![]() |
#2761 | |||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
hello
![]() wczoraj bylam taka jakas zmasakrowana,ze nie mialam nawet sily wieczorem Was pokomentowac ![]() ![]() Zajecia dopiero na 11:30 wiec luzik ![]() Jak Wam zazdroszcze,ze to juz ost dzien w szkole/na uczelni... ja jutro musze normalnie zapylac na zajecia...:/ za to pozniej wolne az do 7 stycznia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O ile pamietam dzis mialas miec juz jakis egzam takze trzymam kciuki i mam nadzieje,ze super pojdzie ![]() Cytat:
![]() phenomenko, dobry pomysl z takim uszyciem płaszcza... ile w sumie takie cos kosztuje? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje, ze te dwa dni w pracy mina szybko i bezstresowo w miare ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hmmm po zapachu czuję, że pychotka ![]() probowac jeszcze nie probowalam-redukcja to redukcja. Ale piec uwielbiam wiec nie moglam sie powstrzymac, no i rodzince bardzo smakuja ![]() rogaliki z makiem, rogaliki z dżemem, kruche ciasteczka migdałowe i kruche ciasteczka czekoladowe ![]() Heh troche nie w kolejnosci te cytaty, ale co tamm ![]() dobra, ide wyprostowac moja szope na glowie ![]() Milego dnia kochane ![]() emotki musialam pousuwac...
![]() |
#2762 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() A ja niedawno wstałam, teraz kawka no i (obowiązkowe..) śniadanie i do miasta lece po spodnie ![]() ![]() Ok, w takim razie lece. jak wróce to wpadne się pochwalić co kupiłam ![]() Buziaki i Miłego dnia ! ![]()
![]() |
#2763 |
Zakorzenienie
|
Nie poszłam z klasa na lodowisko. Źle się czuję, wychowawczyni pozwoliła mi pójść do domu
![]() Oddawali dzisiaj wyniki z polskiego z próbnej matury i... zmieniam na podstawę ![]() ![]() Dostałam od kumpeli z Wawy piękna kartkę z takim wyznaniem, ze ahh ![]() ![]() Lece coś zjeśc i idę do biblioteki coś z matura pokombinować ;*
#2764 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szalejesz z tymi wypiekami ![]() ![]() Cytat:
![]() Co ze mnie za gapa ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2765 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Już po zakupach, jejus jak zmarzłam !!! Przyszłam napisać co zakupiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak wogóle to nie wiem czy się Wam "chwaliłam" ale od dokładnie 2 dni (dziś leci trzeci - ale rym ![]() ![]() {no musiałam Wam napisać o moim malym sukcecie ![]()
![]() |
#2766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje,ze mimo wszystko uda ci sie kupic ![]() Ja wlasnie zjadlam lunch. Jeszcze 3h tylko i mozna isc do domciu ![]() ![]() milego popoludnia!!
![]() |
#2767 | |||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() W końcu czwartek, wolne, odpoczynek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam 4 egzaminy + 5 zaliczeń z kolokwiów + 2 raporty do oddania i do zaprezentowania. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super choinka! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja się teraz dosłownie obijam ![]() W końcu będę mogła się wybrać po prezenty, pewnie jutro ![]() ![]() ![]() Idę sobie przygotować coś dobrego do jedzenia, trzymajcie się ![]()
![]() |
#2768 |
Rozeznanie
|
Cześć wszystkim.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. ;* ![]()
#2769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja już po ćwiczeniach ![]() ![]() W ogole to kumpelz klasy zaprosił mnie do siebie na herbate ![]() ![]() ![]() ![]() Tamonita - ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru ;*
![]() |
#2770 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiedziałam, że na trzecim, bo miałam rok temu te same przedmioty ![]() Nie martw się, ja też jeszcze prezentów nie mam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2771 |
Zakorzenienie
|
Heh
![]() ![]() Zaniepokoiłam się Mangoliną .. A poza tym właśnie upiekłam biszkopta ![]() ![]() Jutro mam wigilię klasową później teatr i free ^^ ![]() Edit: Madame dopiero teraz zauważyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2772 |
Zakorzenienie
|
Witam Kochane
![]() Mój Tż-et piszę egzamin,pomóżcie mi 3mać kciuki ![]() Jutro ostatni dzień w dodatku mam tylko 2 lekcje,polski na którym zdaję na 4 (bezsensu bo wychodzi mi 4 na czysto mam 5,5,4,4+,4-. no i 2 i 3- ale i tak wychodzi mi 4,więc nie wiem o co chodzi ![]() ![]() ![]() Już wiem,że dostanę od Tż-eta na gwiazdkę śliczny,mięciutki,puchowy szlafroczek taki jak sobie dawno temu upatrzyłam [wygadał się ![]() ![]() ![]()
#2773 | |
Zakorzenienie
|
Szczerze to tez się ciesze
![]() ![]() ![]() Już 3 dzień daje rade, więc mysle, że nie zrobie kroku w tył, choć... nadal mam wyrzuty sumienia i taki wewnętrzny... ból ? Cytat:
![]() ![]() Milka ![]() ![]() Emocja (Nie)dziękuje, aby nie zapeszyć i nie zrobić kroku w tył, bo to nadal tzw. Cienki lód, po którym stapam. ![]() Dziewczyny ja też martwie się Mango.. naprawde to bardzo dziwne, że tyle czasu jej nie było... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2774 |
Zakorzenienie
|
no cóż... ja dzisiaj skopałam
![]() ![]() ![]() tamonitko - bardzo sie cieszę że ci sie udaje ![]() zrobiłam sobie listę rzeczy do zrobienia i zabieram sie do działania ![]() olimpiada z historii już 3 stycznia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2775 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ostatni dzien szkoly zaliczony. jutro juz tylko wigilia klasowa i WOLNE! madame_apple, zamowilam dzisiaj sobie plaszcz. zaplace za niego 280zl. bedzie dwurzedowy, z czarnego materialu, ocieplany, taki przed kolano. moge jeszcze za 20 zl dorobic sobie kaptur ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2776 | ||
Wtajemniczenie
|
fantastycznie!!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja wrocilam z pracy, nie poszlam na silownie bo jestem wykonczona normalnie. Poza tym zimno jak nie wiem. Mielismy takie niby Mikolajki w firmie, dostalam butelke prawdziwego szmpana(o to prosilam bo byla lista prezentow) a oprocz tego Ferrero Rocher i sliczny naszyjnik(nie spodziewalam sie niczego poza szampanem wiec tym bardziej milo) ![]() Jutro nie mam nic do zrobienia w pracy wiec zapowiada sie dlugi i nudny dzien..na szczescie ostatni a o 4 zaczyna sie firmowa impreza z przekaskami,grami,konkurs ami i alkoholem. Na szczescie o 4.30 koncze i spadam do domu ![]() wlasnie skonczylam pakowanie ![]() ![]() ![]() ![]() teraz ide posprzatac, nie chce mi sie ale chce miec juz spokoj jutro ![]() buziaki
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Koniec nauki w tym roku,juhuuuuu ![]() ![]() No,obroniłam się,nie mam żadnej 2 ![]() ![]() ![]() W ogóle wczoraj siostra mi zrobiła kolczyka w uchu,i teraz mam trzy dziureczki,och jak to ładnie wygląda,hihi ![]() ![]() ![]() A dzisiaj już mam wolne,kupiłam prezent dla TŻ-ta i dla siebie kosmetyki (niby prostujące włosy,zobaczymy ![]() ![]() Agolku - Miłego wyjazdu kochana ![]() ![]() ![]() Coraz bliżej święta,a nie ma śniegu ... ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2778 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() ale miałam 2 dni zakręcone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale przynajmniej mam już wszystkie prezenty ![]() ![]() dziękuję za komplementy dotyczące choinki ![]() ![]() też sie martwię o Mango ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2779 |
Zakorzenienie
|
Asiu
![]() Mam nadzieje, że mimo, że dzis skoapałas to jutro nadrobisz ![]() Jejku podziwiam Cię z tą nauka, ale narazie daj spokój, odpocznij ![]() Agolku Noo wyobrażam sobie twoja radośc z przylotu do ojczyzny ![]() U mnie w rodzince też kuzyn przylatuje, tyle tylko, że z Anglii ![]() Juz dziś zycze udanej i szczęśliwej podróży ![]() Ewuś ja tez jak wyszłam na zakupy pare minut po 10 (miałam wcześniej wyjść, ale kawa, śniadanie, lenistwo... ![]() ![]() A najzabawniejsze jest to, że kupiłam tylko prezent na jutrzejszą wigilię klasową dla koleżanka ![]() ![]() ![]() No, a jutro jak juz wspomniałam Wigilia klasowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro po tej całej wigilii lece znów do miasta po prezent. No i sobie musze kupić kolczyki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wogóle zaczynam odczówać magię Świąt i nawet troszke mniej się ich boje... Może to dlatego, że wkońcu coś się ruszyło w moim życiu w pozytywnym kierunku ? ![]() Ale się rozpisałam ![]() ![]() Kurcze... co się dzieje, z tą Mango... ? ![]()
![]() |
#2780 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki
![]() nie wiem czy zdążę tu jeszcze zajrzec. Jutro dosc szalony dzien, w sobote tez troche spotkań, a w niedziele jade juz do rodzicow i tam chyba nie bede miala czasu na wizaz.. tak wiec zycze juz Wesolych Swiąt i pysznego jedzonka, milusnej rodzinnej atmosfery no i najfajniejszego Mikołaja ever ![]() I proszę Was, trzymajcie jutro rano kciuki... Ide do lekarza, bo powinny byc juz moje wyniki. A do tego od kilku dni mam podwyzszone cisnienie ![]() ![]() ![]() ![]() Bylam dzis u babci i dalam jej juz prezent. Taki termofor, zeby sobie ogrzewala bolace biodro. bardzo jej sie podobalo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mango!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Jeszcze raz pozdrawiam Was już świątecznie w razie gdybysmy sie przed swietami juz nie "zobaczyly"
#2781 |
Zakorzenienie
|
A ja po spotkaniu z kumplem jestem baardzo wyluzowana. Po prostu jakoś tak wyszło, ze była very powazna rozmowa i.. ;eek: Nie sądziłam, ze on potrafi pomoc.. ajednak
![]() Lece ogladac anime , dobranoc ![]()
#2782 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my z TŻ-em na pewno przy sobie już jutro rozpakujemy prezenty ![]() ![]() mam prośbę ogromną do wegetarianek (Milkuś ![]() ![]() mama mnie meczy żebym wymyśliła co chcę jeść na święta, żeby to było coś niezwykłego ![]() ![]() ![]() a teraz to już się do spania zbieram ![]() dobrej nocki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2783 | |||||||||
Zadomowienie
|
uwielbiam piec, to mnie uspokaja
![]() ![]() No i dorobiłam powideł - tym razem ( z wiadomych względów) z mrożonych śliwek ![]() no raczej^^ ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() PS. co kupiłaś TŻowi? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że wigilia klasowa mimo wszystko będzie udana ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I trzymam z całej siły kciuki za wyniki Twoich badań ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jutro jeszcze na zajecia, ale tylko na jedne ide bo na pozostale mi sie nie chce, zreszta kiedys musze kupic wszystkie prezenty ![]() A wieczorem czeka mnie wigilia z moim rokiem - znaczy sie, idziemy pic, ale opłatkiem tez sie podzielimy,jeszcze na trzeźwo i zyczenia beda ![]() ![]() Brykam spać, życzę dobrej nocy kochane ![]() "coooraz bliżej święta, cooooraz bliżej święta..." ![]() Maaaannngoooo, błagam odezwij się bo ja się naprawdę strasznie niepokoję o Ciebie ![]() emotki pousuwałam...
![]() |
#2784 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ewuś na święta jem wszystko oprócz karpia ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2785 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane !
![]() Ja się właśnie 'ogarniam' na tą klasową wigilię ![]() Jak wróce opisze wrażenia ![]() Życzę wszystkim miłego dnia ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za te wyniki, będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() A Tobie Jabłuszko zycze jeszcze udanej i obfitej wigilii "rocznej" ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki za wynii, napewno wszystko bedzie dobrze,nie martw sie na zapas ![]() dzien dobry wszystkim. ![]() ![]() ![]() Odwale pare godzin w pracy i wakacje!!! 2 tyg bez pracy! ![]() Nawet nie jestem w stanie opisac jaki mam swietny nastroj dzis ![]() Mileog dnia kochane, odezwe sie na lunchu. ![]()
![]() |
#2787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() trzymam ![]() no to jak już chyba wspominałam olałam dzisiaj szkołę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2788 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Szkołe tez olałam dzisiaj, a raczej kościół, bo u mnie jest szkoła z tradycjami i do kościoła chodzimy w takie dni przed świętami czy coś =='. Zaraz idę z mamą na zakupy spożwycze i.. cały dzien obijania ![]() ![]() ![]() Śnidanie zjedzone, lecę się ubierać i wychodzę ![]() ![]() Jabłuszko - własnie, pozory mylą , ale nie wiedziałam, ze aż tak.. ; )
#2789 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajny taki zwyczaj... u nas co roku jest wigilia całej katedry, ale tylko an pierwszym roku byłam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wstałam, zjadam śniadanie i jestem w proszku ![]() ![]() ![]() więc miłego dnia Wam życzę Dziewczynki ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2790 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cisza na plotkowym od 9 ??? ![]() ![]() Szok... Już dość dawno temu wróciłam z tej Wigilii, było... bardzo miło i optymistycznie ![]() ![]() ![]() Poza tym chyba ze 2 godziny latałam po mieście no i kupiłam mamie te kolczyki (i sobie też ![]() ![]() A teraz właśnie wcinam obiad (przesoliłam ryż znów ! ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.