spacerach bo ta pogoda coś się nie może dziś zdecydować^^ Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Wtajemniczenie
|
Ale mi rozd.pcyli paczkę!! <nerw> wrrr wszystko zalane płynem do czyszczenia butelek skoczków itp
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kasia czyli tym razem grill u Ciebie, kolejna impreza, lubię ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 |
Rozeznanie
|
Kasia napisz maila , też bym się wkurzyła. .. :/
Mięta byliśmy gdzieś 15 min z psem. I dziś tez byliśmy około 15-20 min. Sąsiadki Wniebowzięte jak nas zobaczyły. Ludzie też patrzą bo Chusta i amstaff to ciekawe połączenie ![]() Mieliśmy iść teraz na spacer wózkowy ale ale rozpadało na dobre. Normalnie oberwanie chmury. Ledwo zdążyliśmy ze spaceru w chuście. Mały się fajnie wyciszył w niej i chce spać. .. narazie go męczę bo może się rozpogodzi. .. Miałam zakupy zrobić w lidlu na obiad ... :/ Ale pogoda. .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Wtajemniczenie
|
Dzwoniłam dziewczynki i maila poslalam i czekam na odpowiedz..
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Dotka tiea zasypia sam przy cycu
![]() Czy ja mowilam, ze planuje wieczor dla siebie, Ksieciunio mial inny plan ![]() A ja zaczelam antybiotyk ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- W ogole dziewczyny zauwazylam, ze lapie sie na hmm nowej fobii :-( boje sie, ze Mlody zlapie kleszcza, co chwile go ogladam jak jest na dworze w wozku. O rozlozeniu koca na trawie zapomnij, bo przeciez kleszcze, no masakra. Odbilo mi. Na kazdym kroku sie lapie, ze te potwory na mnie czekaja. Przestalam sie zblizac do krzewow, bo wiem ze tam sa. Pies co chwile jakies lapie. Masakra. Juz nie wiem jak mam sobie to tlumaczyc, a jeszcze swiadomosc, ze co drugi przenosi jakies choroby. Aaaaaaaa :-(
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
Malwi, nie dziwię ci się, bo kleszcze są i np w moim województwie jest ich dużo. Ojciec z psa też kilka wyczesał. My kupiliśmy taki ultradźwiękowe odstraszacze. Moja mama jest na to wyczulona bo w zeszłego lato złapała kleszcza i zachorowała na boreliozę, ja się bałam bardzo żeby w ciąży nie złapać.
#4603 | |
Zakorzenienie
|
My dziś mało ekologiczny spacer po centrum handlowym
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I nie dziwię Ci się, też się bardzo boję kleszczy... A tak a propos stosujecie coś przeciw kleszczom? U nas spacer udany, alleluja ![]() Chciałam iść na zakupy kupić coś mamom bo jutro do nich jedziemy. Całą drogę do galerii i w pierwszym sklepie Książę nie spał, ale był grzeczny nawet. No ale zaczął się wściekac więc poszłam go nakarmić (pokój dla matki z dzieckiem wypas, wrzucę fotki na FB) i przy cycu zasnął i do wózka dał się odłożyć więc reszta zakupów na spokojnie. Jak już wychodziłam to się obudził ale szybko w miarę zasnął z powrotem. No i śpi nadal więc siedzę z nim na ławce przed blokiem, miałam dłużej spacerować ale coś się chmurzy i nie chciałam trzeci raz w tym tygodniu uciekać przed deszczem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, chwile nas nie bylo ale juz jesteśmy
![]() Bylysmy wczoraj na szczepieniu i mala jest dzisiaj taka przybita ma stan podgoraczkowy i lezy taka bida, strasznie mi jej szkoda. Kasia udanej imprezy zycze! Ewusia oklaski dla Konradka ze taki byl w galerii grzeczny i dal matce zakupy zrobic ![]() Czarnula super ze Pola lepiej spi. Keas my tez przekladalismy szczepienie bo wypadalo przed chrzcinami ale pozniej sie przypaletal katar i mieliśmy prawie miesiac opoznienia. Jeszcze jedna dawka w czerwcu i na razie bedzie spokoj. U nas Wieczorem jesli nie usnie przy karmieniu to kładę do łóżeczka i siadam obok i zazwyczaj usnie sama. Właśnie mamy impreze ala wesele w następny weekend i juz matka wariatka zastanawia się jak zostawić Kornelke z teściową, chyba tego nie przezyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
Pietrusiowata a Wy sie nosicie w chuście?
![]() Ewula super ze pierwszy spacer w chuście zaliczony ![]() Oo Mieta tez dzis pierwszy raz biore Mlodego na spacer w chuście - idziemy do siostry a ze mieszka na 4 pietrze to innej opcji nie widzę... Kasia chwal sie jakie menu wymyslilas ba imprezke! A co niech nsm slinka poleci :d Dotka super imprezy, a TŻ wie czy to niespodzianki? ![]() U nas pogoda sie trzyma pieknie jest! Juz pierwszy spacer w wozku zaliczony ale cyc w trakcie obowiązkowy ehh ile łatwiejsze byloby zycie z dopajaniem... Malwi zdrowiej! Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#4607 |
Zakorzenienie
|
A ja chciałbym pójść do sklepu w chuście, ale strasznie krzywo mi ostatnio wychodzi. Kornela się wykrzywia, nie mogę jej naprostować, i skutkiem tego wisi mi w jedną stronę :-(
#4608 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Rozeznanie
|
Tez mysle o kolkowej i juz miesiac dzwonie do doradcy zeby się umowic i tak mi schodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Rozeznanie
|
Mojakaren mam chustę taką zwykłą (chyba azimi czy jakoś tak), kupiłam żeby wiedzieć czy to dobry pomysł. Po domu kilka razy się motaliśmy i dziś na spacerze, jak pod koniec Jaś płakał i był nieodkładalny do wózka.
Podobają mi się LL kółkowe i chciałabym zamówić, ale nie wiem jaki materiał na upały wybrać. Coś doradzicie?
#4612 |
Zakorzenienie
|
Tak na rowianie brzydkich chmur poszłam do pepco popatrzec na body dla małego. I dorwalam body z myszką, z królikiem i Lwem i 3 pary spodenek! Świetne są! O dziwo jak na pepco jakość fajna a spodenki to już w ogóle. Mają jakąś kolekcje z Disneyem i fajna bawełna taka grubsza
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Miałam.jeszcze.kupić dresy z myszką miki ale 20 zł to już za dużo (matka sknera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4614 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nadal nie zdecydowałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Magda, co się stalo? Jakos tak zabrzmiałaś jakby Bartkowi się coś stało, spadł Wam z kanapy, czy coś? ![]() Czarnula, a Wam jak chustowanie idzie? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Dotka nie, z młodym wszystko w porządku, w ogóle ze zdrowiem wszystko w porządku. Chodzi o tz, tylko nic nie mogę powiedzieć, bo sprawa bardzo prywatna. Mam nadzieję że wszystko jednak będzie ok, obędzie się bez akcji i do ślubu dojdzie i będzie mógł patrzeć jak młody rośnie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Ojj Magda, nie brzmi to dobrze... Ale mam nadzieję, że wszystko skończy się oki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Kogiel ja akurat mam tak ze spaceruje zazwyczaj w rejonie mojego domu rodzinnego wiec w razie czego lece tam i sie karmimy
![]() ![]() Dziewczyny ja tez bylam bardzo niepewna swoich umiejętności chustowania ale po wczorajszych warsztatach postanawiam nabrać odwagi :d Pietrusiowata na cieple dni polecane sa chusty z domieszka lnu. Ja mam zwykla bawełniana, nie inwestuje w inna bo czekam az Maly siedzie zeby kupić nosidlo ![]() Magda o kurde nie doczytalam wcześniej o co chodzi ale brzmi bardzo poważnie... trzymajcie się!!! Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2016-05-20 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby szybko było ok po szczepieniu ![]() Cytat:
![]() Za to w Auchan dziś kupiłam parę rzeczy, po 7-8 zł więc będą po domu, nawet jak się zniszczą to nie będzie żal ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie kółkowa jest jeszcze trudniejsza, ale może ja jakaś dziwna jestem...m ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
Malwi ja tez panicznie boje sie kleszczy... Jako dziecko z jednego wypadu do lasu przytargalam 7 wbitych 😒 ponoc kleszcze nie lubia zapachu lawendy i mozna kostki i okolice szyjki tym wysmarowac ewentualnie rozcienczyc z woda i prysnac tez na ubranie ale jeszcze tego nie testowalam.
Kogiel oby juz tempka sie wyrownala i bylo oki 😊 Ewcia ch tez sie liczy jako spacer 😉 Magda nie brzmi to dobrze ale mam nadzieje, ze sie dogadacie i bedzie wszystko ok 😊 Ewula gratki spaceru ![]() My tez wrocilismy ale chyba jeszcze sie przejdziemy ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.