Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard. - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-05-19, 09:39   #2641
201705042038
Konto usunięte

Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Nie rozumiem. Że niby kobiecie wystarczyło się pomasturbować? Porządnej kobiecie?
Oczywiście, że tak, nie wiedziałaś o tym? Porządne kobiety mają orgazmy, nie mają jakieś nieliczne wyjątki zbyt leniwe, żeby się go "nauczyć".
Kiedyś wyczytalam w jakimś męskim czasopiśmie jak sobie radzić z anorgazmią partnerki i pierwszym punktem było, żeby pokazała, jak to zrobić, a jak nie wie, to powinna potrenować sama. Już widzę moją minę jak mi facet wpada do sypialnia ze zwiniętą gazetą w ręce mówiąc, że powinnam się masturbować.

Cytat:
Jedno nie wynika z drugiego. Mogłoby na chwilę odpuszczać w chwilach nieobecności na wątku.
No, może czasami. Ale o ile kompleksom i poczuciu niższości mówię głośne nie, to już frustracje i gawędziarstwo pielęgnuję, jak mogę.

Thirky - powodzenia z referatem!
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-19, 12:22   #2642
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Na tę sytuację. Nie wierzę w nagłe przemiany z nieatrakcyjnego w atrakcyjne pod wpływem uczucia.
Nie rozumiem. Że niby na zasadzie "Ooo, jest frajer!" -> -> ależ on się atrakcyjny zrobił?
To przecież nie tak działa, że najpierw się czepiasz fizycznego/mentalnego paszczura, który potem pięknieje. Mooże się zdarzyć, że się kogoś weźmie za frajera przy pierwszym spotkaniu, a potem lepiej pozna, albo spotka po roku czy dwóch, kiedy ów frajer wyewoluował i przestał być frajerem, ale to nadal nie stało nawet obok "zmiany pod wpływem uczucia".
Cytat:
Same pobicia here. Nie to żebym chciał wzwody.
No tak, ale Ty się sam biczujesz. Dziewczęta prawdopodobnie obserwują ten proces z .
Cytat:
Cokolwiek nie robię - nie r-cham. Od dawna, co powoduje jeszcze większy smuteg.
A jakaś zmiana taktyki w czasie tych dwóch lat nastąpiła?
Cytat:
Nie wiem kto jest czyim klonem.
Ryzykuję ostatki swojej samooceny.
Nawet jeśli nie jest to dla niej dyskwalifikująco mało ale ideałem jest dla niej 18-20cm to też nie chciałbym na taką trafić.
Przecież Twoja samoocena nie istnieje.
Dziewczyna, dla której istotnie TŻ sajz jest obowiązkowy upewni się, że dobrze trafiła zanim do czegoś dojdzie.
Cytat:
Chodziło mi o to co piszą kobiety.
Poza tym nawet gdy zdarzyło mi się jakiegoś zobaczyć, spokojnie, nie drnęło mi nic.
Taa. Ale te Twoje kobiety to:
a) klony Musicae,
b) uległe, wielbiące ziemię po której stąpa Misio i piszące peany na jego cześć,
c) kobiety, którym nie przyszłoby do głowy, że 15cm to mały penis.
Cytat:
Pewnie dla okrutnego żartu dorysowałabyś mi ugandę.
Ne. Nie jedną. Całą kiść.
Cytat:
Masz ten wątek gdzieś pod ręką?
Ty masz. Wlazłam tam albo przy okazji śledzenia Ciebie, albo sprawdzania, czy któryś z czołowych frustratów pisał kiedyś o stanie "mam dziewczynę", a nie tylko o tabunach byłych partnerek.
Mroczne, mroczne odmęta wizażu w każdym razie.

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Oczywiście, że tak, nie wiedziałaś o tym? Porządne kobiety mają orgazmy, nie mają jakieś nieliczne wyjątki zbyt leniwe, żeby się go "nauczyć".
Kiedyś wyczytalam w jakimś męskim czasopiśmie jak sobie radzić z anorgazmią partnerki i pierwszym punktem było, żeby pokazała, jak to zrobić, a jak nie wie, to powinna potrenować sama. Już widzę moją minę jak mi facet wpada do sypialnia ze zwiniętą gazetą w ręce mówiąc, że powinnam się masturbować.
W męskim czasopiśmie to znalazłam artykuł o jakimś czipie? Czy cholera wie czym wszczepianym pod rdzeń kręgowy i wywołującym orgazm pod wpływem naciśnięcia guziczka. Ale nie miałam wtedy internetu i nie dane mi było sprawdzić, czy guziczek montują w ciele, czy dodają pilota, którego można zgubić.
Cytat:
No, może czasami. Ale o ile kompleksom i poczuciu niższości mówię głośne nie, to już frustracje i gawędziarstwo pielęgnuję, jak mogę.
Jak wymagają mówienia głośnego nie, to się chyba ostro pchają.

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

&
Ja naprawdę nie neguję istnienia demonów, duchów, Yeti, potwora z Loch Ness ani jednorożców. Nie spotkałam, nie widziałam, ale jakbym zapoznała, to bym nie negowała. Jakby to było jedyne umiarkowanie logiczne wytłumaczenie jakiejś sytuacji - no okej.
Ale jakie zatwardzenie mózgowe trzeba mieć, żeby w smrodzie z rur doszukiwać się demona? A w dziwnych odgłosach w starej chałupie duchów i buk ni jesion nie wie czego jeszcze?

Ja się boję. Organicznie przeraża mnie świadomość, że tacy ludzie są wokół mnie, że się gdzieś z nimi spotykam, stykam, Dżizys. Przecież im wystarczy odpowiednio liczna grupa entuzjastów tego pomysłu pod ręką, parę szmerów, zdechły szczur pod podłogą i złamany ząb stryja koleżanki żeby jakaś wiedźma skwierczała aż miło.
Jesu, Jesu, Jesu, Jesu, Jesu.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-19, 12:27   #2643
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
lubienie swojego ciała i brak ćwiczeń ciężko pogodzić. człowiek w pełnej harmonii ducha z ciałem się rusza, a nie gnuśnieje.
To skoro:
Cytat:
potrzebuję pomocy, tak. co nie zmienia faktu, że jak już jestem z kimś, kto jest do mnie dobrze dobrany, to ćwiczę, a thirky nie.
, to może daj jej spokój?
Cytat:
nie.
Miałaś zabłysnąć, a sama piszesz nieprawdę: https://www.google.pl/#q=resume Nie, na pewno nie wiedziałam, że w słowniku jest z kreskami, oświeciłaś mnie
Cytat:
CV jest résumé, ale nie każde résumé musi być CV. résumé to po prostu streszczenie, podsumowanie - może być nie tylko życia, ale też np. konferencji, spotkania, planu działań czy wątku na wizażu
Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Resume znaczy też CV.
Cytat:
RIP moje poczucie wyjątkowości.
Eeej, czekałam aż o tym wspomną, żeby móc to napisać. A wyglądało na tak starannie spersonalizowane, indywidualne, dopracowane, że aż prawie naszła mnie refleksja, że moooooże, moooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooże.. . A to pasta
Cytat:
Jednocześnie? Bez chwili spokoju chociażby?
No jak mi ktoś ulubione piwo postawi, to też będę spokojna może pół godziny, a nawet będę wyglądać na zadowoloną.
Cytat:
U mnie była trauma i pobicie, to chyba można podciągnąć pod trzęsienie ziemi.
Pobicie za orgazm?
Cytat:
Nie wydaje mi się. Nie wierzę, że jakąkolwiek kobietę z anorgazmią ominęła presja w tym temacie.
Ja nigdy takowej nie czułam.
Cytat:
Nie znam takiego, to musisz być bardziej na czasie.
Swego czasu przodowały te, które sugerowały, że porządne kobiety orgazmu mieć powinny, przecież wystarczy się pomasturbować.
Ja nadal tak myślę. W sensie, że w ~95% przypadków to kwestia techniki.
Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
A co jeśli dla mnie masturbacja może zastąpić misia? kto mnie zdiagnozuje? Kahoko?
Miałam się rozpisać, ale jednak nie chcę być kolejną Typową Wizażanką z Seksa, będę ponad to Zresztą krewet by gardził.
Cytat:
Teraz wiem, że ja już nie mogę się rozmnożyć, bo bym potem bachorowi robiła siarę na mieście, wyglądając jak jego babka.
Nowy, uroczo rakotwórczy wątas.
Jak zobaczyłam pierwszy post, to pomyślałam, że już się nie da bardziej... ale jednak się dało. Hehs.
Cieszę się, że o tym wspomniałaś, myślałam, że tylko dla mnie to jest chory wątek. Czekam na jej odpowiedź czy w ogóle z nim o tym rozmawiała.
Cytat:
jakby mnie do tańca z gwiazdami zaprosili, to bym nogę złamała, byleby nie pójść.
Yyy... Ale jak to się ma do tego, że musi Cię ktoś zmotywować? Że nie lubisz tańczyć albo, że nie chcesz wystąpić w telewizji?
Cytat:
stwarzała miłą atmosferę i czekała, aż ja będę w pełni gotowa. jeśli dla Ciebie to jest manipulacja, to chcę być codziennie manipulowana, na każdym kroku
Spokojnie, jesteś. Przecież wierzysz w uśmiech i uprzejmość kasjerek, kierowców, ludzi mijanych na ulicy
Cytat:
Mi z tym trochę źle, że z nim nie chce, a sama ze sobą czasem tak.
No to to jest problem. On Cię na pewno pociąga?
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-19, 13:17   #2644
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Eeej, czekałam aż o tym wspomną, żeby móc to napisać. A wyglądało na tak starannie spersonalizowane, indywidualne, dopracowane, że aż prawie naszła mnie refleksja, że moooooże, moooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooże.. . A to pasta
Ja się w sumie stosuję. Większość poczytalnych wizażanek uciekła, musiałabym w co drugim wątku pisać o raku.
Cytat:
No jak mi ktoś ulubione piwo postawi, to też będę spokojna może pół godziny, a nawet będę wyglądać na zadowoloną.
Ależ ja nie miałam na myśli permanentnej transformacji w .
Cytat:
Pobicie za orgazm?
Ano.
Cytat:
Miałam się rozpisać, ale jednak nie chcę być kolejną Typową Wizażanką z Seksa, będę ponad to Zresztą krewet by gardził.
Tęsknię za nim.
Cytat:
Cieszę się, że o tym wspomniałaś, myślałam, że tylko dla mnie to jest chory wątek. Czekam na jej odpowiedź czy w ogóle z nim o tym rozmawiała.
Męki piekielne przeżywałam walcząc z pragnieniem napisania posta tam. Dopiero odświeżenie sobie sylwetki autorki mnie powstrzymało.
Cytat:
Yyy... Ale jak to się ma do tego, że musi Cię ktoś zmotywować? Że nie lubisz tańczyć albo, że nie chcesz wystąpić w telewizji?
Przecież zgodnie z tym co pisze wystarczy odpowiedni, kompetentny trener personalny, żeby wirowała na parkiecie z Maserakiem i opowiadała, że to spełnienie jej marzeń.
Stary 2016-05-19, 13:44   #2645
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Tęsknię za nim.
Nie napiszę tego.
Cytat:
Męki piekielne przeżywałam walcząc z pragnieniem napisania posta tam. Dopiero odświeżenie sobie sylwetki autorki mnie powstrzymało.
Mnie zachęca
Cytat:
Ano.
To smutna czy śmieszna historia?
Stary 2016-05-19, 16:05   #2646
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Nie napiszę tego.
Dawno go nie było. Może coś mu się stało i trzeba go ratować?
Jeszcze ze dwa tygodnie i pojadę sprawdzić.
Cytat:
Mnie zachęca
Będzie mieć ból dupy klasy dw.
Tak w ogóle to ten post to majstersztyk. Po przeczytaniu każdego kolejnego zdania usta same mi się otwierają i zapowietrzam się jak ryba, która nie ma czym oddychać. I jeszcze ta pointa... i dyskusja o ojcach 60+... szkoda, że już padło, tak się przepięknie rozwijało
Cytat:
To smutna czy śmieszna historia?
Upokarzająca.
Stary 2016-05-19, 16:27   #2647
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Dawno go nie było. Może coś mu się stało i trzeba go ratować?
Tłumaczenie godne Olkaszy i jej podobnych
Cytat:
Jeszcze ze dwa tygodnie i pojadę sprawdzić.
Adres
Cytat:
Będzie mieć ból dupy klasy dw.
No
Cytat:
Upokarzająca.
Mam nadzieję, że to Ty kogoś pobiłaś.

Nie wiem, co zrobić, żeby Twoje było na biało. Jak edytuję, to jest białe.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-19, 17:47   #2648
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Nie rozumiem. Że niby na zasadzie "Ooo, jest frajer!" -> -> ależ on się atrakcyjny zrobił?
To przecież nie tak działa, że najpierw się czepiasz fizycznego/mentalnego paszczura, który potem pięknieje.
Nie. Na zasadzie "małe fiuty są fu" -> pod wszystkimi innymi aspektami -> "ale ten mały jest cudowny!"

Cytat:
No tak, ale Ty się sam biczujesz. Dziewczęta prawdopodobnie obserwują ten proces z .
Że sam z własnej winy nie mam powodzenia?

Cytat:
A jakaś zmiana taktyki w czasie tych dwóch lat nastąpiła?
W sensie?
Od roku. Jak mam zmieniać taktykę? Rozstałem się z dziewczyną i od tej pory 0. Okazji chyba nawet nie było.

Cytat:
Przecież Twoja samoocena nie istnieje.
Dziewczyna, dla której istotnie TŻ sajz jest obowiązkowy upewni się, że dobrze trafiła zanim do czegoś dojdzie.
Trochę jeszcze istnieje.
Jeśli spotykała do tej pory tylko takich to może się nie spodziewać.

Cytat:
Taa. Ale te Twoje kobiety to:
a) klony Musicae,
b) uległe, wielbiące ziemię po której stąpa Misio i piszące peany na jego cześć,
c) kobiety, którym nie przyszłoby do głowy, że 15cm to mały penis.
Nie wiem. Nie liczę tylko wizażu.

Cytat:
Ne. Nie jedną. Całą kiść.
I tak bym je zwinął w pęczek.

Cytat:
Ty masz. Wlazłam tam albo przy okazji śledzenia Ciebie, albo sprawdzania, czy któryś z czołowych frustratów pisał kiedyś o stanie "mam dziewczynę", a nie tylko o tabunach byłych partnerek.
Mroczne, mroczne odmęta wizażu w każdym razie.
Nie znajdę...
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-19, 18:21   #2649
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Tłumaczenie godne Olkaszy i jej podobnych
Mogłabym być jego Lovin.
Cytat:
Adres
Nie mam. Nie będąc na miejscu nie udało mi się zawęzić obszaru gniazdowania do okręgu o promieniu mniejszym niż 200 metrów, ale wiem czym jeździ i dokąd. Ale wybaczył mi to pod warunkiem, że nie będę szukać jego fb. Nie kazał obiecywać, że nie spróbuję go odwiedzić osobiście.
Cytat:
No
A to może jednak ja powinnam jej coś napisać. Znów miałaby trochę radości z życia jakby znalazła moje posty o Ang.
Cytat:
Mam nadzieję, że to Ty kogoś pobiłaś.
Nah. Usuwam toto. Źle się czuję z moimi orgazmami w internetach.
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Nie. Na zasadzie "małe fiuty są fu" -> pod wszystkimi innymi aspektami -> "ale ten mały jest cudowny!"

Cytat:
Że sam z własnej winy nie mam powodzenia?

Cytat:
W sensie?
Od roku. Jak mam zmieniać taktykę? Rozstałem się z dziewczyną i od tej pory 0. Okazji chyba nawet nie było.
Bo jak sam mówiłeś - starałeś się, żeby ich nie było.
Cytat:
Trochę jeszcze istnieje.

Cytat:
Jeśli spotykała do tej pory tylko takich to może się nie spodziewać.

Cytat:
Nie wiem. Nie liczę tylko wizażu.
A ja nie liczę, że poza wizażem zachowujesz się, albo postrzegasz świat w inny sposób.
Cytat:
I tak bym je zwinął w pęczek.
Mógłbyś sobie wszystkie poza jednym amputować i zszyć z nich jednego, naprawdę długiego. Takiego, godnego pąkla.
Cytat:
Nie znajdę...
Twoi znajomi na pewno się dokopią .

Edytowane przez 201607040950
Czas edycji: 2016-05-19 o 21:52
Stary 2016-05-19, 18:35   #2650
thirky
on tired little feet

Odpowiadajac na pytanie czy mnie pociaga.. Teraz już nie wiem tzn strasznie mi się podoba, uwielbiam na niego patrzeć, dotykać, przytulać sie, jest b.przystojny. chodzi o to że odkąd biorę te chrzanione antydepresanty to zrobiłam się totalnie zamknięta w sprawach seksu, nie ciągnie mnie do tego. Czasem się masturbuje (kiedyś min raz dziennie, teraz raz na miesiac-dwa) i wolę to od seksu bo zawsze szybko dochodzę, a przy seksie nawet nie zawsze jest mi przyjemnie, często boli, nie mogę się rozluźnić. Na te masturbacje też nawet nie mam ochoty, w sensie robię to bo np mam czas i wiem że będzie mi przyjemnie, a nie dlatego że odczuwam podniecenie. Ale później tz przychodzi i ja się w głębi źle czuje z tym że to robiłam a z nim nie chce. Ale po prostu nie kręci mnie seks wcale, czuję się jakbym stała się aseksualna. Najgorsze że nie wiem czy to kwestia leków czy tego że między nami czegoś brakuje i to nie jest to. Ale jak zobaczę jakiegps przystojnego faceta na filmie czy na ulicy to też takie "aha spoko", przewijam sceny erotyczne w filmach bo mnie nudza i odpychają, kiedyś lubiłam. Idiotyczne to wszystko.

Referat pięknie mi poszedł

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-19, 21:26   #2651
Konto usunięte

Cytat:
Nie ogarniam do końca. Znaczy wyśmiewasz ten ciąg. Ja też w niego nie wierzę.

Cytat:
Po części. Na pewno nie wyłącznie.

Cytat:
Bo jak sam mówiłeś - starałeś się, żeby ich nie było.
Ostatnio się nie staram, i tak nie ma.

Cytat:
Coś tam jest.

Cytat:
Nie ziewaj, tak może być.

Cytat:
A ja nie liczę, że poza wizażem zachowujesz się, albo postrzegasz świat w inny sposób.
Jeśli chodzi o internet to pewnie nie. Ale inne miejsca się różnią.
Poza internetem zachowuję się kompletnie inaczej. O penisach nigdy nie dyskutuję.

Cytat:
Mógłbyś sobie wszystkie poza jednym amputować i zszyć z nich jednego, naprawdę długiego. Takiego, godnego pąkla.
I nawiedzać Baśkę z naprzeciwka.

Cytat:
Twoi znajomi na pewno się dokopią .
Kto wie, kto wie. Na pewno nie podałem takich szczegółów.
W ogóle nie pamiętam bym o tym mówił publiko.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 00:09   #2652
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Nie ogarniam do końca. Znaczy wyśmiewasz ten ciąg. Ja też w niego nie wierzę.
Nie wyśmiewam ciągu. Po prostu jestem pod wrażeniem Twojego nagłego założenia, że jednak możesz być pod wszystkimi innymi względami nie dalej niż dwa posty od postu, w którym jęczysz, że w sumie to nic się w Tobie nie może podobać.
Cytat:
Po części. Na pewno nie wyłącznie.
Wyłącznie. Pisałeś, że się lasencje interesowały, ale spławiałeś. Wspomniałeś o dwóch więc zabrzmiało bardziej wiarygodnie niż te hordy, co to ciągną do innych.
Cytat:
Ostatnio się nie staram, i tak nie ma.
Nie starasz się płoszyć, a one się nie rzucają? Zgroza.
Cytat:
Coś tam jest.
Co?
Cytat:
Nie ziewaj, tak może być.
To przeprosisz za kłopot i poszukasz innej.
Cytat:
Jeśli chodzi o internet to pewnie nie. Ale inne miejsca się różnią.
Poza internetem zachowuję się kompletnie inaczej. O penisach nigdy nie dyskutuję.
Taa. Na pewno kompletnie inaczej. To jest cała różnica.
W internecie to możesz ukryć czy jesteś blondynem a nie osobowość, zwłaszcza na forum, na którym siedzisz dwa lata.
Cytat:
I nawiedzać Baśkę z naprzeciwka.

Cytat:
Kto wie, kto wie. Na pewno nie podałem takich szczegółów.
W ogóle nie pamiętam bym o tym mówił publiko.
Nie mówiłeś. To było niby-hipotetyczne rozważanie. I nie tylko w tym jednym miejscu, ale tam to mi już macki opadły. W tym temacie, co tu kiedyś linkowałam, tytuł klasy "dlaczego baby to interesowne szmaty i żadna mnie nie chce" też wstawiałeś jakieś "a gdyby". Ta laska co miała tą laskę z rodziny zastępczej w awatarze Ci tam odpisywała.
Stary 2016-05-20, 00:35   #2653
Konto usunięte

Cytat:
Nie wyśmiewam ciągu. Po prostu jestem pod wrażeniem Twojego nagłego założenia, że jednak możesz być pod wszystkimi innymi względami nie dalej niż dwa posty od postu, w którym jęczysz, że w sumie to nic się w Tobie nie może podobać.
Hipotetycznie. Powiedzmy że ogólnie całokształt accepted.

Cytat:
Wyłącznie. Pisałeś, że się lasencje interesowały, ale spławiałeś. Wspomniałeś o dwóch więc zabrzmiało bardziej wiarygodnie niż te hordy, co to ciągną do innych.
Już się nie interesują. Więc widocznie kilka na krzyż było pisane.

Cytat:
Nie starasz się płoszyć, a one się nie rzucają? Zgroza.
Podrywanie gdy brak choćby uśmiechu i odrobiny zainteresowania uważam za formę sadyzmu.

Cytat:
Co?
Jakieś szczątki.

Cytat:
To przeprosisz za kłopot i poszukasz innej.
Z kolejnym gwoździem do trumny.

Cytat:
Taa. Na pewno kompletnie inaczej. To jest cała różnica.
W internecie to możesz ukryć czy jesteś blondynem a nie osobowość, zwłaszcza na forum, na którym siedzisz dwa lata.
Jakoś nikt znajomy nigdy nie zarzucił mi że narzekam. Nie przypominam sobie bym komuś wylewał żale.

Cytat:
Nie mówiłeś. To było niby-hipotetyczne rozważanie. I nie tylko w tym jednym miejscu, ale tam to mi już macki opadły. W tym temacie, co tu kiedyś linkowałam, tytuł klasy "dlaczego baby to interesowne szmaty i żadna mnie nie chce" też wstawiałeś jakieś "a gdyby". Ta laska co miała tą laskę z rodziny zastępczej w awatarze Ci tam odpisywała.
Ni huhu nie pamiętam. Ani wątku, ani o co chodziło, ani wizażanki.
Stary 2016-05-20, 00:57   #2654
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Hipotetycznie. Powiedzmy że ogólnie całokształt accepted.
To sobie hipotetycznie załóż, że penis też accepted.
Cytat:
Już się nie interesują. Więc widocznie kilka na krzyż było pisane.
Tu jest dla Ciebie partnerka. Tylko musisz trochę poczekać.
Cytat:
Podrywanie gdy brak choćby uśmiechu i odrobiny zainteresowania uważam za formę sadyzmu.
I coś z tym sadyzmem nie tak?
Skąd ma się brać zainteresowanie, skoro nawet nie otwierasz gęby?
Jakeś taki złakniony pozytywnie nastawionych ludzi, to się przenieś do UK, szczerzą się do Kahoko, poszczerzą się i do Ciebie.
Cytat:
Jakieś szczątki.

Cytat:
Z kolejnym gwoździem do trumny.
Póki nie niosą wieka a tylko gwoździe to nie problem.
Cytat:
Jakoś nikt znajomy nigdy nie zarzucił mi że narzekam. Nie przypominam sobie bym komuś wylewał żale.
Na pewno nie narzekasz. Udajesz, że wszystko jest za*ebiście i będziesz to ciągnął, póki Cię szlag nie trafi. Rozważałeś już alkoholizm?
Cytat:
Ni huhu nie pamiętam. Ani wątku, ani o co chodziło, ani wizażanki.
Ta. Ja mam pamiętać.
Stary 2016-05-20, 01:24   #2655
Konto usunięte

Cytat:
To sobie hipotetycznie załóż, że penis też accepted.
Zbyt proste. I accepted to dla przedmiotu mojego kompleksu trochę mało. Fajnie by było better than rest albo i i'm lovin' it. Bo accepted to brzmi jak takie meh.

Cytat:
Tu jest dla Ciebie partnerka. Tylko musisz trochę poczekać.
Widziałem. Hehe.

Cytat:
I coś z tym sadyzmem nie tak?
Skąd ma się brać zainteresowanie, skoro nawet nie otwierasz gęby?
Jakeś taki złakniony pozytywnie nastawionych ludzi, to się przenieś do UK, szczerzą się do Kahoko, poszczerzą się i do Ciebie.
Otwieram ale nie podrywam. Nie otwieram gdy nie mam nic do powiedzenia albo nie chcę o czymś mówić.

Cytat:
Póki nie niosą wieka a tylko gwoździe to nie problem.
W końcu doniosą.

Cytat:
Na pewno nie narzekasz. Udajesz, że wszystko jest za*ebiście i będziesz to ciągnął, póki Cię szlag nie trafi. Rozważałeś już alkoholizm?
Oczywiście że udaję. Mam ludziom na rękawy się wypłakiwać, czy jak?
Rozważałem a nawet się otarłem. Przez trzy lata pijąc 3-4 razy w tygodniu.

Cytat:
Ta. Ja mam pamiętać.
Ktoś musi.
Stary 2016-05-20, 01:58   #2656
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Zbyt proste. I accepted to dla przedmiotu mojego kompleksu trochę mało. Fajnie by było better than rest albo i i'm lovin' it. Bo accepted to brzmi jak takie meh.
Meh. A to nie wiem, pytaj Kahoko, ona twierdzi, że umie się zachwycać penisami. Co prawda już raz pytałeś i Ci mówiła, ale może powie jeszcze raz i jeszcze i jeszcze, aż w końcu jej powiesz, że Ci się znudziło słuchanie w kółko tego samego.
Cytat:
Otwieram ale nie podrywam. Nie otwieram gdy nie mam nic do powiedzenia albo nie chcę o czymś mówić.
I one nadal się nie uśmiechają? Shocker.
Cytat:
W końcu doniosą.
Jak zaczniesz śmierdzieć.
Cytat:
Oczywiście że udaję. Mam ludziom na rękawy się wypłakiwać, czy jak?
Zrzędzenie i jęczenie to nie to samo co wypłakiwanie się w rękawy.
Poza tym na pewno dodajesz swoje i zamiast udawać, że jest jako tako udajesz, że jest bardzo spoko. Przekonujący niczym ropucha w koronie, przebrana za księcia, ale i tak nobody cares,
Cytat:
Rozważałem a nawet się otarłem. Przez trzy lata pijąc 3-4 razy w tygodniu.
I czemu to zarzuciłeś?
Cytat:
Ktoś musi.
Nikt nie musi. Ja to robię wyłącznie hobbystycznie. Jesteś średnio pasjonujący, nie notowałam.
Stary 2016-05-20, 08:13   #2657
stewardesa
BAN stały

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=60648826
"Wygląda jak wieśniak, bez obrazy dla wieśniaków."

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Odpowiadajac na pytanie czy mnie pociaga.. Teraz już nie wiem tzn strasznie mi się podoba, uwielbiam na niego patrzeć, dotykać, przytulać sie, jest b.przystojny. chodzi o to że odkąd biorę te chrzanione antydepresanty to zrobiłam się totalnie zamknięta w sprawach seksu, nie ciągnie mnie do tego. Czasem się masturbuje (kiedyś min raz dziennie, teraz raz na miesiac-dwa) i wolę to od seksu bo zawsze szybko dochodzę, a przy seksie nawet nie zawsze jest mi przyjemnie, często boli, nie mogę się rozluźnić. Na te masturbacje też nawet nie mam ochoty, w sensie robię to bo np mam czas i wiem że będzie mi przyjemnie, a nie dlatego że odczuwam podniecenie. Ale później tz przychodzi i ja się w głębi źle czuje z tym że to robiłam a z nim nie chce. Ale po prostu nie kręci mnie seks wcale, czuję się jakbym stała się aseksualna. Najgorsze że nie wiem czy to kwestia leków czy tego że między nami czegoś brakuje i to nie jest to. Ale jak zobaczę jakiegps przystojnego faceta na filmie czy na ulicy to też takie "aha spoko", przewijam sceny erotyczne w filmach bo mnie nudza i odpychają, kiedyś lubiłam. Idiotyczne to wszystko.
To nie przez antydepresanty.
Stary 2016-05-20, 10:01   #2658
thirky
on tired little feet

Cytat:
[/COLOR]To nie przez antydepresanty.
Czemu?

Stary 2016-05-20, 11:20   #2659
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Czemu?
Bo nie wiesz czy on Cię pociąga.
Stary 2016-05-20, 11:40   #2660
thirky
on tired little feet

Cytat:
Bo nie wiesz czy on Cię pociąga.
No bo teraz już nie wiem. To znaczy wiem że na początku mnie pociągał a później zaczęłam brać tabletki i od tego czasu nic mnie nie podnieca, nie myślę w ogóle o seksie, nie potrzebuje. Więc o seksie z chłopakiem też nie myślę i dlatego nie wiem już czy to kwestia tego że nic mnie nie podnieca bo tak spadło mi libido, czy spadło mi libido bo jestem z kimś kto mnie nie podnieca. Głupie to, bo po prostu nie wiem co się dzieje, w każdym razie od ponad roku mam praktycznie zerowe potrzeby, może raz na miesiąc mi się zechce. Tz mi się bardzo podoba ale nie mam chęci na więcej.

Stary 2016-05-20, 12:25   #2661
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
No bo teraz już nie wiem. To znaczy wiem że na początku mnie pociągał a później zaczęłam brać tabletki i od tego czasu nic mnie nie podnieca, nie myślę w ogóle o seksie, nie potrzebuje. Więc o seksie z chłopakiem też nie myślę i dlatego nie wiem już czy to kwestia tego że nic mnie nie podnieca bo tak spadło mi libido, czy spadło mi libido bo jestem z kimś kto mnie nie podnieca. Głupie to, bo po prostu nie wiem co się dzieje, w każdym razie od ponad roku mam praktycznie zerowe potrzeby, może raz na miesiąc mi się zechce. Tz mi się bardzo podoba ale nie mam chęci na więcej.

Jesteście razem półtora roku, ale od ponad roku bzykacie się raz na miesiąc albo dwa? I jak to się ma do tego, o czym pisałaś do pokrzywdzonej przez naturę?
Antydepresanty wszystkich tak kastrują? Ludzie się latami nie bzykają biorąc toto?
Stary 2016-05-20, 12:38   #2662
thirky
on tired little feet

Cytat:

Jesteście razem półtora roku, ale od ponad roku bzykacie się raz na miesiąc albo dwa? I jak to się ma do tego, o czym pisałaś do pokrzywdzonej przez naturę?
Antydepresanty wszystkich tak kastrują? Ludzie się latami nie bzykają biorąc toto?
Ale ja jej nie pisałam nigdzie że mam seks codziennie czy coś. Z poprzednimi też nie miałam pochwowego, teraz też ni.
Nie wiem czy wszystkich kastrują, mi zabrały libido kompletnie. No seks mógłby nie istnieć. Czasem przed okresem mam ochotę to wtedy mogę ze 3-4 razy jednego dnia i mi mało, ale później wraca wszystko do zera.
No, jesteśmy półtora roku a seks jest raz na miesiąc

Stary 2016-05-20, 13:44   #2663
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Też tak miałam, jak sobie wmawiałam, że kogoś kocham, bo nikt lepszy się nie pojawił, a on taki nie najgorszy przecież, nic mu nie brakuje Z jednej strony czułam się winna i zobowiązana, bo coś już zadeklarowałam i on jest przekonany o moich uczuciach, z drugiej dziwne było, że w ogóle nie mam myśli seksualistycznych, ale jak nie mam w ogóle, to może to co innego? A to właśnie pewnie przez to poczucie winy i marazm było.

W ogóle wtf, że on jest bardzo przystojny, ale nie wiesz czy Cię pociąga? Jedno albo drugie. Wyobrażacie sobie powiedzieć krewetowi, że boli Was głowa?
Cytat:
Właśnie czytam o tym. Piszo, że trudno to sprawdzić, no bo nie wiadomo przecież czy takie Thirky są z kimś z rozsądku czy rzeczywiście przez leki im osłabło. Możesz wiedzieć swoje, ale w badaniach tego nie napiszesz. Jak już, to piszą, że mniejszość ma z tym problemy, różne liczby podają. Znacznie więcej mężczyzn niż kobiet.

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Piszo do mnie 20-letnie owoce morza na Badoo, chco się ruchać i walą do mnie per "Pani"

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2016-05-20 o 13:16
Stary 2016-05-20, 14:19   #2664
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Ale ja jej nie pisałam nigdzie że mam seks codziennie czy coś. Z poprzednimi też nie miałam pochwowego, teraz też ni.
Nie wiem czy wszystkich kastrują, mi zabrały libido kompletnie. No seks mógłby nie istnieć. Czasem przed okresem mam ochotę to wtedy mogę ze 3-4 razy jednego dnia i mi mało, ale później wraca wszystko do zera.
No, jesteśmy półtora roku a seks jest raz na miesiąc
Że codziennie masz seks nie pisałaś, ale pisałaś:
Cytat:
Ale ja niczego nie zrzucam, w łóżku jest nam mega fajnie i pewnie słyszy mnie całą kamienica
Cytat:
Zaakceptowałam ten fakt, czerpię przyjemność z seksu nawet bez orgazmu.
A tutaj:
Cytat:
Czasem się masturbuje (kiedyś min raz dziennie, teraz raz na miesiac-dwa) i wolę to od seksu bo zawsze szybko dochodzę, a przy seksie nawet nie zawsze jest mi przyjemnie, często boli, nie mogę się rozluźnić.
A to:
Cytat:
Ale jak zobaczę jakiegps przystojnego faceta na filmie czy na ulicy to też takie "aha spoko"
Nieprawda. Dopiero co zachwycałaś się tu jakimś domniemanym Niemcem, a Krewet dwa razy gdzieś wyśledził w Twoich postach, że miałaś ochotę wygrzmocić jakiegoś przypadkowego przechodnia i cierpiał potem. To nie było ponad rok temu.
Cytat:
Odpowiadajac na pytanie czy mnie pociaga.. Teraz już nie wiem tzn strasznie mi się podoba, uwielbiam na niego patrzeć, dotykać, przytulać sie, jest b.przystojny.
To samo można powiedzieć o kocie. Albo o butach. Albo o koledze. Ale przyzwyczaiłam się do myśli, że póki nie chcę się z tym bzykać, to to nie jest pociąg. Nie wiem jak inni sobie to definiują, ale bez przesady.

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
W ogóle wtf, że on jest bardzo przystojny, ale nie wiesz czy Cię pociąga? Jedno albo drugie. Wyobrażacie sobie powiedzieć krewetowi, że boli Was głowa?
Wyobrażam sobie spławienie Brada jakby Krewet był do wyboru.
Cytat:
Piszo do mnie 20-letnie owoce morza na Badoo, chco się ruchać i walą do mnie per "Pani"
Z kulturalnym chłopcem zawsze warto.
Stary 2016-05-20, 14:22   #2665
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Z kulturalnym chłopcem zawsze warto.
oni wszyscy pragną żeńskiej dominacji albo jarają się stopami
Stary 2016-05-20, 14:45   #2666
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
oni wszyscy pragną żeńskiej dominacji albo jarają się stopami
Nie ma pewności.. tam gdzieś może się czaić drugi Krewet.

Ciekawe, jak on zagadywał jak już dostał odpowiedź na "Hej."

Czy to już jest poliamoria?
Stary 2016-05-20, 15:02   #2667
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Nie ma pewności.. tam gdzieś może się czaić drugi Krewet.
Na to właśnie liczę. Stąd taki limit wiekowy. Jednego już poznałam, że śliczny i elokwentny w sensie, ale mnie chciał zachęcić całonocnym rżnięciem na wiagrze oraz 19 cm penisem, który po dokładnej instrukcji i zmierzeniu okazał się 16
Cytat:
Ciekawe, jak on zagadywał jak już dostał odpowiedź na "Hej."
Co tam?. <-kropka elokwencji
Cytat:
Czy to już jest poliamoria?
Ale co?
Stary 2016-05-20, 15:40   #2668
thirky
on tired little feet

Pytałam psychiatry, powiedziała że to normalne że nie mam ochoty na seks.
No właśnie jak mam tę ochotę czyli przed okresem to jest super, ale czasem w ciągu miesiąca mam taką minimalna ochote, jak chłopak mnie nagrzeje to mam większą tyle że wtedy jestem spięta i nie mogę się rozluźnić, więc jest beznadziejnie. Tylko przed okresem wychodzi.
No ale Niemiec był piękny, nie pisałam że chciałabym z nim seksu, chciałam wziąć do domu i się patrzeć. Był mega przystojny, tak jak mój tz jest mega przystojny, na obu bym się mogła patrzeć i patrzeć ale seks
Nie pisałam tego ponad rok temu ale to było o sytuacji sprzed ponad 3lat

No właśnie skąd ja mam wiedzieć co jest? Skoro na nikogo nie mam ochoty i nie myślę o seksie, a jak już mam tę ochotę rraz na miesiąc to szarpię go jak najszybciej do łóżka ale w pozostałe dni miesiąca jest cisza to to brak chemii czy leki?

Stary 2016-05-20, 15:51   #2669
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Na to właśnie liczę. Stąd taki limit wiekowy. Jednego już poznałam, że śliczny i elokwentny w sensie, ale mnie chciał zachęcić całonocnym rżnięciem na wiagrze oraz 19 cm penisem, który po dokładnej instrukcji i zmierzeniu okazał się 16

Że też ja na to wcześniej nie wpadłam. To pewnie to jest źródłem nieporozumień u pąkla.
On nam o 15 centymetrach, my to widzimy, mierząc tak.
A on sobie tak zmierzył i nie wierzy, że takie 15 kobietom wystarcza i że to dłuższe niż średnia .
Cytat:
Co tam?. <-kropka elokwencji
Tęsknię za nim2.
Cytat:
Ale co?
Trwające i niezłomne uczucie do Niego (, & ), współistniejące z innymi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png penniss.png (13,1 KB, 43 załadowań)
Stary 2016-05-20, 16:22   #2670
stewardesa
BAN stały

Cytat:

Że też ja na to wcześniej nie wpadłam. To pewnie to jest źródłem nieporozumień u pąkla.
On nam o 15 centymetrach, my to widzimy, mierząc tak.
A on sobie tak zmierzył i nie wierzy, że takie 15 kobietom wystarcza i że to dłuższe niż średnia .
To jest znacznie prostsze. Oni se po prostu od jaj mierzą. Pewnie z jajami. A jak od góry, to od pępka.
Cytat:
Tęsknię za nim2.
Jak ja napiszę, to się przywlecze? A jeśli się przywlecze tylko po to, żeby napisać, jaki jest szczęśliwy ze swoją dziewiątką i jakie wymyślili imiona dla małych krewetek?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości