|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Cytat:
Tłuszcz trudniej sie spala dlatego musisz być cierpliwa i nie rezygnować z odchudzania Jesli teraz zrezygnujesz wszystko pojdzie na marne niestety.
Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-05-27 o 19:24 |
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Monnie - a od siebie dodam, że sama waga to nie wszystko. Skoro chodzisz na siłownię, to zaczynasz zyskiwać "w mięśniach" trochę. Więc nawet jeśli waga się nie rusza, to sylwetka może
Ja np. jak ćwiczyłam regularnie i ostro to poroku przy 170 cm ważyłam 67kg i nosiłam rozmiar 36. Czyli 5 kg mniej niż przed tym jak zaczęłam ćwiczyć. Więc na wadze nie było sporej różnicy, ale w sylwetce już tak. I w ogóle jejuuu... Jestem na badoo i sympatii. Póki co nie poznałam ani jednej ciekawej osoby. Kaszanka trochę. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym warto pamietac, ze miesnie waza wiecej niz tluszcz. Wazne tez zeby dobierac aktywnosc i cwiczenia stowonie do mozliwosci , zeby wlasnie unikac "puchniecia miesni" na skutek zakwasow. Pic duzo wody, wtedy woda nie bedzie sie w nim maazynowac.
|
|
#3634 |
|
Przyczajenie
|
i ja też singiel 25+
tak wiem wiem forum dla singielek raz się żyje ![]() nie będą uprawiał autoreklamy same się przekonajcie...hyhy |
|
|
|
#3635 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tez przez coś podobnego przechodziłam i dla mnie to strasznie dziecinne zachowanie ze strony faceta. Zamiast pogadać co jest nie tak, rozstać się zgodnie ustalając, że na ten moment już nic nie zrobimy, ale było fajnie spędzić ten czas to nie, tupnąć nóżką i foch bo ona mnie nie chce
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tam żadne śluby nie ruszają, bo jestem w takim wieku, że połowa znajomych z paczki z klasy już po rozwodzie
![]() Właśnie się od rodziców dowiedziałam, że kolejna koleżanka rozstała się z mężem i wróciła w rodzinne strony
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-27 o 21:29 |
|
|
|
#3637 |
|
BAN stały
|
![]() Odmęty internetu
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja juz powinnam nosić tylko garsonki, czółenka i kupować miejsce na cmentarzu Ale jakos nie mam zamiaru, ba! Dopiero się w życiu rozkręcam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-27 o 21:38 |
|
|
|
|
#3639 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jedni się wiążą, inni rozstają i tak w kółko.
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie ma co jęczeć i biadolić, ze inni się hajtają, a ja jestem sama ojej... Teraz oni rozwiedzeni,sterani przejściami a ja nadal piękna i młoda I chyba przesadzam ta młodością, bo ostatnio dwie osoby powiedziały, ze wyglądam na 17 lat Choc jak patrzę czasem na wypicowane licealistki w szpilkach i z grubą szpachlą na twarzy, to jakos czuje się jak przedstawiciel innego pokolenia
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-27 o 21:44 |
|
|
|
|
#3641 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie ostatnio takie czarne myśli nachodzą, że spotka mnie coś złego i nie zdążę przeżyć żadnych fajnych rzeczy, żadnego zauroczenia, nikogo nie poznam, że sama jestem winna, że się tak ograniczałam cały czas. Mam plany na najbliższy czas - muszę się obronić w miarę szybko i skończyć magisterkę, prawo jazdy, potem pomyślę co dalej, jeśli szefowa nie da mi podwyżki to rozważę zmianę pracy, gdzieś za rok. Kupiłam sobie rower i ostatnio dużo jeżdżę. No i oczywiście cały czas obmyślam plan leczenia moich zaburzeń hormonalnych. Staram się zmuszać do tego, żeby trądzik mnie nie ograniczał, tym bardziej, że często jest przyciszony i go tak nie widać. Jeszcze co fajnego zrobiłam to kupiłam sobie bilet na festiwal reggae u mnie w mieście bo jest co roku. Także na dwa dni zamierzam iść i dobrze się bawić. Za tydzień są tez dni mojego miasta i mam zamiar iść bo będzie Luxtorpeda, ale zapowiada sie, że pójdę sama bo nikogo nie mogę wkręcić ze znajomych. No i planuję cały czas tą siłownię też, ale nie mogę się zebrać. Czas ucieka mi strasznie szybko ostatnio, grono znajomych mam ogromnie zawężone i to mnie trochę przeraża. Wstyd mi, że nie mam żadnego doświadczenia w kwestiach damsko-męskich w tym wieku, czasami boję sie, że ktoś się dowie i pomyśli coś złego o mnie. Nie wiem jak inni na takie sprawy reaguję, ale ogólnie z tego co zaobserwowałam to traktuje się to jako coś dziwnego. Edytowane przez Camomille91 Czas edycji: 2016-05-27 o 22:02 |
||
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to się co najwyżej boję że nie zdążę zrobić /nauczyć się tych wszystkich rzeczy, które mam w planach.
Na razie odhaczylam naukę pływania - ooo jak fajnie po tylu latach przestać bać się wody
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila skąd jesteś?
|
#3644 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O widzisz, masz okazje dopisac sie do grupy ludzi na facbooku, ktorzy wybieraja sie na ten festiwal, moze zgadasz sie z kims "na luzie" Na takim neutalnym gruncie jest lepiej nawiazac znajomosci. Co do tego doswiadczenia - to prawda. Ale ja tez pozno zaczelam i tez bylam podobna do Ciebie w zachowaniu, zreszta pisalam o tym niejednokrotnie. Podejrzewam, ze gdybym nie wlozyla tej pracy w zmiane samej siebie, to dzisiaj na pewno nie bylabym na tym etapie na ktorym jestem i pewnie o zbieraniu doswiadczen tez moglabym zapomniec. Dlatego jezeli chcesz fajnie zyc, to musisz wyjsc z kokona i z tej strefy komfortu. Jeszcze jestes bardzo mloda, wiec wszystko przed Toba. Szkoda lat mlodosci zmarnowac na czajenie sie i ograniczanie.
|
|
#3646 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, sorry za skrócenie nicku ;D hehe
|
#3648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja właśnie od przyszłego tygodnia zaczynam chodzić na basen z takim samym zamiarem postanowienie jeszcze z tamtego roku... :P
|
|
#3649 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Ale nie kazdy ma kasę i zdrowie, a i też czas, by byc matką aktywną, podrózującą, spełniającą się poza domem. Większość z tego rezygnuje.
|
||
|
|
|
#3651 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja wyglada Twoje zycie, to tylko i wylacznie Twoja sprawa. Nie musisz sie nikomu z tego tlumaczyc.
|
|
#3653 |
|
Raczkowanie
|
Problemów z cerą sobie nie wymyśliła... A to od razu gigantyczne utrudnienie na jakimkolwiek starcie. Także tego... Ostrożniej z dobrymi radami.
|
|
|
|
#3654 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie, ktoś kto nigdy nie miał problemow z cera tego nie zrozumie... Sama mam PCOS i u mnie właśnie to objawia się problemami z cera. W tym momencie jest ok, ale wiem jak to psuje psychikę i samoocenę.
Chciałabym uciec od Ciebie Jak Kopciuszek I pozostawić jedynie maleńki pantofelek tęsknoty. Chciałabym, żebyś zachował go Na pamiątkę. Mnie nie szukaj bo nie znajdziesz Ja nie istnieję Jak Kopciuszek ... |
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Multum rzeczy ![]() Samo odłożenie na mieszkanie i rozwój zawodowy to kilka lat wytężonej roboty (chciałabym się nauczyć i javy i pythona i pl/sql perfekcyjnie i w ogóle wszystkiego ) i podróże po Polsce i całym świecie - mam tyle miejsc do zobaczenia, ze na jedno życie może nie starczyć ![]() A w międzyczasie fajnie byloby się nauczyć jakiś odjechanych języków obcych, może podstaw jakiejś sztuki walki albo walki mieczem (zawsze mnie to jarało) , bywać na różnych imprezach, koncertach itp. A jeszcze tysiące książek do przeczytania! Tyyyle wiedzy do przyswojenia! Historia, geografia, archeologia... I pewni międzyczasie znajdę sobie ze sto albo więcej nowych zajawek (nidawno krecilo mnie np. Hakies bractwo rycerskie albo organizowanie konwentów fantasy, no ale kurka nie mam czasu na regularne spotkania i wyjazdy )COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- [/COLOR] Cytat:
Poczatku były ciężkie, bo panicznie bałam się nawet zanurzyć głowę w wannie Ale postanowiłam sobie za cel, ze się naucze i po kilku miesiącach wreszcie pływam sama
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-28 o 11:24 |
|
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj bylam na piwie ze starymi znajomymi.
Rano widze, ze dostalam sms (z obcego numeru) i w podgladzie widze, ze jest napisane "wczoraj bylo fajnie, mysle o tobie blablabla" ja juz cala szczesliwa, ze to facet, ktory mi sie podoba, analizuje w glowie co odpisac, otwieram w koncu wiadomosc by odpisac........a tu widze, ze zostala wyslana od innego kolegi, ktory ma chyba z 10 lat wiecej i w sumie zawsze myslalam, ze jest gejem ahahahahah.... czemu zycie takie jest ![]() a swoja droga co to za facet co w wieku prawie 40 lat piszac kobiecie, ze mu sie podoba wysyla emotikonke tej malpki co sobie usta zaslania..... na prosze
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png Edytowane przez Zorzoli Czas edycji: 2016-05-28 o 12:11 |
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wybor nalezy do kazdego z nas. Ludzie z tradzikiem chodza, zya i funkcjonuja, nie robmy z tego jakiegos dramatu zyciowego, bo sa gorsze rzeczy. ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Sa ludzie, ktorzy wychodza z gorszych rzeczy, jezel ktos sie rozpuszcza nad tym, ze ma zla cere i jest to powod do ogormnych ograniczen w zyciu, tak ze normalnie ni funkcjonuje, to jest tylko i wylacznie jego wybor.
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wszystkie słowa wsparcia, idę dzisiaj na siłownię znowu, nie poddam się. Ale jestem załamana że nie chudne. W listopadzie lecę do Meksyku i na prawdę chciałam schudnąć 25kg przynajmniej bo obecnie jestem na prawdę ogromna. Źle się z tym czuje :-(
Miałam mieć wczoraj randkę, ale facet był spóźniony ponad 2 godziny i do tego cały czas kłamał i wreszcie go zablokowałam. Ponoć czekał pod moim blokiem ale mam to gdzieś. Jak dla mnie to totalny brak szacunku żeby się spóźnić ponad 2 godziny. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#3660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Java i python, podróże po Polsce i dalej, bractwo i miecze, koncerty, książki. No tyle, tyle rzeczy do zrobienia. Cytat:
Bo ostatnio chodzi za mną to, że chciałabym sobie technikę poprawić i zastanawiam się od której strony to ugryźć
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

Jesli teraz zrezygnujesz wszystko pojdzie na marne niestety.

Ja np. jak ćwiczyłam regularnie i ostro to poroku przy 170 cm ważyłam 67kg i nosiłam rozmiar 36. Czyli 5 kg mniej niż przed tym jak zaczęłam ćwiczyć. Więc na wadze nie było sporej różnicy, ale w sylwetce już tak. 

)
Ale postanowiłam sobie za cel, ze się naucze i po kilku miesiącach wreszcie pływam sama