|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Wróciłam z tych nieszczęsnych zakupów, w Sephorze nie mieli zestawów kolorówkowych, same zapachy
![]() ![]() ![]() Pachnę EdM. Nadgarstki - Cinema EDP (ma w sobie dużo z Glorii, ale nie podoba mi się) i Perły Lalique (są bardzo ładne, ale nie pasują do mnie, nie mogłabym ich nosić ![]() Zabieram się za sprzątanie ![]() edit - ależ piękny pieprz wyszedł z Pereł! Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-12-21 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4743 |
Rozeznanie
|
Dzieki. Nie wiem , czy ktos jeszcze nosi takie imię. Nie jest zbyt popularne. Kiedyś w ogóle starano sie nie nadawac tego imienia, bo uważano,ze przynosi pecha, nieszczęście. A wszystko przez Kochanowskiego .Gdy napisal treny , odżegnywano sie od imienia , które nosze. Ja je lubię.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
Safran'u ciąg dalszy, wróciłam właśnie z sądu i jestem wykończona, ale przynajmniej pachnęłam obłędnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
rude jest piękne:)
|
MiskaS -fajnie ,ze jestes ,bo tak patrze,ze w sumie nie daleko ode mnie jakies 130 km ( koło gorzowa wlkp. mieszkam) Tys oblatana ,jak robisz zakupy na allegro ,cytujesz ,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Matkokochana, farba oszalała i mam na głowie "buraka".
W akcie desperacji pomalowałam na podobny kolor paznockie ![]() --- Histoire d'eau, ale naprawdę starałam się wybrać coś innego.
#4748 |
|
RACHELA
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe ile ludzi doczyta się, albo zadzwoni i dopyta, a ile uwierzy temu, który wypowiadał się w TVN 24. Chyba, że prawda jest gdzieś po środku... Początkowo myślałam, że ten termin był dobrym pomysłem, ale parę dni temu doszłam do wniosku, że jednak nie - lepiej było wprowadzić gdzieś luty/marzec, gdy większość siedzi w domach, przeprowadzić porządną kampanię informacyjną, a nie tak, jak setki ludzi przemieszczają się. Ciekawe ile takich "wypadków" jak opisany zajdzie... Podejrzewam, że wiele osób uzna, że teraz nie trzeba im żadnego dokumentu, a szczególnie dla dzieci. W wakacje moja koleżanka chciała się z 3 letnim maluchem wybrać na Słowację - była bardzo zdziwiona, że potrzebuje jakieś wpisy do paszportu, albo paszport dla dziecka. Druga planowała wyjazd teraz, tuż po Świętach do znajomych w Niemczech. Zarzekała się, że skoro Shengen, otwarcie granic, to na pewno nic jej nie będzie potrzebne i z tego co wiem, to dwójka jej dzieci (4 i 1,5 roku) nie jest wpisana, nie ma żadnych dokumentów, nic, podobnie jak siostrzeniec, który miał z nimi jechać. A co do tego paszportu - nie przepuścić mogą, bo dziecko wygląda po tylu latach zupełnie inaczej... Tylko szkoda, że myśli się o tym w ostatniej chwili, a nie planując wyjazd.
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
![]() Rachel, pochwal się, pokaż chociaż malutki skrawek ![]()
![]() |
#4751 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Po raz piewrszy udalo mi się zacytowac dwie osoby w jednym poście !!!!. ![]() Edytowane przez Ondine Czas edycji: 2007-12-21 o 14:58 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale obawiam się, że nie zdążę, bo w weekend pracuję ![]() ![]() Dziewczyny - jeśli macie jakieś problemy z cytowaniem, multicytowaniem etc, to zaglądnijcie na "Zanim napiszesz", przyklejone na głównej stronie, tam starałam się wyjaśnić po kolei jak to się robi ![]() Sprawdziłam cenę pereł na Allegro. Ten pieprz jest wspaniały. Ale dalej wydaje mi się, że chyba do mnie jeszcze nie pasują... Nie wiem sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Agnysko, Hecate ![]() ![]() Cytat:
![]() Ondine, oby Ci ból głowy przeszedł jak najszybciej Z bierzmowania się liczy? ![]() Annmarie, Biała Herbatka to Eau Parfumee Au The Blanc Bvlgari ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
|
Ej Tulipku pachnacy, a myslalas ,ze co ? ja czytalam,czytalam" zanim napiszesz" ale jak chcialam moja wiedze w czyn wprowadzic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Te perły Tulipa to pewnie Perles de Lalique - ostatnio pół Wizażu chodzi zaperlone... aż muszę poznać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Truskawko , dziękuję , mam nadzieje,że to ostatnie godziny bólu.3 dni to 3 dni , n`est pas ? Margot i Truskawko- liczy sie i jako drugie i z bierzmowania .Miło mi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Żaden majster z nieba nie spadł ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
|
ONDINE
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
Zuzia, ja dopiero jakiś czas temu pojęłam opcję multicytowania - wstyd!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Nie pamiętam, żeby zdarzyło mi się grać kobietą w jakimkolwiek świecie fantasy. Zbyt.... Zbyt wpływa to na postać. Cytat:
Ludzie wywlekani na siłę z dołka nie tylko będą się zapierali wszystkimi kopytami, ale jeszcze uznają cię za chama. I mówię tu o dołkach, nie o poważnych problemach. Wiem, wiem... zbyt serio odpowiedź na Twój żartobliwy apel. Nie mam nastroju do żartów. ![]() Cytat:
![]() A w długich sukniach przeciez chodzić możecie - ja sama gustuję raczej w średniowiecznych modelach, ale mam parę takich cudów i noszę na szczególne okazje. A co mi tam! ![]() Cytat:
![]() Zgadzam się (też pamiętam swoją tremę przy pierwszych wystąpieniach na perfumach). Cytat:
![]() Cytat:
![]() Burak to piękny kolor włosów. O wiele oryginalniejszy, niż marchewa. ![]() Cytat:
A teraz, czemu nie mam nastroju do żartów: Otóż przyjachała dziś moja wypasiona kanapa w kolorze Ferrari i... Okazało się, że narożnik jest prawy, a nie lewy, jak być powiniem. Kanapa pojechała z powrotem, a mnie czekaja kolejne tygodnie siedzenia na kocyku. !@#$%^%$#@!@#$%^@ Toaletka wysłana kurierem w poniedziałek nie dotarła wcale. Szlag trafił piec gazowy w łazience i nie mam ciepłej wody (do jutra tylko). O ilości pyłu po dzisiejszym gładzeniu ścian nawet nie wspomnę. ![]() Mam pomalowane drzwi do szafy i nie mogę się dostać do ciuchów (a jestem dziś umówiona). Świąt nie będzie i zaczynam mieć to w d...e. ![]()
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko
![]() ![]() Demoniku, Jas rosnie jak na drozdzach. a w temacie-dzisiaj znow wpadlam do perfumerii aby popsikac sie perlami ![]()
#4765 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bałam się multicytowania, jedank dzis postanowilam spróbować. I udalo sie.!!! Zuziu , Tobie też sie uda. Spróbuj. Jeśli nie wyjdzie , dziewczyny Ci pomogą. Mnie też tlumaczyły. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() P.S. (Zdjęć twarzy nie będzie z wiadomych powodów). ![]()
![]() |
#4767 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powinni w ząbkach dowieźć właściwą, tylko, ze pewnie dopiero muszą ją zrobić. Dokup poduszkę, będzie trochę wygodniej na tym kocyku Cytat:
Zacząć można tak od... powiedzmy 700-800 zł (acz to raczej bez zdobień, prosta spódnica ale z dobrego materiału, w miarę dobrze wykonany gorset), przejść na poziom 1500-3000 (zdobienia, dobry materiał, porządne fiszbiny, porządne halki (jeśli są potrzebne)), 4-5000 (wchodzimy w sporą ilość zdobień - delikatne, ale trwałe koronki, kryształki Svarowskiego, haft ) i wyżej (ale jeśli nie jest to np. spora ilość naturalnego jedwabiu, czy ręczne hafty, zdobienia perłami, to często zaczyna się płacenie za markę lub nazwisko projektanta...) To tak na oko ![]() (no dobra, prowadziłam salon ![]() Ale kolor piękny...
![]() |
#4768 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuziu - próbuj, najwyżej się poprawi. Kliknij kilka krzyżyków i "Odpowiedz", zobaczysz, że się uda ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Świetny kolor
![]() ![]() Pachnę bigosem i świąteczne gotowanie uważam za rozpoczęte ![]()
#4770 |
Zakorzenienie
|
![]()
Bjeata duzo zdrowka zycze
![]() agnyska81 ciebie rowniez mocno sciskam ![]() taka taka mam nadzieje, ze migrena poszla sobie precz, czego z calego serca zycze! demoniku rowniez serdecznie pozdrawiam urocza mame i wspaniala pania domu wraz z rodzina! Kasiulko do ciebie rowniez macham lapka! ![]() Aggie125 ja rowniez osmiele sie poprosic o przeslanie mi twojego dziela na @. Za chwile pobiegne napisac PW Ondine, sciskam mocno, wspolczuje potwornej migreny. Dobrze, ze mozesz osbie odpoczac. Gratuluje rowniez multicytowania! rachelo kolorek wyszedl piekny, z pewnoscia slicznie ci w nim do twarzy! ------------------------------------------------------------------------------- Ja dosyc zabiegana jestem ![]() ![]() ![]() Kupilam sobie ladny komplet bielizny i ponczochy ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------- Dzis znowu Roma, wspaniale mi sie komponuje z lekkim mrozem za oknem ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.