|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Hmm..to jeszcze muszę się zastanowić czy zamówię PW...Może jak antystresowy mi odpowiada to warto przy nim zostać...
![]() A czy kolory tych obydwu podkładów są takie same? Teraz używam Almond...
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
to ja poczekam i sobie zobacze i wtedy si ebyc mzoe skusze poki co zdecydowalam sie na antystresowy
![]()
#3123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() teraz tylko kwestia koloru bo mam konsultantke co mi go zamowi ![]() ![]()
#3125 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jeśli mogę coś powiedzieć o antystresowym, bo go właśnie odstawiłam, to wg mnie jest to podkład dla osób, których twarz jest przesuszona, sucha, ponieważ on ładnie nawilża i nie podkreśla skórek jednak po niedługim czasie twarz się bardzo świeci i nie obejdzie się bez dodatkowego pudru do zmatowienia. Osobiście miałam dosyć tak 'ciężkiej' twarzy, straszny dyskomfort, dlatego odradzam podkładów osobom, które tam naprawdę ich nie potrzebują |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6090695]Właśnie
![]() ![]() ![]() A jeśli mogę coś powiedzieć o antystresowym, bo go właśnie odstawiłam, to wg mnie jest to podkład dla osób, których twarz jest przesuszona, sucha, ponieważ on ładnie nawilża i nie podkreśla skórek jednak po niedługim czasie twarz się bardzo świeci i nie obejdzie się bez dodatkowego pudru do zmatowienia. Osobiście miałam dosyć tak 'ciężkiej' twarzy, straszny dyskomfort, dlatego odradzam podkładów osobom, które tam naprawdę ich nie potrzebują[/quote] dopiero jak krem koloryzujacy brudzi ubrania, masakra! nigdy wiecej rkemow koloryzujacych, wo ogle sie nie trzymaja twarzy
#3128 |
Raczkowanie
|
W zasadzie to poczułam potrzebę podzielenia się z Wami moimi wrażeniami na temat kremów Liiv
![]() - Ten na dzień jest świetny, strasznie odpowiada mi jego konsystencja, jest taki gęściutki, ale nie ciężki, jak nasmaruję nim twarz to czuję, że moja (sucha) skóra go zajada ![]() ![]() - Ten na noc jest jakiś dziwny... Jego konsystencja jest bardziej wodnista niż tego na dzień, w ogóle jest jakiś taki "leciutki", że ja naprawdę nie rozumem czemu on niby ma być "na noc". Poza tym mam suchą skórę (jak już wspomniałam ![]() P.S. A tak w ogóle, jak składa się zamówienie przed terminem (jakoś chyba 3-4 dni przed terminem) to kiedy wystawiają fakturę? Wczoraj złożyłam, dziś rano miałam pobrane do realizacji, a fakturki nie ma cały czas i zastanawiam się, kiedy będzie, skoro paczka ma przyjść dopiero 4 stycznia...
"Arma nissi ut summoveas, ne sumpseris" Edytowane przez Yen.not Czas edycji: 2007-12-21 o 14:58 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zadomowienie
|
to fakture bedziesz miala dopiero wtedy kiedy masz termin skladania zamowienia mimo ze zamawialas teraz
#3130 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() edit: podkreślę "wakacje", bo człowiek się poci i wszystko spływa a krem nadal utrzymywał się na skórze i jak wspomniałam do końca dnia twarz wyglądała tak samo, że tak nazwę, wchłaniał się w skórę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6091027]Używałam w wakacje solutions i nic takiego nie zauważyłam, bardzo szybko się wchłaniał i aż do zmycia nie złaził i nie robił plam. Cud miód
![]() edit: podkreślę "wakacje", bo człowiek się poci i wszystko spływa a krem nadal utrzymywał się na skórze i jak wspomniałam do końca dnia twarz wyglądała tak samo, że tak nazwę, wchłaniał się w skórę[/quote] ja mialam ten sam i jak mowie dla mnie byl fatalny, wlasciwiwe splywal w ciagu dnia. nie tak jak podklad sie ladnie wchlanial i trzymal twarzy.
#3132 |
Wtajemniczenie
|
To pewnie zalezy od cery...
Ja używam podkładu antystresowego, jestem z niego zadowolona, choć muszę pudrować buźkę... (no ale nikt nie powiedział, że on jest matujący) ![]() A z DEMO sobie wezmę PW i sprawdzimy ![]()
![]() |
#3133 |
Zadomowienie
|
z demo?? czy jest cos o czym ja nie wiem??
![]() ![]() ![]()
#3134 |
Raczkowanie
|
Elfee, dzięki za informacje. No to sobie poczekam jeszcze na fakturę do jutra w takim razie.
A co do podkładu PW w demo, to na tej stronie była o tym mowa... nieładnie tak nieuważnie czytać ![]()
#3135 |
Zakorzenienie
|
Złożyłam dzisiaj zamówienie na 3 termin i przyjdą wreszcie olejki z SSS
![]() Ale za to w brakach: KOMPLET BIZUTERII BELLA no i CONFETTI DO OZDOBY STOLU Dziwi mnie tylko, że mimo że przyjdzie paczka dopiero 3 stycznia to termin płatności jest już do 7 stycznia... |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moze wprowadza nowe odcienie jak do tego w plynie.
![]() |
#3137 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
spisuje sie super, na twarzy wyglada bardzo naturalnie, caly dzien wyg;lada dobrze. w sumie najlepszy jaki mialam.
![]() |
#3140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3141 |
Wtajemniczenie
|
antystresowy podkład jest świetny
![]()
#3142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3143 |
Wtajemniczenie
|
[quote=gothika;6090155]ashiva - to widać ewidentnie że ktoś tam jakby palcem przejechał po cieniu, nic nie jest osypane tylko taki ślad na środku...
Już mi odpisali w sprawie cienia doślą drugi bezpłatny ![]() ![]() ![]()
15.09.2013 ![]() 24.09.2014 ![]() ![]() 18.04.2015 ![]() ![]() 06.06.2015 ![]() 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała ![]() 14.12.2016 ![]() 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=justynka333;6092279]
Cytat:
![]() aha, już wiem - chyba po zalogowaniu w "skantaktuj się z nami": nie trzeba podawać swojego numeru personalnego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
confetti napewno jest w brakach. zamawiałam 8 sztuk i nie przyszło ![]() z tego co dziewczyny pisały to kula snieżna i szkatułka tez są w brakach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Wtajemniczenie
|
[quote=gothika;6092508]Ja się podpisuję imieniem , nazwiskiem i numerem personalnym.
15.09.2013 ![]() 24.09.2014 ![]() ![]() 18.04.2015 ![]() ![]() 06.06.2015 ![]() 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała ![]() 14.12.2016 ![]() 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() --->choć przyznam że ten na noc rzeczywiście ma dość dziwna konsystencje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś przyszła mi paczuszka na II termin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a możecie powiedzieć coś na temat żelu brązująco-rozświetlającego z netto 1/2008. Miała go któraś? Jest dobry,bo nie znalazłam nic na KWC. Chodzi mi o to czy ładnie brązuje buzię i czy nie swieci się po nim za bardzo twarz. Będę wdzięczna za pomoc, bo nie wiem, czy opłaca się zamówić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.