Wszystko o Avonie II - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-20, 21:28   #3091
Rozilla
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Drogie Kobietki. Właśnie skończył mi się podkład (under twenty) mam dylemacik z tymi avonowymi...hihi, bo nigdy nie używałam, a jestem konsultantką i mogłabym zaryzykować Zastanawiam się nad tym trwałym Perfect Wear i tym rozświetlająco-antystresowym Hmm..., który polecacie. Ja niestety jestem zielona w tego typu kosmetykach z avonu

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 21:37   #3092
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez flo1wer1 Pokaż wiadomość
Mam pytanko.... powiedzcie mi proszę jak często używacie maseczek typu peel-off, Mam taką grejpfrutową i nie chcę przedobrzyć...żeby moja buźka zbytnio nie ucierpiała
Raz w tygodniu stosuję maseczkę ryż i sake, ona też jest pel-off.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 22:06   #3093
olenk@@
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rozilla Pokaż wiadomość
Drogie Kobietki. Właśnie skończył mi się podkład (under twenty) mam dylemacik z tymi avonowymi...hihi, bo nigdy nie używałam, a jestem konsultantką i mogłabym zaryzykować Zastanawiam się nad tym trwałym Perfect Wear i tym rozświetlająco-antystresowym Hmm..., który polecacie. Ja niestety jestem zielona w tego typu kosmetykach z avonu
Dla mnie dużo lepszy jest PW: ładnie matuje, jest bardzo trwały, dobrze się rozprowadza, nie tworzy maski. Natomiast antystresowt tez jest ok ale mniej trwały no i nie matuje tak dobrze, ale to wszystko zależy od twojej cery i oczekiwań
olenk@@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 22:21   #3094
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olenk@@ Pokaż wiadomość
Dla mnie dużo lepszy jest PW: ładnie matuje, jest bardzo trwały, dobrze się rozprowadza, nie tworzy maski. Natomiast antystresowt tez jest ok ale mniej trwały no i nie matuje tak dobrze, ale to wszystko zależy od twojej cery i oczekiwań
Mam cere mieszanąwrażliwą i z drobnymi naczynkami chciałabym by podklad raczej matowal mi skóre, ale nie chciałabym by byla zbytnio obciążona kosmetykiem i żeby nie pozostawiał smug na twarzy Chciałabym by twarz wygladala naturalnie. Hmm... a slyszłam ze ten podklad nie ma dozownika, a w katalogu jest szklane opakowaniewięc jak się go używaczekam, aż spłynie ze szklanego otworu???A co jak kosmetyku jest mniej niż połowa

Stary 2007-12-20, 22:25   #3095
majula
Zakorzenienie

Cytat:
tez mam ten sam dylemat przejrzalm ale KWC i poprzednie watki i dalej nie wiem ktory ale poniewaz antystresowy ma pompke a PW nie ma wiec sie skusze chyba na ten antysreswy?
Cytat:
A mam pytanie ktory nie podkresla suchych skorek??
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 22:26   #3096
olenk@@
Raczkowanie

Cytat:
Mam cere mieszanąwrażliwą i z drobnymi naczynkami chciałabym by podklad raczej matowal mi skóre, ale nie chciałabym by byla zbytnio obciążona kosmetykiem i żeby nie pozostawiał smug na twarzy Chciałabym by twarz wygladala naturalnie. Hmm... a slyszłam ze ten podklad nie ma dozownika, a w katalogu jest szklane opakowaniewięc jak się go używaczekam, aż spłynie ze szklanego otworu???A co jak kosmetyku jest mniej niż połowa
no niestety nie ma dozownika ale konsystencje ma dosc rzadka dlatego bez problemu wypływa z pojemnika, a pozatym idealnie pasuje do niego pompka z podkładu antystresowego. Ja równiez mam skóre mieszana i moje buzki nie obciażył, co wiecej mam mniej niedoskonałosci gdy go uzywam niż gdy używałam niby lekkiego musu. Smug również u mnie nie robi ale trzeba oczywiscie chwilke popracować nad rozprowadzeniem. Dla mnie do tej pory jest najlepszym podkładem z avonu, a przetestowałam już chyba większość
Stary 2007-12-20, 22:29   #3097
olenk@@
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
tez mam ten sam dylemat przejrzalm ale KWC i poprzednie watki i dalej nie wiem ktory ale poniewaz antystresowy ma pompke a PW nie ma wiec sie skusze chyba na ten antysreswy?

A mam pytanie ktory nie podkresla suchych skorek??
U mnie żaden z nich nie podkreśla suchych skórek. Jedynie podkład o konsystencji musu.
Stary 2007-12-20, 22:38   #3098
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
no niestety nie ma dozownika ale konsystencje ma dosc rzadka dlatego bez problemu wypływa z pojemnika, a pozatym idealnie pasuje do niego pompka z podkładu antystresowego. Ja równiez mam skóre mieszana i moje buzki nie obciażył, co wiecej mam mniej niedoskonałosci gdy go uzywam niż gdy używałam niby lekkiego musu. Smug również u mnie nie robi ale trzeba oczywiscie chwilke popracować nad rozprowadzeniem. Dla mnie do tej pory jest najlepszym podkładem z avonu, a przetestowałam już chyba większość

dziękuję za pomoc chyba jestem bardziej przychylna temu PW, tylko odstrasza mnie ten brak dozownikaech... poczekam jeszcze na inne wypowiedzi
olenk@@

Stary 2007-12-20, 22:42   #3099
olenk@@
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję za pomoc chyba jestem bardziej przychylna temu PW, tylko odstrasza mnie ten brak dozownikaech... poczekam jeszcze na inne wypowiedzi
olenk@@
Tak, masz racje poczekaj jeszcze na opinie innych, łatwiej sie bedzie zdecydować
Stary 2007-12-20, 22:49   #3100
aiyyo
Rozeznanie

ja bym sie tak zbytnio nie przejmowala brakiem dozownika, ja uzywam podkladu z vichy aera teint, ktory tez nie ma dozownika, i nawet jak sie konczy to wszystko ladnie wyplywa oczywiscie zawsze cos zostanie na sciankach to potem paluchem wygrzebuje ja rowniez teraz z ciekawosci chcialam wyprobowac podklad z PW i ten antystresowy, kupie obydwa, ten ktory mi bardziej przypasi to sobie zostawie a ten drugi oddam mamie
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 23:02   #3101
WioletaM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Za szkatułkę jest zestaw ozdób do włosów a za kulę jednorożec, po 0,50 zł za sztukę.

Z najnowszych wiadomości - nie przychodzi również zestaw biżuterii (19455 str. 24) Ella Ballerina, jednak za tą biżuterię nie ma produktu przeprosinowego. Wygląda na to, że jest tylko opóźnienie w produkcji a nie produkcja zakończona. Tyle, że dla dziecka to bez różnicy.
Moja konsultantka za szkatułkę dostała tylko bransoletkę, a za kulę nic. Ciekawe od czego to zależy?
WioletaM jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-20, 23:06   #3102
paulinka3110
Wtajemniczenie

Cytat:

Mi się już za niedługo skończy antystresowy i zastanawiam się nad PW. Nie to żebym się zawiodła na antystresowym...oo ...wręcz przeciwnie...świetnie się spisywał ale chciałabym coś trwalszego na zime!

Kiedyś miałam próbkę z PW i pamiętam że ciężko się rozprowadzał...Nie wiem jak jest teraz! Czy ma on podobną konsystencję jak antystresowy? Czy tak samo się rozprowadza czy trezba się pomęczyć?
Od jakiegoś czasu używam gąbeczki więc może będzie łatwiej...

Poradźcie mi coś

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 23:08   #3103
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
z ciekawosci chcialam wyprobowac podklad z PW i ten antystresowy, kupie obydwa, ten ktory mi bardziej przypasi to sobie zostawie a ten drugi oddam mamie

moja mamusia niestety nie używa podkładówa siostry nie mam
Spryciula z Ciebie

Stary 2007-12-21, 05:53   #3104
majula
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie żaden z nich nie podkreśla suchych skórek. Jedynie podkład o konsystencji musu.
Dobrze wiedziec oj tym bardziej mam wiekszy dylemat ja kiedys uzywalalam obu i musz powiedziec, ze byly super ale wiem ze do PW trzeba miec wprawna reke bo mi wtedy zostawaly zacieki ale tez on prefekcyjnie sie trzyma i nie widac zadnych niespodzianek nie pamietam jak przy antystresowym ale jak jeszcze bylam konsultantka to moje kilentki go braly bardzo czesto
Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
Mi się już za niedługo skończy antystresowy i zastanawiam się nad PW. Nie to żebym się zawiodła na antystresowym...oo ...wręcz przeciwnie...świetnie się spisywał ale chciałabym coś trwalszego na zime!

Kiedyś miałam próbkę z PW i pamiętam że ciężko się rozprowadzał...Nie wiem jak jest teraz! Czy ma on podobną konsystencję jak antystresowy? Czy tak samo się rozprowadza czy trezba się pomęczyć?

Poradźcie mi coś
Wlasnie tez sie tego obawiam i chyba wezme oba i zobacze
Stary 2007-12-21, 06:07   #3105
dwi071
Doncia

Cytat:
olenk@@
podkład antystresowy jest lekki i moim zdaniej troszkę olejisty, pw bedzie leprzy jeśli chcesz zmatowic skore, a do tego nie jest ciężkim podkladem. ja i moja siostra jestesmy z niego bardzo zadowolone.
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 09:01   #3106
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
podkład antystresowy jest lekki i moim zdaniej troszkę olejisty, pw bedzie leprzy jeśli chcesz zmatowic skore, a do tego nie jest ciężkim podkladem. ja i moja siostra jestesmy z niego bardzo zadowolone.
też zastanawiam się nad zmianą podkładu na PW ale odtrasza mnie brak pompki
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 09:05   #3107
flo1wer1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
Ja również mam mieszaną cere i mimo wszystko od kilku lat używam antystresowego. Cera wygląda świetliście i naturalnie, a dla zmatowienia nakładam na czoło, policzki, brodę i nosek dużym pędzlem odrobinę rozświetlającego delikatnie brązującego pudru w kamieniu . No ale każda cera jest inna.
Dla mnie np. PW za ciężko się rozprowadza, czuję że moja cera nie oddycha, no i niestety wysusza ją....
flo1wer1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 09:08   #3108
porzeczka2602
Zakorzenienie

Olejki sss już przchodzą, dziś mam wystawioną fv i mam je zafakturowane ... kurcze a jak do nich 2 dni temu dzwoniłam to mówili że beda 28 .....

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 09:09   #3109
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez flo1wer1 Pokaż wiadomość
Ja również mam mieszaną cere i mimo wszystko od kilku lat używam antystresowego. Cera wygląda świetliście i naturalnie, a dla zmatowienia nakładam na czoło, policzki, brodę i nosek dużym pędzlem odrobinę rozświetlającego delikatnie brązującego pudru w kamieniu . No ale każda cera jest inna.
Dla mnie np. PW za ciężko się rozprowadza, czuję że moja cera nie oddycha, no i niestety wysusza ją....
a czy brudzi ubrania?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 09:24   #3110
flo1wer1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
a czy brudzi ubrania?
Przy wkładaniu sweterka trzeba uważać ale ja opracowałam taką metodę zakładania bez dotykania twarzy, że mi się to nie zdarza
flo1wer1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 09:40   #3111
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Dziewczyny czy wy jako konsultantki dajecie prezenty swoim klientkom? Ja przed chwilka dostałam od mojej bransoletke... Imitacja zlota ale bardzo ladna i delikatna... Bo mialam dowybory bransoletke i kolczyki serduszka ale serduszka wydaja mi sie tendetne...

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 10:28   #3112
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Olejki sss już przchodzą, dziś mam wystawioną fv i mam je zafakturowane ... kurcze a jak do nich 2 dni temu dzwoniłam to mówili że beda 28 .....
To fajnie. Ja będę składać dzisiaj zamówienie i mam nadzieję, że przyjdą w końcu te olejki w styczniu Bo klientka czeka na 2. Chciała 3, ale jeden był na prezent więc zrezygnowała.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 10:38   #3113
Miako
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
Mam w tej chwili dwie w domu, ale jedyne co mogę, to wypsiać info z pudełka, bo to dla klientek, a pudełka są zaklejone taśmą w jednym miejscu i nie chcę tego naruszać.

remington turbo 1600w
2 prędkości/3 ustawienia temperatury
i reszta to samo co w katalogu
Ja mam ta suszarke. Kupilam ja ponad rok temu bo tez byla w promocji. Jak dla mnie jest ok. Bardzo fajne jest to ze mozna ustawic czy chce sie suszyc wlosy cieplym powietrzem czy nie. Moge zrobic zdjecia jesli ktos chce.
Miako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 10:55   #3114
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość

Poradźcie mi coś
Moim zdaniem z rozprowadzaniem nie ma problemów- ty używałas próbki więc może dlatego masz takie wrażenie bo ja kiedyś tez używałam z próbek i jak otworzysz próbkę i zostawisz ją do następnego dnia to podkład zgęstnieje i wtedy ciężej go rozprowadzić.
Ja już do braku dozownika się przyzwyczaiłam - podkład jest dość rzadki i ładnie ścieka do niemal ostatniej kropelki (własnie dziś go skończyłam)
A w katalogu USA perfect wear jest w tubce...

Dziewczyny, zdarzyło się wam tak że przyszła paczka z cieniami a po otwarciu kasetki się okazywało że jakby ktoś już dotykał palcem tych cieni? Ja tak właśnie wczoraj miałam z cieniem orchid a wczesniej z dwoma poczwórnymi cieniami
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 11:25   #3115
a_n_u_l_a
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie II

Cześć dziewczyny, pewnie było juz 100 razy, ale jeśli chcę złożyć reklamację bo co innego spakowali do paczki niż jest na fakturze to gdzie dzwonię - na ten numer ogólny 8782800, czy jest jakiś specjalny numer do obsługi konsultantek - bo na stronie nic takiego nie widzę? Nawet nie mam pomysłu jak tego szukać w wątku , wybaczcie za zasmiecanie
a_n_u_l_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 12:04   #3116
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a_n_u_l_a Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, pewnie było juz 100 razy, ale jeśli chcę złożyć reklamację bo co innego spakowali do paczki niż jest na fakturze to gdzie dzwonię - na ten numer ogólny 8782800, czy jest jakiś specjalny numer do obsługi konsultantek - bo na stronie nic takiego nie widzę? Nawet nie mam pomysłu jak tego szukać w wątku , wybaczcie za zasmiecanie
To jest właściwy numer
Jest też infolinia 0 801 353 303, ale tam niechętnie udzielają odpowiedzi konsultantkom, to raczej dla klientów i reklamacji tam nie przyjmą
Możesz jeszcze wysłać maila ze strefy, wybierając odpowiednią opcję z zakładki.
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 12:12   #3117
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Dziewczyny, zdarzyło się wam tak że przyszła paczka z cieniami a po otwarciu kasetki się okazywało że jakby ktoś już dotykał palcem tych cieni? Ja tak właśnie wczoraj miałam z cieniem orchid a wczesniej z dwoma poczwórnymi cieniami[/quote]

Mi wczoraj przyszły paki i miałam ten z stylowego zestawu z czystym aplikatorem ale wygląda jak używany!!!!!!!Chyba muszę napisać do nich co oni sobie myślą nie dałam nawet go klijentce bo wstyd
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 12:50   #3118
olenk@@
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Moim zdaniem z rozprowadzaniem nie ma problemów- ty używałas próbki więc może dlatego masz takie wrażenie bo ja kiedyś tez używałam z próbek i jak otworzysz próbkę i zostawisz ją do następnego dnia to podkład zgęstnieje i wtedy ciężej go rozprowadzić.
Ja już do braku dozownika się przyzwyczaiłam - podkład jest dość rzadki i ładnie ścieka do niemal ostatniej kropelki (własnie dziś go skończyłam)
A w katalogu USA perfect wear jest w tubce...
I u nas PW równiez będzie w tubce .W demo do kat. 3/2008 jest zdjęcie
Stary 2007-12-21, 12:56   #3119
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zdarzyło się wam tak że przyszła paczka z cieniami a po otwarciu kasetki się okazywało że jakby ktoś już dotykał palcem tych cieni? Ja tak właśnie wczoraj miałam z cieniem orchid a wczesniej z dwoma poczwórnymi cieniami
Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Mi wczoraj przyszły paki i miałam ten z stylowego zestawu z czystym aplikatorem ale wygląda jak używany!!!!!!!Chyba muszę napisać do nich co oni sobie myślą nie dałam nawet go klijentce bo wstyd
tak postraszyłyście że aż sprawdziłam te cienie które mnie przyszły mam też z tego zestawu stylowego ale wszystko z nim w porządku nie mam nawet najmniejszych podejrzeń co do niego jest zupełnie czyściutki i nieruszany.. byćmoże to od transportu albo przy pakowaniu jak wrzycają do paczek to się osypuje czy coś, bo czasami jak otwieram paczkę to mam ochotę udusić osobe która ją pakowała nawrzucane jak nogami opakowania mam bardzo często pomięte aż wstyd klientkom taki dawać, więc może to dlatego ale to tylko moje przypuszczenia...
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 13:15   #3120
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

ashiva - to widać ewidentnie że ktoś tam jakby palcem przejechał po cieniu, nic nie jest osypane tylko taki ślad na środku...

co do podkładu to rzeczywiście przypominam sobie że jakiś taki inny był ten perfect w ostatnim demo
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości