Wszystko o Avonie II - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-21, 13:24   #3121
paulinka3110
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Hmm..to jeszcze muszę się zastanowić czy zamówię PW...Może jak antystresowy mi odpowiada to warto przy nim zostać... Sama nie wiem...

A czy kolory tych obydwu podkładów są takie same? Teraz używam Almond...

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 13:24   #3122
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olenk@@ Pokaż wiadomość
I u nas PW równiez będzie w tubce .W demo do kat. 3/2008 jest zdjęcie
to ja poczekam i sobie zobacze i wtedy si ebyc mzoe skusze poki co zdecydowalam sie na antystresowy a na PW poczekam a mam pytanie jelsi to nie tajemnica ile on kosztuje w demo ? bo mnie starsznie to ciekawi mam nadzieje ze bedzie on w katalogu jakims przed polowa marca bo potem to w szpitalu bede......
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 13:41   #3123
olenk@@
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
to ja poczekam i sobie zobacze i wtedy si ebyc mzoe skusze poki co zdecydowalam sie na antystresowy a na PW poczekam a mam pytanie jelsi to nie tajemnica ile on kosztuje w demo ? bo mnie starsznie to ciekawi mam nadzieje ze bedzie on w katalogu jakims przed polowa marca bo potem to w szpitalu bede......
16,90zl
olenk@@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 13:51   #3124
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olenk@@ Pokaż wiadomość
16,90zl
Dziekuje
teraz tylko kwestia koloru bo mam konsultantke co mi go zamowi mam nadzieje ze trafie
Stary 2007-12-21, 14:05   #3125
a_n_u_l_a
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
To jest właściwy numer
Jest też infolinia 0 801 353 303, ale tam niechętnie udzielają odpowiedzi konsultantkom, to raczej dla klientów i reklamacji tam nie przyjmą
Możesz jeszcze wysłać maila ze strefy, wybierając odpowiednią opcję z zakładki.
Dziękuję serdecznie
a_n_u_l_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 14:25   #3126
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez flo1wer1 Pokaż wiadomość
Przy wkładaniu sweterka trzeba uważać ale ja opracowałam taką metodę zakładania bez dotykania twarzy, że mi się to nie zdarza
Właśnie Mam dosyć podkładów przez te problemy, dlatego rezygnuję. A ostatnio mam bardzo mięciutką twarz, jak nigdy, to po co mam ją szpecić podkładami Przerzucam się na krem koloryzujący

A jeśli mogę coś powiedzieć o antystresowym, bo go właśnie odstawiłam, to wg mnie jest to podkład dla osób, których twarz jest przesuszona, sucha, ponieważ on ładnie nawilża i nie podkreśla skórek jednak po niedługim czasie twarz się bardzo świeci i nie obejdzie się bez dodatkowego pudru do zmatowienia. Osobiście miałam dosyć tak 'ciężkiej' twarzy, straszny dyskomfort, dlatego odradzam podkładów osobom, które tam naprawdę ich nie potrzebują
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 14:55   #3127
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6090695]Właśnie Mam dosyć podkładów przez te problemy, dlatego rezygnuję. A ostatnio mam bardzo mięciutką twarz, jak nigdy, to po co mam ją szpecić podkładami Przerzucam się na krem koloryzujący

A jeśli mogę coś powiedzieć o antystresowym, bo go właśnie odstawiłam, to wg mnie jest to podkład dla osób, których twarz jest przesuszona, sucha, ponieważ on ładnie nawilża i nie podkreśla skórek jednak po niedługim czasie twarz się bardzo świeci i nie obejdzie się bez dodatkowego pudru do zmatowienia. Osobiście miałam dosyć tak 'ciężkiej' twarzy, straszny dyskomfort, dlatego odradzam podkładów osobom, które tam naprawdę ich nie potrzebują
[/quote]
dopiero jak krem koloryzujacy brudzi ubrania, masakra! nigdy wiecej rkemow koloryzujacych, wo ogle sie nie trzymaja twarzy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 14:56   #3128
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

W zasadzie to poczułam potrzebę podzielenia się z Wami moimi wrażeniami na temat kremów Liiv

- Ten na dzień jest świetny, strasznie odpowiada mi jego konsystencja, jest taki gęściutki, ale nie ciężki, jak nasmaruję nim twarz to czuję, że moja (sucha) skóra go zajada Szkoda tylko, że bezzapachowy, bo mocnych zapachów kremów nie lubię, ale delikatne owszem

- Ten na noc jest jakiś dziwny... Jego konsystencja jest bardziej wodnista niż tego na dzień, w ogóle jest jakiś taki "leciutki", że ja naprawdę nie rozumem czemu on niby ma być "na noc". Poza tym mam suchą skórę (jak już wspomniałam) i od kremu na noc oczekuję naprawdę super nawilżenia, zwłaszcza, że nie używam go codziennie (Hydrofirming na noc był właśnie taki-super). Więc z tego na noc jestem całkiem niezadowolona.

P.S.
A tak w ogóle, jak składa się zamówienie przed terminem (jakoś chyba 3-4 dni przed terminem) to kiedy wystawiają fakturę? Wczoraj złożyłam, dziś rano miałam pobrane do realizacji, a fakturki nie ma cały czas i zastanawiam się, kiedy będzie, skoro paczka ma przyjść dopiero 4 stycznia...

Edytowane przez Yen.not
Czas edycji: 2007-12-21 o 14:58 Powód: dopisek
Yen.not jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 15:04   #3129
elffee
Zadomowienie

to fakture bedziesz miala dopiero wtedy kiedy masz termin skladania zamowienia mimo ze zamawialas teraz
Stary 2007-12-21, 15:11   #3130
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
dopiero jak krem koloryzujacy brudzi ubrania, masakra! nigdy wiecej rkemow koloryzujacych, wo ogle sie nie trzymaja twarzy
Używałam w wakacje solutions i nic takiego nie zauważyłam, bardzo szybko się wchłaniał i aż do zmycia nie złaził i nie robił plam. Cud miód

edit: podkreślę "wakacje", bo człowiek się poci i wszystko spływa a krem nadal utrzymywał się na skórze i jak wspomniałam do końca dnia twarz wyglądała tak samo, że tak nazwę, wchłaniał się w skórę
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 15:20   #3131
elffee
Zadomowienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6091027]Używałam w wakacje solutions i nic takiego nie zauważyłam, bardzo szybko się wchłaniał i aż do zmycia nie złaził i nie robił plam. Cud miód

edit: podkreślę "wakacje", bo człowiek się poci i wszystko spływa a krem nadal utrzymywał się na skórze i jak wspomniałam do końca dnia twarz wyglądała tak samo, że tak nazwę, wchłaniał się w skórę
[/quote]
ja mialam ten sam i jak mowie dla mnie byl fatalny, wlasciwiwe splywal w ciagu dnia. nie tak jak podklad sie ladnie wchlanial i trzymal twarzy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 15:29   #3132
nutka85
Wtajemniczenie

To pewnie zalezy od cery...

Ja używam podkładu antystresowego, jestem z niego zadowolona, choć muszę pudrować buźkę... (no ale nikt nie powiedział, że on jest matujący)

A z DEMO sobie wezmę PW i sprawdzimy
Stary 2007-12-21, 15:33   #3133
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość

A z DEMO sobie wezmę PW i sprawdzimy
z demo?? czy jest cos o czym ja nie wiem??
Stary 2007-12-21, 15:38   #3134
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Elfee, dzięki za informacje. No to sobie poczekam jeszcze na fakturę do jutra w takim razie.
A co do podkładu PW w demo, to na tej stronie była o tym mowa... nieładnie tak nieuważnie czytać
Stary 2007-12-21, 15:41   #3135
taka jedna
Zakorzenienie

Złożyłam dzisiaj zamówienie na 3 termin i przyjdą wreszcie olejki z SSS
Ale za to w brakach:
KOMPLET BIZUTERII BELLA
no i
CONFETTI DO OZDOBY STOLU
Dziwi mnie tylko, że mimo że przyjdzie paczka dopiero 3 stycznia to termin płatności jest już do 7 stycznia...
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 15:49   #3136
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Elfee, dzięki za informacje. No to sobie poczekam jeszcze na fakturę do jutra w takim razie.
A co do podkładu PW w demo, to na tej stronie była o tym mowa... nieładnie tak nieuważnie czytać
dziekuje, faktycznie jest onfo o PW w tubce, ja ostatnio nie sledze watku dlatego taka jestem niedoinformowana. tez poczekam do tego demo bo prawie skonczy mi sie moj w plynie. poza tym ja juz kiedys mialam PW i sobie go chwalilam.

moze wprowadza nowe odcienie jak do tego w plynie.
Stary 2007-12-21, 16:22   #3137
Konto usunięte

Cytat:
ja mialam ten sam i jak mowie dla mnie byl fatalny, wlasciwiwe splywal w ciagu dnia. nie tak jak podklad sie ladnie wchlanial i trzymal twarzy.
Hehe całkiem odwrotnie do mnie Jednak jedno jest pewne - krem jest lżejszy
Stary 2007-12-21, 16:32   #3138
majula
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje, faktycznie jest onfo o PW w tubce, ja ostatnio nie sledze watku dlatego taka jestem niedoinformowana. tez poczekam do tego demo bo prawie skonczy mi sie moj w plynie. poza tym ja juz kiedys mialam PW i sobie go chwalilam.

moze wprowadza nowe odcienie jak do tego w plynie.
a jak sie spisuej ten w plynie? chodzi mi o to czy ujedolica koloryt skory i masuje co nieco a pozatym jak one biegna w kolejnosci od najasniejszego bo nie wiedzialabym jaki wybrac
Stary 2007-12-21, 16:51   #3139
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
a jak sie spisuej ten w plynie? chodzi mi o to czy ujedolica koloryt skory i masuje co nieco a pozatym jak one biegna w kolejnosci od najasniejszego bo nie wiedzialabym jaki wybrac
z tych nowych odcieni ja mam natural choc troche jestem juz za blada na niego [bo jak go kupowalam to byly wakacje] napewno jasniejszy ten bisque. trudno mi powiedziec jak biegna z kolorami. nie widzialam wsyztskich, uzywalam tez ivory i nude.

spisuje sie super, na twarzy wyglada bardzo naturalnie, caly dzien wyg;lada dobrze. w sumie najlepszy jaki mialam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 17:25   #3140
majula
Zakorzenienie

Cytat:
z tych nowych odcieni ja mam natural choc troche jestem juz za blada na niego [bo jak go kupowalam to byly wakacje] napewno jasniejszy ten bisque. trudno mi powiedziec jak biegna z kolorami. nie widzialam wsyztskich, uzywalam tez ivory i nude.

spisuje sie super, na twarzy wyglada bardzo naturalnie, caly dzien wyg;lada dobrze. w sumie najlepszy jaki mialam.
ja osotatnio zauwarzylam ze mam cere duzo ciemniejsza na buzi niz na szyi(efekt picia soku z marchwi) i musz echyba kupic o ton jasniejszy niz kolor twarzy jakbym kupowala zeby sie nie roznil od szyi, jednak dalej nie wiemktory sobie zamowic bo na ten nowy PW sie napalilam starsznie mam nadzieje ze mi skory nie wysuszy kiedys mialam antystresowy i chyba jego sobie zamowie ale chcialm zebrac opinie o innych podkladach z avonu, na pewno nie wezme tego w musie bo on podkresla skorki ,w kazdym razie dziekuje za opinie
Stary 2007-12-21, 17:39   #3141
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

antystresowy podkład jest świetny Odcien cream idealnie mi pasuje, podkład rozjaśnia cere, nadaje sie na wieczór jak i na dzień, jedyny minus to to że twarz jest troszenke 'lepka' w dotyku. Z Avonu mialam też podkład w płynie i nie za bardzo mi pasował, splywał, choć przyznam ze uzywalam go ok 3 lat temu, a wtedy mialam jeszcze mieszana cere nie jak teraz suchą.
Stary 2007-12-21, 17:50   #3142
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
antystresowy podkład jest świetny Odcien cream idealnie mi pasuje, podkład rozjaśnia cere, nadaje sie na wieczór jak i na dzień, jedyny minus to to że twarz jest troszenke 'lepka' w dotyku. Z Avonu mialam też podkład w płynie i nie za bardzo mi pasował, splywał, choć przyznam ze uzywalam go ok 3 lat temu, a wtedy mialam jeszcze mieszana cere nie jak teraz suchą.
kiedys tez nie lubialam w plynie ale te nowe ulepszone sa o niebo lepsze. nie czuc ich na twarzy tak jak opisujesz ze po antystresowym czuc lepkosc na twarzy.
Stary 2007-12-21, 18:05   #3143
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

[quote=gothika;6090155]ashiva - to widać ewidentnie że ktoś tam jakby palcem przejechał po cieniu, nic nie jest osypane tylko taki ślad na środku...

Już mi odpisali w sprawie cienia doślą drugi bezpłatny.Napisz reklamację.Mój cień wyglądał jak by ktoś się nim malował tz.aplikator był czysty ale na cieniu był ślady użytkowania!!!!Z jakiej racji klijent ma dostać coś używane czy testowane skoro płaci za nowe.
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 18:37   #3144
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

[QUOTE=justynka333;6092279]
Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
ashiva - to widać ewidentnie że ktoś tam jakby palcem przejechał po cieniu, nic nie jest osypane tylko taki ślad na środku...

Już mi odpisali w sprawie cienia doślą drugi bezpłatny.Napisz reklamację.Mój cień wyglądał jak by ktoś się nim malował tz.aplikator był czysty ale na cieniu był ślady użytkowania!!!!Z jakiej racji klijent ma dostać coś używane czy testowane skoro płaci za nowe.
, to może i ja napisze, mam pisać przez główną stronę avonu - Kontakt czy jakoś inaczej?
aha, już wiem - chyba po zalogowaniu w "skantaktuj się z nami": nie trzeba podawać swojego numeru personalnego?
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 20:01   #3145
messy
Raczkowanie

hej dziewczynki zaraz robie zamowienie i chcialam wiedziec co jest w brakach na pewno. bizu ella balerina, kula sniezna i confetti ? czy cos jeszcze jest pewnego ? mam zamowienia na 2 rzeczy tylko i musze czyms podbic pomozcie prosze
messy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 20:31   #3146
niunia_20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez messy Pokaż wiadomość
hej dziewczynki zaraz robie zamowienie i chcialam wiedziec co jest w brakach na pewno. bizu ella balerina, kula sniezna i confetti ? czy cos jeszcze jest pewnego ? mam zamowienia na 2 rzeczy tylko i musze czyms podbic pomozcie prosze

confetti napewno jest w brakach. zamawiałam 8 sztuk i nie przyszło
z tego co dziewczyny pisały to kula snieżna i szkatułka tez są w brakach.
niunia_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 20:43   #3147
messy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niunia_20 Pokaż wiadomość
confetti napewno jest w brakach. zamawiałam 8 sztuk i nie przyszło
z tego co dziewczyny pisały to kula snieżna i szkatułka tez są w brakach.
Dziekuje Ci bardzo zamowilam 1 kule, 1 bizuterie, 1 szkatulke i 10 confetti :P w strachu czekam na fakture
messy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 20:55   #3148
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

[quote=gothika;6092508]
Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość

, to może i ja napisze, mam pisać przez główną stronę avonu - Kontakt czy jakoś inaczej?
aha, już wiem - chyba po zalogowaniu w "skantaktuj się z nami": nie trzeba podawać swojego numeru personalnego?
Ja się podpisuję imieniem , nazwiskiem i numerem personalnym.
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 20:57   #3149
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
W zasadzie to poczułam potrzebę podzielenia się z Wami moimi wrażeniami na temat kremów Liiv

- Ten na dzień jest świetny, strasznie odpowiada mi jego konsystencja, jest taki gęściutki, ale nie ciężki, jak nasmaruję nim twarz to czuję, że moja (sucha) skóra go zajada Szkoda tylko, że bezzapachowy, bo mocnych zapachów kremów nie lubię, ale delikatne owszem

- Ten na noc jest jakiś dziwny... Jego konsystencja jest bardziej wodnista niż tego na dzień, w ogóle jest jakiś taki "leciutki", że ja naprawdę nie rozumem czemu on niby ma być "na noc". Poza tym mam suchą skórę (jak już wspomniałam) i od kremu na noc oczekuję naprawdę super nawilżenia, zwłaszcza, że nie używam go codziennie (Hydrofirming na noc był właśnie taki-super). Więc z tego na noc jestem całkiem niezadowolona.
Hej ja również jestem szczęśliwą posiadaczką tychże kremikówJak dla mnie są REWELACYJNE zarówno ten na dzień jak i ten na noc
--->choć przyznam że ten na noc rzeczywiście ma dość dziwna konsystencjeale i tak uważam że jest świetnyjak wstaje rano moja skóra jest nawilzona i wypoczęta, taka radosna Kupiłam od razu zestaw za 42,90zł w kat15. Bodajże w kat3 również są w takiej cenie więc napewno kupie Tylko szkoda, że tego na noc kremiku jakoś szybciej się zużywamam połowe, a na dzień 3/4 Hmm... Ogólnie polecam

Dziś przyszła mi paczuszka na II termin zamówiłam dla siebie Crystal Aure i Treselle klasyczną. To nic, że mam jeszcze 10 flakonów innych perfum...jestem maniaczką zapachów i to jest chyba mój nałóg, bo co powącham jakiś śliczny zapach to musze go mieć na owe perfumy z avonu skusiłam się w ciemno...tzn.miałam próbkę tej treselle ale mi się zapach nie podobał. Skusiła mnie cena bo za Aurę zapłaciłam 45zł a za treselle 24 Po psiknięciu zakochałam się w obu!!! Psiknęłam się aurą jakieś 3 godziny temu...niedawno wzięłam kąpiej i moje zdziwienie wąchając nadgarstek nadal czuć zapach!!! Cudo!!! Mój facet również oszalał na punkcie jednego jak i drugiego zapaszkuMniam i o to chodziło. Szaleje również za "Organzą" Givenchiego, ale niestety cena mnie przerasta

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 21:04   #3150
mała82
Zakorzenienie

Dziewczyny a możecie powiedzieć coś na temat żelu brązująco-rozświetlającego z netto 1/2008. Miała go któraś? Jest dobry,bo nie znalazłam nic na KWC. Chodzi mi o to czy ładnie brązuje buzię i czy nie swieci się po nim za bardzo twarz. Będę wdzięczna za pomoc, bo nie wiem, czy opłaca się zamówić.
mała82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości