Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-20, 13:51   #3331
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
fuksjaa, ja też Cię kocham!
gdybyś widziała moją minę...

kupilam prezent mojemu P. bardzo się cieszę. no i przy okazji zakochałam się w kilku ciuchach Stradivariusa i jednej torbie (też Stradivarius) ale szukam malutkiej, czerwonej do ręki na studniówkę, więc tej S. nie kupiłam.

od niepamiętnych czasów kupiłam sobie coś z kolorówki - cienie i róż Essence, krem tonujący Ziaja. po wstępnych testach jestem zachwycona

dziś na 19.30 mamy pierwszą próbę poloneza z partnerami, już nie mogę się doczekać a potem idziemy gdzieś razem z P.

Krówko,
zdaża się nawet najlepszym..
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 15:13   #3332
Ywonula
Zadomowienie

ines nie wyobrażam sobie siebie na 100dn bez towarzyszącej. Poprostu to nie w moim stylu. I tu nie chodzi o to ze on ze mną nie pójdzie tylko o to ze ze mną nie rozmawia.

Tak głupio zaprosiłam go na 100dn. A widzieliśmy się ostatnio w kwietniu... Szczerze mówiąc to sama nie wiem czy nie chciałabym z nim spróbować jeszcze raz... :embarrassment: Tylko boje sie odrzucenia i tego czy on by chciał i boje sie ze juz sobie znalazł nową dziewczyne i na tej 100dn nawet nie bede mogła sie do niego przytulic... A zresztą, przeciez zawsze moge jej go odbić

Nija_ ja mam z maty niestety 4. Wiem ze to dla Was szczyt możliwości ale dla mnie nie. Pomimo tego ze niektóre osoby z mojej klasy fuksem maja 5 za "nic nierobienie"

Pamelija gratuluje wyniku z biologii. Moj mnie załamał
A polakiem sie nie przejmuj

blaque ja bym brała tą z ciulem.
A wiesz tak zawze się zastanawiałam jak sie czyta Twoj nick ;>

Kupiłam sobie w pon etaxil i przedwczoraj popękała mi do krwi w jednym miejscu skóra Wczoraj nie zastosowałam ale dzis juz bede musiała. Naprawde to dziala Nie zebym miała jakies problemy z poceniem sie ale nie lubie tego uczucia jak mam mokro pod pachą
Stary 2007-12-20, 15:14   #3333
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
gdybyś widziała moją minę...
Gdybyś widziała minę TŻa, który nie zna się na tym w jakich kolorach piszemy na forum, a wszedł tu z mojej subskrypcji..
Stary 2007-12-20, 15:50   #3334
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Gdybyś widziała minę TŻa, który nie zna się na tym w jakich kolorach piszemy na forum, a wszedł tu z mojej subskrypcji..
ja bym chyba padła widząc jego reakcję
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 15:57   #3335
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
NIEDZIELĘ!
ok
Cytat:
Napisane przez Uhahana
Co do studniówki, to u mnie każdy idzie z kimś, jeżeli liczyć jak ktoś idzie z kimś z klasy
Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
ines nie wyobrażam sobie siebie na 100dn bez towarzyszącej. Poprostu to nie w moim stylu. I tu nie chodzi o to ze on ze mną nie pójdzie tylko o to ze ze mną nie rozmawia.
Aha, to pewnie w takiej sytuacji pewnie też bym kogoś chciała wziąć.
W ogóle mam wrażenie, że u mnie w klasie jest całkiem inaczej niż u Was. U mnie biorą na studniówkę kogoś tylko osoby, które mają kogoś na stałe i z 5 osób, które uważają, że na studniówkę głupio przyjść samemu i to nie wypada (). I w ten sposób wychodzi, że 16 osób przychodzi bez, a 15 z kimś(wliczając pary klasowe).
Ja myślałam, że wezmę kolegę i już z nim wstępnie gadałam, ale kiedy się okazało, że tak będzie wyglądać sytuacja, to zrezygnowałam, bo wolę się bawić z klasą, niż zajmować tą osobą.
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 16:46   #3336
tak-po-prostu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Dziewczyna Frytu (kol z klasy) miała wypadek wczoraj
samochód ją potrącił. Miała operacje odrazu. Jakieś obrażenia wewnętrzne miała i w ciężkim stanie jest i dziś Fryta mówił że lekarze mu powiedzieli że może coś z kręgosłupem miec. biedny Fryta i biedna Iwonka
straszne to jest
No straszne Nie wyobrażam sobie co bym zrobiła gdyby mnie coś takiego spotkało

Em nie żyjesz! Nie żartuj sobie tak mam słabe serce :P

Mam za godzinę wigilię klasową. Wszystko ok ale zawsze nie wiem czego życzyć pani Nie lubię tego
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 18:20   #3337
uhahana
Zakorzenienie

No dobra, przyznaję się, Em udało Ci się mnie nabrać niedobra

Wigilii klasowej jutro nie mam, ale są skrócone lekcje, poza tym chcemy się wkręcić na kolędy do sali kinowej, więc raczej nie planuję się edukować

Mam mega wyrzuty sumienia, bo nie rysuję, no ale cóż... weny zdecydowanie BRAK.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 18:26   #3338
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
bo wolę się bawić z klasą, niż zajmować tą osobą.
Oj wierz mi ze ja bym się bardzo chetnie zajęła G.

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu Pokaż wiadomość
ale zawsze nie wiem czego życzyć pani Nie lubię tego
Mam podobnie Zawsze mówie jakieś pierdy...

Zresztą moja klasa jest taka ze każdy sobie nawzajem na Wigilii życzy jak najlepiej a tak naprawde jak najgorzej...

Ale miałam wene na sprzątanie Jeździłam na szmacie chyba z 2,5 godziny z uśmiechem na mordzie i sobie śpiewałam razem z Winampem zmulające piosenki z Magdy M. I wczesniej pisałam z B. na gg i zostawiłam to w pasku zadań i jak czyściłam klawiature to tak sie jakoś ponaciskało i powysyłałam mu trochę dziwnych znaczków

Pamelija zapomniałam w tamtym poście dopisać ze buty kupiłam w silesi w jakimś sklepie z butami Danija i jeszcze

byliczka wiesz u mnie to się wpłacało tam w kasie worda a jeszcze mój word ma swoją strone internetową. Moze poszukaj swojego i tam napewno bedzie nr konta
Stary 2007-12-20, 18:34   #3339
uhahana
Zakorzenienie

Btw wiekszość mojej klasy pisała maturę z gery i dzisiaj się dowiedzieliśmy, że rozszerzoną ZDAŁY 2 osoby, i tak ledwo co... a jedna nawet podstawowej nie zdała...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-12-20, 18:40   #3340
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Blaque: Podoba mi się,ale ładniejsza wedlug mnie jest ta z tiulem. Tamta jakoś nie pasuje mi do sylwestra raczej do "cioci na imieniny"
Cytat:
Blaque Ty też, i nawet nie próbuj się wykręcać, jak wszyscy to wszyscy
Co do sukienek, to tak jak już mówiłam, obie fajne i podobają mi się, ale pierwsza nie pasuje na sylwestra /to było moje zdanie/
Cytat:
Napisane przez pamelija Pokaż wiadomość
Blaque z tiulem sukienka zdecydowanie.. ta ołówkowa to jak to już ktoś powiedział taka "do cioci na imieniny".
Dlatego myślę o niej, że byłaby bardzo wielofunkcyjna
Teraz już nawet nie myślę o niej pod wzgl. sylwka tylko ot tak, bo nie mam żadnej takiej o
Dzięki za opinie

pamelija Na szczęście to nie prawdziwa
Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość

Kupiłabym sobie jeszcze jedną torbę
taką, o http://www.allegro.pl/item282981556_..._londynu_.html
Śliczna
Kto mi kupi?

Cytat:
Super!!!
Śniło mi się, że weszłam na ten wątek i napisałam wam...
Dziewczyny, jestem w ciąży. Będę miała dziecko.
; )
Aj kil ju! Ino się spotkamy..

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
blaque ja bym brała tą z ciulem.
A wiesz tak zawze się zastanawiałam jak sie czyta Twoj nick ;>
blakju.. jakoś tak
Przynajmniej ja tak sobie tak czytałam

Kupiłam sobie czarną spódnicę. Fajna jest
Lekko ołówkowa. Jutro ma debiut na wigilii klasowej
I ogoliłam sobie nogi. Tylko do kolan..
Nie chciało mi się dalej..
Stary 2007-12-20, 18:40   #3341
Nija_
Zakorzenienie

ale CHAMSTWO, mam jutro wigilię klasową, ale przedtem 6 NORMALNYCH lekcji
tylko maturalne klasy mają lekcje, wrr

ale idę, co będę w domu przed kompem siedzieć, dla zdrowia kręgosłupa idę do szkoły

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-20, 19:09   #3342
uhahana
Zakorzenienie

Co do nie chodzenia do szkoły, to z mojej klasy było dzisiaj 8, w porywach do 11 osób na lekcjach Ja tam chodzę, jutro też idę, bo zeszły tydzień się wynudziłam w domu i teraz nadrabiam hehe no i jak siedzę w domu to za dużo myślę ostatnimi czasy.
Choose life.
'

Stary 2007-12-20, 19:45   #3343
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Ja to mam chamstwo dopiero!
Żadnej wigilii, jedynie skróty i do tego kartkówkę z chemii

Aha, i jeszcze spektakl naszej wychowawczyni, który zrobiła z inną klasą, bo jedzie na dwa fronty

Chciałam trochę posprzątać, ale skończyło sie na wywalaniu mnóstwa niepotrzebnych pierdół i zaczytywaniu sie w moim pamietniku.
O Bozena, jaka ja byłam kiedys głupia
Tematy z mojego pamietnaika to ciągle chłopacy, ich brak, marzenia o miłości oraz obawy, że nigdy nie będe mieć chłopaka i nie będe się całować

Mój brat chce ode mnie dostać na gwiazdkę cztery Kinder Bueno
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 20:01   #3344
uhahana
Zakorzenienie

sprzątanie
rysowanie
nauka
zakupy

Nic nie robię, nic ostatnio

Krówka z tymi Kinder Bueno brakuje mu do jakiejś promocji? Niewiele reklam oglądam, ale chyba mowili coś, że ileśtam opakowań i cośtam można wygrać... (?) Jak to to, to same opakowania mu możesz podarować
Choose life.
'

Stary 2007-12-20, 20:01   #3345
emememsik

lele, Nija_, fuksjaa, krowa_bez_mleka, tak-po-prostu, uhahana, blaque, bardzo was przepraszam za wszelkie szkody psychiczne, jakie wam wyrządziłam.. ale nie mogłam się powstrzymać.

Cytat:
Btw wiekszość mojej klasy pisała maturę z gery i dzisiaj się dowiedzieliśmy, że rozszerzoną ZDAŁY 2 osoby, i tak ledwo co... a jedna nawet podstawowej nie zdała...
Nie żartuj.. U mnie najgorszy wynik to 54%, i ta dziewczyna się załamała, jak się dowiedziała ile ma..
I na dodatek wszyscy mówią, że ta matura to prosta była.. (no bo niby czemu mam 77%? )

Ja też jutro mam i lekcje i wigilię, ale nie idę, bo nienawidzę łamać się opłatkiem no i mojego doUa ciąg dalszy.

Za to przed chwilą humor mi się poprawił, bo zapakowałam wszystkie prezenty dla TŻa (każdy osobno, tak jak lubię ) i tak ładnie wyglądają.. Jeszcze tylko mam film na DVD do odebrania w empiku jutro lub w sobotę, i jestem gotowa na wigilię.

EDIT: Przypominam o klikaniu na mojego diduvila (podpis).
Stary 2007-12-20, 20:16   #3346
uhahana
Zakorzenienie

Też się nie lubię łamać opłatkiem za bardzo, szczególnie z rodziną, takie sztuczne mi się to wydaje, nie wiem czemu. Chyba kwestia charakteru...

Co do matury, to faktycznie te wyniki daremne u nas, ale to chyba wina tego, że gerę akurat pisały te raczej słabsze osoby. Poza tym mamy tyły z materiałem.
No ale jak gość czytał pytania, to stwierdziłam, że może nie miałabym super wyniku, ale zdałabym bez problemu, sporo na logikę było, np. z tymi wykresami i trzeba było dopasować czego to wykresy, a punktowane ponoć dośc wysoko.
Choose life.
'

Stary 2007-12-20, 20:19   #3347
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Krówka z tymi Kinder Bueno brakuje mu do jakiejś promocji? Niewiele reklam oglądam, ale chyba mowili coś, że ileśtam opakowań i cośtam można wygrać... (?) Jak to to, to same opakowania mu możesz podarować
Nie, po prostu bardzo lubi-tak mi powiedział
Stary 2007-12-20, 20:31   #3348
emememsik

Cytat:
No ale jak gość czytał pytania, to stwierdziłam, że może nie miałabym super wyniku, ale zdałabym bez problemu, sporo na logikę było, np. z tymi wykresami i trzeba było dopasować czego to wykresy, a punktowane ponoć dośc wysoko.
Nie żartuj, ja za to zadanie miałam 0 pkt.
Stary 2007-12-20, 20:34   #3349
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość

Aha, i jeszcze spektakl naszej wychowawczyni, który zrobiła z inną klasą, bo jedzie na dwa fronty
moja klasa bardzo by chcioala by nasza wyladowywala swoje emocje tak samo jeszcze na innej klasie ( i tak wszyscy mowia, ze ona za megafon robi, bo przechodzac obok jej klasy, zwlaszcza gdy ma z nami, kazdy bez otwierania drzwi wie kto ma tam lekcje..
lele jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-20, 20:56   #3350
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ywonula
Oj wierz mi ze ja bym się bardzo chetnie zajęła G.
Właśnie, zależy jak ktoś do tego podchodzi.
Dla mnie (jak i na szczęście dla większości mojej klasy), jest to impreza szkolna i chodzi o to, żeby się bawić razem. W ogóle super moim zdaniem jest gdy cała klasa umawia się, że przychodzi sama, bo były też takie przypadki.
U mojej przyjaciółki jest bardzo podobnie, sporo osób nie bierze nikogo.

Cytat:
Ja to mam chamstwo dopiero!
Żadnej wigilii, jedynie skróty i do tego kartkówkę z chemii

Dziwnie, przecież to Wasza ostatnia wigilia, więc mogliby Wam pozwolić coś zorganizować.
Mam wrażenie, że u mnie w tym roku dobrze się do tego przygotowaliśmy, pyszne rzeczy będą do jedzenia, sala ładnie przystrojona, tak rodzinnie się poczujemy.
(jakaś sentymentalna jestem, jak nie studniówka to wigilia)

Cytat:

Nie żartuj.. U mnie najgorszy wynik to 54%, i ta dziewczyna się załamała, jak się dowiedziała ile ma..
I na dodatek wszyscy mówią, że ta matura to prosta była.. (no bo niby czemu mam 77%? )

Ja też jutro mam i lekcje i wigilię, ale nie idę, bo nienawidzę łamać się opłatkiem no i mojego doUa ciąg dalszy.

EDIT: Przypominam o klikaniu na mojego diduvila (podpis).
U mnie nauczyciel mówił, że trochę źle była zrobiona ta matura z geo, ale to w sumie jak każdy nauczyciel je krytykował.
Będę mieć dopiero wyniki po świętach, ale najlepsze zadanie moim zdaniem było z wypisaniem państwa z mapki gdzie współczynnik HIV jest największy, a gdzie najmniejszy.
Ja jestem średnio z niej zadowolona,bo np akurat z lodowców i rzek, których nie powtarzałam było trochę zadań. Ale w maju będę z tego wszystkiego nauczona, więc mam nadzieję, że będzie lepiej, pocieszamy się tak.(Jak bym miała wtedy powyżej 90%, jak liczy nauczyciel na nas, to bym chyba umarła ze szczęścia)

A ten link mi nie działa, jak go naciskam to mi się zaczyna wszystko wieszać, co tam jest?
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 21:01   #3351
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Em Ty oszołomie

KBM przynajmniej Twój brat nie ma dużych wymagań

dzięki dziewczyny za słowa otuchy co do dziewczyny kolegi.

Dzisiaj mieliśmy konkurs kolęd. Wkleję wam kiedyś zdjęcia z niego. Straszne to było taaaaaaaaka klapa!

A jutro tak jak Krówka mam tylko skrócone lekcje ale chcemy zrobic jakoś wigilię klasową, może się uda

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 22:35   #3352
uhahana
Zakorzenienie

Patrzcie, moja szkoła:

http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...type=3&scale=1
Choose life.
'

Stary 2007-12-20, 22:42   #3353
lele
Zakorzenienie

Uhahana- duza.. to tylko budynek lo?

a to moja:
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...&sId=&x=30&y=1
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 23:30   #3354
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Uhahana- duza.. to tylko budynek lo?

a to moja:
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...&sId=&x=30&y=1
Nie nie, to cały Zespół Szkół, LO, LP, Technikum, Zawodówka i Szkoła Policealna Budynki są 2, a ze sportowym, tam gdzie basen, to właściwie 3. Jest na tyle duża, że potrafię nie kojarzyć ludzi, chodzących też do niej od np. roku Ale podoba mi się to, różnorodność jest haha

Twoja fajna, bo taka oldskulowa I widzę zieleń

Dobra, nie ma co, wykąpałam się i idę spać, bo jak się chce chodzić do szkoły, to niestety trzeba wstać o tej siódmej
Choose life.
'

Stary 2007-12-21, 10:42   #3355
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Fajnie, zobaczyć Wasze szkoły
Oto moja kochana:
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...sId=&x=43&y=14 (wciśnięcie satelity daje pełniejszy obraz, w jakim pieknym, zielonym otoczeniu jest moja szkoła )
która sie dzis nad nami zlitowała i lekcje było duzo luźniejsze niż przypuszczałam
Nie było sprawdzianu z chemii, na językach śpiewaliśmy piosenki
, potem jasełka i ..zwialiśmy do domu
niestety wigilii nie było.
Ale to tylko dlatego, że naszej klasie sie nie chciało

A zaraz do sprzątania

Ale i tak mam dobry humor jakoś
Stary 2007-12-21, 11:28   #3356
emememsik

Cytat:
U mnie nauczyciel mówił, że trochę źle była zrobiona ta matura z geo, ale to w sumie jak każdy nauczyciel je krytykował.
Będę mieć dopiero wyniki po świętach, ale najlepsze zadanie moim zdaniem było z wypisaniem państwa z mapki gdzie współczynnik HIV jest największy, a gdzie najmniejszy.
Ja jestem średnio z niej zadowolona,bo np akurat z lodowców i rzek, których nie powtarzałam było trochę zadań. Ale w maju będę z tego wszystkiego nauczona, więc mam nadzieję, że będzie lepiej, pocieszamy się tak.(Jak bym miała wtedy powyżej 90%, jak liczy nauczyciel na nas, to bym chyba umarła ze szczęścia)

A ten link mi nie działa, jak go naciskam to mi się zaczyna wszystko wieszać, co tam jest?
Co miał na myśli, mówiąc, że była źle zrobiona?>
Mi też się podobało zadanie z mapką i z HIV.
Ty chcesz mieć 90%? Ja marzę o 70..
A ten link to moja wioska, każde kliknięcie to jeden mieszkaniec więcej.

Cytat:
Oto moja kochana:
Ale Ty masz tam zielono.. A co to za talerz tam na górze?

Jak wszyscy to wszyscy: http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...sId=&x=71&y=14
Moja szkoła ma kształt takiej odwróconej litery U, w środku jest zielono, a obok jest park. Podoba mi się, tylko niefajnie jest jak chce się coś kupić na 5-minutowej przerwie w bufecie, który jest na samym końcu jednego z ramion.
Stary 2007-12-21, 13:16   #3357
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
I ogoliłam sobie nogi. Tylko do kolan..
Nie chciało mi się dalej..
To tak jak ja A Twój nick czytam blaku

Cytat:
Chciałam trochę posprzątać, ale skończyło sie na wywalaniu mnóstwa niepotrzebnych pierdół i zaczytywaniu sie w moim pamietniku.
O Bozena, jaka ja byłam kiedys głupia
Tematy z mojego pamietnaika to ciągle chłopacy, ich brak, marzenia o miłości
Heh ja tez tak mam. I jeszcze jak pomyśle ze ktoś mogłbyto przeczytac to mnie coś skręca...

Cytat:
Właśnie, zależy jak ktoś do tego podchodzi.
Dla mnie (jak i na szczęście dla większości mojej klasy), jest to impreza szkolna i chodzi o to, żeby się bawić razem. W ogóle super moim zdaniem jest gdy cała klasa umawia się, że przychodzi sama, bo były też takie przypadki.
U mojej przyjaciółki jest bardzo podobnie, sporo osób nie bierze nikogo.
To dobry pomysła jak sie ma fajną kjlase. Ja takowej nie mam niestety... 30 debili i nic pozatym...

A tu moja szkoła. I naprzeciwko w czerwcu chodzimy na basen
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...sId=&x=39&y=11

Jest plan na sylwka Jak bedzie wszystko juz na 200% to napisze szczegóły
Stary 2007-12-21, 13:42   #3358
uhahana
Zakorzenienie

A ja czytam Blak haha.

Przyszły mi z Merlina książki z końcu

A reszta spraw dalej dziwnie zamotana...
Choose life.
'

Stary 2007-12-21, 16:16   #3359
blaque
Zakorzenienie

Ywonula, uhahana- i tak też Jak kto woli

A u mnie wigilia klasowa wyszła niesamowicie
O g. 7:00 było jeszcze ciemno więc rozstawione gęsto na stole świeczki dodały takiego wspaniałego uroku
Był barszczyk,kapuśniaczki, śpiewanie kolęd, składanie życzeń.
No, mogę uznać że udało mi się przygotowanie z przyjaciółkami

Jestem wykończona po dzisiejszym dniu

Posprzątałam auta na tym okropnym mrozie, łazienkę, zrobiłam zupę mleczną, sprzątałam, sprzątałam, ubrałam choinkę..
A chora jestem okropnie. Kaszle okropnie, jak gruźlik Gardło zaczyna mnie boleć, wszystko mnie boli. Masakra. Ale się nie dam

Wiecie co? Kocham strasznie moje baby i znajomych
Boże, jak ja uwielbiam to uczucie 'mienia' przyjaciół
Stary 2007-12-21, 16:22   #3360
Ywonula
Zadomowienie

blaque biedactwo to zdrowiej nam tu...

A co do przyjaciółek pomyśl ze one są tak samo szczęśliwe bo mają Ciebie i wg mnie to jest najwspanialsze uczucie Gdziekolwiek by były zawsze będzie im dobrze bo mają nas

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości