![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Odpisalam na rejsie, ale jakby co to pisac sms bo z depilacji dopiero wracam, przebiorę się i lece do waw
![]()
#2252 | ||
Panaroja
|
snad zdechu
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Nindżopesz
|
Ja bym chętnie wpadła ale z didem pod pachą żadna rozrywka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Redzia ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Panaroja
|
Widziałam na żywo Maję i Tru
![]() ![]() ![]() Obwąchałyśmy różne cuda w MSB i konkluzja jest jedna - nie ma czym pachnieć , bo albo już było, albo śmierdzi ![]() wąchałąm Luxury Paczulę CdG - najpierw troszkę paczuli , potem suszone pieczarki , potem świeże kurki , a potem potrawka z maślaków ![]() Kolejne zapachy , nazw nie pomnę - curry , vegeta , laboratorium biologiczne z formaliną , coś co się nazywało Highland cośtam - niby kadzidło , ale w tle pobrzmiewa psująca się tłusta kiełbasa - zapewne nawiązanie do haggisa ![]() ![]() ![]() Natomiast dzięki Majucie w Sensei stwierdziłam obecność przepięknej śliwki suszonej , podbitej śladem czekolady i sporą ilością tytoniu , ale muszę sprawdzić jeszcze raz , bez sąsiadujących dystraktorów zapachowych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
AParabelka jest chuda!
![]() ![]() ![]() ![]() Opis Tru- idealny ![]() A ja to nie wiem,no... Chyba czas zacząć się ubierać stosownie do wieku? Garsonka i czółenka i te sprawy. .. ![]() Albo od razu garnitur pogrzebowy ![]() Mi tez się nic w msb nie podobało,nawet ten zapach papieży LAvs cos tam ani ten o obiecującej nazwie Scandinavian Crime. Nuda, panie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-22 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
BAN stały
|
Znad drina
![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio testowałem białego Narcyza (tego, który podobno na Rejcz strasznie "wali"), cuuudooo - kremowo, piżmowo, białokwiatowo, a to wszystko w wydaniu luksusowego mydła typu Dove, troszkę pudrowe, cielesno-sensulane ( ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie próbowałam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
![]() Och, to chociaż raz Wam wąchania nie zazdroszczę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() 2 i 3. Luzik bluzik, póki nie jesteś moim mężem ![]() ![]() Ja szybkość stosuję głównie przy czynnościach, których nie lubię, żeby mieć je jak najszybciej z głowy. Zakupy, ogarnianie domu, kuchni, etc. Po prostu sru i zamykam temat. Natooooooomiast jestem mistrzem, autentycznie mistrzem relaksacji i celebrowania przyjemnych chwil. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-22 o 07:45 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | ||
Nindżopesz
|
Ad ślamazarności podczas sprzątania, to mój chłopin uważa, że ja jestem tragicznie powolna. Ale nie wie, że kiedy idę "zmienić kotom" to przy okazji zmieniam pieluchę (nie kotom
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja stwierdziłam, że wyglądowo zdziadziałam... nie chodzi nawet o zmarszczki, tylko jak się wypindrzę w warkoczo-kucyk i zrobię usta na śliwkowo, to taka "rycząca 40tka" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety dołączyłam do grona "ofiar grawitacji" ![]() ![]() ![]() ![]() Rozumiem już zasadność botoxu ![]() ![]() ![]() Ja wróciłam z nocy u Mamy, spędziłyśmy bardzo fajny dzień i wieczór. Zwykły ale niezwykle przyjemny i wyluzowany. Chuop odsypia nockę, bosze jak błogo, cisza i spokój. ![]() Z przyjemności - mam sobie wybrać na urodziny prostownicę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-05-22 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | ||||
Panaroja
|
S obok gołębi tupiących po parapecie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.ale Ty jesteś goovniara tzn na taką wyglądasz i korzystaj i się ciesz , bo potem nie dajbosz ktoś Ci zwróci uwagę, że W TYM WIEKU... ![]() 3.wyglądasz stosownie do wieku i nie pitol ![]() ![]() ![]() 4. ![]() ![]() ![]() Cytat:
pamiętam, że kiedyś mieli we słoiczkach chyba dwa odcienie kremu koloryzującego, ale go nie widzę, ale może robią tylko nie umię znaleść ![]() 2.naprawdę nie ma czego ![]() Cytat:
![]() 2.też wymyśliła ![]() Cytat:
2.też się nie znam ale ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bosz nogi mi do tyłka wchodzą, dziś z okazji ładnej pogody zaliczylismy spacer 8 km ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja dzisiaj mimo ładnej pogody w domu- tak sie ostanio przetrenowalam, ze dzisiaj bylam ledwo żywa, normalnie jak kon po wielkiej pardubickiej
![]() ![]()
#2265 | |
Zakorzenienie
|
I jak?
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie też mija 5 lat i trzeba malować ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A nie myślałaś aby o "keratynowym prostowaniu" u fryzjera? Efekt utrzymuje się do pół roku mniej więcej, a cenowo - od salonu zależy najpewniej (u mnie na prowincji dość duży rozrzut, od 240 zł do ponad 400 w "ąę salonie") ![]() Jest taki dziwny wiersz Białoszewskiego o gołębiach na gzymsie ![]() --- Tak piszecie o remontach i o farbach - mój pokój prosi się o "odświeżenie" ![]() ![]() ![]() ![]() A! Podobno Dulux się popsuł, nie warto ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Piers do przodu
|
Ja jestem częściowo przed remontem - pokoje zostały
![]()
#2268 |
BAN stały
|
U siebie w pokoju też mam tapetę pociągniętą farbą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |||
Zakorzenienie
|
Znad Maminego laptopa i mieszkania, w którym wszystko jest za małe dla chuopa
![]() Cytat:
![]() 1. ![]() Jakoś nigdy nie byłam z nią kompatybilna urodowo, więc zlewałam tematy, ale ona mentalnie i artystycznie mnie czymś tam zaciekawiła kiedyś i zapadła w pamięć. Jeszcze nie wiem, bo do ich założenia, daleeeeeka droga. Teraz mamy incepcję remontową czyli jak Ju to doskonale ujęła - remont w remoncie - jesteśmy an tydzień lub (nie daj borze ![]() Kuchnia, wschód, dwie szyby szer 51 cm, ciemno jak w doophie. Taki jest nasz punkt wyjścia. Tylko wiesz, ja mam na oknach haczyki, że se wieszam kiedy chcę panele, ekrany i co tam jeszcze, nic u mnie nie jest na zawsze ![]() Cytat:
![]() 2. Oj, nie rozwinę dziś tego tematu - słyszę to "ufff" ![]() ![]() ![]() 3. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dziś stwierdziłam, że pokój dzienny, z zamiarem w przyszłości didowy, olewam, odpuszczam. Nie mam sił. Nie na obecną chwilę. ![]() Aaaaa, i małż se dziś wsadził motor w D. ![]() ![]() Śpie po 3h, nie wiem dlaczego ? Tzn, wiem czemu muszę wstawać rano, ale dlaczego nie daję rady zasypiać odpowiednio wcześniej? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |||
Zakorzenienie
|
przeczytałam "trupiących"
niedobór snu szkodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pełnia księżyca czy jak? ![]() ![]()
![]() |
#2272 |
Nindżopesz
|
Właśnie nie! Stwierdziłam, że mam za brudno i powinnam co tydzień albo dwa robić porządki typu mycie drzwi, frontów, ram okiennych, kafelków, sprzątać w szufladach etc. I chyba tak zacznę - chyba bo mi się nie chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |||
Panaroja
|
snad niczego
![]() Cytat:
![]() ![]() Białoszewskiego tylko prozę , wiersze tak niekoniecznie ![]() Cytat:
![]() 2.weź Ty nie pitol , widać że mało spałaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cieeeepłooooo ![]() ![]() ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- I takam głupia, ze zamiast zwolnic, dalej sie wymęczowywuję ![]() Dla mnie juz za ciepło - ciezko sie teraz mi ćwiczy ![]()
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2276 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
To samo miałam napisać jak przeczytałam wpis Redzi
![]() Redzia a okna dziś już myłaś? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To jak z szukaniem obuwia typu "adidas" przeze mnie - jeśli kolory fajne, to krój mi nie leży, jeśli krój świetny, to kolory do rzyci ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To się nazywa niewymuszona elegancja ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
BAN stały
|
Znad potrawki kurzęcej z ryżem i znad zmachania się koszeniem trawy
![]() Cytat:
![]() No chyba, że to objaw chorobowy, takie wściekłe sprzątanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.