|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 4
Cytat:
Gadmarko współczuję przeżyć przy kasie ![]() No właśnie domowe jednak inaczej smakuje Navi, a może to jest właśnie dobry trop?? ![]() Cytat:
jesli Ty jestes postrzegana, jako szara myszka to ja no coś Ty! ktoś Ci głupotek Słońce nagadał ![]() Taaak jestem tam naga pozowałam w makijażu i koralach, jak to zwykle nago i z emocji aż się świecę cała na twarzy ![]() EDIT: Gadmarko
|
||
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Iwus cudnie wyglądasz na zdjęciu ale przecież widać,że nie jestes naga
![]() No i chyba miedzy ludźmi nago nie latasz ![]() Wiem, ze wszystko przycmiewasz ale tam jest drugi plan ![]() Navi jak ty jestes szara myszka, to juz nie wiem I dla mnie Ty wcale nie masz subtelnej urody, tylko taką zdecydowaną. Subtelna uroda to mi sie z Brewka kojarzy i Pingusiem - takie zwiewne i eteryczne
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czemu to zdjęcie aż takie emocje wywołuje hehehe no chyba, że to z powodu mojej zabójczej urody to się w sumie nie dziwię ![]() Navi ma zdecydowaną, ale subtelna urodę Pingwinek ma eteryczną ![]() No i mogłabym tak dalej
|
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Może byc subtelna ale zdecydowana
![]() Ja sie nie upieram. Ale napewno nie ma nic wspólnego z szara myszka.
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Navi
![]() Z tymi świętami to możemy sobie ręce podać. U mnie też wszystko w gotowcach idzie, nie robimy ciast, ciasteczek, ozdób, pierdułek, które podkreślaja ten świąteczny klimat, po kolacji jest telewizor i tyle ze świąt, nie ma kolędowania, nie ma bycia razem. niestety... Ja już kiedyś o tym tutaj pisałam, że moja mama uznała że skoro jestem już dorosła to nie warto robić świąt, nie warto się starać. Kiedy byłam dzieckiem, też to wyglądało różnie. Kiedyś nawet tata nie zjadł z nami kolacji bo się oboje pokłócili na śmierć i życie. To było tyle lat temu a pamiętam to doskonale to dziś. Kiedy byłam dzieckiem to różnie układało mi się w rodzinie. Dziś po latach to już wszystko się bardzo poprawiło. Rodzice w miare dobrze się dogadują i wiem że jeżeli zajdzie potrzeba to jedno na drugie może liczyć, moga na sobie polegać. Już nie raz przekonałam się o tym, np. kiedy bardzo chorowała i umierała moja babcia to tata był dla mamy podporą. I muszę podkreślić że cudownych rodziców mam. Naprawdę, daliby mi wszystko i kochają mnie. Ale takie te święta są u mnie. Z jednej strony - nie jak u typowego polaka - tony jedzenia, siedzenie za stołem, obżeranie się. U mnie w domu przygotowujemy tylko tyle potraw żeby zjeść ze smakiem i umiarem. Czasem chodzmy na spacery. Ale tej magii brak, tych obyczajów i obrzędów. No cóż, nie mozna mieć wszystkiego. Ale jedno wiem na pewno: kiedy uda mi się założyć własną rodzinę, będę miała swoje dzieci to dołożę wszelkich starań żeby wszyscy poczuli że ten czas w grudniu to coś magicznego i bardzo wyjątkowego.
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez nie ma jedzenia na tony
![]() Kupuje tylko to co jest potrzebne i raczej sie nie przejadamy. Ale widze co ludzie w marketach w wózkach mieli - tak jakby jakaś katastrofa wielka miała się przydarzyć i zapasy robia na to konto
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz Beatko, że ja w tym roku zauważyłam pewną odwrotność: ludzie zmądrzeli i nie robia tylu zakupów, jedzenia, tych wszystkich potraw, zakupów w koszach jakby mniej.
I w rozmowie ze znajomymi i z zasłyszanych rozmówek w CH wynika że bardziej dbaja o atmosferę niż to co na stole. ale może to tylko moje odczucia
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, to ja chyba w kolejkach za tymi drugimi stałam
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko
![]() Zmykam Dziewczynki, miłego dzionka! |
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie sprzątają??
Nie wierze ![]() Ja już się ogarnęłam, mam czysto i pachnąco. Muszem sie pochwalić, dostałam w pracy nagrode, 200 zł Zaszaleję jutro na zakupach
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przed chwilą wróciłam. Po pracy podjechałam do Silesii bo miałam w empiku do odebrania płytę i chciałam jeszcze koleżance jakiś drobiazg pod choinke kupić.
Boże, te tłumy. ![]() ![]() ![]() Głowa mi pęka. Brewuś, Maglisko wachałam w superpharmie in white ( chyba nie moje klimaty ) i in black ( troche bliżej, jakbym dostała w prezencie to ok, ala sama chyba bym nie kupiła )Ale testowałam tylko na papierze, tak więc opinia niemiarodajna. Bo na ręce miałam olejek perfumowany z The Body Shop o zapachu drzewa sandałowego, który mnie zachwycił ![]() A koleżance kupiłam błyszczyk z body shopu. Pachnie obłędnie ![]() Ide piec pierniki
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Gadmarko-a co się stanęło-szybko pisz
Maglisko-już mam 2-jak będziesz chciała to tylko daj znać i wysyłam Vibesko-ale masz fajnie |
|
|
|
#4034 |
|
sophisticated
|
Beatko bo to dziwaki takie te del Poza
mi tylko Halloween muszę sobie w końcu kominek kupić, bo sprawiłam sobie świąteczne olejki, jeden kadzidlany drugi piernikowy i nie mam z nich pożytku na razie ![]() i pierniczki na choinkę mam
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Milgryfku
Brewko, oj, to Meksyk masz w domu Ogromnie współczuję Ano czarny humor ale nie jestem zdołowana, czy cóś w tyn trynd Tylko czuję się (fizycznie) jakby po mnie traktor przejechał Jeszcze polazłam po prezenty i wciąż mi 2 brakuje Jeden zamówiony, ale nie wiem, czy dotrze ![]() Gadmarko ![]() No i brzuchal mi tak wywaliło, że ![]() No i jeszcze mnie imieniny w pracy czekają Nie lubię tego, ale taka jest tradycja Oczywiście mogłabym się wyłamać, ale po co taką atmosferę wprowadzać ![]() Vibesko, szalej ![]() Bachud, mnie się jako "blondi" bardziej podobasz chyba ![]() Cześć Dor6 :d Widzę Cię
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
No i co, nie ma Was
![]() Odkryłam internetowy sklep spożywczy Jak będę taka zdechła, jak dzisiaj, a podrzutek nie przyjedzie na czas - to będę miała problem z głowy - kilk, klik i zakupy zrobione, bez taszczenia siat Ciekawe co u Rzabbci ![]() No i Pingi to się chyba jeszcze przed Świętami pojawi?
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa, nic strasznego w sumie
tylko kasa pierszeństwa to kasa pierszeństwa, a ja musiałam sie tłumaczyć burakom, ze w ciązy jestem (jakby nie było widać) i dlatego jestem przy tej kasie i w ogóle masakra i jakiś dziadek też twierdził że jest w ciaży i może tu stać, po czym, na koniec swoich zakupów, wyciągnął legitymację i podtykał pod nos kasjerce. Cięzko mu buło od razu powiedzieć, że inwalida. Zawsze miałam obiekcje co do tych kas, że to pic na wodę. A teraz to juz zupełnie, pierwszy i ostatni raz, choćbym miała urodzić w kolejce, to do ksay z pierszeństwem nie podejdę aaa w ogóle to już chciałabym być po porodzie E, własnie za to kocham zakupy internetowe, bez stresu, kiolejek, z dostawą do domu
|
|
#4038 |
|
sophisticated
|
Pingi pisał, że ma kłopoty z netem albo w ogóle nie ma albo bywa z przerwami, ale podobno ma się na dniach poprawić
rany co pomacham szmatą 15 min. to potem pół godziny odpoczywać muszę jakaś taka niewyraźna chyba jestem ![]() zakupy netowe są super
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Gadmarko, ależ Ty się burakami nie przejmuj
W końcu po to te kasy są stworzone, żeby ciężarówki się nie musiały męczyć ![]() A w ogóle to zadziwia mnie chamstwo (tak, nazwijmy rzecz po imieniu) i kompletny brak empatii ludzi Kiedyś stałam w gigantycznym ogonku na poczcie. Za mną stanęła dziewczyna z zaawansowanej ciąży. Obejrzałam się przypadkiem, nawet bym nie wiedziała I mówię jej, że ma podejść bez kolejki, a ona na to, że się boi, że ją ludzie opieprzą W końcu ją namówiłam Oczywiście byli tacy, co się burzyli, ale strasznie wredną małpą byłam i im nagadałam do słuchu Innym razem w tramwaju - ścisk, jak diabli. Siedzi sobie młody człowiek, brzuch ciężarówki ma prawie na kolanach (bo nie dało rady, żeby inaczej stanęła), a ten pacan nic No i panie tak ok. 40-60 lat - udają, że nie widzą ![]() O ustępowaniu miejsc osobom starszym, niepełnosprawnym, z małymi dziećmi, to już nawet nie mówię Nie wiem, co się porobiło, bo kiedyś to było nie do pomyślenia
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to trzymam żeby się poprawiło Brewko, mogę płacić przy odbiorze - więc muszą się postarać ![]() I nie machaj szmatą - w końcu nie jest najważniejsze, żeby nie było nawet pyłka Świąteczna atmosfera, to jest to
|
|
#4041 |
|
sophisticated
|
Ewuś jakby to ująć...
... kiedyś się młodzież uczyło, że starszy ma rację z racji samego wieku, dzisiaj starszy chodzi w moherowym berecie i zajmuje miejsce w autobusie spieszącym się do pracy młodym ![]() ogólnie rzecz biorąc najważniejszy jestem ja i moje potrzeby, dopiero jak je zaspokoję mogę pomyśleć o innych taki świat ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... .... to są moje subiektywne poglądy, nikomu ich nie narzucam tylko wyrażam ![]() EDIT: Ewuniu ja nie macham żeby pyłka nie było tylko żeby nie można było w warstwie kurzu paluchem pisać ![]() a przy odbiorze płaci się więcej za przesyłkę i to mnie boli, bo rozumiem za towar, ale poczcie? ![]() ale oczywiście uwielbiam zakupy netowe, nawet z niedogodnościami
|
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Pochwalę się Wam dzisiejszymi pierniczkami
![]() I żeby nie było, to od razu je w paczuszki popakowałam ![]() Edit: coś sie nie chca ładować
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może odebrałam staroświeckie wychowanie, ale tak naprawdę cieszę się z tego ![]() Ale wiecie, kiedyś mnie spotkała taka sytuacja: lato, upał nie do zniesienia. Ja po nieprzespanej nocy, przed egzaminem, bez śniadania (ze stresu). Jechałam tramwajem na egzamin. Zrobiło mi się strasznie słabo i przykucnęłam Jedyna osoba, która się zainteresowała, to była starsza pani chociaż siedziało paru byczków Wstyd mi było usiąść, ale owa pani mnie niemal zmusiła. Widać, musiałam nieszczególnie wyglądać Brewko, ale jeśli się źle czujesz, to lepiej się nie forsować A ta firma ma swoich "dostarczycieli" ) - dowóz gratis ![]() Cytat:
No też mam ochotę na takiego aniołka
|
|
#4045 |
|
sophisticated
|
no żesz kurka
Beatko cudne są
|
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Ja marze, żeby ktoś mi spożywkę przez net dostarczał
![]() Jejku, ale padnięta znowu jestem. Zmykam do łożka. Do jutra EdiT: Brewuś dzięki Mazy to z wrodzonego lenistwa Bo ja nie mam cierpliwości to takiego precyzjnego zdobienia.
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
Bea, jeszcze ich nie przetestowałam
więc nie smarkaj ![]() Na smarkanie mam monopol (bo Iwonce przechodzi)
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewuś wybacz, ale mój poziom intelektualny sięgnął nizin ![]() O co kaman ![]() Edit: Już wiem ![]() O dostawy spożywki z netu ![]() podobno sklepy Piotr i Paweł bardzo fajnie dostaczają, u nas w Katowicach ostatnio otwarli, ale do mojej wsi to napewno dowozic nie będą
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Piotr i Paweł mają superaśnie sklepy
Widać, że starają się, by klienci do nich wracali ![]() U mnie ich sklepów, niestety niet Maglisek, Annek - ślicznoty, widzę Was
|
#4050 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Beatko Twoje pierniczki wymiatają ![]() ja jutro jade po prezenty.. az sie boje ![]() padam, dzis mały moj mial atak furii, darł sie, bił, kopał, ryczał, wiec kazałam sie wyzłoscic na scianie, nie na mnie potem porozmawialam, a potem przyszedl kolega i sie bawili a ja mialam swiety spokoj uffffff...
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

jeszcze trochę i będziesz robić swoje świeta. A mamy nie da się zreformować, choć troszkę? Może ona po prostu nie lubi tych świat i dlatego tak się zachowuje, a to udziela się wam wszystkim 

Nie lubię tego, ale taka jest tradycja