|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Kiedyś wyczytalam w jakimś męskim czasopiśmie jak sobie radzić z anorgazmią partnerki i pierwszym punktem było, żeby pokazała, jak to zrobić, a jak nie wie, to powinna potrenować sama. Już widzę moją minę jak mi facet wpada do sypialnia ze zwiniętą gazetą w ręce mówiąc, że powinnam się masturbować. Cytat:
Thirky - powodzenia z referatem! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2642 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To przecież nie tak działa, że najpierw się czepiasz fizycznego/mentalnego paszczura, który potem pięknieje. Mooże się zdarzyć, że się kogoś weźmie za frajera przy pierwszym spotkaniu, a potem lepiej pozna, albo spotka po roku czy dwóch, kiedy ów frajer wyewoluował i przestał być frajerem, ale to nadal nie stało nawet obok "zmiany pod wpływem uczucia". Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyna, dla której istotnie TŻ sajz jest obowiązkowy upewni się, że dobrze trafiła zanim do czegoś dojdzie. Cytat:
a) klony Musicae, b) uległe, wielbiące ziemię po której stąpa Misio i piszące peany na jego cześć, c) kobiety, którym nie przyszłoby do głowy, że 15cm to mały penis. Cytat:
Ty masz. Wlazłam tam albo przy okazji śledzenia Ciebie, albo sprawdzania, czy któryś z czołowych frustratów pisał kiedyś o stanie "mam dziewczynę", a nie tylko o tabunach byłych partnerek. Mroczne, mroczne odmęta wizażu w każdym razie. ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- & Ja naprawdę nie neguję istnienia demonów, duchów, Yeti, potwora z Loch Ness ani jednorożców. Nie spotkałam, nie widziałam, ale jakbym zapoznała, to bym nie negowała. Jakby to było jedyne umiarkowanie logiczne wytłumaczenie jakiejś sytuacji - no okej. Ale jakie zatwardzenie mózgowe trzeba mieć, żeby w smrodzie z rur doszukiwać się demona? A w dziwnych odgłosach w starej chałupie duchów i buk ni jesion nie wie czego jeszcze? Ja się boję. Organicznie przeraża mnie świadomość, że tacy ludzie są wokół mnie, że się gdzieś z nimi spotykam, stykam, Dżizys. Przecież im wystarczy odpowiednio liczna grupa entuzjastów tego pomysłu pod ręką, parę szmerów, zdechły szczur pod podłogą i złamany ząb stryja koleżanki żeby jakaś wiedźma skwierczała aż miło. Jesu, Jesu, Jesu, Jesu, Jesu. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2643 | ||||||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Miałaś zabłysnąć, a sama piszesz nieprawdę: https://www.google.pl/#q=resume Nie, na pewno nie wiedziałam, że w słowniku jest z kreskami, oświeciłaś mnie ![]() Cytat:
![]() No jak mi ktoś ulubione piwo postawi, to też będę spokojna może pół godziny, a nawet będę wyglądać na zadowoloną. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No to to jest problem. On Cię na pewno pociąga? |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2644 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ano. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Przecież zgodnie z tym co pisze wystarczy odpowiedni, kompetentny trener personalny, żeby wirowała na parkiecie z Maserakiem i opowiadała, że to spełnienie jej marzeń. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2645 | |
BAN stały
|
Nie napiszę tego.
Cytat:
![]() To smutna czy śmieszna historia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2646 |
Konto usunięte
|
Dawno go nie było. Może coś mu się stało i trzeba go ratować?
Jeszcze ze dwa tygodnie i pojadę sprawdzić. Będzie mieć ból dupy klasy dw. Tak w ogóle to ten post to majstersztyk. Po przeczytaniu każdego kolejnego zdania usta same mi się otwierają i zapowietrzam się jak ryba, która nie ma czym oddychać. I jeszcze ta pointa... i dyskusja o ojcach 60+... szkoda, że już padło, tak się przepięknie rozwijało ![]() Upokarzająca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2647 |
BAN stały
|
Tłumaczenie godne Olkaszy i jej podobnych
![]() Adres ![]() No ![]() Mam nadzieję, że to Ty kogoś pobiłaś. Nie wiem, co zrobić, żeby Twoje było na biało. Jak edytuję, to jest białe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2648 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W sensie? Od roku. Jak mam zmieniać taktykę? Rozstałem się z dziewczyną i od tej pory 0. Okazji chyba nawet nie było. Cytat:
Jeśli spotykała do tej pory tylko takich to może się nie spodziewać. Cytat:
I tak bym je zwinął w pęczek. Nie znajdę... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2649 | ||||
Konto usunięte
|
Mogłabym być jego Lovin.
![]() Nie mam. Nie będąc na miejscu nie udało mi się zawęzić obszaru gniazdowania do okręgu o promieniu mniejszym niż 200 metrów, ale wiem czym jeździ i dokąd. Ale wybaczył mi to pod warunkiem, że nie będę szukać jego fb. Nie kazał obiecywać, że nie spróbuję go odwiedzić osobiście. A to może jednak ja powinnam jej coś napisać. Znów miałaby trochę radości z życia jakby znalazła moje posty o Ang. Nah. Usuwam toto. Źle się czuję z moimi orgazmami w internetach. ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja nie liczę, że poza wizażem zachowujesz się, albo postrzegasz świat w inny sposób. Mógłbyś sobie wszystkie poza jednym amputować i zszyć z nich jednego, naprawdę długiego. Takiego, godnego pąkla. Twoi znajomi na pewno się dokopią ![]() Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-05-19 o 21:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2650 |
on tired little feet
|
Odpowiadajac na pytanie czy mnie pociaga.. Teraz już nie wiem
![]() Referat pięknie mi poszedł ![]()
![]() |
#2651 | ||
Konto usunięte
|
Nie ogarniam do końca. Znaczy wyśmiewasz ten ciąg. Ja też w niego nie wierzę.
Po części. Na pewno nie wyłącznie. Ostatnio się nie staram, i tak nie ma. Coś tam jest. Nie ziewaj, tak może być. Cytat:
Poza internetem zachowuję się kompletnie inaczej. O penisach nigdy nie dyskutuję. ![]() Cytat:
Kto wie, kto wie. Na pewno nie podałem takich szczegółów. W ogóle nie pamiętam bym o tym mówił publiko. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2652 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wyłącznie. Pisałeś, że się lasencje interesowały, ale spławiałeś. Wspomniałeś o dwóch więc zabrzmiało bardziej wiarygodnie niż te hordy, co to ciągną do innych. Cytat:
Co? To przeprosisz za kłopot i poszukasz innej. Cytat:
W internecie to możesz ukryć czy jesteś blondynem a nie osobowość, zwłaszcza na forum, na którym siedzisz dwa lata. ![]() Nie mówiłeś. To było niby-hipotetyczne rozważanie. I nie tylko w tym jednym miejscu, ale tam to mi już macki opadły. W tym temacie, co tu kiedyś linkowałam, tytuł klasy "dlaczego baby to interesowne szmaty i żadna mnie nie chce" też wstawiałeś jakieś "a gdyby". Ta laska co miała tą laskę z rodziny zastępczej w awatarze Ci tam odpisywała. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2653 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Podrywanie gdy brak choćby uśmiechu i odrobiny zainteresowania uważam za formę sadyzmu. Jakieś szczątki. Z kolejnym gwoździem do trumny. Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2654 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skąd ma się brać zainteresowanie, skoro nawet nie otwierasz gęby? Jakeś taki złakniony pozytywnie nastawionych ludzi, to się przenieś do UK, szczerzą się do Kahoko, poszczerzą się i do Ciebie. ![]() Cytat:
Ta. Ja mam pamiętać. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2655 | |||
Konto usunięte
|
Zbyt proste. I accepted to dla przedmiotu mojego kompleksu trochę mało. Fajnie by było better than rest albo i i'm lovin' it. Bo accepted to brzmi jak takie meh.
Cytat:
Cytat:
W końcu doniosą. Cytat:
Rozważałem a nawet się otarłem. Przez trzy lata pijąc 3-4 razy w tygodniu. Ktoś musi. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2656 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak zaczniesz śmierdzieć. Cytat:
Poza tym na pewno dodajesz swoje i zamiast udawać, że jest jako tako udajesz, że jest bardzo spoko. Przekonujący niczym ropucha w koronie, przebrana za księcia, ale i tak nobody cares, Cytat:
Nikt nie musi. Ja to robię wyłącznie hobbystycznie. Jesteś średnio pasjonujący, nie notowałam. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2657 | |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=60648826
"Wygląda jak wieśniak, bez obrazy dla wieśniaków." ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2658 |
on tired little feet
|
![]() |
#2659 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 |
on tired little feet
|
No bo teraz już nie wiem. To znaczy wiem że na początku mnie pociągał a później zaczęłam brać tabletki i od tego czasu nic mnie nie podnieca, nie myślę w ogóle o seksie, nie potrzebuje. Więc o seksie z chłopakiem też nie myślę i dlatego nie wiem już czy to kwestia tego że nic mnie nie podnieca bo tak spadło mi libido, czy spadło mi libido bo jestem z kimś kto mnie nie podnieca. Głupie to, bo po prostu nie wiem co się dzieje, w każdym razie od ponad roku mam praktycznie zerowe potrzeby, może raz na miesiąc mi się zechce. Tz mi się bardzo podoba ale nie mam chęci na więcej.
![]() |
#2661 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jesteście razem półtora roku, ale od ponad roku bzykacie się raz na miesiąc albo dwa? I jak to się ma do tego, o czym pisałaś do pokrzywdzonej przez naturę? Antydepresanty wszystkich tak kastrują? Ludzie się latami nie bzykają biorąc toto? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2662 | |
on tired little feet
|
Cytat:
Nie wiem czy wszystkich kastrują, mi zabrały libido kompletnie. No seks mógłby nie istnieć. Czasem przed okresem mam ochotę to wtedy mogę ze 3-4 razy jednego dnia i mi mało, ale później wraca wszystko do zera. No, jesteśmy półtora roku a seks jest raz na miesiąc ![]()
![]() |
![]() |
#2663 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() W ogóle wtf, że on jest bardzo przystojny, ale nie wiesz czy Cię pociąga? Jedno albo drugie. Wyobrażacie sobie powiedzieć krewetowi, że boli Was głowa? Cytat:
---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Piszo do mnie 20-letnie owoce morza na Badoo, chco się ruchać i walą do mnie per "Pani" ![]() ![]() Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-05-20 o 13:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2664 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2665 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2666 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2667 |
BAN stały
|
Na to właśnie liczę. Stąd taki limit wiekowy. Jednego już poznałam, że śliczny i elokwentny w sensie, ale mnie chciał zachęcić całonocnym rżnięciem na wiagrze
![]() ![]() Co tam?. <-kropka elokwencji Ale co? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2668 |
on tired little feet
|
Pytałam psychiatry, powiedziała że to normalne że nie mam ochoty na seks.
No właśnie jak mam tę ochotę czyli przed okresem to jest super, ale czasem w ciągu miesiąca mam taką minimalna ochote, jak chłopak mnie nagrzeje to mam większą tyle że wtedy jestem spięta i nie mogę się rozluźnić, więc jest beznadziejnie. Tylko przed okresem wychodzi. No ale Niemiec był piękny, nie pisałam że chciałabym z nim seksu, chciałam wziąć do domu i się patrzeć. Był mega przystojny, tak jak mój tz jest mega przystojny, na obu bym się mogła patrzeć i patrzeć ale seks ![]() Nie pisałam tego ponad rok temu ale to było o sytuacji sprzed ponad 3lat No właśnie skąd ja mam wiedzieć co jest? Skoro na nikogo nie mam ochoty i nie myślę o seksie, a jak już mam tę ochotę rraz na miesiąc to szarpię go jak najszybciej do łóżka ale w pozostałe dni miesiąca jest cisza to to brak chemii czy leki?
![]() |
#2669 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Że też ja na to wcześniej nie wpadłam. To pewnie to jest źródłem nieporozumień u pąkla. On nam o 15 centymetrach, my to widzimy, mierząc tak. A on sobie tak zmierzył i nie wierzy, że takie 15 kobietom wystarcza i że to dłuższe niż średnia ![]() Tęsknię za nim2. ![]() Trwające i niezłomne uczucie do Niego ( ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2670 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak ja napiszę, to się przywlecze? A jeśli się przywlecze tylko po to, żeby napisać, jaki jest szczęśliwy ze swoją dziewiątką i jakie wymyślili imiona dla małych krewetek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.