![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maj: Kolorówka i pielęgnacja od Shiseido po Pharmaceris
Witam i zapraszam
![]() Na początek bardzo istotna informacja: Na pytania zadane w moim wątku odpowiadam w tymże. Na prośby "Odpisz u mnie" nie reaguję - uważam za naturalne, że cała rozmowa toczy się w jednym miejscu. Nie szukam ciuchów, biżuterii, akcesoriów. Kosmetyki dla młodzieży to zupełnie nie mój target. MAKIJAŻ * Shiseido, kredka Smoothing Eyeliner Pencil z gąbeczką do rozcierania, kolor brązowy, nieużywana * Clarins, konturówka do ust, kolor 02 zgaszona czerwień, nieużywana * Paese, kredka do brwi ze szczoteczką, kolor ciemny brąz; użyta 2 razy * Revlon, konturówka do ust, kolor Pink, zgaszony ciemny róż; użyta 3 razy * Smashbox, baza pod makijaż Photo Finish, wersja mini 12 ml; użyta raz * Astor, Perfect Stay Fabulous, szminka nr 700 Floral; zgaszony chłodny róż; użyta 3 razy * Bourjois, tusz Volume Glamour Ultra Black, użyty raz * Vichy, Dermablend, podkład korygujący, kolor 15 Opal, użyty 3 razy * Revlon, Colorstay dla cery mieszanej/tłustej, kolor 110 Ivory (najchętniej wymienię na Buff); użyty 2 razy TWARZ - PIELĘGNACJA * SkinUp, serum intensywnie odmładzające, 30 ml; nieużywane * Bielenda, Super Power Mezo Serum z retinolem, 30 ml; nieużywane * Pat&Rub, Eko Ampułka 01, 30 ml; używana, zostało 85 % * Pharmaceris N, Serum z vit. C, 30 ml; użyte raz * Pharmaceris N, krem na dzień SPF 20 nawilżająco-wzmacniający do cery naczynkowej, 50 ml; używany kilka razy, zostało min.90% * Iwostin, Re-Liftin, krem ujędrniający na noc dla skóry 40+; użyty 1 raz * BioNike, Defence Rosys, bogaty krem do cery naczynkowej, kupiony w gabinecie kosmetycznym, 50 ml; użyty raz * Dermedic, HydraIn3 Hialuro, nawadniający krem przeciwzmarszczkowy na dzień, 55g ; użyty 2 razy WŁOSY * Schwarzkopf, Osis, Glamination, pianka nabłyszczająca do stylizacji, 200 ml; używana, zostało min. 80 % * Schwarzkopf, Silhouette, Style&Care Lotion, 200 ml; używany, zostało 90% * Schwarzkopf, BC Bonacure Repair Rescue, szampon do zniszczonych włosów, wersja mini 100 ml; nieużywany * Schwarzkopf, BC Bonacure Repair Rescue, odżywka do zniszczonych włosów, wersja mini 100 ml; nieużywana * Schwarzkopf, BC Bonacure Repair Rescue, kuracja na zniszczone koncówki, wersja mini 75 ml; nieużywana AKCESORIA * Kessa, tradycyjna rękawica do masażu i peelingu ciała â raz użyta, uprana POTRZEBA MI Serum nawilżającego do twarzy Jasnego, transparentnego pudru sypkiego Podkładu Revlon Colorstay, wersja dla cery mieszanej odcień 150 Buff albo innego o podobnych właściwościach Fajnego różu w brzoskwiniowym odcieniu Kredki do brwi Inglot Brow Shaping Pencil kolor 62 lub pudru do brwi Sephora (średni odcień) Żelu do mycia twarzy Pharmaceris lub Iwostin Sensitia Kremu Pharmaceris Nutri-Capilaril Peelingu enzymatycznego Pharmaceris Wody termalnej lub fajnego toniku Dobrej pianki do włosów w wersji mini (do walizki) Dobrego szamponu do cienkich włosów Żelu do usuwania skórek Sally Hansen (tego w niebieskiej buteleczce) Peelingu do ciała w saszetce Tołpa Bibułek matujących Szytego, dużego, porządnego albumu do zdjęć Płynu DrenaFast, nieużywanego Rozważę też oczywiście inne sensowne propozycje ![]() UWAGA, WAŻNE: Na posty odpowiadam głównie wieczorami, ponadto dość często wyjeżdżam, więc bardzo proszę o cierpliwość. Moje kosmetyki są w bardzo dobrym stanie, co potwierdzi każda Wizażanka, która się ze mną wymieniała w przeszłości; takich też oczekuję w zamian. Generalnie nie narzekam na braki na półkach z kosmetykami, więc mogę być wybredna - za co przepraszam z góry - ale część rzeczy chętnie oddam za przydatną mi rzecz. Na życzenie podaję kody, dokładne daty ważności (oczywiście żaden z kosmetyków nie jest przeterminowany), i co tam tylko zechcecie. Nie wszystkie przedmioty z wątku są na zdjęciach, postaram się je jak najszybciej uzupełnić. wymienione: * Irena Eris, ProVoke, podkład rozświetlający Radiance z SPF 15, kolor 110 Ivory; użyty 2 razy,
Szukam korka do Theoremy 100ml Edytowane przez allie Czas edycji: 2016-05-29 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maj: Kolorówka i pielęgnacja od Shiseido po Pharmaceris
* SkinUp, serum intensywnie odmładzające, 30 ml; nieużywane
* Bielenda, Super Power Mezo Serum z retinolem, 30 ml; nieużywane * Pat&Rub, Eko Ampułka 01, 30 ml; używana, zostało 85 % * Pharmaceris N, Serum z vit. C, 30 ml; użyte raz * Pharmaceris N, krem na dzień SPF 20 nawilżająco-wzmacniający do cery naczynkowej, 50 ml; używany kilka razy, zostało min.90% * Iwostin, Re-Liftin, krem ujędrniający na noc dla skóry 40+; użyty 1 raz * BioNike, Defence Rosys, bogaty krem do cery naczynkowej, kupiony w gabinecie kosmetycznym, 50 ml; użyty raz * Dermedic, HydraIn3 Hialuro, nawadniający krem przeciwzmarszczkowy na dzień, 55g ; użyty 2 razy WŁOSY * Schwarzkopf, Osis, Glamination, pianka nabłyszczająca do stylizacji, 200 ml; używana, zostało min. 80 % * Schwarzkopf, Silhouette, Style&Care Lotion, 200 ml; używany, zostało 90% * Schwarzkopf, Repair Rescue, szampon do zniszczonych włosów, wersja mini 100 ml; nieużywany * Schwarzkopf, BC Bonacure Repair Rescue, szampon do zniszczonych włosów, wersja mini 100 ml; nieużywany * Schwarzkopf, BC Bonacure Repair Rescue, odżywka do zniszczonych włosów, wersja mini 100 ml; nieużywana * Schwarzkopf, BC Bonacure Repair Rescue, kuracja na zniszczone koncówki, wersja mini 100 ml; nieużywana AKCESORIA * Kessa, tradycyjna rękawica do masażu i peelingu ciała â raz użyta, uprana ?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za dermablend? to ta nowa wersja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie parę rzeczy, m.in.:
Schwarzkopf, BC Bonacure Repair Rescue, kuracja na zniszczone koncówki Shiseido, kredka Smoothing Eyeliner Pencil z gąbeczką do rozcierania Znalazłabyś coś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nie.
Nic nie znalazłam dla siebie. Tak, nowa. Zainteresowały mnie: Rexaline Hydra Dose intensywnie nawilżajacy odmładzajacy krem odżywczy 15 ml nowy Make up For Ever puder transparetny nowy 1g - to wersja mini? Niestety ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
tak to wersja mini
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj mi proszę czas do jutra; będę w Sephorze, obejrzę go sobie i dam znać.
![]() |
![]() |
#10 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() znajdziesz coś u mnie za: Irena Eris, ProVoke, podkład rozświetlający Radiance z SPF 15, kolor 110 Ivory; użyty 2 razy? zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za eko ampułkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Bielenda, Super Power Mezo Serum z retinolem, 30 ml; nieużywane
coś u mnie?
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hej, znsjdziesz cos u mnie za pharmaceris n krem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Mnie zainteresował puder Shiseido; czy on jest transparentny? Masz foto może?
Przykro mi, nic. Cytat:
Niestety, nie. ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Może podkład L'Oreal? Tylko musiałabym sprawdzić kolor.
![]() |
![]() |
#16 |
kosmita jakiś normalnie
|
nie wiem czy uda Ci się go sprawdzić "na żywo",bo niedawno był już wycofany (L'Oreal - dranie
![]() ale jeśli masz na myśli swatche w necie, to czekam w takim razie na Twoją decyzję ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem ile masz ml Serpentine - czy kwalifikuje się na dorzucenie do "równego rachunku"? ![]()
Szukam korka do Theoremy 100ml Edytowane przez allie Czas edycji: 2016-05-28 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
kosmita jakiś normalnie
|
wydaje mi się, że jako typowo neutralny beż, nadaje się i do chłodnych (jak moja) karnacji i do cieplejszych, problem może być chyba tylko z ekstremalnie różowymi czy żółtymi cerami
jeśli jesteś zatem zdecydowana, zapraszam na PW ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
JESTEM ONA
|
Allie witaj,
poza wątkiem mam nowy zafoliowany tusz Y. Rocher Sexy Pulp, nowy żel pod prysznic Y. Rocher z fioletowym ryżem z Laosu, tylko testowany puder diamentowy z BU sypki 15ml oraz wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=892986 A interesuje mnie podkład Eris ![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, nie wybrałam nic. ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Tak, jestem zainteresowana, ale chciałabym zobaczyć fotkę, bo nie wiem jak ta mini wygląda i ile pudru to jest, ten jeden gram ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Hej, coś u mnie?
* Bielenda, Super Power Mezo Serum z retinolem, 30 ml; nieużywane * Pat&Rub, Eko Ampułka 01, 30 ml; używana, zostało 85 % * Pharmaceris N, Serum z vit. C, 30 ml; użyte raz * Pharmaceris N, krem na dzień SPF 20 nawilżająco-wzmacniający do cery naczynkowej, 50 ml; używany kilka razy, zostało min.90% * Iwostin, Re-Liftin, krem ujędrniający na noc dla skóry 40+; użyty 1 raz * BioNike, Defence Rosys, bogaty krem do cery naczynkowej, kupiony w gabinecie kosmetycznym, 50 ml; użyty raz * Dermedic, HydraIn3 Hialuro, nawadniający krem przeciwzmarszczkowy na dzień, 55g ; użyty 2 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Proszę, zdjęcie pudru i kremu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
kosmita jakiś normalnie
|
oki
![]() czyli moje: próbas Serpentine, Roberto Cavalli (ok. 1,2 ml) podkład L'Oreal Lumi Magique N3 żel do skórek Sally Hansen użyty 2-3 razy lecą do Ciebie, za: podkład Eris ProVoke gut? ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Szukasz żelu z Iwostin. Mam do wymiany Iwostin Sensitia z ubytkiem, niedawno otwarty 3/4 butelki z 300 ml - na pewno nie chcesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Maluśko tego pudru; wieczorem popatrzę jeszcze na Twój wątek i może wybiorę coś innego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- [1=cf8a477bc2d76321deee201 01eae6dd289f7deea_608b3a9 5c2197;61030306]Hej, coś u mnie? [/QUOTE] Nie masz żadnych kosmetyków/perfum? Ciuchów nie szukam.
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Czekam w takim razie na informacje czy uda Ci się coś znaleźć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za podkład korygujący Vichy i bazę pod podkład Smashbox?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.