Scent Bar LIX - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-21, 12:00   #2251
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIX

Odpisalam na rejsie, ale jakby co to pisac sms bo z depilacji dopiero wracam, przebiorę się i lece do waw
Stary 2016-05-21, 13:46   #2252
Parabelka
Panaroja

snad zdechu
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Mnie literki są obojętne - ja chcę krem nawilżający z kolorem opalonym, o! Za dwa mieszki już go chcieć nie będę, bo mimo filtra moja twarz się jednak jakoś tam siłą rzeczy opala. Ja się celowo nie opalam, ale przebywam na powietrzu, bieganie po mieście, jadło w tzw "knajpowych ogródkach" spacery, etc, w cieniu człowiek też się opala. Nie jestem ani restrykcyjnym filtrarzem ani słoneczno foko, także taki mam swój balans, i zazwyczaj to służy mojej skórze. Nie ma posłonecznego nawrotu trądu ale też i nie jestem tak blada jak zimą.

No szkoda z tym kremikiem, to by był taki wygodny trik na tzw międzyczas.
a próbowałaś Vichy ? majo coś takiego
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
MAJA, PARABELKA - zmiana planów, będę na spotkaniu, zmiana planów, W. dostał wezwanie na casting

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-21, 13:56   #2253
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ja bym chętnie wpadła ale z didem pod pachą żadna rozrywka (a poza tym jestem nadal pogięta).

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-21, 14:11   #2254
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Affinimat? To weź obczaj manhattan easy match najjaśniejszy soft porcelain. Niby na łapie ciut ciemniejszy i bardziej pomarańczowy od maybelline (i nie ciemnieje jak tamten), ale na twarzy nic go u mnie nie widac , nie robi chorej bladości i nie wysusza, uwielbiam i od kilku miesięcy codziennie do roboty paciam i cera git

Affinimata uużywamtylko ba imprezy bo jjest trwały i matowy,ale na co dzień bym się bala wysuszania

Jeszcze jasny bb Under 20 (ale się świeci i szybko sciera) i lirene Zima (tłusty i tez się świeci, używam jako korektora pod oczy)

Chciała Ty ode mnie jakie flachi/odlewki? Jakby co, to pisz/dzwon jeśli się jutro wybierasz
O paczaj, na mnie affinimat ni cholery nie jest matowy i nie wysusza . Muszę tego Manhatana obczaić tylko wypollizowali mi wszystkie okoliczne szafy z manhatanem zima lirenowa za różowa , sprawdzałam , under 20 nie sprawdzałam , ale zobaczę .

Redzia

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-05-21, 14:39   #2255
gryx82
BAN stały

Znad zaimprowizowanego na szybko (można zaimprowizować na wolno? ) obiadu: wieprzowina + sos ze słoika + ryż
Cytat:

Współczuję bardzo, ale jednocześnie nie mogę się nacieszyć, że jesteś - Barowi jakby koloru ubyło bez Ciebie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-21, 20:59   #2256
Parabelka
Panaroja

Widziałam na żywo Maję i Tru Obie są śliczne , Tru wygląda jak figurka z saskiej porcelany ze stalowym charakterem i potężną osobowością , a Maja, tak jak mówiła Redzia , wygląda na 17 lat i jest chuuuda

Obwąchałyśmy różne cuda w MSB i konkluzja jest jedna - nie ma czym pachnieć , bo albo już było, albo śmierdzi
wąchałąm Luxury Paczulę CdG - najpierw troszkę paczuli , potem suszone pieczarki , potem świeże kurki , a potem potrawka z maślaków
Kolejne zapachy , nazw nie pomnę - curry , vegeta , laboratorium biologiczne z formaliną , coś co się nazywało Highland cośtam - niby kadzidło , ale w tle pobrzmiewa psująca się tłusta kiełbasa - zapewne nawiązanie do haggisa , guma , plastik , skaj , a Black Afgano to olej sezamowy , jedyna rzecz pachnąca noszalnie to perfumy o zadziwiającej nazwie Boszprosz tylko marki nie pomnę - cierpka , bardzo miła soczysta zieloność , pachnąca prawie jak szampon Wash&Go Vidal Sasoon , kiedy się u nas na rynku pojawił te dwadzieścia parę lat temu , czyli połamane świeże strączki zielonego groszku , ale z dodatkiem czegoś cierpkiego. Całkiem miły zapach, tylko cena baardzo niemiła
Natomiast dzięki Majucie w Sensei stwierdziłam obecność przepięknej śliwki suszonej , podbitej śladem czekolady i sporą ilością tytoniu , ale muszę sprawdzić jeszcze raz , bez sąsiadujących dystraktorów zapachowych

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-05-21, 22:20   #2257
Maja102
Zakorzenienie

AParabelka jest chuda! I urocza I ma w sobie taka jakąś elegancję, że aż zazdroszczę Ja wyglądam jak gowniara

Opis Tru- idealny

A ja to nie wiem,no... Chyba czas zacząć się ubierać stosownie do wieku? Garsonka i czółenka i te sprawy. ..

Albo od razu garnitur pogrzebowy

Mi tez się nic w msb nie podobało,nawet ten zapach papieży LAvs cos tam ani ten o obiecującej nazwie Scandinavian Crime. Nuda, panie Narobiło się tych marek w niszy i wszyscy trzaskają na jest kopyto

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-05-22 o 08:09
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-21, 23:16   #2258
gryx82
BAN stały

Znad drina
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
...
jedyna rzecz pachnąca noszalnie to perfumy o zadziwiającej nazwie Boszprosz

Ja ostatnio testowałem białego Narcyza (tego, który podobno na Rejcz strasznie "wali"), cuuudooo - kremowo, piżmowo, białokwiatowo, a to wszystko w wydaniu luksusowego mydła typu Dove, troszkę pudrowe, cielesno-sensulane (), luksusowe, och i ach!
Stary 2016-05-22, 07:43   #2259
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Odpisalam na rejsie, ale jakby co to pisac sms bo z depilacji dopiero wracam, przebiorę się i lece do waw

Cytat:
snad zdechu

a próbowałaś Vichy ? majo coś takiego

Nie próbowałam Thnx.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Znad drina

Ja ostatnio testowałem białego Narcyza (tego, który podobno na Rejcz strasznie "wali"), cuuudooo - kremowo, piżmowo, białokwiatowo, a to wszystko w wydaniu luksusowego mydła typu Dove, troszkę pudrowe, cielesno-sensulane (), luksusowe, och i ach!
Wszystko się zgadza co do joty Na innych też mi się podoba. Taki mrrrrr.

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Widziałam na żywo Maję i Tru Obie są śliczne , Tru wygląda jak figurka z saskiej porcelany ze stalowym charakterem i potężną osobowością , a Maja, tak jak mówiła Redzia , wygląda na 17 lat i jest chuuuda

Obwąchałyśmy różne cuda w MSB i konkluzja jest jedna - nie ma czym pachnieć , bo albo już było, albo śmierdzi
wąchałąm Luxury Paczulę CdG - najpierw troszkę paczuli , potem suszone pieczarki , potem świeże kurki , a potem potrawka z maślaków
Kolejne zapachy , nazw nie pomnę - curry , vegeta , laboratorium biologiczne z formaliną , coś co się nazywało Highland cośtam - niby kadzidło , ale w tle pobrzmiewa psująca się tłusta kiełbasa - zapewne nawiązanie do haggisa , guma , plastik , skaj , a Black Afgano to olej sezamowy , jedyna rzecz pachnąca noszalnie to perfumy o zadziwiającej nazwie Boszprosz tylko marki nie pomnę - cierpka , bardzo miła soczysta zieloność , pachnąca prawie jak szampon Wash&Go Vidal Sasoon , kiedy się u nas na rynku pojawił te dwadzieścia parę lat temu , czyli połamane świeże strączki zielonego groszku , ale z dodatkiem czegoś cierpkiego. Całkiem miły zapach, tylko cena baardzo niemiła
Natomiast dzięki Majucie w Sensei stwierdziłam obecność przepięknej śliwki suszonej , podbitej śladem czekolady i sporą ilością tytoniu , ale muszę sprawdzić jeszcze raz , bez sąsiadujących dystraktorów zapachowych
Pięknie i prawdziwie powiedziane!

Och, to chociaż raz Wam wąchania nie zazdroszczę

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ahaaa, teraz rozumiem. Słusznie
Ale zdziwiło mnie, że w 4-6 lat ściany tak Wam zmieniły kolor, u mnie minęło 5 od remontu i póki co nic, tylko przy oknach brudne (ale nie chce mi się malować bo za zasłonkami nie widać ). Od ogrzewania, mówisz?
Sytuacja jest diametralnie inna niż w blokach. U mojej Mam też się nie brudzi/tłuści aż tak. Poza tym były "jakieś" kłopoty z kominem/wentylacją etc, mimo trzymania okien na mikro wentylacji w sumie całą zimę. Tylko Wam darowałam opisy Także to jakby skutek powiedzmy ogólnikowo "awarii" . Nie jest to normalna sytuacja, zdaję sobie z tego sprawę. Ale czarno było fest, co wszyscy inni przyznali że fuuuu.

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Mam nową perfumę o torbę

O matko, to jakby o mnie
Mama całe życie mnie szturchała, nazywała guzdrałą, zarzucała bezmyślność
W. też nie może patrzeć, jak sprzątam, bo ja to robię baaardzo wolno - wtedy się wcale nie męczę - chodzę w tę i z powrotem i co brudne, to czyszczę - powolnymi ruchami
Coś o niedorozwoju też słyszałam

To znowu o mnie
Mróweczki mnie przerażają - od razu mi wszystko leci z rąk
1. L'eau Lutensa?

2 i 3. Luzik bluzik, póki nie jesteś moim mężem to się nikogo nie czepiam Aczkolwiek w sytuacjach niedomowych kompletnie czegoś takiego u Ciebie nie zaobserwowałam. Sklep, knajpa etc.
Ja szybkość stosuję głównie przy czynnościach, których nie lubię, żeby mieć je jak najszybciej z głowy. Zakupy, ogarnianie domu, kuchni, etc. Po prostu sru i zamykam temat. Natooooooomiast jestem mistrzem, autentycznie mistrzem relaksacji i celebrowania przyjemnych chwil. Wówczas wszystko zwalnia, czas zamiera a ja go rozciągam i się nim upajam Te wszystkie nieprzyjemne sprawy robię jak najszybciej, żeby mieć jak najwięcej czasu dla siebie, bliskich. Bo to lubię.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-05-22 o 07:45
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-22, 09:20   #2260
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ad ślamazarności podczas sprzątania, to mój chłopin uważa, że ja jestem tragicznie powolna. Ale nie wie, że kiedy idę "zmienić kotom" to przy okazji zmieniam pieluchę (nie kotom ), myję podłogę, podlewam kwiaty etc.

Cytat:
Kolejne zapachy , nazw nie pomnę - curry , vegeta , laboratorium biologiczne z formaliną , coś co się nazywało Highland cośtam - niby kadzidło , ale w tle pobrzmiewa psująca się tłusta kiełbasa - zapewne nawiązanie do haggisa , guma , plastik , skaj , a Black Afgano to olej sezamowy , jedyna rzecz pachnąca noszalnie to perfumy o zadziwiającej nazwie Boszprosz

Cytat:
A ja to nie wiem,no... Chyba czas zacząć się ubierać stosownie do wieku? Garsonka i czółenka i te sprawy. ..
Byłaś w kolorowych trampkach?

A ja stwierdziłam, że wyglądowo zdziadziałam... nie chodzi nawet o zmarszczki, tylko jak się wypindrzę w warkoczo-kucyk i zrobię usta na śliwkowo, to taka "rycząca 40tka" No nie ma letko.

Stary 2016-05-22, 09:42   #2261
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

A ja stwierdziłam, że wyglądowo zdziadziałam... nie chodzi nawet o zmarszczki, tylko jak się wypindrzę w warkoczo-kucyk i zrobię usta na śliwkowo, to taka "rycząca 40tka" No nie ma letko.
A bo wiesz, mniej mejkapu odmładza.

Ja niestety dołączyłam do grona "ofiar grawitacji" Wszystko mi opadło, mam na myśli twarz. Wyglądam jeszcze smuciej niż zawsze, bo ja mam RBF, no ale teraz to się pogorszyło.

Rozumiem już zasadność botoxu Umiejętnie zrobiony "dźwiga" mięśnie, przez co znikają bruzdy, bo sam kwas hialuronowy, czy kolagen mało da u kogoś, komu zwisły mięśnie twarzy. Jakbym się nie bała, to bym na bank sobie fundnęła. Ale ja jestem przestrach. Choć pewnie kiedyś dojdę do takiego momentu w życiu, że się przełamię.

Ja wróciłam z nocy u Mamy, spędziłyśmy bardzo fajny dzień i wieczór. Zwykły ale niezwykle przyjemny i wyluzowany.
Chuop odsypia nockę, bosze jak błogo, cisza i spokój. Napawam się tym, bo zaraz wyskoczy i akcja panele, potem incepcja remontowa, przenosimy się do Mam.

Z przyjemności - mam sobie wybrać na urodziny prostownicę no i kurka nie wiem jako Nie snam się. A murszę ją mieć, gdyż moje włosy - ścinam systematycznie rozjaśniany puch - im krótsze, tym bardziej wykręcają się we wszystkie strony jak u dziecka. A ja uwielbiam sleek look.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-05-22 o 09:51
Stary 2016-05-22, 19:17   #2262
Parabelka
Panaroja

S obok gołębi tupiących po parapecie
Cytat:
AParabelka jest chuda! I urocza I ma w sobie taka jakąś elegancję, że aż zazdroszczę
Ja wyglądam jak gowniara

Albo od razu garnitur pogrzebowy

Mi tez się nic w msb nie podobało,nawet ten zapach papieży LAvs cos tam ani ten o obiecującej nazwie Scandinavian Crime. Nuda, panie Narobiło się tych marek w niszy i wszyscy trzaskają na jest kopyto
1. ale chuda nie jestem , urocza też niekoniecznie, przy pierwszym spotkaniu zapominam języka w gębie i nie wiem co powiedzieć bo mi głupio, że nie wiem co powiedzieć , elegancji nie stwierdzam ,wręcz przeciwnie
2.ale Ty jesteś goovniara tzn na taką wyglądasz i korzystaj i się ciesz , bo potem nie dajbosz ktoś Ci zwróci uwagę, że W TYM WIEKU...
3.wyglądasz stosownie do wieku i nie pitol wyglądasz ślicznie i stylowo i masz cerę jak marzenie na garsonki przyjdzie czas (albo i nie )
4. skończyło się tym, że wszystko co miałam na rękach ostatecznie sprowadziło się do prawie identycznych baz i pachniało tak samo , nawet zielonogroszkowy Boszprosz
Cytat:

Nie próbowałam Thnx.

Och, to chociaż raz Wam wąchania nie zazdroszczę
1.otaki http://www.vichy.pl/produkty-przeciw...lia/p8686.aspx
pamiętam, że kiedyś mieli we słoiczkach chyba dwa odcienie kremu koloryzującego, ale go nie widzę, ale może robią tylko nie umię znaleść
2.naprawdę nie ma czego
Cytat:
Ad ślamazarności podczas sprzątania, to mój chłopin uważa, że ja jestem tragicznie powolna. Ale nie wie, że kiedy idę "zmienić kotom" to przy okazji zmieniam pieluchę (nie kotom ), myję podłogę, podlewam kwiaty etc.

1.uświadom go w tej materii
2.też wymyśliła
Cytat:

Ja niestety dołączyłam do grona "ofiar grawitacji" Wszystko mi opadło, mam na myśli twarz. Wyglądam jeszcze smuciej niż zawsze, bo ja mam RBF, no ale teraz to się pogorszyło.
Rozumiem już zasadność botoxu Umiejętnie zrobiony "dźwiga" mięśnie, przez co znikają bruzdy, bo sam kwas hialuronowy, czy kolagen mało da u kogoś, komu zwisły mięśnie twarzy. Jakbym się nie bała, to bym na bank sobie fundnęła. Ale ja jestem przestrach. Choć pewnie kiedyś dojdę do takiego momentu w życiu, że się przełamię.

Z przyjemności - mam sobie wybrać na urodziny prostownicę no i kurka nie wiem jako Nie snam się. A murszę ją mieć, gdyż moje włosy - ścinam systematycznie rozjaśniany puch - im krótsze, tym bardziej wykręcają się we wszystkie strony jak u dziecka. A ja uwielbiam sleek look.
1.poczytajse tu http://azjatyckicukier.blogspot.com/ jest o różnych ciekawych rzeczach , i filmiki są .
2.też się nie znam ale

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-05-22, 19:44   #2263
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ahaaa, teraz rozumiem. Słusznie
Ale zdziwiło mnie, że w 4-6 lat ściany tak Wam zmieniły kolor, u mnie minęło 5 od remontu i póki co nic, tylko przy oknach brudne (ale nie chce mi się malować bo za zasłonkami nie widać ). Od ogrzewania, mówisz?
Też się zdziwiłam że tak szybko takie straty, ja 5 lat temu malowalam i nie przyszło by mi do głowy już poprawiać, ale już doczytałam że to nie standard, uff

Cytat:

Super że spotkanie udane, mimo braku fajnych zapachów

Bosz nogi mi do tyłka wchodzą, dziś z okazji ładnej pogody zaliczylismy spacer 8 km

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-22, 19:56   #2264
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Ja dzisiaj mimo ładnej pogody w domu- tak sie ostanio przetrenowalam, ze dzisiaj bylam ledwo żywa, normalnie jak kon po wielkiej pardubickiej i pol dnia przespałam

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-22, 21:59   #2265
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Kupiłam dziś rolety dzień/noc
I jak? I do jakiego pomieszczenia i jaka strona świata?

Cytat:
Bo u Ciebie to ogólnie jest sterylnie

U mnie też mija 5 lat i trzeba malować
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-22, 23:38   #2266
gryx82
BAN stały

Cytat:
Wszystko się zgadza co do joty Na innych też mi się podoba. Taki mrrrrr
No popa, a powiedziałbym, że to zapach z gatunku "bezpieczny pewniak"
Cytat:
Obawiam się, że po systematycznym używaniu prostownicy w lepszej kondycji raczej nie będą

A nie myślałaś aby o "keratynowym prostowaniu" u fryzjera? Efekt utrzymuje się do pół roku mniej więcej, a cenowo - od salonu zależy najpewniej (u mnie na prowincji dość duży rozrzut, od 240 zł do ponad 400 w "ąę salonie")
Cytat:
Jest taki dziwny wiersz Białoszewskiego o gołębiach na gzymsie

---

Tak piszecie o remontach i o farbach - mój pokój prosi się o "odświeżenie" Ale nie napiszę, kiedy ostatni raz było malowanie - nie chcę wyjść na brudasa Byłem wczoraj u kumpeli, która też jest świeżo po remoncie (tj. mieszkanie, nie ona), w przeważającej większości ma na ścianach Śnieżkę satynową w kolorze bardzo jasnego popielu/szarości/siwego, pięknie to wygląda Tylko sama farba wyniosła ją 1500, majstrzy dwa razy tyle (no ale mieszkanie 108 metrów, dość wysokie)

A! Podobno Dulux się popsuł, nie warto
Stary 2016-05-23, 00:06   #2267
Katty_p13
Piers do przodu

Ja jestem częściowo przed remontem - pokoje zostały chyba wezmę tapetę malowalną bo jakoś nie mogę się zdecydować ... kuchnia i przedpokój już po remocniku ...
Stary 2016-05-23, 00:13   #2268
gryx82
BAN stały

U siebie w pokoju też mam tapetę pociągniętą farbą
Stary 2016-05-23, 00:41   #2269
rachell111
Zakorzenienie

Znad Maminego laptopa i mieszkania, w którym wszystko jest za małe dla chuopa

Cytat:
2.ale Ty jesteś goovniara tzn na taką wyglądasz i korzystaj i się ciesz , bo potem nie dajbosz ktoś Ci zwróci uwagę, że W TYM WIEKU...

3.wyglądasz stosownie do wieku i nie pitol wyglądasz ślicznie i stylowo i masz cerę jak marzenie na garsonki przyjdzie czas (albo i nie )

1.poczytajse tu http://azjatyckicukier.blogspot.com/ jest o różnych ciekawych rzeczach , i filmiki są .
2.też się nie znam ale
2 i 3. Po raz kolejny, sama prawda - nic dodać nic ująć. Pięknie powiedziane
1. Kojarzę tę vlogerkę, i w wolnej chwili, chyba jednak zgłębię temat.
Jakoś nigdy nie byłam z nią kompatybilna urodowo, więc zlewałam tematy, ale ona mentalnie i artystycznie mnie czymś tam zaciekawiła kiedyś i zapadła w pamięć.

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
I jak? I do jakiego pomieszczenia i jaka strona świata?
Jeszcze nie wiem, bo do ich założenia, daleeeeeka droga. Teraz mamy incepcję remontową czyli jak Ju to doskonale ujęła - remont w remoncie - jesteśmy an tydzień lub (nie daj borze ) dłużej u Mam - a ona na wakacjach.

Kuchnia, wschód, dwie szyby szer 51 cm, ciemno jak w doophie. Taki jest nasz punkt wyjścia. Tylko wiesz, ja mam na oknach haczyki, że se wieszam kiedy chcę panele, ekrany i co tam jeszcze, nic u mnie nie jest na zawsze Poprzednie rolety wykąpałam i spakowałam na strych.

Cytat:
No popa, a powiedziałbym, że to zapach z gatunku "bezpieczny pewniak"

Obawiam się, że po systematycznym używaniu prostownicy w lepszej kondycji raczej nie będą

A nie myślałaś aby o "keratynowym prostowaniu" u fryzjera? Efekt utrzymuje się do pół roku mniej więcej, a cenowo - od salonu zależy najpewniej (u mnie na prowincji dość duży rozrzut, od 240 zł do ponad 400 w "ąę salonie")

Tak piszecie o remontach i o farbach - mój pokój prosi się o "odświeżenie" Ale nie napiszę, kiedy ostatni raz było malowanie - nie chcę wyjść na brudasa Byłem wczoraj u kumpeli, która też jest świeżo po remoncie (tj. mieszkanie, nie ona), w przeważającej większości ma na ścianach Śnieżkę satynową w kolorze bardzo jasnego popielu/szarości/siwego, pięknie to wygląda Tylko sama farba wyniosła ją 1500, majstrzy dwa razy tyle (no ale mieszkanie 108 metrów, dość wysokie)

A! Podobno Dulux się popsuł, nie warto
1. Ano, wszyscy tak mówią, a my śmierdziuszki siedzimy cicho i nam smutno buuu.

2. Oj, nie rozwinę dziś tego tematu - słyszę to "ufff" - aaaaale, nie mogiem keratyny i już. Keratyna nie na moje włosy. pogarsza, spusza, nie prostuje, murszę unikać. A prostownicy używam tylko na wyjścia, bo na co dzień kucyk. joł

3. To prawda, Dulux i serio nie wiem co brać na sypialnię, dziś maziałam za drzwiami resztkami farb Duluxa od Mam i koleżanek - i lypa

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Ja jestem częściowo przed remontem - pokoje zostały chyba wezmę tapetę malowalną bo jakoś nie mogę się zdecydować ... kuchnia i przedpokój już po remocniku ...
Tapety są de best! Choć to zależy od wizji of kors

Ja dziś stwierdziłam, że pokój dzienny, z zamiarem w przyszłości didowy, olewam, odpuszczam. Nie mam sił. Nie na obecną chwilę.

Aaaaa, i małż se dziś wsadził motor w D. Ale tak jest zawsze, mądry Polak po ...

Śpie po 3h, nie wiem dlaczego ? Tzn, wiem czemu muszę wstawać rano, ale dlaczego nie daję rady zasypiać odpowiednio wcześniej?
Stary 2016-05-23, 07:31   #2270
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

3. To prawda, Dulux i serio nie wiem co brać na sypialnię, dziś maziałam za drzwiami resztkami farb Duluxa od Mam i koleżanek - i lypa
Sporo osób poleca Beckersa (m.in ma sąsiadka, jakiś czas temu malowała i bardzo zadowolona) ino kolory mi stamtąd nie pasują Jeden kolor znalazłam z Dekorala, no ale jakość Dekorala chyba gorsza Także jak farby dobre nie ma koloru, a jak jest kolor to jakość zła

Stary 2016-05-23, 07:43   #2271
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
przeczytałam "trupiących"
niedobór snu szkodzi
Cytat:
1. ale chuda nie jestem , urocza też niekoniecznie, przy pierwszym spotkaniu zapominam języka w gębie i nie wiem co powiedzieć bo mi głupio, że nie wiem co powiedzieć , elegancji nie stwierdzam ,wręcz przeciwnie
no jak nie? wystarczy spojrzeć na twarz i od razu widac, że jakas pani doktór czy mecenas, taka elegancja i szyk
Cytat:

Cytat:
Śpie po 3h, nie wiem dlaczego ? Tzn, wiem czemu muszę wstawać rano, ale dlaczego nie daję rady zasypiać odpowiednio wcześniej?

pełnia księżyca czy jak?
Stary 2016-05-23, 08:42   #2272
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Bo u Ciebie to ogólnie jest sterylnie
Właśnie nie! Stwierdziłam, że mam za brudno i powinnam co tydzień albo dwa robić porządki typu mycie drzwi, frontów, ram okiennych, kafelków, sprzątać w szufladach etc. I chyba tak zacznę - chyba bo mi się nie chce.

Stary 2016-05-23, 10:26   #2273
Parabelka
Panaroja

snad niczego
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj mimo ładnej pogody w domu- tak sie ostanio przetrenowalam, ze dzisiaj bylam ledwo żywa, normalnie jak kon po wielkiej pardubickiej i pol dnia przespałam
i
Cytat:
Jest taki dziwny wiersz Białoszewskiego o gołębiach na gzymsie
Białoszewskiego tylko prozę , wiersze tak niekoniecznie
Cytat:
przeczytałam "trupiących"
niedobór snu szkodzi

no jak nie? wystarczy spojrzeć na twarz i od razu widac, że jakas pani doktór czy mecenas, taka elegancja i szyk
1.
2.weź Ty nie pitol , widać że mało spałaś szyk w rozklapanych butach i rozciągniętym podkoszulku
Cytat:
Właśnie nie! Stwierdziłam, że mam za brudno i powinnam co tydzień albo dwa robić porządki typu mycie drzwi, frontów, ram okiennych, kafelków, sprzątać w szufladach etc. I chyba tak zacznę - chyba bo mi się nie chce.

Cieeeepłooooo

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-23, 10:40   #2274
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja z kolei spię ostatnio po 10 h

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
i

Cieeeepłooooo
I takam głupia, ze zamiast zwolnic, dalej sie wymęczowywuję

Dla mnie juz za ciepło - ciezko sie teraz mi ćwiczy

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-23, 10:50   #2275
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
2.weź Ty nie pitol , widać że mało spałaś szyk w rozklapanych butach i rozciągniętym podkoszulku
no własnie ten typ elegancji, która mi sę tak u kobiet podoba - nawet w rozklapionych butach i rozciągniętym podkoszulku widać na twarzy, że idzie elegancja francja taka klasyczną urodę masz

Cytat:
Cieeeepłooooo

Stary 2016-05-23, 11:31   #2276
Parabelka
Panaroja

Cytat:
no własnie ten typ elegancji, która mi sę tak u kobiet podoba - nawet w rozklapionych butach i rozciągniętym podkoszulku widać na twarzy, że idzie elegancja francja taka klasyczną urodę masz
ale

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-05-23, 12:00   #2277
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

To samo miałam napisać jak przeczytałam wpis Redzi

Redzia a okna dziś już myłaś?

Stary 2016-05-23, 13:16   #2278
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. Ano, wszyscy tak mówią, a my śmierdziuszki siedzimy cicho i nam smutno buuu.

Cytat:
2. Oj, nie rozwinę dziś tego tematu - słyszę to "ufff" - aaaaale, nie mogiem keratyny i już. Keratyna nie na moje włosy. pogarsza, spusza, nie prostuje, murszę unikać. A prostownicy używam tylko na wyjścia, bo na co dzień kucyk. joł
Rozumiem A z tym chemicznym prostowaniem to się nie znam - jest tylko to keratynowe, czy jakieś inne jeszcze? Wspomniałem o nim, bo se ludzie chwalo
Cytat:
Także jak farby dobre nie ma koloru, a jak jest kolor to jakość zła
To jak z szukaniem obuwia typu "adidas" przeze mnie - jeśli kolory fajne, to krój mi nie leży, jeśli krój świetny, to kolory do rzyci A jeśli już jakimś cudem wpadnie mi na alledrogo coś fajnego w oko, to kosztuje milion monet, a wysyłka trwa pół roku (szukam od zeszłego roku już, tysiące aukcji za mną, serio)
Cytat:
Pamiętaj o ścianach! Ściany należy odkurzać!
Cytat:
Białoszewskiego tylko prozę , wiersze tak niekoniecznie

Cytat:

To się nazywa niewymuszona elegancja
Cytat:
Napisane przez Spoora
Redzia a okna dziś już myłaś?
O właśnie! Dawno temu wyczytałem w jakiejś lajfstajlowej gazecie, że Holenderki myją okna w każdy poniedziałek, nic, ino przykład brać!
Stary 2016-05-23, 16:36   #2279
Parabelka
Panaroja

Cytat:
O właśnie! Dawno temu wyczytałem w jakiejś lajfstajlowej gazecie, że Holenderki myją okna w każdy poniedziałek, nic, ino przykład brać!
Daj spokój, kiedyś pracowałam z kobietą , która myła okna co dwa tygodnie i szalenie się dziwiła, kiedy się okazało , że nikt poza nią tego nie robi

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-05-23, 17:57   #2280
gryx82
BAN stały

Znad potrawki kurzęcej z ryżem i znad zmachania się koszeniem trawy
Cytat:
Daj spokój, kiedyś pracowałam z kobietą , która myła okna co dwa tygodnie i szalenie się dziwiła, kiedy się okazało , że nikt poza nią tego nie robi
Brudasy!

No chyba, że to objaw chorobowy, takie wściekłe sprzątanie Mama rozmawiała kiedyś z pewnym wojskowym, którego żona potrafiła sprzątać do piątej rano (poza tym miał zakaz samodzielnego obsługiwania szafy, bo "wszystko jest ładnie ułożone i zrobisz bałagan!")
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości