|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie
Cytat:
NNKT- nienasycone kwasy tłuszczowe
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
na wigilie klasowa nigdy nie chodzilam.
na 93% bede posiadaczka drugiej pary emu ![]() ide pograc w mario :P |
|
|
|
#1983 |
|
Raczkowanie
|
Łe, a to szkoda. :P
A skrót ED? A podczas odchudzania { czyli, że R?} to jak powinno się łączyć posiłki {białko z czymś itd.}, co kiedy jeść? Czytałam temat `co dziś zjedłam?`, gdzie piszą, że nie powinno się łączyć tego z tym, tamtego z tamtym itd. i coś połapać się nie mogę. Heh, Dagna, butki Emu są moim zdaniem przeokropne, ale co kto lubi, prawda?
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
marashi,przeczytaj krotkie,a jakze tresciwe podwieszone watki. bedziesz wiedziala co i z czym jesc.
a te buty sa mega wygodne i to najwazniejsze chociaz z wygladu tez mi sie bardzo podobaja :P ale fakt,kiedys tez mowilam 'okropne',ale zmienilam zdanie
|
|
|
|
#1985 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Raczkowanie
|
Już się zabieram za czytanie.
Podoba mi się tutaj na forum, nawet bardzo. Póki co, to w większości tylko czytam sobie, ale myślę, że już nie długo zaczne się pożądniej udzielać. |
|
|
|
#1987 |
|
Zadomowienie
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1988 |
|
Zadomowienie
|
Thinspiracje...
|
|
|
|
#1989 |
|
Raczkowanie
|
Ta ostatnia..!
Tak szczerze, to nie motywują mnie fotki modelek, sama nie wiem dlaczego, hehe. |
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie,musze przyznac - motywuja
moze dlatego,ze uwielbiam mode i cala ta otoczke - pokazy mody itp ![]() nie ma co,zaszalalam :P serek wiejski plus lyzeczka miodu......mmmmmm... pyszne
|
|
|
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
a mi kurcze sie kompletnie waga popsuła ;/
|
|
|
|
#1992 |
|
Wtajemniczenie
|
jak na mój gust,dążenie to TAKIEJ sylwetki jak pokazana na tych fotkach (oprócz 4) jest w jakimś stopniu dążeniem do anoreksji.
ale 4 suuuper przynajmniej ma kobiecą figurę,ale płaski brzuszek a nie sama skóra i kości,heh..
|
|
#1993 |
|
Zadomowienie
|
E, te zdjęcia to jeszcze nie przesada. Kosteczki biodrowe bardzo ładnie się prezentują , ale masz rację 4 jest super
Nigdy nie będę miała jak to mówisz "kobiecej figury" bo widzę że tu chodzi o biuścik, i biodra. Pozostaje mi bycie szczupłą i do tego dążę. Chociaż reszta też mi się podoba. Motywują mnie zdjęcia modelek
|
|
|
|
#1994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brzuszek ma być płaski za to![]() dobraaaaanoc
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
kochane,mam prosbe do Was
mozecie powiedziec mi (mniej wiecej. no chyba,ze liczycie to wiecie dokladniej) ile kcal dziennie jecie? chcialabym sie zorientowac. dziekuje jezeli ktoras napisalaby mam wrazenie,ze moja liczba jest za duza - okolo 1700. zastanawiam sie,czy nie zmniejszyc jej..tak np 1300 - 1400 ![]() dobranoc tchnienie (ja jeszcze posiedze,bo nie mam co robic,a spac mi sie nie chce) |
|
|
|
#1996 |
|
Zadomowienie
|
I kolejne
Pierwsze i drugie zdjęcie - boskie! Przed ostatnia fotka, moja miłość- Bruna Tenorio
|
|
|
|
#1997 |
|
Zadomowienie
|
U mnie już 63,3 kg- schudłam przez 3 tygodnie 2,2 kg, a łącznie przez 2 miesiące spadło mi prawie 7 kg
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem, one /prawie/ wszystkie sa za chude. A to zdjecie z napisem "nie jedz" mnie powalilo, bynajmniej nie w pozytywnym sensie
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#1999 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie wizażanki! ;-)
Chciałabym się przyłączyć do Was jeśli można. Także mam kilka kg do zrzucenia... no może nie kilka a kilkanaście Ale trzeba sie pocieszać. Tak więc przy wzroscie 169cm waże 70kg :O Nie wiem kiedy to sie stało że tak przytyłam. Od wakacji 5kg... szok. Najciekawsze jest to, że każdy twierdzi, że mi sie przwidziało i że chudne a nie tyje. Ale co oni wiedzą. Rodzinka to by była najbardziej szczęśliwa gdybym jadła 24h/dobe, a jak nie zjem całego obiadu to odrazu tekst "padniesz z głodu dziecko". Oczywiście ja wiem gdzie sie to wszystko ukrywa... w brzuchu... Urosła mi wielka poduszka chociaz staram sie ja zakrywać. Tak więc moj plan to schudnąc 10-12 kg. A potem utrzymać tą wagę. Wspomozcie kolezanke w potrzebie.
|
|
|
|
#2000 |
|
Zadomowienie
|
kelsisko23
Pewnie że wspomożemy i oczywiście liczymy na to samo z Twojej strony ![]() Skąd ja to znam- to właśnie przez wakacje przytyłam (ja aż 7kg ). Teraz po dwóch miesiącach stosunkowo intensywnej diety udało mi się wreszcie zrzucić 'wakacyjne' kilogramy. Tobie też się uda, zobaczysz Witaj w wątku
|
|
#2001 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki!
Oj, ja też po wakacjach przytyłam pięć kilo - i to tak nagle! A dzisiaj to zawaliłam dietkę. Mianowicie zjadłam trzy kostki sernika z lukrem i rodzynkami. Był taki dobry, że opamiętać się nie mogłam. A teraz jestem zła na siebie. Ile takie ciasteczka mogły mieć kalorii? Eh... Chyba muszę lecieć żeby to pospalać. Kel, witaj! |
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
dobry!
przed chwila wstalam. wreszcie sie wyspalam ![]() Koka,gratulacje. ladnie chudniesz
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Ja własnie wróciłam z klasowej wigilii, sztucznych uśmieszków i życzeń nie było, albo ja po prostu nie widziałam
![]() Zjadłam małego pierniczka i kawałek ciasta, mama koleżanki piekła, więc głupio mi było odmówić. ![]() Ide trochę posprzątać, bo święta sie zbliżają a u mnie jak zwykle bałagan
|
#2004 |
|
Raczkowanie
|
Ojoj, u mnie też bałagan. Mama ciągle dzwoni z pracy i krzyczy do słuchawki `jak przyjadę, to wszystko ma błyszczeć!`.
To ja wolę już ćwiczyć jak sprzątać, hehe. Kurczę, tyleeee piję wody niegaz., że muszę non stop do kibelka latać, by się wysiusiać, ops.
|
|
|
|
#2005 |
|
Konto usunięte
|
To jak tak samo
zebyscie widzialy mojej mamy mine jak zobaczyla mnie z butelka wody nie wiem co w tym dziwnego posprztajcie za mnie![]() |
|
|
|
#2006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak samo zaczynalysmy, moze Ty troche wczesniej.. ale no nie chudne no! TErz w tym tygodniu to waga nawet do gory idzie a nie jem duzo Ja nie wiem, nie dam rady Bylo 68 po ponad 3 tygodniach 66. Teraz po tym tyg boje sie ze bedzie znow 67 albo wiecej po swietach;( Jak Ty to zrobilas? ile kalorii dziennie jadlas? Nie cwiczylas chybanic, bo z tego co pamietam to nie lubisz, tak;> Prosze ratuuuj Jem sniadanie, jogurt naturalny z corn flakesami i 2 lyzeczkami otreb pszennych. Nie jadlabym, bo glodna nie jestem ale.. robie to bo Wy ![]() Lece do pracki no i sniadanie dokonczyc;/ Milego dnia Wam zycze
|
|
|
#2007 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja do kibelka latam w szkole co przerwe ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;6089950]To jak tak samo zebyscie widzialy mojej mamy mine jak zobaczyla mnie z butelka wody nie wiem co w tym dziwnego posprztajcie za mnie![]() Moja mama się dziwi jak ja mogę czerwoną hebrate pić ![]() Wczoraj byłam na MEGA zakupach, złaziłam się jak nie wiem Ale żeby nie było za wesoło... zgrzeszyłam nestea Ale przynajmiej ją spaliłam na zakupach![]() Dzisiaj na wigilii klasowej prawie nic nie zjadłam Karolka- Tobie też gratuluje 7 zrzuconych kilogramów ja waże się jutro, obym nie przytyła, bo dziś trochę zgrzeszyłam:P Mnie zdjęcia modelek w ogóle nie motywują. One są moim zdaniem za chude Wszyscy jej mówią, że lepiej jej jak troszkę przytyła
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co sie orientuje,to na redukcji nie sa polecane te wszystkie corn flakesy
ale moge sie mylic,niech ktos mnie poprawi w razie czego.
|
|
|
|
#2009 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hihi,też 5 kilo od wakacji, czyli w dwa miesiące.bo w październiku tyle ważyłam.. Cytat:
miłego dnia idę zaraz na zakupy
|
|
|
#2010 |
|
Raczkowanie
|
Jak przyspieszyć metabolizm?
Kurczę, znowu mi się wydaje, że przytyłam ze sto kilo {nie mówię o wadze!}... Jak ja przetrwam świeta? Właśnie chrupię sobie marchewkę. Ile takich mogę w ciagu dnia zjeść żeby sobie nie zaszkodzić? Heh, ja ostatnio na zakupach byłam, ale nic sensownego nie kupiłam, a szkoda. Mam pytanko do Was odnośnie prezentów. Co mogę kupić chłopakowi {coś, co się przyda, nie jakieś śmieszne rzeczy. :P}? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

tyle lat znosilam te usmieszki i "prawdziwe" zyczenia to ta ostatnia klasowa wigilie w moim zyciu sobie odpuszcze

brzuszek ma być płaski za to

Ja nie wiem, nie dam rady