|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
on tired little feet
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Cytat:
To jakim prawem mówisz że ta dziewczyna jest "ostro otyła" skoro każdy ma inną budowę i nie mozna się sugerować xD ty z nadwagą- chudziaczek, szczuply,widać zebra Obca dziewczyna z nadwagą- gruba XDD o borze
![]() |
#3602 |
BAN stały
|
Wiem ile moje znajome ważą.
Znam raptem dwie dziewczyny które dobrze wyglądają przy podobnych proporcjach. Moja ex która ma DUŻE cycki, szerokie biodra i tyłek oraz kumpela która nie dość, że jest krągła to jeszcze chodzi na siłownie i robi serię ze 100 kg sztangą w przysiadzie. Więc o ile nie zaliczają się do powyższych to na 90 procent mają z 7-10 kg za dużo. I naprawdę. Nie przystoi chyba dorosłej kobiecie pisać "Borze". To tak jak chodzić w skarpetkach i klapkach. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-05-26 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kilka razy przymknelam oko na moje wymagania i obrocilo sie to tylko przeciwko mnie. Nie bez przyczyny pewne sprawy ukladaja sie nam w glowie tak jak sie ukladaja ![]() A z tym trafieniem na "to cos" to tez trzeba uwazac. O ile ktos nas z miejscu nie dorzuca i wzbudza jako taka sympatie, to moim zdaniem warto rozwijac znajomosc i zobaczyc jak sie wszystko potoczy. Zeby sie przekonac sie czy ktos nam pasuje, trzeba choc troche sie zaangazowac. Poza tym warto tez wziac pod uwage, ze osoby ktore moga stworzyc zwiazek nie sa gotowcami dla siebie, zwiazek sie tworzy m.in wraz z docieraniem do siebie. Wiec moim zdaniem trzeba umiec to wszystko jakos wyposrodkowac, bo w kwestii relacji damsko-meskich, nie ma zero-jedynkowosci.
![]() |
#3604 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3605 |
Rozeznanie
|
Trudno powiedzieć, bo to jest taka kombinacja cech osobowości, wyglądu, zachowania, postrzegania świata
![]()
#3606 | |
BAN stały
|
Cytat:
Swoje wywody zachowaj dla Siebie i najlepiej nie kieruj do mnie żadnych gimnazjalnych odzywek bo nikt tu nie ma ochoty na to patrzeć. Tyle w temacie. Szkoda mi na Ciebie prądu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wlasnie z panem z tindera sie potykam i po pierwszym potkaniu pomyslalam, ze ok... zwiazku raczej z tego nie bedzie ale fajnie nam sie gadalo wiec zgodzilm sie na kolejne spotkania. Facet nie jest brzydki ale troche nie w moim typie ale za to bardzo pasujemy do siebie z charakteru, jest wyksztalcony, ma dobra prace wiec stwierdzilam, ze sprobuje i zobcze co z tego bedzie. Mialyscie kiedys tak, ze nie bylyscie pewne czy facet wam sie podoba czy poprostu jestescie zmeczone samotoscia i brakuje wam bliskosci?
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie pozostaje CI nic innego jak szukać do skutku. Ja bym nie obniżał wymagań jeżeli chodzi o dopasowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Laska o której pisałeś nie ma żadnej ostrej nadwagi. Ma może lekką nadwagę, ale o ostrej nie ma mowy. Poza tym,twierdzeniem z BMI sam sobie zaprzeczyles. Co mają DUŻE cycki do nadwagi? XD Też mam duży biust a nadwagi nie mam xD 7-10 kg za dużo to nadwaga ale NIE ostra nadwaga. I już się tak nie czepiaj tego "borze",o boshe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Choć trochę zaangażować... ja właśnie nie potrafię trochę. Albo się angażuję całkowicie, albo w ogóle ![]() Cytat:
Ale nie mówię, że to zawsze tak się kończy. Może być też tak, że na początku nie czuje się że będzie z tego wielki związek, a potem nagle jak grom z jasnego nieba zaczyna wszystko się układać ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 | ||
BAN stały
|
Cytat:
No z tą dużą nadwagą minimalnie przesadziłem ale sama Sobie dodaj te 10-15 kg i wyobraź jakbyś wtedy wyglądała skoro teraz jesteś akurat. U mnie 5 kg robi zauważalną różnicę a jestem ponad 20cm wyższy oraz ważę 98, nie 55. Jeżeli Ty masz duże to tamte były ogromne. Nie. Nie zaprzeczyłem, po prostu BMI się do niczego nie nadaje a ja się posłużyłem przykładem osób które znam. ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() A co do tamtego faceta to oczywiste, że potępiam, te dziewczyny mogą być seksowne. Zresztą, mi też by się przydało zrzucić z 5 kg natomiast po prostu 75 kg przy takim wzroście to dużo jakby nie patrzeć. Jak dla mnie dorastanie to zwiększająca się obojętność, większe zgorzknienie, więcej czarnego humoru i sarkazmu. Poza tym różnice są minimalne więc nijak moje dalsze dorastanie będzie dobre dla otoczenia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Rozeznanie
|
Ja się zastanawiam gdzie pary zazwyczaj się poznają. Prawie wszystkie moje znajome ze szkół już są po ślubie i w ciąży. Od niedawna mam facebooka i jak zobaczyłam ilość małżeństw i niemowlaków na tych wszystkich profilach to się załamałam. Wszystko u nich idzie w tempie ekspresowym a mają po 25-26 lat.
Ja staram się wyciągnąć gdzieś znajomych, tych z którymi mam kontakt to każdy albo zapracowany, albo spędza czas z narzeczonym... I jak tu potem gdzieś wyjść? Nie mam pojęcia co mogę zrobić w moim mieście, gdzie iść żeby poznać kogoś nowego, kto nie ma męża i dzieci. Nie wiem jak oni wszyscy znaleźli partnera na całe życie w tak krótkim czasie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pisałeś o 7-10 kg nadwagi a nie o 15. Zdecyduj się w końcu jaka wersja bo się gubię Kondziu,przestań cisnac po dziewczynach. Nie jesteś wszechwiedzacy,dałniku. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety jak przegapi sie w tym okresie moment na znalezieni partnera, to pozniej jest juz ciezej go znalezc. A nawet jezeli w wieku 25 lat znajdzie sie jakigos to tez ni legalizuj si go w przeciagu roku, tylko potrzeba kilku lat. Wiec z tym krotkim czasem to tez bym az tak nie przesadzala.
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żebym potrafiła być taka fajna i wyluzowana przy tych, którzy mi się podobają... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasia5266 Czas edycji: 2016-05-26 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem bledem jest i dosc zgubn jst bazowanie na tym czy ktos odrazu nam sie podoba, bo taka osoba zwyczajnie moze nie nadawac sie do zbudowania relacji z nami. Wiec jak odsiejemy spora ilosc facetow, zeby w koncu trafic na ten swoj typ, to niewykluczone, ze po drodze przegapimy kogos , kto by rokowal i kto by do nas pasowal. A moim zdaniem bez poznania, zaangazowania nie jest mozliwe zweryfikowanie tego. I tyle. Oczywiscie nie ma co przesadzac w druga strone i rozwijac znajomosc po pol roku czy nie wiadomo ile, bo ktos moze naprawde nam nie odpowiadac.
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiscie przypadki desperacji tez sie zdarzaja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak naprawdę na co dzień spotykam mało ludzi, praktycznie tylko w pracy matki z dziećmi. Nie wiem, może powinnam wyjechać gdzieś, bo nie widzę tutaj szansy na poznanie nowych ludzi, już o partnerze nawet nie mówię. Z drugiej strony nie za bardzo mam finanse na to i nie chcę rezygnować ze swojej pracy. Czas ucieka a ja nie wiem co robić ze sobą. Myślałam, że na miejscu uda się odnowić jakieś kontakty, ale okazało się, że wszyscy już z kimś są i nie za bardzo chcą odrywać się od tej osoby. Młodsza nie będę, piękniejsza nie będę, a doświadczenia jakiegokolwiek z ludźmi totalnie brak. Edytowane przez Camomille91 Czas edycji: 2016-05-26 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w przeszlosci chyba za duzo szukalam efektu wow wiec teraz staram sie dac szanse tez facetom, ktorzy sa fajni z wygladu ale nie ma efektu wow, zobaczymy jak sie rozwinie znajomosc. BTW to by bylo ciekawe... moja pierwsza randka z tindera i odrazu zwiazek ![]() Ja chyba nie znam nikogo kto by wyszedl za maz po bardzo krotkim zwiazku. Sama chcialabym z kims pobyc jakies 2 lata zanim zdecyduje sie na slub. Szczerze mowiac to ja sie nawet ciesze, ze nie poznalam faceta jak bylam w gimnazjum czy liceum. Dzieki temu moglam wyjechac na studia za granice, potem na erasmusa do innego kraju a zapewne jakbym kogos miala to bym nigdzie nie wyjechala. Teraz wkoncu osiadlam w jednym miejcu wiec duzo chetniej bym sobie teraz kogos znalazla.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są racja ![]() Co doskonale potwierdzają pewni faceci obecni na wątku objawiający nam, kobietom, swoją jedyną słuszną prawdę i za nic w świecie niektórzy nie przyznają racji kobiecie ![]() Nałaziłam sie dzisiaj po zamkach Radzyny i Swieciu i okolicach tak, ze padam z nóg ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-26 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() Sama musisz znalezc sposob na siebie i jakis pomysl na swoje zycie. Nie mozesz ich uzalezniach ich od innych osob ani od tego czy znajdziesz faceta. Chyba za duzo energii na to tracisz. SKup sie na sobie, swoich zainteresowaniach i co mozesz sobie dac, na swoim rozwoju. A reszta sama si ulozy albo i nie, bo to nie jest powiedziane, ze wszyscy znajdziemy faceta. A jakos trzeba bedzie zyc ![]()
![]() |
#3626 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
Ja juz kiedys pisalam, ze bardzo fajnym i naturalnym sposobem sa grupy zainteresowan na fb.
W ten sposob mozna poznac wiele ludzi bez spiny, ze to randka a przy okazji osoby te maja podobne hobby. Nie wiem co lubisz ale poszukaj na fb: nazwa miasta i wycieczki rowerowe, wyprawy w gory, spacery z psami itp. Jest tego multum. Ja juz wiele fajnych osob w ten sposob poznalam.
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Ja jestem w takich grupach ale niestety nikogo jeszcze nie poznałam. Nie zanosi się u mnie na nic dobrego.
I w ogóle to jestem trochę zła. Chodzę co dziennie na siłownię, na prawdę się staram, jem mniej i zdrowo, a waga stoi. Schudłam 5kg i koniec. Nic więcej. Już tak od tygodnia, ani grama mniej a nawet pokazuje mi 1kg więcej. Pije bardzo dużo wody, nie jem późno, zero słodyczy. Co robię nie tak ? Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
BAN stały
|
Woda Ci zeszła i teraz już nie chcę ruszyć. Zmniejsz ilość kalorii i jedz produkty które przyspieszają przemianę materii. Ekspertem nie jestem ale powinno pomóc.
Jakbym chciał szybko schudnąć to bym zaczął pływać, do tego wzmacnia całe ciało. |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama zawsze przybieram na wadze i w obwodach, jak mocno ćwiczę, a kiedy odpuszczam, nagle waga i obwody spadają. I jak tu być zmotywowaną ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.