Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-22, 12:48   #2821
tamonita
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
my już zakupy mam zrobione
w tym roku bedę piekła sernik nowojorski, babeczki i podówjnie czekoladowe ciasteczka
a teraz zabieram się do porządków i nauki
Nauki ?? W przed Świąteczną sobote ??
A jaki to jest sernik nowojorski ?

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Heh,a mnie przez najbliższe dni nikt nie zmusi do zaglądnięcia do książek^^
Mnie dokładnie tak samo

No i już wróciłam z zakupów. Jejku ale zmarzłam !! Brrrr !
Nie kupiłam nic konkretnego, tylko spożywcze rzeczy np. 4 serki wiejskie i 8 (!) jogurtów płatki itd Poprostu odkąd pisze tutaj to lubie mieć rózne zapasy wszystkiego w szawce aaa ! i tic-tacy kupiłam
U mnie już robi się gwarno, tata już zaczął coś gotować...
A ja się lenie, jem 2 śniadanie i pije gorącą herbatke

Miłego dnia !

Edit: Emocja
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 13:24   #2822
asiek14
Zakorzenienie

tamonitko - nie wiem ale tak sie nazywa
a z nauki nic nie będzie jednak dzisiaj

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 14:59   #2823
Ather
Zakorzenienie

Uff... w końcu po zakupach
czas się wziąć za porządki... jest tyle do zrobienia a na dodatek... jedna paczka z allegro nie doszła na czas
A zamówiłam ją 1,5 tygodnia temu. Niech to szlag.

Odechciało mi się świąt
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 15:12   #2824
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

dzień dobry Kochane

już jestem u rodzinki, ale nie mam nawet czasu poczytać co u Was, tyle mam sprzątania i roboty i jeszcze do chrzestnego zaraz jadę

zajrzę na dłużej wieczorem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 15:27   #2825
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

a ja jeszcze nigdy nie spędząłam tak leniwie popołudnia Ksiązka, sen, komputer.. Nie ma bata, ide na spacer

Pozneij zajrze

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 15:34   #2826
madame_apple
Zadomowienie

heeeej dziewuszki
Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Na obcasach... ja umieram już po 3 h
kwestia treningu Ja na poczatku umierałam już po 3mihn, ale powykręcałam sobie obie kostki po kilka razy aż doszłam do wprawy^^

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
I tak wogóle to przytyłam od wakacji aż o 3 kg

Edit: Coś czuje, że prostownicy nie będzie Pocieszam się, że przynajmniej włosów sobie nie zniszcze
ooo czaddd Tobie przytycie mogło tylko na dobre wyjść
a czemu czujesz,że nici z prostownicy?

Cytat:
no bo poszłam do "kolegi" spontanicznie

a teraz sąsiadka przyszła na ploty i rodzice gadają a ja udaje że nic nie piłam
do koleeegi...?

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
Jestem przeszczesliwa Nie wiem kiedy sie znowu odezwe wiec juz teraz Zycze Wam wspanialych,wyjatkowych,r odzinnych,spokojnych i bialych Swiat, wymarzonych prezentow pod choinka i odpoczynku od codziennego pospiechu

Sciskam Was wszystki i kazda z osobna Dobrze,ze jestescie.. wirtulane ale jakze prawdziwe...
Też Cię sciskam z caaaaałej siły i życzę Ci wymarzonych, przecudownych pełnych ciepła spokoju i miłości świąt No i duuuużo śniegu

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Dziewczynki, jeszcze raz Wszystkiego Naj i dziękuję za Wasze zyczenia. WESOLYCH

cieszę się bardzo, że ze zdrowkiem wszystko w porzadku

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
Mam nadzieję że Mango pochłonęła tylko świąteczna gorączka
noooooo....ja też...

Cytat:
Hm... nie lubię ubierać choinki
Ale skończyłam <uff>
piękna magiczna taka jakaś...

Cytat:
Mam 3dziurki w jednym,a 1 w drugim
ja mam teraz już 3 w lewym i 2 w prawym no i zastanawiam się nad chrząstką...ale boję sie troche, bo podobno strasznie boli i trudno sie goi...

Cytat:
Ja jestem nie do życia dzisiaj Niedawno wróciłam z nocki u koleżanki,a jeszcze przedtem świętowałam urodziny drugiej. Mnóstwo jedzenia (między innymi pierogi ulepione przez parę koleżanek,ale pyszne były,to musiałam spróbować),no i sporo alkoholu wczoraj było^^
Ale nie żałuję,bo przynajmniej świetnie się bawiłam Najpierw,kiedy świętowałyśmy urodziny koleżanki to wyszło ja jaw,że pewna dziewczyna w szkole jest strasznie fałszywa,jeździ po wszystkich,a udaje przyjaciółkę,a sama nie jest idealna Strasznie nas to wkurzyło,po świętach chcemy się z nią rozmówić ...
Strasznie nie lubię takich fałszywych ludzi ...

A dzisiaj jeszcze spotkanie z TŻ-tem,dam mu od razu prezent
miłego TZowania super,ze mialas udany wieczor
a co do kolezanki - heh bywa... ale nie wiem czy takie "rozmowienie sie" cos da, bo ludzie naprawde rzadko kiedy sie zmieniaja... moze lepiej po prostu na nia 'uwazac'...?

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
a ja nie wiem co u mnie bedzie z sylwkiem tz chory , antybiotyk no cóz zobaczymy czy wydrowieje jak nie to sylwetk w dwoje bo nie bede go nigdzie ciagnac jak bedzie sie źle czuł
sylwek we dwoje to wcale nie jest złe wyjscie z sytuacji

Cytat:
Napisane przez Emocja Pokaż wiadomość
Podziwiam za te obcasy W liceum śmigałam w 7 cm (chyba) szpilkach codziennie do szkoły i byłam przyzwyczajona, nigdy mnie nogi nie bolały (tylko buty ciągle do szewca musiałam zanosić, bo z biegania na autobus obcasy sie ciągle zdzierały ), ale teraz Tylko płaskie butki, ewentualnie 2 cm obcas, bo raz że czuję się w obcasach za wysoka, a dwa - nogi nie bolą
tez ciagle zdzieram obcasy
kurcze, fajnie tak "czuc sie za wysoką" w obcasach chcialabym - ja nawet w nich czuje sie niskawa, choc obiektywnie rzecz biorac z moim wzrostem nie jest az tak zle

Cytat:
Niby tak jak się racjonalnie spojrzy, to za kasę można sobie kupić idealnie to, co się chce, ale to takie fajne znaleźć coś innego pod choinką, czego się np. nie widziało wcześniej i mieć niespodziankę, ja osobiście wolę dostawać na święta prezenty normalnie, bo to takie miłe jest. U mnie zawsze rodzice robią rozeznanie przed świętami, co bym ewentualnie chciała dostać - tak delikatnie dociekając
U mnie to roznie bywa bo i poglad na sprawe kazdego roku mam inny. Generalnie uwielbiam niespodzianki i czesto nakierowuje lekko rodzicow na kilka rzeczy,ktore bym chciala, a kwestia zaskoczenia jest co z tego wybiora
Czasem mam tez konkretne "wieksze" zyczenia - wtedy niespodzianek nie ma,ale i tak sie ciesze baaardzo
No, a np. w tym roku umowilismy sie, ze pod choinka znajdę jakiś malutki drobiażdżek żeby pusto nie bylo, a poza tym dostane kase - co mnie baaaardzo cieszy bo akurat kasa jest mi teraz najpotrzebniejsza
Cytat:
Gdybym nie miała okazji już zajrzeć, to życzę Wam wszystkich Wesołych i Pięknych Świąt - takich z prawdziwego zdarzenia, które na zawsze zapadną w pamięci i z uśmiechem na twarzy, wspominając, będziecie do nich wracać. Prawdziwie rodzinnej atmosfery i wiele radości
dla Ciebie tez kochana Odpocznij, nabierz sił i ochoty do dzialania po przerwie Duzo rodzinnych pelnych ciepla chwil, duzo smakolykow i duuuuzo radosci buuuzi

Cytat:
czas się wziąć za porządki... jest tyle do zrobienia a na dodatek... jedna paczka z allegro nie doszła na czas

Odechciało mi się świąt
achhh to allegro :/ mam nadzieje,ze niedlugo przyjdzie w koncu.
zrob sobie przerwe bo bez sensu takie swieta - zanim zdazysz wszystko przygotowac to juz nie bedziesz miec ani sily ani ochoty na cieszenie sie wigilijna atmosfera

Ja tez padam po zakupach niestety. Taka spożywka juz tylko, z rodzicami, ale i tak kolejki dobijajace. W ogole dzis na targu w kolejce do stosiska z rybami stala przed nami taka para, okolo 50 lat. no i caaaaly czas sie klocili: ze to ryba za mala, to za duza, ze sie nie zmiesci na polmisku,ze zabraknie i tak w kolo Macieju. Pomyslalam sobie: jezuuu, jakbym miala tak podchodzic do swiat to wolalabym olać cala tradycje i w ogole nic nie przygotowywac niz klocic sie o takie bzdury. chyba liczy sie to,zeby ludzie byli radosni i wypoczeci, a nie zeby ryba zmiescila sie na odpowiednim talerzu... co za masakra:/
teraz sobie siedze odpoczywam i popijam herbatke egzotyczna - pysznosci w ogole zakupilam sobie dzis: poziomkowa, egzotyczna, karmelowa, cynamonową i pomarańczową - zyc nie umierac I jeszcze specjalna przyprawe do kawy ( wanilia,kardamon,cynamon) plus kawa Maxwell House, ta drobno zmielona w brazowym opakowaniu
wieczorem jeszcze umowilam sie z kolezankami na kawę piernikową (!) zeby taki akcent swiateczny byl. Jeszcze jej nie pilam,ale na pewno bedzie pyszna
w ogole cos mnie chyba bierze - katar i chrypka,ech... wszystko przez to,ze wczoraj na przecenach upolowalam cudny plaszczyk,w ktorym postanowilam wieczorem isc na impreze - a ze cieplo nie bylo wiec się lekko załatwiłam... ale juz tak ze mna jest-jak cos kupie to od razu musze to zalozyc ^^
a cala wczorajsza impreza udana bo towarzystwo sie spisalo aczkolwiek odwyklam od posiadów i brakowalo mi tańca. slabe tylko bylo to, ze "pan domu" sie strasznie spił i pod koniec imprezy był juz totalnie wyłączony - musielismy go polozyc...

dobra, sie rozpisalam troche chyba
Milego popoludnia kochane, buuuuzi

emotki pousuwalam...

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 15:44   #2827
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Jabłuszko - ja teeeż chce tyle herbat
Tez dzisiaj byłam na spożwyczych zakupach i stwierdzam wszme i wobec, ze ludzie przed świętami dosłownie szaleją Jak ja widziałam ten obłęd w ich oczach to aż sie przeraziłam Koszyki pełne, kłotnie z małzonkiem, dziecmi.. Ehh.. Ja tak nie chcę

Ather - spokojnie, wyluzuj. w poniedziałek przeciez chyba poczta też działa, co nie? ;*

Stary 2007-12-22, 15:44   #2828
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
tamonitko - nie wiem ale tak sie nazywa
a z nauki nic nie będzie jednak dzisiaj
Asiu i dobrze

Cytat:

Odechciało mi się świąt
Ather, ale może jeszcze dojdzie, wkońcu jutro jest dzień pracujący i w poniedziałek od rana niby też...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
dzień dobry Kochane

już jestem u rodzinki, ale nie mam nawet czasu poczytać co u Was, tyle mam sprzątania i roboty i jeszcze do chrzestnego zaraz jadę

zajrzę na dłużej wieczorem
Miłego... sprzątanka o ile może być miłe

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
a ja jeszcze nigdy nie spędząłam tak leniwie popołudnia Ksiązka, sen, komputer.. Nie ma bata, ide na spacer

Pozneij zajrze
Udanego spaceru

Jabłuszko ciesze się, że się impreza udała, mimo tego "pana domu" najwyraźniej miał ochote na zabawe A co do tych kaw to... też chce, też chce ! Jejku ja się ostatnio taką fanartyczka kawy (ale rozpuszczalnej) zrobiłam, że szok ! Nie umiem zacząć dnia bez mojej pysznej Nescafe Espiro ze śmietanką Te przyprawy brzmią strasznie apetycznie, a ta kawa piernikowa jeszcze bardziej

Jejku Dziewczyny masakra ! Jakie zapachy u mnie w domu się unoszą Rodzice już od ponad 2 godzin kucharzą. Idę ich zaraz popodglądać, uczyć się musze wkońcu prawda ?
A tak wogóle to dziś wieczorem ubieram choinkę Więc zapewne dziś jeszcze wstawie zdjęcie Rodzice zastanawiają się nad żywą Ojjjj żeby tak się zastanowili i ją kupili

Miłego wieczorku

Edit: Nefre w 100 % zgadzam się z tym, że ludzie przed Świętami wariują.. Już dawno takich kolejek nie widziałam Ale co najsmieszniejsze sama w takiej stałam, więc wniosek z tego taki, że sama należe do takich ludzi zwariowanych

Niech się stanie... !
KCP

Edytowane przez tamonita
Czas edycji: 2007-12-22 o 15:50 Powód: dopisek do Nefre :p
Stary 2007-12-22, 16:36   #2829
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
pewnie pieniądze i 'róbta co chceta' nie lubię tak .
Też zawsze wolałam dostać jakiś prezent - niespodziankę... do czasu Kilka lat temu dostałam grubą, srebrną branzoletkę - zupełnie nie w moim stylu i raczej nigdy jej nie założe, bo poprostu wogóle mi się nie podoba - prawde mówiąc jest koszmarna W takiej sytuacji wolałabym pieniądze

Cytat:
a teraz zabieram się do porządków i nauki
Ja dziś cały dzień siedziałam nad finansami Mam jeszcze w planach zrobienie prezentacji Pocieszam się, że jak szybko się z tym uporam to będę miała później wolne

Cytat:

Odechciało mi się świąt
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 16:39   #2830
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
achhh to allegro :/ mam nadzieje,ze niedlugo przyjdzie w koncu.
zrob sobie przerwe bo bez sensu takie swieta - zanim zdazysz wszystko przygotowac to juz nie bedziesz miec ani sily ani ochoty na cieszenie sie wigilijna atmosfera
Tu nawet nie chodzi o to sprzatanie tylko o tą paczkę

Cytat:
Ja tez padam po zakupach niestety. Taka spożywka juz tylko, z rodzicami, ale i tak kolejki dobijajace. W ogole dzis na targu w kolejce do stosiska z rybami stala przed nami taka para, okolo 50 lat. no i caaaaly czas sie klocili: ze to ryba za mala, to za duza, ze sie nie zmiesci na polmisku,ze zabraknie i tak w kolo Macieju. Pomyslalam sobie: jezuuu, jakbym miala tak podchodzic do swiat to wolalabym olać cala tradycje i w ogole nic nie przygotowywac niz klocic sie o takie bzdury. chyba liczy sie to,zeby ludzie byli radosni i wypoczeci, a nie zeby ryba zmiescila sie na odpowiednim talerzu... co za masakra:/
teraz sobie siedze odpoczywam i popijam herbatke egzotyczna - pysznosci w ogole zakupilam sobie dzis: poziomkowa, egzotyczna, karmelowa, cynamonową i pomarańczową - zyc nie umierac I jeszcze specjalna przyprawe do kawy ( wanilia,kardamon,cynamon) plus kawa Maxwell House, ta drobno zmielona w brazowym opakowaniu
wieczorem jeszcze umowilam sie z kolezankami na kawę piernikową (!) zeby taki akcent swiateczny byl. Jeszcze jej nie pilam,ale na pewno bedzie pyszna
w ogole cos mnie chyba bierze - katar i chrypka,ech... wszystko przez to,ze wczoraj na przecenach upolowalam cudny plaszczyk,w ktorym postanowilam wieczorem isc na impreze - a ze cieplo nie bylo wiec się lekko załatwiłam... ale juz tak ze mna jest-jak cos kupie to od razu musze to zalozyc ^^
a cala wczorajsza impreza udana bo towarzystwo sie spisalo aczkolwiek odwyklam od posiadów i brakowalo mi tańca. slabe tylko bylo to, ze "pan domu" sie strasznie spił i pod koniec imprezy był juz totalnie wyłączony - musielismy go polozyc...

dobra, sie rozpisalam troche chyba
Milego popoludnia kochane, buuuuzi

emotki pousuwalam...
Kuruj się kochana, zwłaszcza teraz, że święta idą. Herbatka z miodem i cytryną, bierz ksiązkę / film i do łóżeczka

Co do imprezy - to świetnie że dobrze się bawiłaś, taki luźny przedświąteczny akcent.

Jeśli chodzi o święta - lubię tą atmosferę, mimo, że takie urwanie głowy... i zakupy, co z tego że spożywka - uwielbiam to A kupowac prezenty już w ogóle.
Byłam dziś w sklepie Tchibo, kawiarnia połączona z takimi różnymi 'gadżetami' do kupienia ^^ cudny zapach kawy tam się unosi

A jeśli mowa o herbatach - dziś w końcu kupiłam tą Irish Cream - miód cud

Cytat:
Ather - spokojnie, wyluzuj. w poniedziałek przeciez chyba poczta też działa, co nie? ;*
no tak, działa, do 14... ale szczerze mówiąc, marnie to widzę.
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Ather, ale może jeszcze dojdzie, wkońcu jutro jest dzień pracujący i w poniedziałek od rana niby też...
Jak to jutro, przecież niedziela
Stary 2007-12-22, 16:51   #2831
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
ooo czaddd Tobie przytycie mogło tylko na dobre wyjść
a czemu czujesz,że nici z prostownicy?

No ba

Przeczucie

Net mi muli Napisałam takiego długaaaaaaaaaaaaśnego posta i widzę wyżej, że jakimś cudem tylko 1/5 mi się z niego wysłała
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-22, 17:01   #2832
phenomena
Zakorzenienie

Cytat:
niektorzy ludzie psuja sobie poglad o swietach kojarzac je tylko ze sprzataniem, bieganina, wydawaniem pieniedzy. a chyba nie o to chodzi? co do herbat - waniliowa jest pszepyszna uwielbiam! ostatnio u tz pilam o smaku pinacolady i hiszpanskiej mandarynki. musze powiedziec, ze tez ten smak za mna jeszcze chodzi xD kawe kupuje w ziarnach i miele ja. taka ma przynajmniej swoj aromat i wiadomo, ze to prawdziwa kawa. rozpuszczalne tylko od czasu do czasu. zreszta ie pijam kaw codziennie. nie dzialaja na mnie pobudzajaco. jesli juz to dla smaku
zdrowiej

Cytat:
Jejku Dziewczyny masakra ! Jakie zapachy u mnie w domu się unoszą Rodzice już od ponad 2 godzin kucharzą. Idę ich zaraz popodglądać, uczyć się musze wkońcu prawda ?
A tak wogóle to dziś wieczorem ubieram choinkę Więc zapewne dziś jeszcze wstawie zdjęcie Rodzice zastanawiają się nad żywą Ojjjj żeby tak się zastanowili i ją kupili
u mnie choinka jak co roku naturalna. przed godzina skonczylam jej ubieranie. napracowalysmy sie z mama w tym roku jest kolorowa. chociaz za oknem nie ma sniegu, to dzieki niej poczulam atmosfere swiat po trochu
pichcenie zaczynamy jutro. mam za zadanie wykonanie moich popisowych ciasteczek a pozniej caly dzien z moim tz!
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 17:01   #2833
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
jak jutro, przecież niedziela
Ale pracująca. Zawsze ostatnia przed Świętami jest pracująca tudzież handlowa

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-22, 17:36   #2834
Emocja
Rozeznanie

Skończyłam sprzątanie Zawzięłam się i szybko się ze wszystkim uporałam

Cytat:

Odechciało mi się świąt
Oj, nie warto z tego powodu psuć sobie świat A być może jeszcze zdąży dojść w poniedziałek Niestety teraz Poczta Polska ma urwanie głowy z paczkami..

Cytat:
tez ciagle zdzieram obcasy
kurcze, fajnie tak "czuc sie za wysoką" w obcasach chcialabym - ja nawet w nich czuje sie niskawa, choc obiektywnie rzecz biorac z moim wzrostem nie jest az tak zle
I znów - te kobiety^^ Ja mam 170 cm wzrostu i tak z maksymalnie tymi + 2cm obcas (lub żaden) czuję się najlepiej Wyższe zakładam bardzo rzadko.

Cytat:
U mnie to roznie bywa bo i poglad na sprawe kazdego roku mam inny. Generalnie uwielbiam niespodzianki i czesto nakierowuje lekko rodzicow na kilka rzeczy,ktore bym chciala, a kwestia zaskoczenia jest co z tego wybiora
Czasem mam tez konkretne "wieksze" zyczenia - wtedy niespodzianek nie ma,ale i tak sie ciesze baaardzo
No, a np. w tym roku umowilismy sie, ze pod choinka znajdę jakiś malutki drobiażdżek żeby pusto nie bylo, a poza tym dostane kase - co mnie baaaardzo cieszy bo akurat kasa jest mi teraz najpotrzebniejsza
No tak, to zależy Ja zazwyczaj mniej więcej wiem, co dostanę albo mogę się domyślać, a zawsze najbardziej mnie cieszy to, czego akurat nawet nie mogłam przewidzieć (jakiś dodatek do prezentu). W zeszłym roku np. dostałam to, co delikatnie podsunęłam + długie, srebrne kolczyki i to one sprawiły mi największą radochę, bo się ich nie spodziewałam

Ale faktycznie tak dostać coś, co CAŁKIEM odbiega od zainteresowań, to już nieciekawie..

Cytat:
dla Ciebie tez kochana Odpocznij, nabierz sił i ochoty do dzialania po przerwie Duzo rodzinnych pelnych ciepla chwil, duzo smakolykow i duuuuzo radosci buuuzi
Dziękuję

Cytat:
w ogole zakupilam sobie dzis: poziomkowa, egzotyczna, karmelowa, cynamonową i pomarańczową - zyc nie umierac I jeszcze specjalna przyprawe do kawy ( wanilia,kardamon,cynamon) plus kawa Maxwell House, ta drobno zmielona w brazowym opakowaniu

Cytat:
To kuruj się, kuruj Fajnie, że impreza się udała Heh, też tak mam - jak kupię, to zakładam, a potem mam za swoje

Cytat:
A jeśli mowa o herbatach - dziś w końcu kupiłam tą Irish Cream - miód cud
Pyszna jest Właśnie się nią delektuję, wysłałam tatę po 3 paczki, bo zabrakło^^

Zaraz zabieram się do ubierania choinki, a właściwie dwóch: mojej w wersji mini i tej głównej u rodziców w pokoju

Emocja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 18:03   #2835
asiek14
Zakorzenienie

Cytat:
do koleeegi...?
powiedzmy że kolegi

wróciłam z lodowiska - pierwszy raz na swoich łyżwach i oczywiście musiałam sie wywalić ale to nic i tak było fajnie

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2007-12-22, 18:13   #2836
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Ale pracująca. Zawsze ostatnia przed Świętami jest pracująca tudzież handlowa
Warto wiedzieć ^^

Cytat:
ale to nic i tak było fajnie
i to najważniejsze

Hm... a ja mam znów fazę na kolejna anime pokończyłam ostatnio kilka serii mangi, anime i teraz znów... oj niedobrze niedobrze - uzależnia
Stary 2007-12-22, 18:20   #2837
Baby14
Zakorzenienie

Dziewczyny ja sie chyba uzależniłam od wizażu xD Mogłabym siedziec tu i gadać calymi dniami i nocami xD

Do mnie przyjechał tata i przywiozl dostawe nowych pysznych francuskich czekolad. Korci mnie taka biala z kokosem i platkami Corn Flakes . Jeszcze jadlam dzis taka mlezna light 310 kcal w 100 g a smakuje pysznie ! Ze u nas nie ma takich czekoladek ...

Na polu bardzooo zimno. Bylo -16 w dzien. Jak byłam w sklepie to myslalam ze zamarzne xD Jeszcze gonil mnie dzis jakis wieelki pies... Coz...przynajmniej biegi pocwiczylam troche xD
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 19:13   #2838
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Warto wiedzieć ^^

Hm... a ja mam znów fazę na kolejna anime pokończyłam ostatnio kilka serii mangi, anime i teraz znów... oj niedobrze niedobrze - uzależnia
A to nie wiedziałaś ?
A co jest właściwie z tym anime ?

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja sie chyba uzależniłam od wizażu xD Mogłabym siedziec tu i gadać calymi dniami i nocami xD

Do mnie przyjechał tata i przywiozl dostawe nowych pysznych francuskich czekolad. Korci mnie taka biala z kokosem i platkami Corn Flakes . Jeszcze jadlam dzis taka mlezna light 310 kcal w 100 g a smakuje pysznie ! Ze u nas nie ma takich czekoladek ...

Na polu bardzooo zimno. Bylo -16 w dzien. Jak byłam w sklepie to myslalam ze zamarzne xD Jeszcze gonil mnie dzis jakis wieelki pies... Coz...przynajmniej biegi pocwiczylam troche xD
Uważaj uzależnienia są groźne
A to Twój tata miejszka we Francji ? ale masz fajnie

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-22, 19:26   #2839
Chantel
Raczkowanie

Czesc,
jestem nowa, ale przyznam ze czesto czytam wizaz.
Pomyslalam sobie ze sie zaloguje i sie "ujawnie"
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Chantel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 19:32   #2840
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chantel Pokaż wiadomość
Czesc,
Pewnie, że przyjmiemy
Witaj miło

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-22, 19:35   #2841
Chantel
Raczkowanie

tamonita - wielkie dzięki

Widze, ze to forum aż promieniuje optymizmem i zachęca do działania
Często przeszukiwałam wątki, a teraz zaczne być prawdziwą Wizażanką... hehe
Stary 2007-12-22, 19:44   #2842
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
A to nie wiedziałaś ?
A co jest właściwie z tym anime ?
nie wiedziałam

a co do anime - jak to co jest z nim ? Po prostu dla mnie rewelacja Tak samo jak manga.

Cytat:
Czesc,
Witamy na forum
Stary 2007-12-22, 19:50   #2843
Chantel
Raczkowanie

Ather - witam

uuuu ja kiedys uwielbialam ogladac "Czarodziejke z ksiezyca"
później zawsze rysowalam rozne postacie z anime badz z mangi;]
fajne to jest, ale chyba coraz rzadziej leci w tv
wiem ze sa w necie filmiki
Stary 2007-12-22, 19:52   #2844
asiek14
Zakorzenienie

chantel witamy

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2007-12-22, 19:54   #2845
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiedziałam

a co do anime - jak to co jest z nim ? Po prostu dla mnie rewelacja Tak samo jak manga.
No rozumiem, rozumiem Tylko chodzi mi o to w jakim sensie się nią interesujesz ?

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-22, 19:57   #2846
Chantel
Raczkowanie

asiek14 - witam
Stary 2007-12-22, 19:57   #2847
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Czesc,
Witamy ;*

Cytat:
nie wiedziałam

Anime Ather widze, ze nie tylko aj jestem 'chora' na punkcie anime

A ja juz poćwiczone, teraz tylko kapiel i się lenię już do końca wieczoru Kochane macie jakiś sposób na szybkie pozbycie się pryszcza? ;( Zas nie dałam rady z 'niewyciskaniem' i teraz mam całe czoło w czerwonym kropach Ja tak nie chcę

A tak w ogole to ubrałam dzisiaj choinkę Zamieszczam małe zdjęcie
Zapomniałabym! jaka gafa mi się w kościele przytrafiła
Niestety, pod przymusem musiałam iść do spowiedzi, jest to sprzeczne z moimi poglądami, ale chce być posłuszna mamie i o ;( Ale przejde do meritum - otóż, czekałam w baaardzo długiej kolejce, czekam i czekam no i w końcu przyszła moja kolej Ja tu elegancko mówię swoje grzeszy a tu nagle jak nie usłysze wibracji, tego dziwęku melodii:' Imagine Imagine Imaginaaaaaaation! Yeaaaah!". A dźwięk wydobywał się z .. mojej torby Jakiego ja buraka strzeliła Wszystkie oczy na mnie, ksiądz nagle zamilknął a ja.. tylko wybakałam "przepraszam" i dalej się spowiadałam. Jeju.. jaki wstyyyd. Że też nie wyciszyłam dzwonków przed wejściem... Awr. Kumpla, który dzwonił to aż okrzyczałam później ;D

Lecę do kąpieli, później tu jeszcze zajrzę ;*
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg choinkens.jpg (116,5 KB, 14 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-22, 20:03   #2848
Chantel
Raczkowanie

nefre

ja wlasnie jezdze na rowerku hehehe
tez ubralam choine ale Twoja jest sliczna
Stary 2007-12-22, 20:08   #2849
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Anime Ather widze, ze nie tylko aj jestem 'chora' na punkcie anime

A ja juz poćwiczone, teraz tylko kapiel i się lenię już do końca wieczoru Kochane macie jakiś sposób na szybkie pozbycie się pryszcza? ;( Zas nie dałam rady z 'niewyciskaniem' i teraz mam całe czoło w czerwonym kropach Ja tak nie chcę

A tak w ogole to ubrałam dzisiaj choinkę Zamieszczam małe zdjęcie
Zapomniałabym! jaka gafa mi się w kościele przytrafiła
Niestety, pod przymusem musiałam iść do spowiedzi, jest to sprzeczne z moimi poglądami, ale chce być posłuszna mamie i o ;( Ale przejde do meritum - otóż, czekałam w baaardzo długiej kolejce, czekam i czekam no i w końcu przyszła moja kolej Ja tu elegancko mówię swoje grzeszy a tu nagle jak nie usłysze wibracji, tego dziwęku melodii:' Imagine Imagine Imaginaaaaaaation! Yeaaaah!". A dźwięk wydobywał się z .. mojej torby Jakiego ja buraka strzeliła Wszystkie oczy na mnie, ksiądz nagle zamilknął a ja.. tylko wybakałam "przepraszam" i dalej się spowiadałam. Jeju.. jaki wstyyyd. Że też nie wyciszyłam dzwonków przed wejściem... Awr. Kumpla, który dzwonił to aż okrzyczałam później ;D

Lecę do kąpieli, później tu jeszcze zajrzę ;*
normalnie wyobraziłam sobie mine księdza
Ja to bym się zestresowała pewnie strasznie i bym poplątała całą spowiedź
Choinka śliczna

Btw. ja jednak ubieram jutro Jedziemy z tatą po prawdziwą choinkę mam nadzieję, że dostaniemy jakąś ładną...

Btw 2. Nefre fajny masz dzwonek

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-22, 20:14   #2850
Chantel
Raczkowanie

ja tez mam zywa.

ja raz poszam do spowiedzi z kolezanka z klasy, ona spowiadala sie przede mna. Kolezanka poszla sie spowiadac, nagle slysze na pol kosciola "co? jak moglas ile ty masz lat?"
ale Imagination jest the best;p
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości