|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
Ajć, bo jakoś tak tego mojego pluszaka mi brak.
wiedziałam że tak będzie ale na pocieszenie mama kazała mi iść jutro na zakupy. W ramach prezentu mam sobie kupić śliczna piżamke, puchaty szlafroczek i coś do kapieli ![]() I coś tam jeszcze dla siebie Kochana ta moja mamcia
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Ines jak tam przygotowania do świąt?wpadłaś na pomysł co to te 10 kg?
edit: właśnie obejrzałam program o duchach
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trza było jej powiedzieć że chcesz samochód ![]() Ja padam Dzisiaj zrobiłysmy największy w tym roku utarg (a właściwie to chyba ogólnie a nie tylko w tym roku Ludzie wychodzili obładowani siatami a i tak nie zostawiali nawet 100 zł Później byłam na aerobiku i podobał mi się ten sexy dance Jutro TŻ jedzie na poszukiwania dodatkowego prezentu dla mnie.. Zamówiłam sobie sexy majcie . Bo klientki dzisiaj ciągle gadały że na wigilię i sylwestra trzeba mieć nowe... W sumie spedziłam prawie cały dzień wśród różnych gaci, ale nie ma juz tych które chciałam kupić bo Aneczka wykupiła ostatnie dwie pary .Więc zleciłam ten zakup TŻ. Powiedziałam że mają być sexy, ale nadawać się do noszenia
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, wyobrażam sobie jaka jesteś zmęczona
![]() Już masz wolne czy jeszcze idziesz do pracy w Wigilię? Baby, spamujcie, nie zostawiajcie mnie
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Wigilię załatwiłam sobie wolną... Uczciwie powiedziałam, że chcę wziąć dzień urlopu. Chociaż równie dobrze mogłam im powiedzieć, że to normalny wolny dzień i by mi uwierzyli
.
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli już laba
![]() Pieknie ![]() Ja chyba ide sie wykapać i spać. Jakaś zmęczona dzisiaj chodzię i nie tylko ja, cała rodzinka moja dzisiaj przesypia popołudniu
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
do mnie własnie dzwonił TŻ, że jeździ po centrach handlowych i szuka mi tych majtek
![]() ale że najlepiej by było gdydbym była z nim to od razu cały komplet by kupił... Może jutro się za czymś rozejrzymy, ale wolałabym zdać się na niego. Ciekawa jestem co kupi . Prezent prawie 10kilowy jest nadal wielką zagadką ![]() Vibesko, to idź już spać i jutro znowu ciesz się urodzinami . I labą
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie z mężem wróciłam z myjni, trzeba było zaprowadzić nasze brudaski do mycia
już nawet dzisiaj mężowi styłu na oknie napisali BRUDAS ale się śmiałam także moja pszczółka jest już czyściutka![]() dostałam pozwolenie od męża na jutrzejsze buszowanie po sklepach bo chcę sobie cos kupić na wigilię
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, a było mu widać rejestrację? Bo ja widuję teraz mnóstwo samochodów tak brudnych, że nie sposób rozszyfrować co się kryje na ich blachach
. Moja pokraka też strasznie brudna, ale w porównaniu z niektórymi innymi samochodami... Wygląda elegancko . Tylko znowu coś mnie trochę obsrało, fuj. Musze się w końcu też wybrać na myjnię. Może jutro
|
#4090 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem. Myślałam, że dziś nie dojadę do mieszkania. Potworna mgła, ledwo widać gdzie się idzie. Wyczekałam się na autobus i strasznie wymarzłam, nie ma się co dziwić skoro na termometrze -10 stopni
![]() Ines teraz mam wyrzuty sumienia, że Ci majtusie wykupiłam
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż tak źle nie było![]() zmykam do mężusia potulić się troszkę pa!
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem bo odechciało mi się spać
![]() Aneczko, widzę że męczą Cię w tej pracy, od samego początku ![]() A ja 3 stycznia mam mój konkurs Ale mam stresa
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Nie martw się... Ja sobie radę dam
, w którymś sklepie na pewno jakieś się uchowały... Jedne z tych twoich też szef mi przywoził z innego sklepu bo w tym najbliższym i w magazynie się już skończyły. ![]() -10 brrr. Kocham mój samochód! Nie wyobrażam sobie teraz tego stania na przystankach i czekania na mrozie na spóźniające się autobusy. Jak to się człowiek szybko przyzwyczaja do dobrego...
|
#4094 |
|
Wtajemniczenie
|
No trzeba by sobie zrobić prawo jazdy... Tylko za co auto kupić
![]()
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jej jaka ja jestem padnieta ledwo siedze....ale zaraz prysznic ido lozka...bo jutro caly dzien spedze w kuchni.. obok nie ma mojego Tz, juz tesknie za gadziną... dobranoc.. |
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co... Jak się pracuje to można na to uzbierać. Ja idąc na kurs ogołociłam konto... Później sama finansowałam sobie jazdy doszkalające i egzaminy... Ale cały czas przecież jakas tam kasa mi wpływała bo pracowałam. Zaciskałam pasa i czasami było mi z tym naprawdę źle, ale teraz nie żałuję
. A samochód bardzo mi sie przydał... Latem, bo nie miałam urlopu i dzięki niemu mogłam wakacjować weekendowo i teraz zimą bo mniej marznę i wszystko mam ułatwione - większe zakupy, załatwianie firmowych spraw, dojazdy kiedy w 1 dzien musze załatwić kilka spraw w różnych miejscach...Uważam że naprawdę warto zrobić prawko
|
#4097 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak. Jeszcze zależy ile się zarabia. Bo kurcze na razie to poza moim zasięgiem. Ale może w wakacje jak kasa na studia odpadnie... Zobaczymy.
Idę spać, jutro znów pobudka o 8 i do domku ![]()
|
#4098 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Jestemm
Wyspana, choć zmęczona, ale dziś przyjemniejszymi rzeczami niż praca![]() Navi, od razu spytam - czy mogę te artykuły podesłać 27.12? Nie wyrobiłam się dziś, musiałam w jeden dzień załatwić masę spraw, a jutro rano jadę Nie pogniewasz się?A ta herbata to z herbaciarni? Gdzie można taką dostać? ![]() Cytat:
Ja się w ogóle oduczyłam odpoczywać, już planowałam, co sobie potłumaczę i nadgonię - także jest w tym duży plus.Ja już wtedy byłam na etapie innego typu muzyki i to mi zostało do dziś![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie mowilam? ![]() ![]() sweet a co Ci mezus kupił? ![]() Cytat:
![]() taaaaaaaa dala mi przedział cenowy 20-50zł ale spokojnie, to tak dla zartu tylko ![]() nie boj sie, poradzisz sobie! bo my bedziemy czymac kciukasy kupilam sobie farbe.. boje sie. po 1 jest Joanny a to moj pierwszy raz z farba Joanny (kosztowala 7zł i nie ma zadnej opinii na kwc nawet..) a poza tym kolor to cynamonowy brąz.. i tego tez sie boje ![]() edit: Rayne czy sie nie pogniewam?! no chyba oszalałas kobieto ![]() przeslij mi to kiedy tylko Ci pasuje i w ogole sie nie przejmuj! a ta herbata to akurat zwykla w paczce, nie sypana tylko w torebeczkach, ale nie zmienia to faktu ze pycha jest! swoja droga, pojde sobie zaparzyć , bo tez ją mam
|
||
|
|
|
#4100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do tekstów, przynajmniej będę mieć co robić w domu, bo już zapowiedziałam, że nie sprzątam
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
szukalam na necie jakiegos zdjecia , ale nigdzie nie ma!
![]() to się nazywa "tea of life" i jest to herbata ze sri lanki takie opakowanie jasno pomaranczowe z pomarańczką w prawym dolnym rogu. widzialam tą herbate tylko u mnie w sklepie, w innych nie, ale moze zle patrzyłam ![]() dawno taka wykonczona nie bylam.. czuje sie jakby mnie ktos przemaglował... ciekawe jak tam nasza pani kierownik po tylu godzinach znowu ![]() pewnie callana śmiga znając ją edit: Vibesko to prawdziwe zakupowe szalenstwo sie szykuje ![]() ja uwielbiam pizamki itd ze sklepu estiq wiecie ze moja mama jeszcze w pracy
|
|
|
|
#4102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo zrobię najazd na Twoje okolice![]() Dobrze, ja znikam; wszystkim życzę wesołych Świąt i w ogóle zobaczymy się w przyszły czwartek.Vibesko - u mnie już północ, a więc wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin
|
|
#4103 | ||
|
Zakorzenienie
|
najazd najazd!!
![]() Cytat:
chociaz,w swieta mniej spamerek pewnie bedzie.. ![]() Cytat:
![]() ja oczywiscie się dołaczam i po raz drugi zycze Ci Vibesko spełnienia marzen, ksiecia z bajki nie trzeba, bo juz masz , wiec zeby ksiąze byl przy Tobie i kochał Cię az po grob i zebys byla szczesliwa |
||
|
|
|
#4104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oczywiście! i w sumie to daje mi takiego KOPA ale dzis - opadam na PYSK na maxa !!!!!!!! ![]() jeszcze mnie energia nie opuszcza więc wcinam MERCi o :
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
czego mi tu tą czekolade pokazuje po nocy nie dziwota ze padasz nawet Twoje poklady energii kiedys sie wyczerpują.. ale i tak moglabys nimi obdarowac pol wizażu
|
|
|
|
#4106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihiihiiiiiii ![]() sprzedam za 12 groszy troche zzz 3 kg energii ![]() tak więc idę spać: D O B R A N O C .................... ! !
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453,4782585.html
nieźle co? normalnie jak papa smerf ![]() ehh no nic, uciekam do lozeczka ten dzien był dłuuugi i meczący.. a jutro bedzie tylko gorzej ![]() edit: http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453,4785119.html tez niezłe
|
|
|
|
#4108 |
|
Raczkowanie
|
Witam - właściwie to dzień dobry
![]() Nie miałam czasu dzisiaj nawet włączyć komputera od 11 do 16 z mamą byłyśmy w mieście (w tym ja u fryzjera ), potem w domu szybki obiad i wyciąganie świątecznych dekoracji. Rozwiesiłyśmy wszystko, ubrałyśmy choinkę uff... długo nam zajęło. Dlatego siedzę po nocy i nadrabiam wiadomości Wasze z całego dnia jak jestem w Olsztynie niestety nie mogę siedzieć po nocach (TŻ się wścieka), ale w domku to co innego jestem w swoim żywiole właśnie lookam na Wizaż i robię pracę na zajęcia w międzyczasie hehe.Vibesko: Wszystkiego najlepszego !!! Dużo zdrówka i radości !!! Navi: Współczuję ząbka Ja w wakacje miałam usuwane 3 ósemki Nie zmieściły by mi się w szczęce... Co przeżyłam to moje, ale przynajmniej doktor był miły i pielęgniarki też ![]() Guanta: Ty tam uważaj na siebie Jak dopiero pierwszy dzień w domu jesteś i takie przygody masz, to co będzie dalej Fajnie, że macie już posprzątane. Mnie to czeka jutro a właściwie już dzisiaj.
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko!
Nie możemy Ci posłać żywych róż kwitnących, posyłamy Ci tylko kilka słów gorących. Życzymy Ci szczęścia, wiele radości, stu lat życia i pomyślnej przyszłości. Niech los z oczu jednej łzy nie wyciśnie i niech Ci się w życiu układa pomyślnie! ![]() :win ko:edit: Dopiero teraz doczytałam, że Navi zadałaś mi pytanie od męża dostanę zegarek
♥ Edytowane przez sweetpinky Czas edycji: 2007-12-22 o 09:49 |
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
No to Vibesko, jeszcze raz wszystkiego najlepszego!
Wiecie co... myślałam, że już mam wszystkie prezenty gwiazdkowe, a tym czasem jednak nie... Chyba dokupie jeszcze body z długim rękawem dla mamy. U mnie w sklepie... Juz jej to proponowalam, ale nie chciala, a teraz cos znowu zaczela o tym marzyć .No i jeszcze jeden prezent dla TŻ... W sumie to całkiem sporo będę musiała naruszyć te oszczędności . A w styczniu na pewno nie zacisnę pasa bo wyprzedaże będą .No ale przynajmniej sprawię radość najbliższym mi osobom. Wczoraj o 22 napisałam sms-a do TŻ czy jest już w domu... Odpisał że nie, bo wybiera te majtki dla mnie potem zadzwonił o 23 że "właśnie kupił mi te majtki" ![]() On jest nienormalny! ![]() Jemu coś powiedzieć
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

az sie boje co ona tam wymyslila

Dzisiaj zrobiłysmy największy w tym roku utarg (a właściwie to chyba ogólnie a nie tylko w tym roku
Ludzie wychodzili obładowani siatami a i tak nie zostawiali nawet 100 zł 

już nawet dzisiaj mężowi styłu na oknie napisali BRUDAS ale się śmiałam

czego mi tu tą czekolade pokazuje po nocy
a właściwie już dzisiaj.

:win ko: