![]() |
#3961 | ||||
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Również polecam blog hafiji ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Basia ładnie waży, dobrze że już pozwolono jej przyjść na świat zamiast pakować w Ciebie te wszystkie leki. Odpoczywaj Mamusiu ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja Ci zazdroszcze, mimo tego bolu, ze Tymus sie przekrecil! ![]() A waga niezla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Dzien dobry
![]() Co wy tu za straszne historie opowiadacie? KIARA acha. Jakoś pominęłam chyba wcześniej ta informację. PIKPIK to chyba trochę Cie uspokoili co? Zadzwoń jeszcze chwilę przed cc dla pewności. AUSTRALIA brawo za wiesci! CIERPLIWOŚĆ dziękuję za życzenia i nawzajem MADZIA spokojnie, kp sie rozkreci. A przy nim macica szybciej sie obkurcza i wiecej z Ciebie moze leciec wiec to dobry objaw RADENA gratulacje!!!! KOCIAK dziewczynka Gabrysia Marta a chlopiec wstępnie Dawid Jerzy ale tutaj zobaczymy jeszcze
#3964 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolejny duzy dzidzius sie zapowiada ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() I waga taka sama jak mojego Bartusia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, Dziewczynki
![]() Wszystkim Mamusiom życzę cudownego dnia ![]() Ja się dzisiaj popłakałam, kiedy weszłam na FB i przeczytałam posta Chodakowskiej, żeby wstawić zdjęcie z mamą.......... ![]() Tak mi się przykro zrobiło, że niestety, ja już nie będę mieć tej szansy, żeby sobie zrobić zdjęcie z mamą.... porozmawiać, pośmiać się.... Za parę dni 1 rocznica śmierci... Przepraszam za te smuteczki tutaj... ale nie mogę z tego smutku.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mój synek też mi dzisiaj wręczył kwiaty ![]() Pojechali teraz do kina, bo wygrałam bilety na 'Anry Birds', ale jak wrócą, to będziemy świętować Dzień Mamy ![]() Dzanet, mam do Ciebie prośbę, skoro Ci tak dobrze idzie przepowiadanie przyszłości odnośnie porodów, weź tam pomieszaj w swoim kociołku, żebym to ja była następna, co? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3966 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Mamuśki w tym szczególnym dniu chciałam Nam życzyć dużo radości i dużo uśmiechu oraz cierpliwości. Zostawmy troski na inny dzień bo ten jest wyłącznie dla Nas! ![]() Jesteśmy Szczesciarami mogąc mieć przy sobie i pod serduszkiem nasze Pociechy! Cieszmy siekażdym momentem ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() Słowo MAMA dla mnie jest bezcenne! ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w dniu Matki! Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3968 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ty masz jeszcze czas ![]() ![]() Chciałabym zeby to tak działało ![]() W poprzedniej ciąży to ja gasilam światła na poczekalni, coś czuję, ze mimo tego ze mam tp na połowę miesiąca teraz tez tak będzie ![]() Kto mi wywrozy poród przed tp ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3969 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najwspanialsze co mamy to Wspomnienia!i je pielegnujmy. Mame ma się tylko jedną! I trzeba o tym zawsze pamiętać! Dlatego bedac Mamą trzeba to docenić bo jest to ciężka ale jaka piękna praca ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Również Tobie życzę wspaniałego i wyjątkowego dnia ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za wróżbę, dobra kobieto ![]() Pomimo, że nie mam już szyjki, to i tak pewnie urodzę w terminie, jak poprzednio, więc nie będziesz sama na wątku ![]() Cytat:
![]() ![]() Na pewno wszystko będzie dobrze! ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() 2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4. 2019: 2 Edytowane przez Miqesi Czas edycji: 2016-05-26 o 09:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3971 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
chodzi o to ze mi sie serce zatrzymuje co jakis czas, np. na 1,5 sek. sa to pojedyncze zatrzymania ale jesli beda dłuzsze(ok 2,5 sek) to powoduja utrate przytomnosci. Istota sprawy jest taka ze te zatrzymania zdarzaja kiedy serce spowalnia, a przy porodzie TO akurat mi nie grozi. ale moze nastapic blokada w momencie zbyt duzego wysilku - serce sie "zatnie" i wtedy musza wkroczyc do akcji. lekarze caly czas podtrzymuja ze i tak w koncu czeka mnie rozrusznik serca- bo ja sie starzeje i serce ze mna. mówia ze bedzie ok ok a np po 50tce gwałtownie tąpnie i bedzie trzeba wszczepiac. dzis bardzo zle sie czuje. mega boli mnie zołądek bez specjalnej przyczyny, chyba z nerwow duzo brzuch sie stawia i mlody strasznie napiera mi na kosc łonowa. kłuje niemozliwie. no i chodze poplakuje itp itd. nie nadaje sie dzis do ludzi.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj nie placzemy ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-05-26 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Zadomowienie
|
Hej mamusie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3975 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o widzisz, jakis budyń mam. A tak jakoś jak wpisywalam cc to mi to nie pasowało do Ciebie ![]() Cytat:
![]() |
#3977 |
Wtajemniczenie
|
Majkela, szkoda dzieciaczków, na pewno strasznie tęsknią, ale jeszcze troszeczkę i będziecie już wszyscy razem
![]() ![]() pikpik, to nieciekawie masz. Współczuję problemów z sercem. Ja bym się bała sn na Twoim miejscu. ![]()
#3978 |
Zadomowienie
|
Basia pozdrawia Ciocie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Zakorzenienie
|
Haneczka mi się szybko skończyło krwawienie. Pamiętam że szybko przeszłam na podpaski a potem na wkładki.
Dzanet super prezent Ja nic nie dostałam. Mój mąż nie umie uczyć dziecka jak się docenia matkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3980 |
Wtajemniczenie
|
Radena, śliczna Basieńka
![]()
#3981 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie smutaj dzisuaj ![]() My na dworku ale pogoda pięknie się spiepszyla ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki tradycyjne dziękuję podnosicie mnie na duchu! Dziś Hania trochę zjadła z piersi bo zoltawe plamki widziałam na cycku
![]() ![]() Życzenia na dzień matki pieknie dziewczyny! ![]() Miquesi i Ania strasznie mi przykro, że nie ma już na świecie waszych mam ![]() Ze mnie lało się jak pierwszy raz wstałam, dziwne to było! Położna kazała wstać iść i się nie przejmować. Trochę się krepowalam wiecie inne 2laski na sali pooperwcyjnej leżące, plus mój tz. Ale luuzik grunt że szybko wstałam ![]()
#3983 |
Konto usunięte
|
Haneczka ja długo krwawilam, w szpitalu poszło mi 3 albo 4 paczki tych bella, one były dla mnie najbardziej wygodne. Jak karmilam to właśnie bolała macica, obkurcza się, to dobry znak
Radena nie widzę fotki na komórce ale koniecznie odnajde twój post jak wrócimy do domu Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Madzia super że pionizacja poszła sprawnie ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3984 | |||||
Rozeznanie
|
RADENA- gratulacje! Witamy Basię wśród dzieciaczków wątkowych
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mój starszak zrobił mi dzisiaj prezent- siku na nocnik sam chciał ![]() Cytat:
![]() Podkłady to tak co godzinę, dwie - na początku często. Potem już zwykłe podpaski wystarczą. Cytat:
![]() Cytat:
Miqesi, Ania - uściski. Nie potrafię sobie wyobrazić jak to jest Edytowane przez zebrah Czas edycji: 2016-05-26 o 10:18 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Super sobie poradziłaś, dzielna z Ciebie Mamusia ![]() Cierpliwość dziękuję za piękne życzenia ![]() ![]() Gratuluję udanych wizyt ![]() Miłego dnia życzę Mamusie ![]()
![]() |
#3986 | |
Ania
|
Chyba, że ze szczęścia..
![]() Majkela- dobrze, że juz nie w szpitalu, szkoda, że nie u siebie... ale mam nadzieję, ze szybko będziecie mogli być w komplecie! trzymam kciuki! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja Ci się nie dziwię, też zmieniałam, choć ani razu nie poplamiłam ![]() Tzn na sali pooperacyjnej tak, ale to akurat nam położna zmieniała- i przed przewiezieniem na salę już ogólna nas myła(to było dosyć krepujące, ale w sumie, później przestałam się tym przejmować- dla nich to norma). My wstawałyśmy na nogi dopiero na tej ogólnej. No właśnie bo ze mnie od początku nie leciało dużo ![]() ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Zadomowienie
|
Dzieki za dobre słowa mamusie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Raczkowanie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60919901]Biedna... czy cc nie było by lepszym rozwiązaniem w Twoim wypadku? Dobrze że szpital zapewnia tak profesjonalną opiekę.
Nie smutaj dzisuaj ![]() My na dworku ale pogoda pięknie się spiepszyla ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Przy pierwszym porodzie sn nie mialam zadnych problemow z sercem wszystko poszlo dobrze i to bez znieczulenia.a rodzilam w najgorszej fazie grypy!
#3989 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.