|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Dziękuje za informacje
![]() Swoja drogą to jak już jestem z 7 lat w avonie to nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło, zebym czegos nie dostała a coś widniało na fakturze. Mam nadzieje, że mi to odlicza od nastepnej faktury... |
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3063 |
|
Raczkowanie
|
Internetowa oferta specjalna :
Kredka i cień do powiek 2 w 1 NAVY 12,90 Kredka i cień do powiek 2 w 1 ONYX 12,90 Kredka i cień do powiek 2 w 1 TEAL 12,90 Kredka i cień do powiek 2 w 1 VIOLET SMOKE 12,90 Błyszczyk do ust Champagne 8 ml 9,90 Naszyjnik Alaya 13,90 Kolczyki ALSACE 9,90 Odżywcza galaretka pod prysznic "Miód i Cytryna", 200 ml 6,90 Odżywcza galaretka pod prysznic "Mango i Passiflora", 200 ml 6,90 Rzęsisty tusz do rzęs "Black/Brown" 6,90 Kosmetyczka 8,90 Konturówka do powiek BLUE 1.48 g 6,90 Kosmetyczka 11,90 Metaliczna kredka do powiek SUMMER LILAC 1.6 g 8,90 Nawilżający olejek do ciała w sprayu, 150 ml 6,90 Kolczyki Titania 11,90 Dezodorant w kulce Wink 50 ml 4,90 |
|
|
|
#3064 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
A co do perełek brązujących to jestem zawiedziona gąbką, która w nich jest. Jakaś taka twarda i w ogóle nie da się nią nałożyć kosmetyku, bo robi smugi, a poza tym jest taka twarda i szorstka
może to dlatego, że były alternatywne? Pamiętam wersję perełek sprzed kilku lat jak ta gąbeczka była czarna i opakowanie chyba też. Wtedy była taka mięciutka i miła w dotyku...
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
bo pereki powinno się nakładac pędzlem a nie tą gąbką... ona tylko zabezpiecza żeby kuleczki nie latały po całym opakowaniu...
|
|
#3067 |
|
Raczkowanie
|
Zapomnialam dodać że perełki nakładam oczywiście dużym pędzlem, tym samym co jest w katalogu tylko że srebrnym (był w netto kiedyś) i jestem z niego bardzo zadowolona! Zdarza się że wypada mu włosie ale z tego co kiedyś wyczytałam na tym forum to dobrze, bo świadczy to o naturalności włosia.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
jeżeli z pędzla wypadają włoski to dobrze ponieważ świadczy to o tym, że nie jest on klejony...
mam pytanko... chyba kiedyś tu wyczytałam albo mi się coś zdaje, że woda Wink ma byc w netto lub w internetowej w którymś z najbliższych katalogów... to prawda?
|
|
#3069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bedzie w ofercie netto 2 za 19,90 |
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
to super
jednak mi się nie wydawało
|
|
#3071 |
|
Zadomowienie
|
hehe spoko.
teraz ja mam pytanie w katalogu 01 sa perfumy TTA in bloom,ale ogladajac katalog 2 i 3 ich nie widzialam czyzby avon z nich zrezygnowal na rzecz serii wish of ... |
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item287076567_...fia_avon_.html i http://www.allegro.pl/item286393607_...wys_zaraz.html torebka Effia
http://www.allegro.pl/item287021343_...na_korale.html czarna bransoletka ![]() może zdjęcia się przydadzą
|
#3073 |
|
Zadomowienie
|
no i wlasnie czasem dlatego zastanawiam sie czy lepiej tego nie rzucic i nie kupowac na allegro...tyle,ze balabym sie,ze kosmetyki moga byc otwarte
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
czekam na paczke i czekam ale cisza
już 2 goziny temu powinna byc i nic... dzwoniłam do kumpeli ona już dostała czyżby o mnie zapomnieli?
|
|
#3075 |
|
Konto usunięte
|
ja perelki nakladam takim rozowym pedzlem z CT
|
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wczoraj dostałam od konsultantki cały zestaw Full Speed (prezent pod choinkę dla mojego chłopaka ) i zapach jest śliczny![]() do tego zestawu było dodawana pudełko na prezenty do składania.. jakaś taka dziwna ona jest z konsultantka na początku nie mogłyśmy jej złożyć, bo ma dziwny kształt:P niby w podstawie jest kwadrat a tak troszku wyżej jest to niby ośmiokąt, tyle tych zagięć jest.. no nie wiem jak opisać a gdy udało się ją wreszczcie złożyć to, gdy włożyłyśmy wodę w opakowaniu i żel to dezodorant sie nie zmieścił ale wsio sie mieści, gdy się perfum z opakowania wyjmie na szczęście uff:P
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki macie upust na tą suszarkę? Ja mam tylko 20 mimo wypracowanego 30
Szkoda, bo liczyłam, że przed świętami troszkę więcej kaski wpadnie za AVON.To gdzieś było podane, ten upust, czy to pomyłka?
|
#3078 |
|
Raczkowanie
|
Za produkty niekosmetyczne zawsze jest opust 20%, niezależnie od wypracowanego (jeśli tyko wypracujesz 20% lub więcej, bo jak masz 15 to na niekosmetyczne tez 15).
|
#3079 |
|
Raczkowanie
|
kiedys gdzies przeczytalam ze jak w jednej kampani mam np upust 30% to w nastepnej jest przyznawany taki sam mimo ze jest 25% tak jest czy wymyslilam to sobie heh
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3080 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam się upewnić czy mogę złożyć zmównienie np. jeszcze dziś i zaznaczyć na odbiór COK i to będzie się wliczało już na III termin katalogu 16 skoro I i II termin dostawy regularnej mam już niedostępny czy może żeby się załapać na te upominki za zamównienie w III terminie K16 muszę poczekać na swój dzień, w którym powinnam zamawiać, z którym jest pewien problem bo dostałam wiadomość do strefy konsultantki, że mam o kilka dni wcześniej złożyć zamównienie na III termin (dokładnie do 28 grudnia mimo że w harmonogramie mam początek stycznia). Mam nadzieję, że nie namieszałam za bardzo, ale po prostu nie jetem pewna kiedy powinnam złożyć to zamównienie
![]() Confetti nadal w brakach? |
|
|
|
#3081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba tak jest, że na produkty niekosmetyczne jest 20% (chyba, że ogólnie masz opust tylko 15%, to wtedy niekosmetyczne też mają tylko 15%) - tak mi się wydaje
Upsss.... Spóźniłam się ![]() Cytat:
To się nazywało "opust lepszy z dwóch" ![]() Pozdrawiam imienniczkę
|
|
|
#3082 |
|
Raczkowanie
|
Do niedawna tak było ale teraz już opusty nie przechodzą na następny katalog. W każdej kampanii trzeba od początku zapracować na opust.
|
|
|
|
#3083 |
|
Raczkowanie
|
a to kapa a jeszcze jedno na demo tez sa upusty czy tylko wlicza sie do wartosci zamowienia?
pozdrowienia nutka |
|
|
|
#3084 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma na demo upustu, jedynie wlicza sie ono do wartości zamówienia...
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
muszę stwierdzić że daremna ta oferta internetowa
|
|
|
|
#3086 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3087 |
|
Rozeznanie
|
zgadzam sie z Tobą w 100%!juz kolejny raz właściwie to samo i nie w tak atrakcyjnych cenach,jakbyśmy oczekiwały
|
|
#3088 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Biały - 30% Czerwony i Srebrny - 35% Złoty - 40%
|
|
#3089 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja też
![]() Cytat:
![]() Natomiast dzisiaj rozdzielałam paczki dla klientów-po prostu koszmar-nic się nie zgadzało ale jakoś wybrneliśmy ![]() Co do internetowej to totalna beznadzieja-ostatnio się nie staraja |
|
|
|
|
#3090 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko..
.. powiedzcie mi proszę jak często używacie maseczek typu peel-off, Mam taką grejpfrutową i nie chcę przedobrzyć...żeby moja buźka zbytnio nie ucierpiała
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

Moim zdaniem użyte same nie zmatowią Ci zbytnio skóry....
może to dlatego, że były alternatywne? Pamiętam wersję perełek sprzed kilku lat jak ta gąbeczka była czarna i opakowanie chyba też. Wtedy była taka mięciutka i miła w dotyku...

ale wsio sie mieści, gdy się perfum z opakowania wyjmie