![]() |
#2791 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
ah w teatrze super na wigilii też ok
![]() a teraz się obżeram bo upiekłam ciasto o nazwie Pierzynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
A... nie wiem co się ze mną dzieje, za każdym razem gdy chcę tu coś naskrobać to jakoś się zniechęcam i w efekcie w ogóle już z Wami nie siedzę na plotkowym...
![]() Ale, że teraz okres świąteczny to mam nadzieję, że to się zmieni i że przygarniecie niewierną znów do siebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 | |||||||||
Zadomowienie
|
bonjour kochane
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
U nas taki zwyczaj bo i cały rok na szczęście fajny i zgrany ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bardzo się cieszę, że miałaś udaną Wigilię, że jesteś zadowolona z prezentu i że ktoś jest zadowolony z Twojego porezentu ![]() Cytat:
![]() ja upiekłam piernik dziś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Heh, a ja niedawno wróciłam. Prosto z uczelni na zakupy, prosto z zakupów do kuchni, prosto z kuchni na chociaż 10min drzemki no i jestem ![]() ![]() Buzi dla Was i miłego popołudnia ![]() Ferie świąteczne dla wszystkich oficjalnie czas zacząć ![]() emotki pousuwane...
![]() |
#2794 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak, ferie świąteczne czas zacząć! ![]() Ahhh ![]() ![]() A mnie czeka dzisiaj domówka u znajomych. Z racji tego, ze nie piję alkoholu to kupię sobie jakiś sok czy coś ; ) Szczerze to średnio mi się chce iśc, ale cóż.. Przecież nie mogę cały czas w domu siedzieć ![]() Miłego wieczoru kochane ![]()
![]() |
#2795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jabłuszko dziękuje, bidulko taka zalatana jesteś, że aż Ci współczuje, ja tak będe pewnie po części miała jutro ![]() ![]() Śnieżka smacznego ![]() ![]() Nefre Ty widze, tez ostatnio zalatana ![]() Ahh ten gorący przed świąteczny czas ![]() Oficjalnie równiez potwierdzam: Czas rozpocząć ferie Świąteczne ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2796 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ferii - w końcu ![]() Cytat:
![]() ![]() co do tego czasu wolnego - jest dokładnie tak jak napisałas - wszystko ma swoje granice. Ale... to dotyczy tylko wakacji ![]() ![]() Tamonita - Ty to pewnie już od dawna jak na szpilkach - odliczasz od tak długiego czasu te dni do świąt... ![]() Uciekam ubierać choinkę z rodzeństwem, mam dziś tak pozytywny nastrój, że aż promieniuje. Bardzo udana Wigilia klasowa - świetna atmosfera... czego chcieć więcej ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do wigilii klasowej równiez miałam udaną ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2798 | ||||
Zakorzenienie
|
W pełni zasłużone wakacje
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Święta ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oczywiście ![]() ![]() Ja zaraz też za ubieranie choinki się biorę ![]() I tak wogóle to przytyłam od wakacji ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]() Edit: Coś czuje, że prostownicy nie będzie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no bo poszłam do "kolegi" spontanicznie ![]() a teraz sąsiadka przyszła na ploty i rodzice gadają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Wtajemniczenie
|
koniec!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem przeszczesliwa ![]() ![]() Sciskam Was wszystki i kazda z osobna ![]() lece wysuszyc wlosy i posiedziec z TZ. Niedlugo przyjedzie kumpel co ma nas rano zawiesc na lotnisko. ![]() ![]()
#2801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Życze Ci przedewszystkim wesołych, szczęśliwych, radosnych i przewspaniałych Świąt, takich o jakich marzysz, ślicznych prezentów, uśmiechu na twarzy, radości i ciepła wśród najbliższych ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2802 |
Wtajemniczenie
|
A jednak jeszcze dzis jestem z Wami
![]() Ewusia - ja co prawda zaczelam troche miecho znow jesc, chociaz nie jakos szczegiolnie chetnie, ale zawsze.. ale podobnie jak napisala Milka - ja rowniez moglabym tylko pierogi cale swieta jesc ![]() ![]() moze jakies krotkiety z kapusta i grzybami dla Ciebie? no i moze poszukaj jeszcze na jakichs stronach wege, tam na forach na pewno bedzie cos o swietach, bo kiedys czytalam o wege - weselach ![]() No a ja mialam dzis szalony dzien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak wyszlam przed tą 10 z domu, tak do 19 caly dzien na nogach. i ciagle na piechote bo to rozne sklepy trzeba bylo poodwiedzac itd. kupilam pare drobiazgow, wszystkie prezenty itd. pozalatwialam wszystko co tylko mialam do zrobienia i w tej chwili padaaaaaaaam. jeszcze mialam isc teraz na impreze do znajomych ale zaraz dam im znac ze nie dam juz rady...... ![]() ![]() ![]() Dziewczynki, jeszcze raz Wszystkiego Naj i dziękuję za Wasze zyczenia. WESOLYCH ![]()
#2803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A więc co do mojego wypieku ![]() Pierwszego dnia piecze się sam biszkopt, a następnego wydrąża się środek z którym robi się masę. Na to idzie właśnie 'pierzynka' z kremówki ubitej z niezastygniętą galaretką (moja pierzynka wyszła lekko różowa bo galaretka była wiśniowa ![]() ![]() ![]() A jutro mnie czeka masa roboty - sprzątanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i jedziemy po choinkę i trzeba ją będzie ubrać ![]() Generalnie to już dziś chcę Wam życzyć Pogodnych, spokojnych i rodzinnych Świąt pełnych pięknych chwil ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2804 |
Zakorzenienie
|
A ja nigdzie nie wyjeżdzam, więc wesołych świąt będe życzyła dopiero w poniedziałek
![]() ![]() Jejku, ale jestem dziś dziwnie zmęczona ![]() ![]() A jutro trzeba wstać i na zakupy z Babcią ![]() I tak sobie tylko marze... żeby te Święta śnieżne były ![]() Wogóle to pomyślałam o Mangolinie. Naprawde się martwie o nią. To jest conajmniej nienormalne i baaardzo dziwne żeby się tyle czasu nie odzywała... ![]() No mykam, nie wiem czy dziś jeszcze coś tu napiszę, więc odrazu życze Wszystkim Miłych snów ![]() ![]()
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję że Mango pochłonęła tylko świąteczna gorączka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A także Tobie i Gujance (skoro już nie zajrzycie przez najbliższe dni) ~~ miłych, spokojnych Świąt, spędzonych w fantastycznej i ciepłej atmosferze rodzinnej! Odpocznijcie ![]() ----------------- Hm... nie lubię ubierać choinki ![]() Ale skończyłam <uff> Jutro dopiero się zacznie... od rana na zakupy a potem sprzatanie, ech. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
ather sliczna ta choinka
![]() ja jakos dzisiaj dziwnie śpiaca jestem - za to jutro dzień na pełnych obrotach ![]() wszystkim wyjeżdżającym dziewczynom życzę magicznych świąt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Zakorzenienie
|
Agolku
![]() ![]() Wróciłam juz z tej całej imprezy, bo.. bo marzyłam tylko o tym, aby przebrać się w swoje kochane dresy, wyciągnięty golf i pić ciepłą herbatkę ![]() ![]() ![]() Wszystkim wyjeżdżającym pogodnych, radosnych Świąt, magii świętowania i przyjemności delektowania się świątecznymi potrawami : )
#2809 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Niedawno wróciłam do domu i padam ![]() zaraz po szkole pojechałam do centrum po prezenty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W końcu mamy wolne ![]() ![]() Wszystkim wyjeżdzającym szerokiej,przyjemnej podróży i wspaniałych Świąt! ![]() A dla reszty przyjdzie czas na życzenia ![]() Tymczasem mówię Wam Dobranoc ![]()
![]() |
#2810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ohayo laseczki ![]() Ech, ja niedługo zbieram się na zakupy, wczoraj matula powiedziała, że punkt 9 musimy wyjść, bo potem ma dużo roboty w domu i chce szybko zrobić te zakupy a teraz ? "jeszcze pół godzinki daj mi pospać" - nienawidzę tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2811 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() No niedawno wstałam i lece niedługo na te zakupy ![]() Więc życzę Wam Miłego dnia! I Do później ![]() Btw. Ale przymrozek na dworze ![]() ![]() Też mam taką nadzieje... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Śniadanie zjedzone, zaraz się trzeba ubrac i bzium na zakupy ![]() ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]()
![]() |
#2813 | ||
Zakorzenienie
|
Witam Was w ten piękny słoneczny,ale jakże mroźny i biały dzień
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2814 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() a ja już troche posprzątałam ![]() jestem w szoku bo nawet tato się dziś wziął za porządki ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() A kupiłam mu srebrną bransoletkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mimo to chcę jej jakoś pomóc ![]() Ja jestem nie do życia dzisiaj ![]() ![]() ![]() Ale nie żałuję,bo przynajmniej świetnie się bawiłam ![]() ![]() Strasznie nie lubię takich fałszywych ludzi ... ![]() A dzisiaj jeszcze spotkanie z TŻ-tem,dam mu od razu prezent ![]() Moja mama ma urodziny,a już od rana buszuje w kuchni,i coś tam pichci ![]() Dobrze, że w końcu wolne i można odpocząć ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
Zakorzenienie
|
my już zakupy mam zrobione
![]() w tym roku bedę piekła sernik nowojorski, babeczki i podówjnie czekoladowe ciasteczka ![]() a teraz zabieram się do porządków i nauki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Zakorzenienie
|
Heh,a mnie przez najbliższe dni nikt nie zmusi do zaglądnięcia do książek^^
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziś mam ochotę piec kolejne ciasto .. może poszukam czegoś na wizażu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
♥
|
witam przyszlam sie tylko przywitac
![]() a co do mam to moja mama pracuje i zawsze wszystkie ciasta potrawy robi sama no ale moja mam kocha gotowac, piec ![]() oj agness to ładnie sie zabawiłas ![]() a ja nie wiem co u mnie bedzie z sylwkiem tz chory , antybiotyk no cóz zobaczymy czy wydrowieje jak nie to sylwetk w dwoje ![]() ![]() co do prezentu to ja częsciowo sobie wybrałam , ciekawe co dostane jeszcze ja nigdy nie umiem sie doczekac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | ||||||||
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() ![]() Nawet sobie kodeks pracy i handlowy kupiłam ostatnio + wydrukowałam wszystkie ustawy, które nam podano, bo niby się będę uczyła (taak, jasne, znów na ostatnią chwilę wszystko zostanie ![]() A prezenty już mam ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Podziwiam za te obcasy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Śliczna choinka ![]() Cytat:
![]() Ach, za chwilę czas zabrać się za ostatnie podejście do sprzątania, została mi łazienka i mój pokój i koniec. Później tylko popakować prezenty i jutro gotowanie razem z mamą ![]() Gdybym nie miała okazji już zajrzeć, to życzę Wam wszystkich Wesołych i Pięknych Świąt - takich z prawdziwego zdarzenia, które na zawsze zapadną w pamięci i z uśmiechem na twarzy, wspominając, będziecie do nich wracać. Prawdziwie rodzinnej atmosfery i wiele radości ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.