Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-20, 08:43   #2761
madame_apple
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

hello
wczoraj bylam taka jakas zmasakrowana,ze nie mialam nawet sily wieczorem Was pokomentowac Dzis postanowilam to nadrobic
Zajecia dopiero na 11:30 wiec luzik
Jak Wam zazdroszcze,ze to juz ost dzien w szkole/na uczelni... ja jutro musze normalnie zapylac na zajecia...:/ za to pozniej wolne az do 7 stycznia
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
W ogole to zdecydowałam, że się nie odchudzam już, że od Świąt jem od czasu do czasu słodycze, bo od kilku osob usłyszałam, ze przeginam.. Mimo, że nadal widze w sobie te tłuste uda, itp.. eh. Nie chcę znowu balansowac na granicy.
gratuluję decyzji. Ja, mimo wcześniejszych deklaracji, nie mogę się na taką zdobyć...

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość

rodzice kupili mi łyżwy, do tego jeszcze czapke i szalik fajny nic tylko szaleć
wooooow, ale czaddd niedługo zamieszkasz na lodowisku

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
a no i mam 4 na połrocze z matmy
a dziś chyba na zakupy swiateczne mamę wyciagne ..
gratuluje matmy i co, kupiłyście coś?

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Chodzi o te cyferki To tzw. wskaźnik efektywnej zdawalności egzaminów w czasie mojej sesjiJak widać narazie plasuje się na bardzo niskim poziomie
kurde, masz 8 egzamów? ale rzeźnia, tyle to ja rozumiem że mozna miec...ale na dwoch kierunkach^^ No, ale na pewno sobie poradzisz Swoja droga dobry pomysl z tym licznikiem
O ile pamietam dzis mialas miec juz jakis egzam takze trzymam kciuki i mam nadzieje,ze super pojdzie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
jutro rano ide na badania. trzymajcie kciuki, bo ja sie zawsze przed tymi badaniami stresuje, a tym razem to juz szczegolnie
trzymam kciuki mocno

phenomenko, dobry pomysl z takim uszyciem płaszcza... ile w sumie takie cos kosztuje?

Cytat:
Ale miałam nieprzespaną noc Jeden telefon i w płacz. Jeju, jak ja się stresowałam. Kolege zabrali na komisariat i tak się stresowałam, że aż się popłakałam ;( Po godzinie napisał mi, że już jest wszystko w porządku, ale tak się bałam, bo wcześniej napisał, ze jego 2 kumplów polcija najwzwyczajniej w świecie.. pobiła Ehh...
dobrze, ze juz wszystko w porzadku...

Cytat:
Ja też dziś ostatni dzień na uczelni A jutro jadę do rodzinki

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

Ja wlasnie zjadlam sniadanie i zaraz wychodze. dzis przedostatni dzien jutro koniec i 2 tyg wakacji!!!!
Wczoraj sie spakowalismyDzis pranie ostatnie i sprzatanie

jestem taka podjarana,ze ciezko opisac
no nie dziwie sie, każdy byłby podjarany na Twoim miejscu
Mam nadzieje, ze te dwa dni w pracy mina szybko i bezstresowo w miare

Cytat:
Napisane przez _Ana Pokaż wiadomość
Wpadam sie przywitać - jak tu się światecznie robi.
tam gdzie chwilowo mieszkam nie mam netu, w pracy nie mam czasu nawet was poczytać
ale byle do stycznia.
pozdrawiam
witaj

Cytat:
jejku jak ci zazdroszcze,ze mozesz poprostu olac wyklady...ja bardzo bym chciala olac prace,mam juz bardziej nic dosc...
heh no niestety, mnie praca w przyszlosci tez czeka i tez nie bede mogla jej olac...dlatego teraz sobie uzywam poki moge

Cytat:
Jak ciasteczka wyszly? pewnie pychotka
hmmm po zapachu czuję, że pychotka
probowac jeszcze nie probowalam-redukcja to redukcja. Ale piec uwielbiam wiec nie moglam sie powstrzymac, no i rodzince bardzo smakuja

Cytat:
Co za ciasteczka
rogaliki z makiem, rogaliki z dżemem, kruche ciasteczka migdałowe i kruche ciasteczka czekoladowe

Heh troche nie w kolejnosci te cytaty, ale co tamm
dobra, ide wyprostowac moja szope na glowie i na zajecia smigam

Milego dnia kochane

emotki musialam pousuwac...

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 08:52   #2762
tamonita
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki
A ja niedawno wstałam, teraz kawka no i (obowiązkowe..) śniadanie i do miasta lece po spodnie i prezent dla tej koleżanki. Miałam iść z babcią, ale zadzwoniła, że się źle czuje i mam iść sama, żeby te spodnie chociaż kupić, a z nią najwyżej pójde później.

Ok, w takim razie lece.
jak wróce to wpadne się pochwalić co kupiłam

Buziaki i Miłego dnia !
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 11:34   #2763
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Nie poszłam z klasa na lodowisko. Źle się czuję, wychowawczyni pozwoliła mi pójść do domu
Oddawali dzisiaj wyniki z polskiego z próbnej matury i... zmieniam na podstawę Co to jest 50%?! Za roszerzenie w tym momencie podziękowałam.

Dostałam od kumpeli z Wawy piękna kartkę z takim wyznaniem, ze ahh Az się poryczałam. Cieszę się, ze było dane mi ją spotkać.. Taką osobę mieć to po prostu skarb...

Lece coś zjeśc i idę do biblioteki coś z matura pokombinować
;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 12:17   #2764
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
ostatni dzien?...Nie za dobrze Wam?
Milko,zycze przymilego pobytu u rodzinki!!
Dziękuję I nawzajem

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

kurde, masz 8 egzamów? ale rzeźnia, tyle to ja rozumiem że mozna miec...ale na dwoch kierunkach^^ No, ale na pewno sobie poradzisz Swoja droga dobry pomysl z tym licznikiem
O ile pamietam dzis mialas miec juz jakis egzam takze trzymam kciuki i mam nadzieje,ze super pojdzie

rogaliki z makiem, rogaliki z dżemem, kruche ciasteczka migdałowe i kruche ciasteczka czekoladowe
W sumie to chyba mam 7, bo z jednego przedmiotu na zaliczenie mamy prezentacje Ale fakt, że i tak 8 przedmiotów muszę zaliczyć niestety Dziękuje za kciuki w końcu nie poszłam na ten egzamin Co się odwlecze nie uciecze

Szalejesz z tymi wypiekami

Cytat:
Oddawali dzisiaj wyniki z polskiego z próbnej matury i... zmieniam na podstawę Co to jest 50%?! Za roszerzenie w tym momencie podziękowałam.

Co ze mnie za gapa chce jechać jutro do domu a zapomniałam bilet kupić Znając moje szczęście nie będzie miejsca w autobusie
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 12:48   #2765
tamonita
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki
Już po zakupach, jejus jak zmarzłam !!!
Przyszłam napisać co zakupiłam No więc: kolczyki dla koleżanki, czekolade dla niej ciastka na Wigilię szkolną, serek wiejski, kubusia Spodni nie kupiłam, bo... wszystkie były... za duże

A tak wogóle to nie wiem czy się Wam "chwaliłam" ale od dokładnie 2 dni (dziś leci trzeci - ale rym ) jestem na porządnym i prawdziwym P.
{no musiałam Wam napisać o moim malym sukcecie }

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-20, 13:39   #2766
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

Co ze mnie za gapa chce jechać jutro do domu a zapomniałam bilet kupić Znając moje szczęście nie będzie miejsca w autobusie
no to sie szybko obudzilas moja siostra chciala kupic tydzien temu juz ze Szczecina do Zielonej Gory i nie bylo kupila do Gorzowa i stamtad bedzie musiala jakos kombinowac...
Mam nadzieje,ze mimo wszystko uda ci sie kupic

Ja wlasnie zjadlam lunch. Jeszcze 3h tylko i mozna isc do domciu dzis pranie i sprzatanie i moze silownia. Jutro ostatni dzien do pracy

milego popoludnia!!
Stary 2007-12-20, 15:59   #2767
Emocja
Rozeznanie

Dzień dobry
W końcu czwartek, wolne, odpoczynek Jutro wyśpię się za wszystkie czasy

Cytat:
Pokrewny Też zarządzanie ale... zasobami A na którym roku jesteś Zgaduje na trzecim Ile egzaminów się szykuje U mnie... osiem
Zgadłaś, trzeci 8 egzaminów? Ale to masz tak, że wszystkie przedmioty Ci się kończą tylko egzaminem, czy zaliczenie na bazie kolokwium też masz?
Ja mam 4 egzaminy + 5 zaliczeń z kolokwiów + 2 raporty do oddania i do zaprezentowania.

Cytat:
Za same fleki 25 zł, a reszta (nie wiem jak nazywa się ta część obuwia) 16 zeta
Za fleki płaciłam jakiś czas temu 12 zł, ale nie wiem, czy to te same, co do takiego podbijania gumą się używa Będę się musiała przekonać, chociaż jeszcze nie wiem kiedy, bo na razie pomykam w innych, które nie są takie śliskie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
nie martw się na zapas i ciesz się wolnym na pocieszenie: nawet najgorsza sesja kiedyś w końcu mija
Taki mam zamiar

Cytat:
Moja też zapowiada się strasznie:/ Staram się o tym nie myśleć póki co...
Pomyśli się po wolnym, nie dzisiaj, ani przez najbliższe 2 tygodnie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
oto zdjecia choinki (czubek ucięty - jestem marnym fotografem
Super choinka! Ja swoja będę ubierać w sobotę albo w niedzielę, zawsze tak na dzień/dwa przed Wigilią ubieramy

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
A tak wogóle to nie wiem czy się Wam "chwaliłam" ale od dokładnie 2 dni (dziś leci trzeci - ale rym ) jestem na porządnym i prawdziwym P.
Gratuluję Oby tak dalej i z upragnionym skutkiem

A ja się teraz dosłownie obijam Mam co prawda do dopracowania przez Święta jeszcze raport z badania rynku herbaty - na szczęście większość pracy już gotowa.

W końcu będę mogła się wybrać po prezenty, pewnie jutro Bo jeszcze dosłownie NIC nie mam Zawsze sobie obiecuję, że kupię wcześniej i jakoś nigdy nie wychodzi

Idę sobie przygotować coś dobrego do jedzenia, trzymajcie się

Emocja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-20, 16:13   #2768
moniczkaaSnk
Rozeznanie

GG do moniczkaaSnk

Cześć wszystkim. Jestem nowaa. ;]] i tak jeszcze nie za bardzo wiem co i jak. No ale to forum mi się podoba - coś dla mnie. No i tak tylko piszę to na wstępie. Mam nadzieje, że znajdę wspólne tematy z wami.

Pozdrawiam. ;*
Stary 2007-12-20, 16:21   #2769
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Napisane przez moniczkaaSnk Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim. Jestem nowaa. ;]] i tak jeszcze nie za bardzo wiem co i jak. No ale to forum mi się podoba - coś dla mnie. No i tak tylko piszę to na wstępie. Mam nadzieje, że znajdę wspólne tematy z wami.

Pozdrawiam. ;*
Witamy, witamy ; )

A ja już po ćwiczeniach Pełna godzina ćwiczen, energia mnie rozpiera
W ogole to kumpelz klasy zaprosił mnie do siebie na herbate dziwię się, bo nigdy ze man az tak nie gadał itp.. Chce pogadac , a ja nigdy z nim an powazne tematy nie rozmawiałam tylko jakies wygłupy itp Nie wiem o co chodzi, ale ok. Własnie, to jest ten, z którym smigam na studniówkę Ciekawe jaki cel am to spotkanie

Tamonita - Cieszę się z tego porządnego P!

Miłego wieczoru ;*

Stary 2007-12-20, 16:34   #2770
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
jestem na porządnym i prawdziwym P.

Cytat:
no to sie szybko obudzilas moja siostra chciala kupic tydzien temu juz ze Szczecina do Zielonej Gory i nie bylo kupila do Gorzowa i stamtad bedzie musiala jakos kombinowac...
Mam nadzieje,ze mimo wszystko uda ci sie kupic
Byłam na dworcu i kupiłam bilet

Cytat:
Napisane przez Emocja Pokaż wiadomość
Zgadłaś, trzeci 8 egzaminów? Ale to masz tak, że wszystkie przedmioty Ci się kończą tylko egzaminem, czy zaliczenie na bazie kolokwium też masz?
Ja mam 4 egzaminy + 5 zaliczeń z kolokwiów + 2 raporty do oddania i do zaprezentowania

W końcu będę mogła się wybrać po prezenty, pewnie jutro Bo jeszcze dosłownie NIC nie mam Zawsze sobie obiecuję, że kupię wcześniej i jakoś nigdy nie wychodzi

Idę sobie przygotować coś dobrego do jedzenia, trzymajcie się
Mam osiem przedmiotów i siedem kończy się egzaminami Z jednego mam tylko prezentacje na zaliczenie, no i jeszcze cztery kolosy mi zostały Święta zapowiadają się... naukowo

Wiedziałam, że na trzecim, bo miałam rok temu te same przedmioty

Nie martw się, ja też jeszcze prezentów nie mam

Cytat:

Pozdrawiam. ;*
Witamy i do częstego udzielania się zachęcamy
Stary 2007-12-20, 16:38   #2771
śnieżka_
Zakorzenienie

Heh Endo bo bardzo dawno Cię tu nie widziałam ..

Zaniepokoiłam się Mangoliną ..

A poza tym właśnie upiekłam biszkopta ale musi poczekać do jutra na zawartość i wierzch
Jutro mam wigilię klasową później teatr i free ^^

Edit: Madame dopiero teraz zauważyłam Tak kupiłyśmy cały wózek różnych pyszności i składników potrzebnych do różnych rzeczy ;D + jeszcze dla mnie stanik, kobaltową bluzeczkę <3, suszarke z dyfuzorem , balsam i odżywke do włosków ;D
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 16:58   #2772
LoLcIa123
Zakorzenienie

Witam Kochane
Mój Tż-et piszę egzamin,pomóżcie mi 3mać kciuki .
Jutro ostatni dzień w dodatku mam tylko 2 lekcje,polski na którym zdaję na 4 (bezsensu bo wychodzi mi 4 na czysto mam 5,5,4,4+,4-. no i 2 i 3- ale i tak wychodzi mi 4,więc nie wiem o co chodzi)ale dobra nieważne,nic się nie uczę,bo będę odpowiadała,a wtedy zazwyczaj leje wodę i mimo wszystko dobrze odpowiadam i biologię na której się zanudzę
Już wiem,że dostanę od Tż-eta na gwiazdkę śliczny,mięciutki,puchowy szlafroczek taki jak sobie dawno temu upatrzyłam [wygadał się] a ja nie mam pomysłu co mu dokupić,bo jeden prezent już mam,ale On jest wyjątkowo osobisto-intymno drobny .

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 17:47   #2773
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Tamonita - Cieszę się z tego porządnego P!
Szczerze to tez się ciesze
Już 3 dzień daje rade, więc mysle, że nie zrobie kroku w tył, choć... nadal mam wyrzuty sumienia i taki wewnętrzny... ból ?

Cytat:

Pozdrawiam. ;*
Witaj

Milka
Emocja (Nie)dziękuje, aby nie zapeszyć i nie zrobić kroku w tył, bo to nadal tzw. Cienki lód, po którym stapam.

Dziewczyny ja też martwie się Mango.. naprawde to bardzo dziwne, że tyle czasu jej nie było...

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-20, 18:16   #2774
asiek14
Zakorzenienie

no cóż... ja dzisiaj skopałam ale nie będę się przejmować - przez tydzień było ładnie a to duży sukces jutro znowu będzie dobrze
tamonitko - bardzo sie cieszę że ci sie udaje

zrobiłam sobie listę rzeczy do zrobienia i zabieram sie do działania
olimpiada z historii już 3 stycznia - dzisiaj sie dowiedziałam... no cóż znów będę świrować że się nie nauczę

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 18:30   #2775
phenomena
Zakorzenienie

hej
ostatni dzien szkoly zaliczony. jutro juz tylko wigilia klasowa i WOLNE!
madame_apple, zamowilam dzisiaj sobie plaszcz. zaplace za niego 280zl. bedzie dwurzedowy, z czarnego materialu, ocieplany, taki przed kolano. moge jeszcze za 20 zl dorobic sobie kaptur ogolnie jestem zadowolona. to moja zaufana krawcowa - szyla mi juz sukienke na polowinki.
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 19:00   #2776
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

Byłam na dworcu i kupiłam bilet
fantastycznie!! czyli gotowa do drogi?

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
Heh Endo bo bardzo dawno Cię tu nie widziałam ..

Zaniepokoiłam się Mangoliną ..

A poza tym właśnie upiekłam biszkopta ale musi poczekać do jutra na zawartość i wierzch
Jutro mam wigilię klasową później teatr i free ^^

Edit: Madame dopiero teraz zauważyłam Tak kupiłyśmy cały wózek różnych pyszności i składników potrzebnych do różnych rzeczy ;D + jeszcze dla mnie stanik, kobaltową bluzeczkę <3, suszarke z dyfuzorem , balsam i odżywke do włosków ;D
no to widze,ze zakupy sie udaly zycze udanej wigilii

Cytat:
no cóż... ja dzisiaj skopałam ale nie będę się przejmować - przez tydzień było ładnie a to duży sukces jutro znowu będzie dobrze
tamonitko - bardzo sie cieszę że ci sie udaje

olimpiada z historii już 3 stycznia - dzisiaj sie dowiedziałam... no cóż znów będę świrować że się nie nauczę
wiesz co kochana, z ciebie to jakis naukowiec bedzie.Przeslij mi moze zawczasu pare autografow, za pare lat moga byc w cenie

A ja wrocilam z pracy, nie poszlam na silownie bo jestem wykonczona normalnie. Poza tym zimno jak nie wiem.
Mielismy takie niby Mikolajki w firmie, dostalam butelke prawdziwego szmpana(o to prosilam bo byla lista prezentow) a oprocz tego Ferrero Rocher i sliczny naszyjnik(nie spodziewalam sie niczego poza szampanem wiec tym bardziej milo)

Jutro nie mam nic do zrobienia w pracy wiec zapowiada sie dlugi i nudny dzien..na szczescie ostatni a o 4 zaczyna sie firmowa impreza z przekaskami,grami,konkurs ami i alkoholem. Na szczescie o 4.30 koncze i spadam do domu

wlasnie skonczylam pakowanie poijam szampanka, wstawilam pranie,i juz myslami jestem w domu w sobote o 6 rano wstajemy i o 9 samolot mamy o 12 bede w Berlinie i ok 14 w Zielonej Gorze

teraz ide posprzatac, nie chce mi sie ale chce miec juz spokoj jutro

buziaki
Stary 2007-12-20, 19:20   #2777
agness51
Zakorzenienie

Witam kochane

Koniec nauki w tym roku,juhuuuuu
No,obroniłam się,nie mam żadnej 2 Mam te swoje 3 z biologii,ufff No,ale oceny mam i tak nie za dobre,ale w końcu to pierwsza klasa,pierwsze półrocze,więc się nie martwię,bo i tak nie jest źle .

W ogóle wczoraj siostra mi zrobiła kolczyka w uchu,i teraz mam trzy dziureczki,och jak to ładnie wygląda,hihi W sumie to nawet nie bolało

A dzisiaj już mam wolne,kupiłam prezent dla TŻ-ta i dla siebie kosmetyki (niby prostujące włosy,zobaczymy ),no a jutro tylko na wigilię klasową,występ i do domku

Agolku - Miłego wyjazdu kochana

Coraz bliżej święta,a nie ma śniegu ...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 20:58   #2778
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki

ale miałam 2 dni zakręcone wczoraj spotkanie z kumpelami i ploty przy drineczkach a dziś od rana zakupy rano nawet zajrzałam tu do Was ale nie zdążyłam nic napisać
ale przynajmniej mam już wszystkie prezenty i ugotowałam barszcz i zrobiłam sałatkę na jutrzejszą "wigilię" z TŻ-em

dziękuję za komplementy dotyczące choinki

też sie martwię o Mango nie ma któraś do niej numeru czasami?

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 22:05   #2779
tamonita
Zakorzenienie

Asiu
Mam nadzieje, że mimo, że dzis skoapałas to jutro nadrobisz
Jejku podziwiam Cię z tą nauka, ale narazie daj spokój, odpocznij

Agolku Noo wyobrażam sobie twoja radośc z przylotu do ojczyzny
U mnie w rodzince też kuzyn przylatuje, tyle tylko, że z Anglii
Juz dziś zycze udanej i szczęśliwej podróży

Ewuś ja tez jak wyszłam na zakupy pare minut po 10 (miałam wcześniej wyjść, ale kawa, śniadanie, lenistwo... ) to wróciłam przed... 13
A najzabawniejsze jest to, że kupiłam tylko prezent na jutrzejszą wigilię klasową dla koleżanka i same spozywcze rzeczy Za to kolczyki chociaż ładne, bynajmniej mi się podobaja
No, a jutro jak juz wspomniałam Wigilia klasowa Ciekawa jestem jak to bęzie wyglądac po tych ostatnich zawirowaniach związanych ze szkoła... U nas wigilia ma być, taka pełna kulturka Dziewczyny robią ciasta, ciasteczka, sałatki, a ja ponieważ nie miałam jak i kiedy (mama z tata juz dziś robili niektóre rzeczy na Świeta, bo później mama pracuje codziennie ) więc kupiłam gotowe
Jutro po tej całej wigilii lece znów do miasta po prezent. No i sobie musze kupić kolczyki Dzis sobie upatrzyłam takie ładne No i jakieś dla mamy Troszke kasy wydam, ale cóz Jak zobacze, że się cieszą to mi zrekompensuje wszystko
Wogóle zaczynam odczówać magię Świąt i nawet troszke mniej się ich boje... Może to dlatego, że wkońcu coś się ruszyło w moim życiu w pozytywnym kierunku ? Wiecie co dziewczyny, może to głupio zabrzmi, ale.. jestem z siebie tak jakby... dumna (?) Naprawde po raz pierwszy mam w sobie taką wiarę, że mi się uda. Że wygram, nie dziś, nie jutro, ale będzie lepiej...

Ale się rozpisałam no, a teraz idę spać. Dobranoc Kochane

Kurcze... co się dzieje, z tą Mango... ?

Niech się stanie... !
KCP

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-20, 22:30   #2780
gujana
Wtajemniczenie

Dziewczynki

nie wiem czy zdążę tu jeszcze zajrzec. Jutro dosc szalony dzien, w sobote tez troche spotkań, a w niedziele jade juz do rodzicow i tam chyba nie bede miala czasu na wizaz.. tak wiec zycze juz Wesolych Swiąt i pysznego jedzonka, milusnej rodzinnej atmosfery no i najfajniejszego Mikołaja ever

I proszę Was, trzymajcie jutro rano kciuki... Ide do lekarza, bo powinny byc juz moje wyniki. A do tego od kilku dni mam podwyzszone cisnienie wiec naprawde jakas "akcja" ze mną mam wielkiego stracha ze cos jest nie teges ;(

Bylam dzis u babci i dalam jej juz prezent. Taki termofor, zeby sobie ogrzewala bolace biodro. bardzo jej sie podobalo Dla rodzicow mam juz wymyslony, jutro kupie, a dla TŻ zaraz chyba zapakuje, bo jak "niechcaco" do mnie wpadnie i go dojrzy przed czasem to bedzie klapa zastanawiamy sie wlasnie telefonicznie, czy dac sobie prezenty i rozpakowac w wigilie, czy rozpakowac od razu jak sobie damy, czyli w sobote przed moim wyjazdem. jednego roku robilismy tak jakw opcji pierwszej, a drugiego - jak w drugiej teraz mamy dylemat

Mango!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze raz pozdrawiam Was już świątecznie w razie gdybysmy sie przed swietami juz nie "zobaczyly"

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 22:30   #2781
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A ja po spotkaniu z kumplem jestem baardzo wyluzowana. Po prostu jakoś tak wyszło, ze była very powazna rozmowa i.. ;eek: Nie sądziłam, ze on potrafi pomoc.. ajednak
Lece ogladac anime , dobranoc

Stary 2007-12-20, 22:44   #2782
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Wogóle zaczynam odczówać magię Świąt i nawet troszke mniej się ich boje... Może to dlatego, że wkońcu coś się ruszyło w moim życiu w pozytywnym kierunku ? Wiecie co dziewczyny, może to głupio zabrzmi, ale.. jestem z siebie tak jakby... dumna (?) Naprawde po raz pierwszy mam w sobie taką wiarę, że mi się uda. Że wygram, nie dziś, nie jutro, ale będzie lepiej...
cieszę sie że to napisałaś

Cytat:
Dziewczynki

nie wiem czy zdążę tu jeszcze zajrzec. Jutro dosc szalony dzien, w sobote tez troche spotkań, a w niedziele jade juz do rodzicow i tam chyba nie bede miala czasu na wizaz.. tak wiec zycze juz Wesolych Swiąt i pysznego jedzonka, milusnej rodzinnej atmosfery no i najfajniejszego Mikołaja ever
wesołych i spokojnych Kochana

Cytat:
I proszę Was, trzymajcie jutro rano kciuki... Ide do lekarza, bo powinny byc juz moje wyniki. A do tego od kilku dni mam podwyzszone cisnienie wiec naprawde jakas "akcja" ze mną mam wielkiego stracha ze cos jest nie teges ;(
trzymam mocno kciuki jakbyś znalazła chwilkę to napisz co lekarz powiedział......
Cytat:
Bylam dzis u babci i dalam jej juz prezent. Taki termofor, zeby sobie ogrzewala bolace biodro. bardzo jej sie podobalo Dla rodzicow mam juz wymyslony, jutro kupie, a dla TŻ zaraz chyba zapakuje, bo jak "niechcaco" do mnie wpadnie i go dojrzy przed czasem to bedzie klapa zastanawiamy sie wlasnie telefonicznie, czy dac sobie prezenty i rozpakowac w wigilie, czy rozpakowac od razu jak sobie damy, czyli w sobote przed moim wyjazdem. jednego roku robilismy tak jakw opcji pierwszej, a drugiego - jak w drugiej teraz mamy dylemat
fajny dylemat
my z TŻ-em na pewno przy sobie już jutro rozpakujemy prezenty i tak nie wiem czy do wieczora wytrzymam bo spotykamy się już koło południa, ale do wieczora paczki mają leżeć pod choinką grzecznie

mam prośbę ogromną do wegetarianek (Milkuś )
mama mnie meczy żebym wymyśliła co chcę jeść na święta, żeby to było coś niezwykłego no i żebym to chciała jeść (czyli bez żądnego mięsa )... macie jakieś przepisy sprawdzone w miarę nie bardzo skomplikowane? co jecie na święta?

a teraz to już się do spania zbieram

dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-12-20, 23:06   #2783
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Szalejesz z tymi wypiekami
uwielbiam piec, to mnie uspokaja Dziś doszły rogaliki z marmoladą, jutro piernik
No i dorobiłam powideł - tym razem ( z wiadomych względów) z mrożonych śliwek

Cytat:
Napisane przez Emocja Pokaż wiadomość
Pomyśli się po wolnym, nie dzisiaj, ani przez najbliższe 2 tygodnie
no raczej^^ wolne to wolne - niby zawsze sobie obiecuję, że czegoś sie poucze, ale lenistwo i cecha pt."zrobię-to-na-ostatnią-chwilę" wygrywają z ambicją

Cytat:

Pozdrawiam. ;*
witaj

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Już wiem,że dostanę od Tż-eta na gwiazdkę śliczny,mięciutki,puchowy szlafroczek taki jak sobie dawno temu upatrzyłam [wygadał się] a ja nie mam pomysłu co mu dokupić,bo jeden prezent już mam,ale On jest wyjątkowo osobisto-intymno drobny .
to też mu kup szlafroczek i będziecie sobie robić romantyczne szlafrokowe before-party ^^

Cytat:

kochana, dasz sobie radę - zwolnij trochę

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
madame_apple, zamowilam dzisiaj sobie plaszcz. zaplace za niego 280zl. bedzie dwurzedowy, z czarnego materialu, ocieplany, taki przed kolano. moge jeszcze za 20 zl dorobic sobie kaptur ogolnie jestem zadowolona. to moja zaufana krawcowa - szyla mi juz sukienke na polowinki.
fajna sprawa jakoś nigdy nie pomyślałam, żeby po wymarzony ciuch udać się do krawcowej,a to w sumie bardzo sensowne rozwiązanie

Cytat:
wlasnie skonczylam pakowanie poijam szampanka, wstawilam pranie,i juz myslami jestem w domu w sobote o 6 rano wstajemy i o 9 samolot mamy o 12 bede w Berlinie i ok 14 w Zielonej Gorze

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
W ogóle wczoraj siostra mi zrobiła kolczyka w uchu,i teraz mam trzy dziureczki,och jak to ładnie wygląda,hihi W sumie to nawet nie bolało
czyli teraz masz 3 dziurki łącznie czy 3 w jednym uchu, jedną w drugim?
PS. co kupiłaś TŻowi?

Cytat:
ja też jestem z Ciebie dumna i wierzę, że dasz sobie radę bardzo się cieszę z Twojego "P"
mam nadzieję, że wigilia klasowa mimo wszystko będzie udana

Cytat:
tak wiec zycze juz Wesolych Swiąt i pysznego jedzonka, milusnej rodzinnej atmosfery no i najfajniejszego Mikołaja ever

Jeszcze raz pozdrawiam Was już świątecznie w razie gdybysmy sie przed swietami juz nie "zobaczyly"
nawzajem kochana Wspaniałych Świąt
I trzymam z całej siły kciuki za wyniki Twoich badań

Cytat:
A ja po spotkaniu z kumplem jestem baardzo wyluzowana. Po prostu jakoś tak wyszło, ze była very powazna rozmowa i.. ;eek: Nie sądziłam, ze on potrafi pomoc.. ajednak
pozory mylą fajnie, ze mialas udany wieczor

Ja jutro jeszcze na zajecia, ale tylko na jedne ide bo na pozostale mi sie nie chce, zreszta kiedys musze kupic wszystkie prezenty
A wieczorem czeka mnie wigilia z moim rokiem - znaczy sie, idziemy pic, ale opłatkiem tez sie podzielimy,jeszcze na trzeźwo i zyczenia beda Mam nadzieje, ze bedzie fajnie - w zeszlym roku na podobnym spotkaniu bylo super
Brykam spać, życzę dobrej nocy kochane

"coooraz bliżej święta, cooooraz bliżej święta..."

Maaaannngoooo, błagam odezwij się bo ja się naprawdę strasznie niepokoję o Ciebie

emotki pousuwałam...

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 03:21   #2784
Milka19
Zakorzenienie

Wink Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
tak wiec zycze juz Wesolych Swiąt i pysznego jedzonka, milusnej rodzinnej atmosfery no i najfajniejszego Mikołaja ever
Przyłączam się

Ewuś na święta jem wszystko oprócz karpia U mnie wszystko to moje ulubione pierogi z kapustą i grzybami, bigos z kapusty, grochu i grzybów oraz kasza z grzbami. Po tym wszystkim jestem pełna Tak więc mięso u mnie pełni role marginalną, bo jest tylko karp - więc dobrze, że nie jem mięsa, a wszystko inne jem, a nie odwrotnie na przykład - jem tylko mięso Wtedy nie miałabym za dużego wyboru
Stary 2007-12-21, 05:43   #2785
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry Kochane !
Ja się właśnie 'ogarniam' na tą klasową wigilię
Jak wróce opisze wrażenia

Życzę wszystkim miłego dnia

Cytat:
Dziewczynki

Gujanko Wesołych, spokojnych, szczęśliwych i rodzinnych Świąt Życze ! Udanego Mikołaja, dużo Śniegu i wszystkiego czego tylko zapragniesz
Trzymam kciuki za te wyniki, będzie dobrze

Cytat:
ja też jestem z Ciebie dumna i wierzę, że dasz sobie radę bardzo się cieszę z Twojego "P"
mam nadzieję, że wigilia klasowa mimo wszystko będzie udana

Ja jutro jeszcze na zajecia, ale tylko na jedne ide bo na pozostale mi sie nie chce, zreszta kiedys musze kupic wszystkie prezenty
A wieczorem czeka mnie wigilia z moim rokiem - znaczy sie, idziemy pic, ale opłatkiem tez sie podzielimy,jeszcze na trzeźwo i zyczenia beda Mam nadzieje, ze bedzie fajnie - w zeszlym roku na podobnym spotkaniu bylo super
Brykam spać, życzę dobrej nocy kochane

"coooraz bliżej święta, cooooraz bliżej święta..."

Maaaannngoooo, błagam odezwij się bo ja się naprawdę strasznie niepokoję o Ciebie

emotki pousuwałam...
Jabłuszko, Ewusiu dziękuje Dziewczynki
A Tobie Jabłuszko zycze jeszcze udanej i obfitej wigilii "rocznej" (bo jakoś klasowa mi tu nie pasuje ) i aby kaca nie było

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-21, 07:16   #2786
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Dziewczynki

dziekuje Tobie rowniez spokojnych, cieplych, rodzinnych Swiat i wymarzonych prezentow

Trzymam kciuki za wynii, napewno wszystko bedzie dobrze,nie martw sie na zapas

dzien dobry wszystkim. Ostatni dzien!!!
Odwale pare godzin w pracy i wakacje!!! 2 tyg bez pracy!
Nawet nie jestem w stanie opisac jaki mam swietny nastroj dzis

Mileog dnia kochane, odezwe sie na lunchu.
Stary 2007-12-21, 07:30   #2787
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu
Mam nadzieje, że mimo, że dzis skoapałas to jutro nadrobisz
Jejku podziwiam Cię z tą nauka, ale narazie daj spokój, odpocznij

[I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]Wogóle zaczynam odczówać magię Świąt i nawet troszke mniej się ich boje... Może to dlatego, że wkońcu coś się ruszyło w moim życiu w pozytywnym kierunku ? Wiecie co dziewczyny, może to głupio zabrzmi, ale.. jestem z siebie tak jakby... dumna (?) Naprawde po raz pierwszy mam w sobie taką wiarę, że mi się uda. Że wygram, nie dziś, nie j
a pewnie że nadrobię już nawet zaczęłam i bardzo sie cieszę ze coraz lepiej ci idzie
Cytat:
Dziewczynki

tobie też wszystkiego najlepszego, cudownych białych świąt i magicznej atmosfery
trzymam za wyniki

no to jak już chyba wspominałam olałam dzisiaj szkołę także ja będę często na wizaż dzisiaj zaglądać

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 07:43   #2788
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Witam

Szkołe tez olałam dzisiaj, a raczej kościół, bo u mnie jest szkoła z tradycjami i do kościoła chodzimy w takie dni przed świętami czy coś =='.
Zaraz idę z mamą na zakupy spożwycze i.. cały dzien obijania Po południu wpadnie do mnie chyba znajomy z Bytomia to znowu fajnie spędzę piątek. Zauważyłam , ze lep0iej dogaduje się z facetami niż z kobietami Dziwnie..

Śnidanie zjedzone, lecę się ubierać i wychodzę A tam taki mróż

Jabłuszko - własnie, pozory mylą , ale nie wiedziałam, ze aż tak.. ; )

Stary 2007-12-21, 08:35   #2789
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

baw się dobrze na Wigilii
fajny taki zwyczaj... u nas co roku jest wigilia całej katedry, ale tylko an pierwszym roku byłam bo to jest takie oficjalne spotkanie z czytaniem biblii po łacinie i po grecku i dzieleniem się opłatkiem z wykładowcami a dziękuje za taką integrację
Cytat:

Ewuś na święta jem wszystko oprócz karpia= U mnie wszystko to moje ulubione pierogi z kapustą i grzybami, bigos z kapusty, grochu i grzybów oraz kasza z grzbami. Po tym wszystkim jestem pełna= Tak więc mięso u mnie pełni role marginalną, bo jest tylko karp - więc dobrze, że nie jem mięsa, a wszystko inne jem, a nie odwrotnie na przykład - jem tylko mięso Wtedy nie miałabym za dużego wyboru
oj to fajnie masz u mnie chyba z 5 rodzajów ryb jest na wigilii plus jakieś pieczone mięcha w święta, więc będę musiała nieźle się nakombinować

Cytat:
d

dzien dobry wszystkim. Ostatni dzien!!!
Odwale pare godzin w pracy i wakacje!!! 2 tyg bez pracy!
Nawet nie jestem w stanie opisac jaki mam swietny nastroj dzis
Kochana cieszę sie zrazem z Tobą i już teraz życzę Ci spokojnego lotu, cudownego spotkania z rodziną i wspaniałych Świąt, takich jak sobie wymarzyłaś

Cytat:
Zaraz idę z mamą na zakupy spożwycze i.. cały dzien obijania Po południu wpadnie do mnie chyba znajomy z Bytomia to znowu fajnie spędzę piątek. Zauważyłam , ze lep0iej dogaduje się z facetami niż z kobietami Dziwnie..
niby dziwne a jednak dość popularne na stopie przyjacielskiej w niektórych przypadkach o wile prościej znaleźć porozumienie z facetem

wstałam, zjadam śniadanie i jestem w proszku o 12 TŻ przyjeżdża a ja jeszcze milion rzeczy muszę zrobić (jak zwykle, a miałam do tego nie dopuścić )
więc miłego dnia Wam życzę Dziewczynki będę jutro

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2007-12-21, 15:06   #2790
tamonita
Zakorzenienie

No niewierze !!!
Cisza na plotkowym od 9 ???
Szok...

Już dość dawno temu wróciłam z tej Wigilii, było... bardzo miło i optymistycznie Dostałam świecznik, takiego Aniołka, moim zdaniem ładny Mój prezent (podobno) też się spodobał
Poza tym chyba ze 2 godziny latałam po mieście no i kupiłam mamie te kolczyki (i sobie też ) a tacie tą koszulke. Chciałam im coś jeszcze dokupić coś, ale ... nie mam pojęcia co

A teraz właśnie wcinam obiad (przesoliłam ryż znów ! )
Miłego dnia

Niech się stanie... !
KCP

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości