|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Cytat:
Tłuszcz trudniej sie spala dlatego musisz być cierpliwa i nie rezygnować z odchudzania ![]() Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-05-27 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zakorzenienie
|
Monnie - a od siebie dodam, że sama waga to nie wszystko. Skoro chodzisz na siłownię, to zaczynasz zyskiwać "w mięśniach" trochę. Więc nawet jeśli waga się nie rusza, to sylwetka może
![]() I w ogóle jejuuu... Jestem na badoo i sympatii. Póki co nie poznałam ani jednej ciekawej osoby. Kaszanka trochę. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym warto pamietac, ze miesnie waza wiecej niz tluszcz. Wazne tez zeby dobierac aktywnosc i cwiczenia stowonie do mozliwosci , zeby wlasnie unikac "puchniecia miesni" na skutek zakwasow. Pic duzo wody, wtedy woda nie bedzie sie w nim maazynowac.
![]() |
#3634 |
Przyczajenie
|
i ja też singiel 25+
tak wiem wiem forum dla singielek raz się żyje ![]() nie będą uprawiał autoreklamy same się przekonajcie...hyhy |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
Mnie tam żadne śluby nie ruszają, bo jestem w takim wieku, że połowa znajomych z paczki z klasy już po rozwodzie
![]() Właśnie się od rodziców dowiedziałam, że kolejna koleżanka rozstała się z mężem i wróciła w rodzinne strony
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-27 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
BAN stały
|
![]() Odmęty internetu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja juz powinnam nosić tylko garsonki, czółenka i kupować miejsce na cmentarzu ![]() Ale jakos nie mam zamiaru, ba! Dopiero się w życiu rozkręcam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-27 o 20:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie ma co jęczeć i biadolić, ze inni się hajtają, a ja jestem sama ojej... Teraz oni rozwiedzeni,sterani przejściami a ja nadal piękna i młoda ![]() ![]() I chyba przesadzam ta młodością, bo ostatnio dwie osoby powiedziały, ze wyglądam na 17 lat ![]() Choc jak patrzę czasem na wypicowane licealistki w szpilkach i z grubą szpachlą na twarzy, to jakos czuje się jak przedstawiciel innego pokolenia ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-27 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie ostatnio takie czarne myśli nachodzą, że spotka mnie coś złego i nie zdążę przeżyć żadnych fajnych rzeczy, żadnego zauroczenia, nikogo nie poznam, że sama jestem winna, że się tak ograniczałam cały czas. Mam plany na najbliższy czas - muszę się obronić w miarę szybko i skończyć magisterkę, prawo jazdy, potem pomyślę co dalej, jeśli szefowa nie da mi podwyżki to rozważę zmianę pracy, gdzieś za rok. Kupiłam sobie rower i ostatnio dużo jeżdżę. No i oczywiście cały czas obmyślam plan leczenia moich zaburzeń hormonalnych. Staram się zmuszać do tego, żeby trądzik mnie nie ograniczał, tym bardziej, że często jest przyciszony i go tak nie widać. Jeszcze co fajnego zrobiłam to kupiłam sobie bilet na festiwal reggae u mnie w mieście bo jest co roku. Także na dwa dni zamierzam iść i dobrze się bawić. Za tydzień są tez dni mojego miasta i mam zamiar iść bo będzie Luxtorpeda, ale zapowiada sie, że pójdę sama bo nikogo nie mogę wkręcić ze znajomych. No i planuję cały czas tą siłownię też, ale nie mogę się zebrać. Czas ucieka mi strasznie szybko ostatnio, grono znajomych mam ogromnie zawężone i to mnie trochę przeraża. Wstyd mi, że nie mam żadnego doświadczenia w kwestiach damsko-męskich w tym wieku, czasami boję sie, że ktoś się dowie i pomyśli coś złego o mnie. Nie wiem jak inni na takie sprawy reaguję, ale ogólnie z tego co zaobserwowałam to traktuje się to jako coś dziwnego. Edytowane przez Camomille91 Czas edycji: 2016-05-27 o 21:02 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
Ja to się co najwyżej boję że nie zdążę zrobić /nauczyć się tych wszystkich rzeczy, które mam w planach.
Na razie odhaczylam naukę pływania - ooo jak fajnie po tylu latach przestać bać się wody ![]()
#3643 |
Zakorzenienie
|
Kamila skąd jesteś?
#3644 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O widzisz, masz okazje dopisac sie do grupy ludzi na facbooku, ktorzy wybieraja sie na ten festiwal, moze zgadasz sie z kims "na luzie" ![]() Co do tego doswiadczenia - to prawda. Ale ja tez pozno zaczelam i tez bylam podobna do Ciebie w zachowaniu, zreszta pisalam o tym niejednokrotnie. Podejrzewam, ze gdybym nie wlozyla tej pracy w zmiane samej siebie, to dzisiaj na pewno nie bylabym na tym etapie na ktorym jestem i pewnie o zbieraniu doswiadczen tez moglabym zapomniec. Dlatego jezeli chcesz fajnie zyc, to musisz wyjsc z kokona i z tej strefy komfortu. Jeszcze jestes bardzo mloda, wiec wszystko przed Toba. Szkoda lat mlodosci zmarnowac na czajenie sie i ograniczanie.
![]() |
#3646 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
Tak, sorry za skrócenie nicku ;D hehe
#3648 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3649 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3650 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja wyglada Twoje zycie, to tylko i wylacznie Twoja sprawa. Nie musisz sie nikomu z tego tlumaczyc.
![]() |
#3653 |
Raczkowanie
|
Problemów z cerą sobie nie wymyśliła... A to od razu gigantyczne utrudnienie na jakimkolwiek starcie. Także tego... Ostrożniej z dobrymi radami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Przyczajenie
|
Dokładnie, ktoś kto nigdy nie miał problemow z cera tego nie zrozumie... Sama mam PCOS i u mnie właśnie to objawia się problemami z cera. W tym momencie jest ok, ale wiem jak to psuje psychikę i samoocenę.
Chciałabym uciec od Ciebie Jak Kopciuszek I pozostawić jedynie maleńki pantofelek tęsknoty. Chciałabym, żebyś zachował go Na pamiątkę. Mnie nie szukaj bo nie znajdziesz Ja nie istnieję Jak Kopciuszek ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |
Zakorzenienie
|
Multum rzeczy ![]() Samo odłożenie na mieszkanie i rozwój zawodowy to kilka lat wytężonej roboty (chciałabym się nauczyć i javy i pythona i pl/sql perfekcyjnie i w ogóle wszystkiego ![]() ![]() A w międzyczasie fajnie byloby się nauczyć jakiś odjechanych języków obcych, może podstaw jakiejś sztuki walki albo walki mieczem (zawsze mnie to jarało) , bywać na różnych imprezach, koncertach itp. A jeszcze tysiące książek do przeczytania! Tyyyle wiedzy do przyswojenia! Historia, geografia, archeologia... I pewni międzyczasie znajdę sobie ze sto albo więcej nowych zajawek (nidawno krecilo mnie np. Hakies bractwo rycerskie albo organizowanie konwentów fantasy, no ale kurka nie mam czasu na regularne spotkania i wyjazdy ![]() COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- [/COLOR] Cytat:
![]() Poczatku były ciężkie, bo panicznie bałam się nawet zanurzyć głowę w wannie ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-28 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj bylam na piwie ze starymi znajomymi.
Rano widze, ze dostalam sms (z obcego numeru) i w podgladzie widze, ze jest napisane "wczoraj bylo fajnie, mysle o tobie blablabla" ja juz cala szczesliwa, ze to facet, ktory mi sie podoba, analizuje w glowie co odpisac, otwieram w koncu wiadomosc by odpisac........a tu widze, ze zostala wyslana od innego kolegi, ktory ma chyba z 10 lat wiecej i w sumie zawsze myslalam, ze jest gejem ahahahahah.... czemu zycie takie jest ![]() a swoja droga co to za facet co w wieku prawie 40 lat piszac kobiecie, ze mu sie podoba wysyla emotikonke tej malpki co sobie usta zaslania..... na prosze ![]()
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png Edytowane przez Zorzoli Czas edycji: 2016-05-28 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wybor nalezy do kazdego z nas. Ludzie z tradzikiem chodza, zya i funkcjonuja, nie robmy z tego jakiegos dramatu zyciowego, bo sa gorsze rzeczy. ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Sa ludzie, ktorzy wychodza z gorszych rzeczy, jezel ktos sie rozpuszcza nad tym, ze ma zla cere i jest to powod do ogormnych ograniczen w zyciu, tak ze normalnie ni funkcjonuje, to jest tylko i wylacznie jego wybor.
![]() |
#3659 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki za wszystkie słowa wsparcia, idę dzisiaj na siłownię znowu, nie poddam się. Ale jestem załamana że nie chudne. W listopadzie lecę do Meksyku i na prawdę chciałam schudnąć 25kg przynajmniej bo obecnie jestem na prawdę ogromna. Źle się z tym czuje :-(
Miałam mieć wczoraj randkę, ale facet był spóźniony ponad 2 godziny i do tego cały czas kłamał i wreszcie go zablokowałam. Ponoć czekał pod moim blokiem ale mam to gdzieś. Jak dla mnie to totalny brak szacunku żeby się spóźnić ponad 2 godziny. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo ostatnio chodzi za mną to, że chciałabym sobie technikę poprawić i zastanawiam się od której strony to ugryźć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.