Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-27, 18:16   #3631
aleks_90
Zadomowienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
Ja jestem w takich grupach ale niestety nikogo jeszcze nie poznałam. Nie zanosi się u mnie na nic dobrego.

I w ogóle to jestem trochę zła. Chodzę co dziennie na siłownię, na prawdę się staram, jem mniej i zdrowo, a waga stoi. Schudłam 5kg i koniec. Nic więcej. Już tak od tygodnia, ani grama mniej a nawet pokazuje mi 1kg więcej. Pije bardzo dużo wody, nie jem późno, zero słodyczy. Co robię nie tak ?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Potrzeba cierpliwosci to sie zdarza i jest normalne podczas odchudzania. Polecam nadal aktywnosc fizyczną ( dobre jest bieganie) trzymanie sie swoich ustaleń związanych z dietą oraz polecam preparaty przyspieszajace metabolizm, suplementy. Jesz mniej ale ważne by sie nie głodzić ponieważ organizm magazynuje bo nie wie kiedy znowu cos dostanie. Najlepiej starać sie jesc małe posiłki ze 4 razy dziennie ( do 5) dużo warzyw i owoców. (wiecej warzyw ponieważ owoce zawierają weglowodany proste ktorych powinno sie unikac przy odchudzaniu) Dobrze że pijesz wode bo także oczyszczasz organizm z toksyn.
Tłuszcz trudniej sie spala dlatego musisz być cierpliwa i nie rezygnować z odchudzania Jesli teraz zrezygnujesz wszystko pojdzie na marne niestety.

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-05-27 o 18:24
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 19:16   #3632
Atavish
Zakorzenienie

Monnie - a od siebie dodam, że sama waga to nie wszystko. Skoro chodzisz na siłownię, to zaczynasz zyskiwać "w mięśniach" trochę. Więc nawet jeśli waga się nie rusza, to sylwetka może Ja np. jak ćwiczyłam regularnie i ostro to poroku przy 170 cm ważyłam 67kg i nosiłam rozmiar 36. Czyli 5 kg mniej niż przed tym jak zaczęłam ćwiczyć. Więc na wadze nie było sporej różnicy, ale w sylwetce już tak.

I w ogóle jejuuu... Jestem na badoo i sympatii. Póki co nie poznałam ani jednej ciekawej osoby. Kaszanka trochę.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Atavish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 19:28   #3633
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atavish Pokaż wiadomość
Monnie - a od siebie dodam, że sama waga to nie wszystko. Skoro chodzisz na siłownię, to zaczynasz zyskiwać "w mięśniach" trochę. Więc nawet jeśli waga się nie rusza, to sylwetka może Ja np. jak ćwiczyłam regularnie i ostro to poroku przy 170 cm ważyłam 67kg i nosiłam rozmiar 36. Czyli 5 kg mniej niż przed tym jak zaczęłam ćwiczyć. Więc na wadze nie było sporej różnicy, ale w sylwetce już tak.

I w ogóle jejuuu... Jestem na badoo i sympatii. Póki co nie poznałam ani jednej ciekawej osoby. Kaszanka trochę.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Oczywiscie, ze tak. Poza tym cwiczac, cala sylwetka zyskuje, miesnie nabieraja ksztaltow, cialo staje sie jedrne, bardziej miesiste. Przy regularnym cwiczeniu poprawia sie poziom energii.

Poza tym warto pamietac, ze miesnie waza wiecej niz tluszcz.

Wazne tez zeby dobierac aktywnosc i cwiczenia stowonie do mozliwosci , zeby wlasnie unikac "puchniecia miesni" na skutek zakwasow. Pic duzo wody, wtedy woda nie bedzie sie w nim maazynowac.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 19:29   #3634
miki8898
Przyczajenie

i ja też singiel 25+

tak wiem wiem forum dla singielek

raz się żyje

nie będą uprawiał autoreklamy
same się przekonajcie...hyhy
miki8898 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 20:22   #3635
Syla88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Mia Pokaż wiadomość
Z pierwszą częścią się zgadzam, jesli się ma 25 lat i jest w pięcioletnim związku, to najczęściej następuje ta formalizacja. Co do reszty- moi znajomi w wieku 23-28 powiedzmy własnie mają tak, że jak kogoś poznają i to jest niby 'to', to formalizacja i rozmnożenie następuje w takim tempie, że aż nie mogę w to uwierzyć. Kwestia roku i nagle z kumpla-singla czy koleżanki wiecznie samej mam znajomą mamę czy tatę
A ja zauważyłam, że jak związek trwa tak od gimnazjum/liceum 4-5-6 lat, to jak się rozstają to kolejny pół roku, rok i już ślub. Nie wiem z czego to wynika, ale może takie poczucie, że to trwało tyle czasu i już nie chcą tak przedłużać, tylko szybciej się decydują na ślub.

Cytat:
Napisane przez Camomille91 Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiam gdzie pary zazwyczaj się poznają. Prawie wszystkie moje znajome ze szkół już są po ślubie i w ciąży. Od niedawna mam facebooka i jak zobaczyłam ilość małżeństw i niemowlaków na tych wszystkich profilach to się załamałam. Wszystko u nich idzie w tempie ekspresowym a mają po 25-26 lat.
Gdzie się poznają? Nie ma reguły tak naprawdę. Często w szkole, później w pracy, przez znajomych no i... przez internet

Cytat:
Napisane przez kasia5266 Pokaż wiadomość
Miałam podobnie tylko, że to trwało 5 miesięcy. Niby było zauroczenie, cieszyłam się spotkaniami , super się dogadywaliśmy się itp. ale coraz częściej łapałam się na tym, że to nie to. W końcu widziałam coraz więcej jego wad i zaczęły się kłótnie. On był sfrustrowany tym, że okazuję mu coraz mniej czułości i potrafił być naprawdę niemiły dla mnie. Wtedy stwierdziłam, że mam tego dość i zerwałam. On jeszcze prawie miesiąc mi się narzucał a w końcu zrobił mi awanturę o to, że nie chcę z nim jechać w góry i śmiertelnie się obraził . Nigdy więcej takiego czegoś. Jak minie miesiąc czy dwa a intuicja będzie mi podpowiadała, że to nie to to jej posłucham. Ale tak jak mówisz czasami nagle wszystko obraca się o 180 stopni na plus .
Dobrze, że tylko 5 miesięcy Tez przez coś podobnego przechodziłam i dla mnie to strasznie dziecinne zachowanie ze strony faceta. Zamiast pogadać co jest nie tak, rozstać się zgodnie ustalając, że na ten moment już nic nie zrobimy, ale było fajnie spędzić ten czas to nie, tupnąć nóżką i foch bo ona mnie nie chce
Syla88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 20:27   #3636
Maja102
Zakorzenienie

Mnie tam żadne śluby nie ruszają, bo jestem w takim wieku, że połowa znajomych z paczki z klasy już po rozwodzie

Właśnie się od rodziców dowiedziałam, że kolejna koleżanka rozstała się z mężem i wróciła w rodzinne strony

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-05-27 o 20:29
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 20:32   #3637
DopplegangerEddarda
BAN stały

Odmęty internetu
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-27, 20:37   #3638
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
Daj spokoj Ja mam 27 i co mam powiedziec? Juz chyba tylko stryczek zostal :P U mnie paradoksalnie im mam wiecej lat tym jest mi lepij i wydaje mi sie, ze wszystko przede mna i ze mam mnostwo mozliwosci.

To ja juz powinnam nosić tylko garsonki, czółenka i kupować miejsce na cmentarzu

Ale jakos nie mam zamiaru, ba! Dopiero się w życiu rozkręcam

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-05-27 o 20:38
Stary 2016-05-27, 20:38   #3639
Syla88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Mnie tam żadne śluby nie ruszają, bo jestem w takim wieku, że połowa znajomych z paczki z klasy już po rozwodzie

Właśnie się od rodziców dowiedziałam, że kolejna koleżanka rozstała się z mężem i wróciła w rodzinne strony
I to jest dowód, żeby nie patrzeć na innych, tylko na siebie Jedni się wiążą, inni rozstają i tak w kółko.
Stary 2016-05-27, 20:43   #3640
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Syla88 Pokaż wiadomość
I to jest dowód, żeby nie patrzeć na innych, tylko na siebie Jedni się wiążą, inni rozstają i tak w kółko.

I nie ma co jęczeć i biadolić, ze inni się hajtają, a ja jestem sama ojej... Teraz oni rozwiedzeni,sterani przejściami a ja nadal piękna i młoda

I chyba przesadzam ta młodością, bo ostatnio dwie osoby powiedziały, ze wyglądam na 17 lat

Choc jak patrzę czasem na wypicowane licealistki w szpilkach i z grubą szpachlą na twarzy, to jakos czuje się jak przedstawiciel innego pokolenia

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-05-27 o 20:44
Stary 2016-05-27, 20:59   #3641
Camomille91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
Ja juz kiedys pisalam, ze bardzo fajnym i naturalnym sposobem sa grupy zainteresowan na fb.
W ten sposob mozna poznac wiele ludzi bez spiny, ze to randka a przy okazji osoby te maja podobne hobby.

Nie wiem co lubisz ale poszukaj na fb: nazwa miasta i wycieczki rowerowe, wyprawy w gory, spacery z psami itp.
Jest tego multum.
Ja juz wiele fajnych osob w ten sposob poznalam.
Mam wpisać na fb po prostu nazwę swojego miasta i jakaś aktywność? Szczerze to wczesniej tego nie robiłam, może faktycznie sprobuję. Dzięki

Cytat:
Daj spokoj Ja mam 27 i co mam powiedziec? Juz chyba tylko stryczek zostal :P U mnie paradoksalnie im mam wiecej lat tym jest mi lepij i wydaje mi sie, ze wszystko przede mna i ze mam mnostwo mozliwosci.

Sama musisz znalezc sposob na siebie i jakis pomysl na swoje zycie. Nie mozesz ich uzalezniach ich od innych osob ani od tego czy znajdziesz faceta. Chyba za duzo energii na to tracisz. SKup sie na sobie, swoich zainteresowaniach i co mozesz sobie dac, na swoim rozwoju. A reszta sama si ulozy albo i nie, bo to nie jest powiedziane, ze wszyscy znajdziemy faceta. A jakos trzeba bedzie zyc
Ale Ty już masz doświadczenie, a ja wcale, zero.
Mnie ostatnio takie czarne myśli nachodzą, że spotka mnie coś złego i nie zdążę przeżyć żadnych fajnych rzeczy, żadnego zauroczenia, nikogo nie poznam, że sama jestem winna, że się tak ograniczałam cały czas.

Mam plany na najbliższy czas - muszę się obronić w miarę szybko i skończyć magisterkę, prawo jazdy, potem pomyślę co dalej, jeśli szefowa nie da mi podwyżki to rozważę zmianę pracy, gdzieś za rok. Kupiłam sobie rower i ostatnio dużo jeżdżę. No i oczywiście cały czas obmyślam plan leczenia moich zaburzeń hormonalnych. Staram się zmuszać do tego, żeby trądzik mnie nie ograniczał, tym bardziej, że często jest przyciszony i go tak nie widać.

Jeszcze co fajnego zrobiłam to kupiłam sobie bilet na festiwal reggae u mnie w mieście bo jest co roku. Także na dwa dni zamierzam iść i dobrze się bawić. Za tydzień są tez dni mojego miasta i mam zamiar iść bo będzie Luxtorpeda, ale zapowiada sie, że pójdę sama bo nikogo nie mogę wkręcić ze znajomych.
No i planuję cały czas tą siłownię też, ale nie mogę się zebrać.

Czas ucieka mi strasznie szybko ostatnio, grono znajomych mam ogromnie zawężone i to mnie trochę przeraża. Wstyd mi, że nie mam żadnego doświadczenia w kwestiach damsko-męskich w tym wieku, czasami boję sie, że ktoś się dowie i pomyśli coś złego o mnie. Nie wiem jak inni na takie sprawy reaguję, ale ogólnie z tego co zaobserwowałam to traktuje się to jako coś dziwnego.

Edytowane przez Camomille91
Czas edycji: 2016-05-27 o 21:02
Camomille91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 21:05   #3642
Maja102
Zakorzenienie

Ja to się co najwyżej boję że nie zdążę zrobić /nauczyć się tych wszystkich rzeczy, które mam w planach.

Na razie odhaczylam naukę pływania - ooo jak fajnie po tylu latach przestać bać się wody
Stary 2016-05-27, 21:08   #3643
asiulek19
Zakorzenienie

Kamila skąd jesteś?

asiulek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 21:17   #3644
_Jinx_
Rozeznanie

Cytat:
Ja to się co najwyżej boję że nie zdążę zrobić /nauczyć się tych wszystkich rzeczy, które mam w planach.

Na razie odhaczylam naukę pływania - ooo jak fajnie po tylu latach przestać bać się wody
Co jest na Twojej liście rzeczy do zrobienia/nauczenia się?
_Jinx_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 21:22   #3645
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam wpisać na fb po prostu nazwę swojego miasta i jakaś aktywność? Szczerze to wczesniej tego nie robiłam, może faktycznie sprobuję. Dzięki

Ale Ty już masz doświadczenie, a ja wcale, zero.
Mnie ostatnio takie czarne myśli nachodzą, że spotka mnie coś złego i nie zdążę przeżyć żadnych fajnych rzeczy, żadnego zauroczenia, nikogo nie poznam, że sama jestem winna, że się tak ograniczałam cały czas.

Mam plany na najbliższy czas - muszę się obronić w miarę szybko i skończyć magisterkę, prawo jazdy, potem pomyślę co dalej, jeśli szefowa nie da mi podwyżki to rozważę zmianę pracy, gdzieś za rok. Kupiłam sobie rower i ostatnio dużo jeżdżę. No i oczywiście cały czas obmyślam plan leczenia moich zaburzeń hormonalnych. Staram się zmuszać do tego, żeby trądzik mnie nie ograniczał, tym bardziej, że często jest przyciszony i go tak nie widać.

Jeszcze co fajnego zrobiłam to kupiłam sobie bilet na festiwal reggae u mnie w mieście bo jest co roku. Także na dwa dni zamierzam iść i dobrze się bawić. Za tydzień są tez dni mojego miasta i mam zamiar iść bo będzie Luxtorpeda, ale zapowiada sie, że pójdę sama bo nikogo nie mogę wkręcić ze znajomych.
No i planuję cały czas tą siłownię też, ale nie mogę się zebrać.

Czas ucieka mi strasznie szybko ostatnio, grono znajomych mam ogromnie zawężone i to mnie trochę przeraża. Wstyd mi, że nie mam żadnego doświadczenia w kwestiach damsko-męskich w tym wieku, czasami boję sie, że ktoś się dowie i pomyśli coś złego o mnie. Nie wiem jak inni na takie sprawy reaguję, ale ogólnie z tego co zaobserwowałam to traktuje się to jako coś dziwnego.
A co Cie obchodzi zdanie innych? To Twoja sprawa, ze tak Twoje zycie sie potoczylo, nikt nie ma prawa tego oceniac.

O widzisz, masz okazje dopisac sie do grupy ludzi na facbooku, ktorzy wybieraja sie na ten festiwal, moze zgadasz sie z kims "na luzie" Na takim neutalnym gruncie jest lepiej nawiazac znajomosci.

Co do tego doswiadczenia - to prawda. Ale ja tez pozno zaczelam i tez bylam podobna do Ciebie w zachowaniu, zreszta pisalam o tym niejednokrotnie. Podejrzewam, ze gdybym nie wlozyla tej pracy w zmiane samej siebie, to dzisiaj na pewno nie bylabym na tym etapie na ktorym jestem i pewnie o zbieraniu doswiadczen tez moglabym zapomniec.

Dlatego jezeli chcesz fajnie zyc, to musisz wyjsc z kokona i z tej strefy komfortu. Jeszcze jestes bardzo mloda, wiec wszystko przed Toba. Szkoda lat mlodosci zmarnowac na czajenie sie i ograniczanie.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

Stary 2016-05-27, 21:22   #3646
Camomille91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiulek19 Pokaż wiadomość
Kamila skąd jesteś?
To do mnie było?
Stary 2016-05-27, 21:23   #3647
asiulek19
Zakorzenienie

Tak, sorry za skrócenie nicku ;D hehe

asiulek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 21:25   #3648
Syla88
Rozeznanie

Cytat:

Nauczyłaś się pływać? Ja właśnie od przyszłego tygodnia zaczynam chodzić na basen z takim samym zamiarem postanowienie jeszcze z tamtego roku... :P
Stary 2016-05-27, 21:32   #3649
Camomille91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiulek19 Pokaż wiadomość
Tak, sorry za skrócenie nicku ;D hehe
Akurat nie mam na imię Kamila, ale lubię rumianek i jestem rocznik 91

Mieszkam 70km od Wrocławia.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-27, 21:54   #3650
_Mia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Bo też ludzie w tym wieku mają bardziej poukładane w glowie. Wiedza czego chcą, nie są już nastolatkami wiec jak wiedza i czuja ze to jest to, no to na co maja czekac? tak sie często zdarza. I nie jest to desperacja czy łapanie czegokolwiek, tylko po prostu czują ze to jest to i wszystko samo idzie dość szybko.

Oczywiscie przypadki desperacji tez sie zdarzaja
Nigdzie nie pisałam o desperacji i łapaniu co popadnie. Próbuję tylko pocieszyć dziewczyny które sa podłamane, że czasem sytuacja zmienia się w mgnieniu oka o 180 stopni

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Też tak mam! Boję się, że coś mi przeszkodzi, nie będę miała kasy, czasu, siły, zdrowia. Paradoksalnie, czasem boję się, że się zakocham i pójdę utartą ścieżką, spłodzę dzieci i umrę nie wychyliwszy się nigdy z domu gdzieś dalej, niczego nie zobaczywszy na świecie. Nie to, że mam coś do matek Ale nie kazdy ma kasę i zdrowie, a i też czas, by byc matką aktywną, podrózującą, spełniającą się poza domem. Większość z tego rezygnuje.
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 22:13   #3651
Camomille91
Rozeznanie

Cytat:
A co Cie obchodzi zdanie innych? To Twoja sprawa, ze tak Twoje zycie sie potoczylo, nikt nie ma prawa tego oceniac.

O widzisz, masz okazje dopisac sie do grupy ludzi na facbooku, ktorzy wybieraja sie na ten festiwal, moze zgadasz sie z kims "na luzie" Na takim neutalnym gruncie jest lepiej nawiazac znajomosci.

Co do tego doswiadczenia - to prawda. Ale ja tez pozno zaczelam i tez bylam podobna do Ciebie w zachowaniu, zreszta pisalam o tym niejednokrotnie. Podejrzewam, ze gdybym nie wlozyla tej pracy w zmiane samej siebie, to dzisiaj na pewno nie bylabym na tym etapie na ktorym jestem i pewnie o zbieraniu doswiadczen tez moglabym zapomniec.

Dlatego jezeli chcesz fajnie zyc, to musisz wyjsc z kokona i z tej strefy komfortu. Jeszcze jestes bardzo mloda, wiec wszystko przed Toba. Szkoda lat mlodosci zmarnowac na czajenie sie i ograniczanie.
Ja się staram, powoli coś zaczynam robić, tak myślę. Ale no mówię, z tym doświadczeniem to ogólnie dziwna sprawa jest. Odkąd skończyłam 20 lat, czas mi minął w mgnieniu oka. Pewnie ludzie uznają mnie za dziwoląga pod tym względem. Wstyd się przyznać i nawet nie umiałabym się wytłumaczyć dlaczego konkretnie. Zawsze ograniczałam się z powodu tego trądziku, ale myślę, że tak ogólnie gdybym miała okazję na spotkania towarzyskie to pewnie jakoś bym się przemogła. Wydaje mi się, że nie prezentuję się jako dziwoląg z wyglądu ani z zachowania.
Stary 2016-05-27, 22:50   #3652
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się staram, powoli coś zaczynam robić, tak myślę. Ale no mówię, z tym doświadczeniem to ogólnie dziwna sprawa jest. Odkąd skończyłam 20 lat, czas mi minął w mgnieniu oka. Pewnie ludzie uznają mnie za dziwoląga pod tym względem. Wstyd się przyznać i nawet nie umiałabym się wytłumaczyć dlaczego konkretnie. Zawsze ograniczałam się z powodu tego trądziku, ale myślę, że tak ogólnie gdybym miała okazję na spotkania towarzyskie to pewnie jakoś bym się przemogła. Wydaje mi się, że nie prezentuję się jako dziwoląg z wyglądu ani z zachowania.
Ale nie zmienisz tych piecu minionych lat swojego zycia, one minley i brak doswiadczenia jest faktem. I co teraz kolejne ograniczenie sobie stworzysz? Ze w wieku 25 lat nie masz doswiadczenia, wczesniej tradzik, a za jakis czas wymyslisz cos innego, bo tak to dziala.

To ja wyglada Twoje zycie, to tylko i wylacznie Twoja sprawa. Nie musisz sie nikomu z tego tlumaczyc.

Stary 2016-05-27, 23:31   #3653
aidam11
Raczkowanie

Cytat:
Ze w wieku 25 lat nie masz doswiadczenia, wczesniej tradzik, a za jakis czas wymyslisz cos innego, bo tak to dziala.
Problemów z cerą sobie nie wymyśliła... A to od razu gigantyczne utrudnienie na jakimkolwiek starcie. Także tego... Ostrożniej z dobrymi radami.
aidam11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-27, 23:56   #3654
Trischel
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aidam11 Pokaż wiadomość
Problemów z cerą sobie nie wymyśliła... A to od razu gigantyczne utrudnienie na jakimkolwiek starcie. Także tego... Ostrożniej z dobrymi radami.
Dokładnie, ktoś kto nigdy nie miał problemow z cera tego nie zrozumie... Sama mam PCOS i u mnie właśnie to objawia się problemami z cera. W tym momencie jest ok, ale wiem jak to psuje psychikę i samoocenę.
Chciałabym, żebyś zachował go
Na pamiątkę.
Mnie nie szukaj bo nie znajdziesz
Ja nie istnieję
Jak Kopciuszek ...
Trischel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 10:20   #3655
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Jinx_ Pokaż wiadomość
Co jest na Twojej liście rzeczy do zrobienia/nauczenia się?

Multum rzeczy

Samo odłożenie na mieszkanie i rozwój zawodowy to kilka lat wytężonej roboty (chciałabym się nauczyć i javy i pythona i pl/sql perfekcyjnie i w ogóle wszystkiego ) i podróże po Polsce i całym świecie - mam tyle miejsc do zobaczenia, ze na jedno życie może nie starczyć

A w międzyczasie fajnie byloby się nauczyć jakiś odjechanych języków obcych, może podstaw jakiejś sztuki walki albo walki mieczem (zawsze mnie to jarało) , bywać na różnych imprezach, koncertach itp.

A jeszcze tysiące książek do przeczytania! Tyyyle wiedzy do przyswojenia! Historia, geografia, archeologia...

I pewni międzyczasie znajdę sobie ze sto albo więcej nowych zajawek (nidawno krecilo mnie np. Hakies bractwo rycerskie albo organizowanie konwentów fantasy, no ale kurka nie mam czasu na regularne spotkania i wyjazdy )

COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez Syla88 Pokaż wiadomość
Nauczyłaś się pływać? Ja właśnie od przyszłego tygodnia zaczynam chodzić na basen z takim samym zamiarem postanowienie jeszcze z tamtego roku... :P

Poczatku były ciężkie, bo panicznie bałam się nawet zanurzyć głowę w wannie Ale postanowiłam sobie za cel, ze się naucze i po kilku miesiącach wreszcie pływam sama

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-05-28 o 10:24
Stary 2016-05-28, 10:31   #3656
Zorzoli
Zakorzenienie

Wczoraj bylam na piwie ze starymi znajomymi.

Rano widze, ze dostalam sms (z obcego numeru) i w podgladzie widze, ze jest napisane "wczoraj bylo fajnie, mysle o tobie blablabla" ja juz cala szczesliwa, ze to facet, ktory mi sie podoba, analizuje w glowie co odpisac, otwieram w koncu wiadomosc by odpisac........a tu widze, ze zostala wyslana od innego kolegi, ktory ma chyba z 10 lat wiecej i w sumie zawsze myslalam, ze jest gejem ahahahahah.... czemu zycie takie jest

a swoja droga co to za facet co w wieku prawie 40 lat piszac kobiecie, ze mu sie podoba wysyla emotikonke tej malpki co sobie usta zaslania..... na prosze

https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png

Edytowane przez Zorzoli
Czas edycji: 2016-05-28 o 11:11
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 10:50   #3657
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
Wczoraj bylam na piwie ze starymi znajomymi.

Rano widze, ze dostalam sms (z obcego numeru) i w podgladzie widze, ze jest napisane "wczoraj bylo fanie, mysle o tobie blablabla" ja juz cala szczesliwa, ze to facet, ktory mi sie podoba, analizuje w glowie co odpisac, otwieram w koncu wiadomosc by odpisac........a tu widze, ze zostala wyslana od innego kolegi, ktory ma chyba z 10 lat wiecej i w sumie zawsze myslalam, ze jest gejem ahahahahah.... czemu zycie takie jest

a swoja droga co to za facet co w wieku 40 lat piszac kobiecie, ze mu sie podoba wysyla emotikonke tej malpki co sobie usta zalania..... na prosze
Mi wczoraj na fb obcy facet napisał, że "dobrze mi z oczu patrzy." No spoko, ale 33 lata i już siwiejący no i wolałabym poznać kogoś bardziej zbliżonego wiekiem (mam 25)
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-28, 11:08   #3658
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aidam11 Pokaż wiadomość
W tym watku tez jst dziewczyna, ktora miala problemy z tradzikiem i jakos ma faceta i normalnie funkcjonuje. Wiadomo, ze jak sa jakies problmy z fizycznoscia to jest trudniej, ale to nie jest powod by zaszyc sie w domu i nie wychodzic do ludzi. Jezeli tak jest to juz nie jest normalne i jawi sie jako ogromne ograniczanie.

Ale wybor nalezy do kazdego z nas. Ludzie z tradzikiem chodza, zya i funkcjonuja, nie robmy z tego jakiegos dramatu zyciowego, bo sa gorsze rzeczy.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Trischel Pokaż wiadomość
Dokładnie, ktoś kto nigdy nie miał problemow z cera tego nie zrozumie... Sama mam PCOS i u mnie właśnie to objawia się problemami z cera. W tym momencie jest ok, ale wiem jak to psuje psychikę i samoocenę.
A co Ty o mnie wiesz , by stwirdzac tkaie rzeczy. Tak, tak rozuczaljmy sie nad soba.

Sa ludzie, ktorzy wychodza z gorszych rzeczy, jezel ktos sie rozpuszcza nad tym, ze ma zla cere i jest to powod do ogormnych ograniczen w zyciu, tak ze normalnie ni funkcjonuje, to jest tylko i wylacznie jego wybor.

Stary 2016-05-28, 11:52   #3659
MonnieB
Zakorzenienie

Dzięki za wszystkie słowa wsparcia, idę dzisiaj na siłownię znowu, nie poddam się. Ale jestem załamana że nie chudne. W listopadzie lecę do Meksyku i na prawdę chciałam schudnąć 25kg przynajmniej bo obecnie jestem na prawdę ogromna. Źle się z tym czuje :-(

Miałam mieć wczoraj randkę, ale facet był spóźniony ponad 2 godziny i do tego cały czas kłamał i wreszcie go zablokowałam. Ponoć czekał pod moim blokiem ale mam to gdzieś. Jak dla mnie to totalny brak szacunku żeby się spóźnić ponad 2 godziny.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Stary 2016-05-28, 11:58   #3660
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Multum rzeczy

Samo odłożenie na mieszkanie i rozwój zawodowy to kilka lat wytężonej roboty (chciałabym się nauczyć i javy i pythona i pl/sql perfekcyjnie i w ogóle wszystkiego ) i podróże po Polsce i całym świecie - mam tyle miejsc do zobaczenia, ze na jedno życie może nie starczyć

A w międzyczasie fajnie byloby się nauczyć jakiś odjechanych języków obcych, może podstaw jakiejś sztuki walki albo walki mieczem (zawsze mnie to jarało) , bywać na różnych imprezach, koncertach itp.

A jeszcze tysiące książek do przeczytania! Tyyyle wiedzy do przyswojenia! Historia, geografia, archeologia...

I pewni międzyczasie znajdę sobie ze sto albo więcej nowych zajawek (nidawno krecilo mnie np. Hakies bractwo rycerskie albo organizowanie konwentów fantasy, no ale kurka nie mam czasu na regularne spotkania i wyjazdy )
Słowo w słowo jakbym czytała o sobie Java i python, podróże po Polsce i dalej, bractwo i miecze, koncerty, książki. No tyle, tyle rzeczy do zrobienia.

Cytat:
A uczycie się dziewczyny same, czy np. na zajęciach z pływania bądź na prywatnych zajęciach z trenerem?
Bo ostatnio chodzi za mną to, że chciałabym sobie technikę poprawić i zastanawiam się od której strony to ugryźć
Atavish jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości