Miłośniczki H&M cz. 22 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-24, 09:25   #4771
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki H&M cz. 22

Cytat:
Napisane przez cherry pie Pokaż wiadomość
tylko ten cholerny pierścionek prawie przekreślił moje szanse myślał, że zaręczona jestem, dobrze, że kolega tam pracuje to sprostował, że nie
Haha jak te detale są ważne
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 09:36   #4772
mała migotka
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam, pół na pół

dziewczyny macie jakieś "sposoby" żeby zacząć jeść? bo gdzieś od piątku/soboty chodzę głodna
Tak prazone ziarna słonecznika i dyni. Mogę jeść do oporu.. Touczące

W liceum byłam bardzo chuda. Razem z przyjaciółkami wyglądałysmy jak szkieletory
Na poprawienie apetytu pomógł mi skrzyp.

Ja tam chciałabym zrzucić 7 kg. Ta by w rozmiar spodni s mieścić się

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Morelle świetne szpilki lustrzane

Cherry wiosna, wiosna miłość kwitnie. Co ćwiczysz na siłowni?
Ja myślę, że u mnie trener personalny by był dobra opcja, ale... Droga sprawa : mdleje:
mała migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 09:40   #4773
cherry pie
dream big

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Haha jak te detale są ważne
prawda ciekawe co się z tego rozwinie i czy się rozwinie

Cytat:
Napisane przez mała migotka Pokaż wiadomość

W liceum byłam bardzo chuda. Razem z przyjaciółkami wyglądałysmy jak szkieletory

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Ja myślę, że u mnie trener personalny by był dobra opcja, ale... Droga sprawa : mdleje:
dopiero od wczoraj chodzę byłam na zajęciach grupowych full body workout ze sztangą 10kg, z ciężarkami po 2,5 i 5kg, niezły wycisk, ale chyba wolę sama ćwiczyć niż w grupie, dzisiaj idę na sam rowerek i mam spotkanie z trenerem i ma mi rozpisać plan ćwiczeń też chciałam z personalnym, ale nie stać mnie, musiałabym zrezygnować z kupowania ciuchów, ale nie jestem gotowa

„The future belongs to those
who believe in the beauty of their dreams”
cherry pie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 09:44   #4774
mała migotka
Zakorzenienie

Cherry podziwiam

Wszystkie koleżanki chodzą na siłownię, sumie, aero, tylko ja nie

Wole ruch na świeżym powietrzu, rower, rolki
mała migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 09:47   #4775
cherry pie
dream big

Cytat:
Cherry podziwiam

Wszystkie koleżanki chodzą na siłownię, sumie, aero, tylko ja nie

Wole ruch na świeżym powietrzu, rower, rolki
ja coś tam się gibałam w domu, ale wczoraj byłam tak szczęśliwa po tej siłowni i ta radość, że w domu nie muszę ćwiczyć wstydzę się tam chodzić, ale mam nadzieję, że z czasem nabiorę pewności siebie u mnie z kolei koleżankom się nie chce chodzić a rolki kocham od czerwca zaczynam jeździć

Stary 2016-05-24, 10:35   #4776
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:

Zobaczymy jak na żywo

Z trenerem też bym może spróbowała.

Cytat:
prawda ciekawe co się z tego rozwinie i czy się rozwinie

dopiero od wczoraj chodzę byłam na zajęciach grupowych full body workout ze sztangą 10kg, z ciężarkami po 2,5 i 5kg, niezły wycisk, ale chyba wolę sama ćwiczyć niż w grupie, dzisiaj idę na sam rowerek i mam spotkanie z trenerem i ma mi rozpisać plan ćwiczeń też chciałam z personalnym, ale nie stać mnie, musiałabym zrezygnować z kupowania ciuchów, ale nie jestem gotowa

Hahah no ja z ciuchów już zrezygnowałam, jak widać. Z butami jest gorzej.
Stary 2016-05-24, 10:47   #4777
KarinaBallerina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakrk Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiecie może jak to jest ze zwrotami rzeczy kupionych stacjonarnie z klubową zniżką. Czy zwracają kasę na kartę hm czy do ręki?
Robiłam zwrot i dostałam pieniądze do ręki ( tzn. na konto, bo płacone było kartą, ale żadnych zabaw z kartą h&m na szczęscie nie bylo ).
KarinaBallerina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 11:08   #4778
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
ja coś tam się gibałam w domu, ale wczoraj byłam tak szczęśliwa po tej siłowni i ta radość, że w domu nie muszę ćwiczyć wstydzę się tam chodzić, ale mam nadzieję, że z czasem nabiorę pewności siebie u mnie z kolei koleżankom się nie chce chodzić a rolki kocham od czerwca zaczynam jeździć
Rolki super sprawa
Ja na ruch nie narzekam :P ostatnio mala ma faze na rower, wiec przedwczoraj pyklo mi 18km w nd spacery,zakupy a wczoraj 10km na rowerku, tylko ze ja mam core w foteliku wiec mam tych kg do wozenia troche :p tylko na moim zadupiu nie ma gdzie jezdzic , krotka sciezka rowerowa i tyle.. :/

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 11:15   #4779
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Rolki super sprawa
Ja na ruch nie narzekam :P ostatnio mala ma faze na rower, wiec przedwczoraj pyklo mi 18km w nd spacery,zakupy a wczoraj 10km na rowerku, tylko ze ja mam core w foteliku wiec mam tych kg do wozenia troche :p tylko na moim zadupiu nie ma gdzie jezdzic , krotka sciezka rowerowa i tyle.. :/
Ja w tygodniu nie mam na to kompletnie czasu. Wychodzę z domu o 6:30, wracam 20-21.
Stary 2016-05-24, 11:42   #4780
ooooliwkaaa
Przyczajenie

Dzięki dziewczyny poczekam chwilę na jakieś kody, może coś będzie? Może się w końcu doczekam. Ostatnie przegapiłam. Mam roczne dziecko, więc czasu na wszystko braaakkkk.....:/ doba to mało.

Piszecie o swoich wagach... hmmm ja niby mam swoją wagę sprzed ciąży, ale figura trochę inna, z cycków spadło, a weszło w dupsko i uda. Ubolewam nad tym bardzo. Miałam cc, więc musiałam kilka miesięcy odczekać, cały kwiecień latałam na fitness, zumba, magic bar, bbup, kondycja trochę mi się poprawiła, czułam się bardzo dobrze, teraz dziecko mi zachorowało i nawet siły nie mam, ani czau:/ od tygodnia próbuję ćwiczyć z chodakowską, zobaczę czy podołam
ooooliwkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 11:46   #4781
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooooliwkaaa Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny poczekam chwilę na jakieś kody, może coś będzie? Może się w końcu doczekam. Ostatnie przegapiłam. Mam roczne dziecko, więc czasu na wszystko braaakkkk.....:/ doba to mało.

Piszecie o swoich wagach... hmmm ja niby mam swoją wagę sprzed ciąży, ale figura trochę inna, z cycków spadło, a weszło w dupsko i uda. Ubolewam nad tym bardzo. Miałam cc, więc musiałam kilka miesięcy odczekać, cały kwiecień latałam na fitness, zumba, magic bar, bbup, kondycja trochę mi się poprawiła, czułam się bardzo dobrze, teraz dziecko mi zachorowało i nawet siły nie mam, ani czau:/ od tygodnia próbuję ćwiczyć z chodakowską, zobaczę czy podołam
Życzę wytrwałości! Ja nie wiem jak zrzucę nadwagę po ciąży. Mi się nie chce nic ćwiczyć, nigdy tego nie robiłam.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

H&M 15% do 25.05 na całe zakupy+ bezpłatna dostawa kod 0438
Stary 2016-05-24, 11:51   #4782
pyati
Kocia mama

Morelle w ciąży jesteś kochana?

pyati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 12:05   #4783
ooooliwkaaa
Przyczajenie

morelle Ja wcześniej też nie ćwiczyłam, jeździłam na rowerze, na rolkach, czasami brzuszki robiłam, przed ślubem dużo schudłam z 62kg przy 167cm do 54kg, ale dla siebie byłam za chuda, później przytyłam do 57kg i czułam się super. Nie miałam wyćwiczonego ciała, ale i tak się sobie podobałam. Teraz po ciąży tak mi to siadło na psychice, że szok.... jednak ciało trochę się zmieniło, dużo przytyłam w ciąży, rozstępy mnie nie ominęły, wagę mam teraz w miarę, ale ćwiczę, żeby ujędrnić skórę i zrzucić z dupki i ud. Skóra na brzuchu powoli robi się jędrniejsza.

Edytowane przez ooooliwkaaa
Czas edycji: 2016-05-24 o 12:07
Stary 2016-05-24, 12:19   #4784
anakrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarinaBallerina Pokaż wiadomość
Robiłam zwrot i dostałam pieniądze do ręki ( tzn. na konto, bo płacone było kartą, ale żadnych zabaw z kartą h&m na szczęscie nie bylo ).
Dziękuję za odpowiedź
anakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 12:42   #4785
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pyati Pokaż wiadomość
Morelle w ciąży jesteś kochana?
Jeszcze nie

Cytat:
morelle Ja wcześniej też nie ćwiczyłam, jeździłam na rowerze, na rolkach, czasami brzuszki robiłam, przed ślubem dużo schudłam z 62kg przy 167cm do 54kg, ale dla siebie byłam za chuda, później przytyłam do 57kg i czułam się super. Nie miałam wyćwiczonego ciała, ale i tak się sobie podobałam. Teraz po ciąży tak mi to siadło na psychice, że szok.... jednak ciało trochę się zmieniło, dużo przytyłam w ciąży, rozstępy mnie nie ominęły, wagę mam teraz w miarę, ale ćwiczę, żeby ujędrnić skórę i zrzucić z dupki i ud. Skóra na brzuchu powoli robi się jędrniejsza.
Ja dużo chodzę i jeżdżę na rowerze, ale tylko w weekendy. Ja też mam rozstępy pod kolanami. Dziwne miejsce, takie jasne, drobne kreseczki. Co zrobić Dobrze, że nie widać za bardzo

Trzymam kciuki!
Stary 2016-05-24, 12:45   #4786
pyati
Kocia mama

Cytat:
Jeszcze nie
A, a już myślałam, że tak, że tak piszesz To powodzenia Ale z własnego doświadczenia wiem, że lepiej się na nic nie nastawiać, bo nie zawsze jest tak jakbysmy tego chcieli, wtedy mniej boli

pyati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 12:48   #4787
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pyati Pokaż wiadomość
A, a już myślałam, że tak, że tak piszesz To powodzenia Ale z własnego doświadczenia wiem, że lepiej się na nic nie nastawiać, bo nie zawsze jest tak jakbysmy tego chcieli, wtedy mniej boli
Właśnie wiem, dlatego na razie na luzie, bez spiny
Dziękuje
Stary 2016-05-24, 12:52   #4788
KarinaBallerina
Zakorzenienie

Cytat:
Życzę wytrwałości! Ja nie wiem jak zrzucę nadwagę po ciąży. Mi się nie chce nic ćwiczyć, nigdy tego nie robiłam.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

H&M 15% do 25.05 na całe zakupy+ bezpłatna dostawa kod 0438
Dzięki za kod ! Chyba coś popełnię
Morelle, nie zakładaj, ze po ciąży musisz mieć nadwagę, jak czytam jaka jesteś szczuplutka to szczęka opada, zresztą, gdzies tam chyba wrzucałaś zdjęcie butów i figura Ja przez całą ciążę przybrałam tylko 4 kg ( w sumie 8, ale najpierw 4 schudłam ). Nie mam co konkurować z Twoją wagą, bo mam 53-54 kg przy 166 cm wzrostu, ale i tak byłam bardzo zdziwiona, ze gładko poszło. Młody ma juz 7 lat i trzymam wagę.

ooooliwkaaa ,a podobają Ci się treningi Chodakowskiej ? Ja nie mogłam przebrnąć przez jej komentarze. W końcu wygrało bieganie i ćwiczenia rozciągające. Powodzenia
Stary 2016-05-24, 13:07   #4789
justyss1991
Wtajemniczenie

Ja bez ciazy wazylam tyle co hipcio teraz sie z tego smieje ale to byl dramat

Wielkie zmiany...

Było 84kg
Jest 50 kg

-34kg

Chodakowska : 20.03.2015
justyss1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 13:17   #4790
ooooliwkaaa
Przyczajenie

Cytat:
Jeszcze nie

Ja dużo chodzę i jeżdżę na rowerze, ale tylko w weekendy. Ja też mam rozstępy pod kolanami. Dziwne miejsce, takie jasne, drobne kreseczki. Co zrobić Dobrze, że nie widać za bardzo

Trzymam kciuki!

Byłabym najszczęśliwszą osobą jakbym miała tylko kilka kreseczek pod kolanami.... :/

Złożyłam zamówienie z kodem

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Morelle, nie zakładaj, ze po ciąży musisz mieć nadwagę, jak czytam jaka jesteś szczuplutka to szczęka opada, zresztą, gdzies tam chyba wrzucałaś zdjęcie butów i figura Ja przez całą ciążę przybrałam tylko 4 kg ( w sumie 8, ale najpierw 4 schudłam ). Nie mam co konkurować z Twoją wagą, bo mam 53-54 kg przy 166 cm wzrostu, ale i tak byłam bardzo zdziwiona, ze gładko poszło. Młody ma juz 7 lat i trzymam wagę.

ooooliwkaaa ,a podobają Ci się treningi Chodakowskiej ? Ja nie mogłam przebrnąć przez jej komentarze. W końcu wygrało bieganie i ćwiczenia rozciągające. Powodzenia

Na razie zaczęłam skalpel, ale tylko kilka razy robiłam, więc jeszcze nie mam zdania na ten temat chciałabym z miesiąc pociągnąć i zobaczyć efekty. Diety jej nie chcę, bo słyszałam że z torbami można pójść a tym bardziej ja nie nadaje się do diety:/ nie potrafię jej się trzymać. Zaczęłam jeść zdrowiej, więcej warzyw, owoców, powoli smażone odstawiam, a robię mięso, ryby na parze, lub piekarniku, mniej słodyczy, zero słodzonych napojów. Zobaczymy jak będzie dalej
Stary 2016-05-24, 13:24   #4791
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:

Moim zdaniem dobrą masz wagę Podziwiam! 8kg - sama bym chciała tylko tyle przytyć! U mnie dziewczyny w starej pracy tyły 15-30 kg.
Masz super figurę w takim razie Gratuluję trzymania wagi

Cytat:
Napisane przez justyss1991 Pokaż wiadomość
Hehe jak już się zrzuci to niebo, a ziemia

Cytat:
Byłabym najszczęśliwszą osobą jakbym miała tylko kilka kreseczek pod kolanami.... :/

Złożyłam zamówienie z kodem

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Na razie zaczęłam skalpel, ale tylko kilka razy robiłam, więc jeszcze nie mam zdania na ten temat chciałabym z miesiąc pociągnąć i zobaczyć efekty. Diety jej nie chcę, bo słyszałam że z torbami można pójść a tym bardziej ja nie nadaje się do diety:/ nie potrafię jej się trzymać. Zaczęłam jeść zdrowiej, więcej warzyw, owoców, powoli smażone odstawiam, a robię mięso, ryby na parze, lub piekarniku, mniej słodyczy, zero słodzonych napojów. Zobaczymy jak będzie dalej
Moja siostra ćwiczy 2 miesiąc z Chodakowską. Widać już efekty

Edytowane przez morelle_
Czas edycji: 2016-05-24 o 13:27
Stary 2016-05-24, 13:29   #4792
KarinaBallerina
Zakorzenienie

Cytat:
Przybij piątkę
U mnie najwyższa waga to było 65 kg, wiem , ze przy 166 cm zwrostu to nie jest dramat, ale to było w wieku 15 lat. 40 kg to ja przekroczyłam na początku podstawówki . Dobrze, ze się ogarnęłam, bo chyba byłaby równia pochyła.

ooooliwkaaa
, no pewnie, nic na siłę ! Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, ze dieta ( w sensie dobre jedzenie, a nie niejedzenie ) to więcej niż połowa sukcesu, jak dołączysz treningi, efekty będą. Do Chodakowskiej ja mam chyba uraz prywatny, bo chodziłysmy razem do podstawówki

anakrk, nie ma za co

Piszecie o rozstępach, u mnie ciąża totalnie bez, może jeden u dołu brzucha, ale okres dojrzewania żniwo zebrał, mam i pod kolanami i na biodrach i nawet od wewnętrznej strony ramion ( ).

U mnie już 2 zamowienia z kodem
Bluza :
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0320028002.html
Komplet bielizy ( ciekawe jak te siateczkowe majtki ) :
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0270531001.html
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0270532001.html
Stary 2016-05-24, 13:31   #4793
morelle_
Zakorzenienie

Daj znać jak ta bluza
Wysłali zamówienie z sob.
Stary 2016-05-24, 13:48   #4794
cherry pie
dream big

Cytat:
Hahah no ja z ciuchów już zrezygnowałam, jak widać. Z butami jest gorzej.
ja nie potrafię

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Rolki super sprawa
rolki najlepsze

Cytat:
będzie dobrze, powoli do celu

Cytat:
ale za to teraz jaka satysfakcja, że udało się schudnąć, co?

Miałam być na siłowni 30-40min na rowerku, tak sobie wymyśliłam... byłam na 2h trener zrobił mi pomiary, ważę 56kg (moja domowa waga jest jakaś lewa ), mam 72% mięśni, 23% tłuszczu, 51% nawodnienia organizmu. Mówił, że z tłuszczem zjedziemy do 15% i będę żyleta rozpisał mi plan ćwiczeń, pokazywał co i jak, kontrolował czy dobrze wykonuje, czasem marudził, że zwalniam ale ogólnie powiedział, że jak na pierwszy raz na siłowni to poszło mi bardzo dobrze więc trochę mnie podbudował psychicznie aaaa no i najwięcej tłuszczu mam na brzuchu i udach, czyli tak jak obstawiałam ostatnie ćwiczenie miałam brzuszki 4 serie po 20 powtórzeń, pierwsza poszła mi tak lajtowo, że dał mi obciążenie 2,5kg, mówił, że mam potencjał jestem zmęczona ale szczęśliwa i po rozciąganiu mówił żebym poszła na bieżnie na szybki marsz 15min, a ja oczy kota ze shreka i mówię "a marsz do domu się liczy? "

Edytowane przez cherry pie
Czas edycji: 2016-05-24 o 13:49
Stary 2016-05-24, 13:48   #4795
justyss1991
Wtajemniczenie

Cytat:
Przybij piątkę
U mnie najwyższa waga to było 65 kg, wiem , ze przy 166 cm zwrostu to nie jest dramat, ale to było w wieku 15 lat. 40 kg to ja przekroczyłam na początku podstawówki . Dobrze, ze się ogarnęłam, bo chyba byłaby równia pochyła.

ooooliwkaaa
, no pewnie, nic na siłę ! Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, ze dieta ( w sensie dobre jedzenie, a nie niejedzenie ) to więcej niż połowa sukcesu, jak dołączysz treningi, efekty będą. Do Chodakowskiej ja mam chyba uraz prywatny, bo chodziłysmy razem do podstawówki

anakrk, nie ma za co

Piszecie o rozstępach, u mnie ciąża totalnie bez, może jeden u dołu brzucha, ale okres dojrzewania żniwo zebrał, mam i pod kolanami i na biodrach i nawet od wewnętrznej strony ramion ( ).

U mnie już 2 zamowienia z kodem
Bluza :
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0320028002.html
Komplet bielizy ( ciekawe jak te siateczkowe majtki ) :
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0270531001.html
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0270532001.html
U mnie najwyzsza to 92kg a mam 167cm teraz to juz inna bajka. Stare ciuchy moga sluzyc mi za koldre albo namiot

Wielkie zmiany...

Było 84kg
Jest 50 kg

-34kg

Chodakowska : 20.03.2015
justyss1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-24, 14:13   #4796
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Dziewczyny mam do oddania za 60 zł te spodenki. Rozmiar 34 ale pasuje na
36. Są super ale mój brzuszek po ciazy jeszcze się rozpycha..... będę polować na większe bo są naprawdę porządne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2016-05-20-17-17-27.jpg (45,5 KB, 32 załadowań)
Stary 2016-05-24, 14:55   #4797
KarinaBallerina
Zakorzenienie

Cytat:
Daj znać jak ta bluza
Wysłali zamówienie z sob.
Dam Ostatnio 2 już z L.O.G.G. odesłąłam, może do 3 razy sztuka. Do mnie też z soboty wysłali.
Co do figury, bardzo nie narzekam , ale z Tobą bym się juz zamieniła
Poza tym, ja tez trzymam kciuki za powodzenie planów.

justyss1991
, wielki sukces, gratuluję

cherry pie
, fajny masz skład organizmu ! Mnie się wydaje, ze już przy 20 % jest dobrze, przy 15 to faktycznie żyleta Ja w życiu nie byłam na siłowni ( a ćwiczę regularnie od 17 lat minus dwuletnia przerwa ), ale może będzie okazja. Synek dziś ze szkoły przyniósł prezent od ,uwaga, wychowawczyni na Dzień Matki - bezpłatne wejście na jedne zajęcia w siłowni i możliwość skorzystania z porady diet. Pewnie jakaś ogólna promocja, ale dobrze to wychowawczyni wymyśliła

Muszę dziś zrobić trening, a tak mi się nie chce, ze
Ale tak rozmawiacie o siłowni , cwiczeniach itd. i chyba mi to pomoże się zmotywować
Stary 2016-05-24, 15:01   #4798
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Podpowiecie jak rozmiarami? Ostatnie zdjęcia chodzi o spodenki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2016-05-24-14-40-51.jpg (69,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2016-05-24-14-27-51.jpg (65,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2016-05-24-14-27-22.jpg (51,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2016-05-24-14-19-49.jpg (53,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2016-05-24-14-19-33.jpg (81,2 KB, 9 załadowań)
Stary 2016-05-24, 15:12   #4799
cherry pie
dream big

Cytat:
Dam Ostatnio 2 już z L.O.G.G. odesłąłam, może do 3 razy sztuka. Do mnie też z soboty wysłali.
Co do figury, bardzo nie narzekam , ale z Tobą bym się juz zamieniła
Poza tym, ja tez trzymam kciuki za powodzenie planów.

justyss1991
, wielki sukces, gratuluję

cherry pie
, fajny masz skład organizmu ! Mnie się wydaje, ze już przy 20 % jest dobrze, przy 15 to faktycznie żyleta Ja w życiu nie byłam na siłowni ( a ćwiczę regularnie od 17 lat minus dwuletnia przerwa ), ale może będzie okazja. Synek dziś ze szkoły przyniósł prezent od ,uwaga, wychowawczyni na Dzień Matki - bezpłatne wejście na jedne zajęcia w siłowni i możliwość skorzystania z porady diet. Pewnie jakaś ogólna promocja, ale dobrze to wychowawczyni wymyśliła

Muszę dziś zrobić trening, a tak mi się nie chce, ze
Ale tak rozmawiacie o siłowni , cwiczeniach itd. i chyba mi to pomoże się zmotywować
fajnie pomyślała z tą wejściówką

tyle lat ćwiczysz szacun
trener mówił, że nie jest źle z tym tłuszczem, ale że może być lepiej ja myślałam, że będę miała z 50% tłuszczu i nawadniać się muszę bardziej

Stary 2016-05-24, 15:33   #4800
KarinaBallerina
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie pomyślała z tą wejściówką

tyle lat ćwiczysz szacun
trener mówił, że nie jest źle z tym tłuszczem, ale że może być lepiej ja myślałam, że będę miała z 50% tłuszczu i nawadniać się muszę bardziej
Prawda ? Młody też mi fitnessowy PR zrobił, jak w klasie opowiadali, co mama najbardziej lubi robic i on odpowiedział "ćwiczyć"
Właściwie to się machnęłam w obliczeniach i to już 18 lat, od 15, a mam 33 Ale to nic zaawansowanego, takie " pitu-pitu" - jakieś cardio, stretching, kiedyś pilates. Tyle, żeby się jakoś trzymac i jeszcze nie sypać
Poziom tłuszczu masz bardzo ładny i ilość mięsni. Ja w ciązy musialam przestac cwiczyć, bo leżałam i potem mialam 2-letnią przerwę. W końcu ważyłam ze 2-3 kg mniej niz teraz i w ubraniu wygladałam super, ale w bikini tragedia. Płaska pupa i cellulit. Jak wróciłam do cwiczen to od razu złapałam te 2 kg, ale z czasem właśnie skład się musiał zmienić, zmalały % tłuszczu i urosły mięsni i mimo, że ważę więcej jestem szczuplejsza. Dobry składzik to podstawa

Zamówienia z niedzieli powysyłali.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości