|
|
#2851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
. Kurcze też chyba muszę sobie zaoszczędzić i rowerek kupić bo to bardzo przydatna rzecz ![]() Cytat:
Wiesz jak ja się tam zburaczyłam?! Kolega mówił, ze nigdy mnie takiej zawstydzonej nie widział [btw. powiedział, że slicznie wyglądam z rumieńcami ]Ej no, co Wy macie do mojego dzwonka? ![]() Ale wiecie co? Az się dziwię. Bo ja zawsze miałam wibracje właczone, zawsze wyciszone, a tu nagle pach Nie wiem kiedy mi się to przemieniło.Też chciałabym żywą choinkę, ale mama powiedziała, że w tym roku już nie chce i ubrałam starą ![]() Lece oglądac film
|
|
#2852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie każda mi 'podchodzi' to też czasami rezygnuję, ale rzadko kiedy.Mają w sobie to coś a na dodatek Japonia... <3swoją drogą - zawsze faceci są fajnie przedstawiani w M&A no z reguły ![]() Oglądałaś Death Note może ? Cytat:
wiesz, jak będziesz wyciskała to tylko blizny zostaną, więc nie warto. ew. są takie plasterki punktowe (okrągłe) - pomagają również przez wysuszanie. Cytat:
zdarza się ^^
|
|||
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Ather
no pewnie, że ogladałam! No nic, Sudocremem posmarowałam na noc, zobaczymy czy coś pomoze ![]() Doobra, juz mnie tu nie ma ^^ bzium.
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Ah właśnie upiekłam rogaliki
![]() No i choinka już ubrana Najbradziej podoba mi sie w niej to ze jest ogromna i pachnie ![]() Edit: haha nie mooge ;D
|
|
|
|
#2855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolega Cię pochwalił A fajny chociaż ![]() Miłego ogladania ![]() Cytat:
![]() Chyba musze zainteresować się tą mangą, bo nie jesteś pierwszą osobą, która ją poleca, a swoją drogą, to ja zawsze bardzo lubiłam Czarodziejke z księżyca serio ! uwielbiałam tą bajke Szkoda, że już jej nie puszczają... ![]() Ty lubisz japonię, a ja interesuje się Egiptem, strasznie kręci mnie ten tajemniczy klimat piramid ![]() Edit: Śnieżka śliczna choinka i naprawde duża !! ![]() Daj rogalika
|
|
|
#2856 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pinacolada?hiszpanska mandarynka? skad masz takie cuda? ![]() co do kawy to z pewnoscia wiele jest duuuuzo lepszych niz rozpuszczalna, ale ja jestem wyjatkowo leniwa,a ze rozpuszczalna mi smakuje to poki co na niej poprzestaje w domu ![]() hmmm a te Twoje popisowe ciesteczka to jakie? ![]() Ja dzis zrobilam z mam do spolki makowiec, sernik i rybke po grecku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witaaaaaj![]() Cytat:
![]() jaaaaa usmialam sie z tej historii ze spowiedzia... ale wyobrazam soebie Twoje zawstydzenie-sama bym pewnie niezlego buraka strzelila:Pa choinka piękna ![]() Cytat:
My tez jutro ubieramy ![]() Cytat:
nieźle...![]() Wróciłam właśnie ze spotkania z koleżankami Spotkanie bardzo udane, a kawa... ahhhhhh piernikowe latte idealnie wprowadza w swiateczny nastroj Zaraz brykam na rowerek zeby sobie poćwiczyć trochę Zgadzam sie z Wami, inwestycja w rowerek to moim zdaniem bardzo dobra inwestycja ![]() Buuuzi, milego wieczoru ![]() PS. Śnieżko, cudna choina Mutant:P
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
takie smaki mozna chyba dostac w sklepach herbacianych. moje popisowe ciasteczka to pieguski, w watku kulinarnym na wizazu jest na nie przepis
|
|
|
|
#2858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kotlety mielone, schabowe, kurczaka, jakieś żeberka, jakieś zwijki, ze 3 rodzaje aż rybe po grecku, rybe w galarecie i jeszcze paaare różnych smacznych i pachnących rzeczy Jednym słowem okropnie duzo dziś zrobili tego żarełka, wszystkie garnki i miski zajęte ![]() ![]() Co do psów to też się boje.. jak byłam mała, taki wielki wilczur chciał mnie pogryźć Jak jutro ubierzesz choinkę to koniecznie zdjęcie wstaw ![]() Przeslij mi troche tej kawki na poczte :d tej piernikowej ![]() Co do rowerka, to chciałam, żeby mi rodzice kupili, ale powiedzieli, ze nie Cytat:
![]() własnie pije sobie herbatke z Dilmah o smaku mango... pyszna jest- polecam ! Ale wiecie o kim przy okazji jej robienia pomyślałam... Strasznie się martwie o tą naszą Mango no !
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety telefon zjadł ze zdjęcia dużo łańcuchów, baniek, światełek i kolorów
w rzeczywitości choinka wygląda lepiej pod wzgledem przystrojenia niz na zdjeciu Więc tym bardziej Dziękuję hehe a rogalikami proszę bardzo mozecie sie czestowac ;D ja chyba ide zaraz spać . Dobrej nocy |
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Co do tej spowiedzi. jak tak przemyslałam to aj zawsze musze miec jakąs głupią sytuację
Ale coo tam.. ![]() Tamosiu - kolega bardzo fajny , idę z nim na studniówkę ![]() Śnieżko - sliczna choinka ![]() A mnie od dłuższego czasu tak nosiło na sernik i co? Zachcianka dzisiaj została spełniona Jeszcze upiekła ciasto snickers Biszkopt, krem, orzechy z miodem.. aaa już chcę jutro i chcę tego spróbować Musze to napisać: KOCHAM wypieki mojej mamy Mamo, jestes najlepsza! ![]() Ehh teraz leniwy wieczór przed komputerem, bo nic mi się kompletnie nie chce...
|
#2862 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zdążyłami wigilia z TŻ-em była naprawdę super Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
może jednak jakąś paczuszkę znajdziesz pod choinką... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
piękne macie choinki, wszystkie rodzina mi tu panikę wszczyna że się nie wyrobimy ze wszystkim jutro i pojutrze ja nie wytrzymam ![]() pewnie znowu nie będę miała czasu tu zajrzeć a potem się dziwić ze święta mnie wkurzają ![]() dobranoc Laseczki |
||||||||||||
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejuś uwielbiam ! Ale mi narobiłaś ochoty ! ![]() U mnie niestety w tym roku babcia sernika nie piecze... ![]() Za to zrobi ciasto które kocham, mianowicie tort węgierski pysznosci ! i babke z makiem, a mama idzie na łatwizne i kupuje gotowe A tak serio, to poprostu bidulka nie ma już czasu na pieczenie ciasta bo jutro cały dzień spędzi w pracy i w wigilię tez![]() Ciesze się że spełniałaś zachcianke Kochana A co do tego kolegi... Może to coś więcej ? ![]() ![]() Skoro idziesz z nim na studniówke... ![]() ![]() Ehh jakoś się czuje źle, tzn. chyba poprostu chce mi się spać, a na dodatek bolą mnie oczy i głowa, czyżby za dużo komputera ostatnio ![]() W takim razie idę chyba spać, tzn. do łóżka poczytać ![]() Słodkich snów Kochane Wizażanki i do jutra Btw. Ather, a mnie fascynuje ten kraj, tzn. Egipt, sam w sobie jest taki... tajemniczy i nie odkryty ![]()
|
|
|
#2864 |
|
Raczkowanie
|
ojej chwile zejsc z kompa i od razu takie zaleglosci
oj dziewczyny Wy to macie speeda:Pja kocham herbate wisniowa ![]() Co do pieczenia to ja niestety praktycznie robie wszystko sama w domu ![]() dzisiaj upieklam 3 placki i zrobilam golabki jeszcze zapewne jutro bede musiala cos zrobic.. wiem ze czekaja mnie salatki i sernik... jutro pochwale sie moja choinka.. a co ![]() LoLcIa123 - moja mama tez wiecznie pracuje...
|
|
|
|
#2865 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz masz restaurację w domu, sprzyjające Twojemu "prawdziwemu P" warunki^^ chyba sporo osob zbiera sie u Ciebie na Wigilie,co?Cytat:
ech. teraz się boje psow pomimo,ze uwielbiam je (w sensie: podobaja mi sie bardzo). Jak bede "duza" to bardzo chcialabym miec pieska, zeby przelamac swoj lękoczywiscie ![]() btw. a tak w ogole to Ciebie jeszcze nie widzialam wiec jakbys miala jakas fotencje swoja to pieknie prosze (madame_apple@onet.eu)ślęęęęęęę czujesz ten aromat?![]() Cytat:
![]() a o Mango tez sie martwie coraz bardziej ![]() Cytat:
to mama sie pewnie strasznie cieszy,ze tak Ci smakuje :PJa tez uwielbiam wypieki swojej - maja tylko jedna ogromna wade, nie da sie ich jesc z umiarem:P Cytat:
na szczescie ja swoja rodzinke edukuje od wielu lat i teraz juz ich panika jest znacznie mniejsza niz jeszcze jakis czas temu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
odpoczywaj ![]() mmm brzmi wspaniale zwlaszcza,ze ja kocham wszystko co wisniowe - soki,jogurty,lody etc... Musze na takową zapolować.To juz mam liste herbat do kupienia nastepnym razem: 1. Irish Cream 2. Mango 3. Wiśniowa no i jesli bedzie mozliwosc to jeszcze te,o ktorych pisala phenomenka bo strasznie mnie zaciekawily ![]() Cytat:
Dobrze,ze Ci sie chce i nie olewasz tego...No i pozniej jaka satysfakcja z samodzielnie przygotowanych swiat ![]() koniecznie ![]() heh dooobra, ja tez zmykam spac... Pocwiczylam,wykąpałam się i teraz pora oddac sie relaksowi ![]() Tym bardziej,ze jutro czeka mnie raczej aktywny dzien. Trzeba byc w formie,aby przetrwac swiateczne przygotowania bez uszczerbku na zdrowiu:P kolorowych snow ![]() emotki musialam pousuwac...
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak uzaleznienia sa niedobre ,ale jak plyna z nich korzysci to chyba ok? Po za tym fajna tu atmosfera jest xD Moj tata ma firme we Francji. Ale zadko kiedy bywa w domu niestety... to sa minusy. A plusy to takie ze juz sie wakacji doczekac nie moge xD Widze ze niektore z Was ubrały juz sliczne choinki. Mnie tez to czeka dzis po obiedzie. Mam nadzieje ze rowniez bedzie w miare ladna xD |
|
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Ohayo Słoneczka
Coś cicho tu dzisiaj z rana - odsypiacie albo macie aż takie urwanie głowy przed świętami... ![]() Ja zaraz muszę iść pomagać matuli, ech... A jutro trzy Wigilie. Miłego dnia życzę |
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ^^
Niedawno wstałam, śnidanie zjedzone, kawałek sernika mojej mamci tez Czas się ubrać i.. na sklepy Jesli mi sie uda to dzisiaj piekna, brązowa spódniczka będzie moja Wczoraj udało mi się 'zdobyć" srebrne balerinki, a przedwczoraj sliczny zielony golf i fioletowa bluzeczkę, ze wstążeczką Ahh.. ta mamcia ze mną ma ![]() No nic, lecę, bo pozneij nie bede miała czasu ![]() Miłego dnia kochane
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mmm...serniczek xD U mnie tez jest w lodowce ,ale jakos tak...nieapetycznie wyglada <lol> . Ale zaszlałas z zakupami xD .Życze milych zakupow i upolowania tej spodniczki. Ja wczoraj w sumie tez bylam polowac na spodniczke i jakos tak wyszlo ze znowu spodnie kupilam...a w szafie nadal 0 spodnic... |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2870 |
|
Raczkowanie
|
ja nie lubie spodnic... moze to przez moje nogi, albo przez to ze podstawowace zawsze jak ktos mial spodnice to chlopcy od razu ja siup! do góry;/
ja uwielbiam sernik z rodzynkami ale tylko na goraco |
|
|
|
#2871 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
![]() Cytat:
Współczuje W sumie mnie też by pogryzł, ale się zastawiłam rowerem![]() A co do wigilii to musze Cię zaskoczyć U mnie wogóle nie ma wigilii Jedziemy w nią zawsze do jednej babci, a później do drugiej Także te wszystkie speciały to tylko na dwa dni Świąt ![]() Też chciałam psa mieć w domu, jakiegoś małego, ale się nie chcą zgodzić ![]() I mam tylko takiego kundelka podwórkowego.Cytat:
Tylko gorzej, że żadko w domu bywa... Czyli wakacje spędzasz za granicą Polski ? Super Jak ubierzsz choinkę, wstaw foto ![]() Cytat:
![]() No u mnie 2 wigilie jutro, jedna u jednej, a druga u drugiej babci ![]() Miłego dnia i pomagania Kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo mam za grube nogi ![]() ![]() A ja własnie jem śniadanko i niedługo jade z tata po choinkę, potem obiad, zakupy, no i krojenie warzyw na sałatke Nie lubie tego, ale cóż, musze mieć jakiś wkład własny w te Świeta ![]() Życzę Miłego dnia Kochaniutkie emotki musiałam pousuwać...
|
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi pomaga brevoxyl - super wysusza, lepiej niż sudocream czy maść cynkowa, a na blizny acne-derm ![]() Wróciłam ze sklepu Jedna, wielka masakra, ale na szczęście już po Oczywiście zapomniałam o kilku najważniejszych rzeczach spożywczych ale zapas serków wiejskich i jogurtów naturalnych jest Kupiłam też nowe musli (nowe dla mnie) i owsianke Dla siostry gruby pasek pod choinkę, a dla babci gruby polarek O reszte prezentów nie muszę się martwić, bo druga siostra kupiła: gre komputerową i wode toaletową dla reszty rodzeństwa. Mi też coś kupiła, ale za nic nie chce powiedzieć A mnie ciekawość zżera![]() ![]() Miłego dnia BTW: Tamonita spódniczki są takie kobiece - jak można ich nie nosić i jeszcze z powodu takiego wyimaginowanego powodu Poprawić mi się wraz z nadchodzącym nowym rokiem w tej kwestii
|
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już się boję, jak sobie wyobraże tych ludzi Ten dziki szał ludu rzucający się na coca-cole, soki pomarańczowe, alkohole ...![]() Ale dam rade, bom twarda ! ![]() Mnie też ciekawość zżera, bo rodzice twierdzą, że dostane coś szałowego no zobaczymy, ja wole miec niespodzianke jutro I Ty też wytrzymasz Baaa nie masz innego wyjścia kochana ![]() Też mam w lodówce zapas serków wiejskich i jogurtów, tyle tylko, że jogobelli light (głównie truskawkowych- bo je uwielbiam )A co do spódniczki, to ja zawsze miałam grube nogi, a szczególnie łydki, chociaż uda też, ale teraz uda mam jak patyki (okropnie mi schudły ) za to łydki nadal wydają mi się grube Poza tym nie lubie zabardzo spódniczek, aczkolwiek obiecuję poprawe ![]() I wkońcu nie pojechałam z tata po choinkę Pojechał sam i własnie ją przywiózł ![]() Btw. grypsko chce mnie dopaść... katar, kaszel, ból głowy... i to na same święta...
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobryy
.Kurczę,ale mam zły humor od rana,tragedia po prostu miałam się dziś spotkać z Tż-etem,bo jutro wyjeżdża,a jego mama wymyśliła,że chce jechać dziś wieczorem po prezenty no po prostu żal.pl,a On nie może powiedzieć,że nie bo jest już umówiony,tylko oczywiście tak,tak. Brrrrrr....nie znoszę takich sytuacji.Pomijając ten okropny incydent,muszę Wam coś opowiedzieć ![]() Moja koleżanka [24l.] spotkała się z takim chłopakiem,długo ze sobą rozmawiali itp. On ma 25 lat,ten wiek jest istotny w tej historii,dlatego zwracam na niego szczególną uwagę a więc On jest jedynakiem,ukochany synek mamusi siedzą sobie w knajpie i jest godzina 22;30,po czym dzwoni do niego mama i pyta się czy jest w domu,więc On mówi 'tak mamo jestem w domu' a Ona do niego 'Jak jesteś w domu to trzaśnij drzwiami z mieszkania,muszę słyszeć' [w tym momencie po prostu mnie zatkało,ale...] Więc On wstał,podszedł do wejściowych drzwi łazienki w tej knajpie i trzasnął drzwiami tak głośno,że barman go wyprosił z knajpy moja koleżanka wróciła załamana,fajny,przystojny chłopak,śmieszny a tu takie buum .
|
#2875 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do spódniczek - oj tak, są bardzo kobiecie... i pomyśleć że jeszcze pół roku temu nie było mowy abym wbiła się w jakąkolwiek co do maści - a wiesz, że chyba o tą chodziło ale była jeszcze inna... hm. Cytat:
Cytat:
![]() A co do TŻ'a... szkoda że tak wyszło, nie powinien był robić czegoś takiego moim zdaniem... no ale zdarza się
|
|||
|
|
|
#2876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma to jak na siłe doszukiwać się jakiś wad w sobieNa co Ty czekasz jeśli chodzi o te zakupy Ja to specjalnie rano zwlekłam się z łóżka żeby jeszcze przed otwarciem sklepu być To nic, że tylko 10 wózków zostało![]() A umnie choinka tylko na zewnątrz ubrana I to tak skromnie - tylko światełka Nikomu się nie chciało w tym roku nowej kupować Boje się, że Mikołaj nie zauważy choinki i nie zostawi w tym roku prezentów![]() Zdrówka ![]() Cytat:
i to duży. Ja jak bym była umówiona wcześniej to bym to otwarcie powiedziała Może faktycznie jutro trudno by było jechać po te prezenty i trzeba to koniecznie dziś załatwić, a jego mama taka słaba i nieporadna i sama rady nie da Mam nadzieje, że ukochany jakoś Ci to wynagrodzi![]() A z tym mamusi synkiem to Szok na całej liniiEdit: Ather jest jeszcze maść ichtiolowa - ona wyciąga rope na zewnątrz i jest brązowa. A co do zakupów udane ![]() A w spódniczkach to w liceum nie chodziłam Koleżanka kiedyś powiedziała nieświadomie, że ona nie chodzi w sukienkach ani spódniczkach, bo ma tak krzywe nogi jak ja No cóż wymknęło jej się, a mnie to trochę zniechęciło do pokazywania nóg. Ale na szczęście mi przeszło, moje nogi i nikomu nic do tego
|
||
|
|
|
#2877 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ja mam takie troche pytanie nie zwiazane z tematem
otoz czy w czasie diety pijecie duzo herbatek owocowych? |
|
|
|
#2878 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szczególnie w połączeniu z kozakami Cytat:
![]() A z tą historią to - - > Kiedyś mi przyjaciółka opowiadała, że się umówiła z jednym chłopakiem, do którego w czasie randki zadzwoniła mama i on do niej przez telefon "tak mamusiu, zjadłem zupkę" Tylko że na szczęście nie miał 25l. tylko 16/17, ale tak czy inaczej..
|
|
#2879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Taminitko - u mnie poczta zamknięta dzisiaj
|
||
|
|
|
#2880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jedziemy na zakupy i do kina na 'Dziewczyna moich koszmarów' była któraś .U mnie święta pełną parą,mój tata od rana robi niezwykle kosmiczne awantury,moja mama płacze,jak co roku, w końcu zwyczaj-zwyczajowy nierówny prawda? .Boli mnie ostatnio żołądek,nie wiem od czego ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

. Kurcze też chyba muszę sobie zaoszczędzić i rowerek kupić bo to bardzo przydatna rzecz 
normalnie wyobraziłam sobie mine księdza 
Nie wiem kiedy mi się to przemieniło.

no z reguły
wiesz, jak będziesz wyciskała to tylko blizny zostaną, więc nie warto. 
Jakiego ja buraka strzeliła

I mam tylko takiego kundelka podwórkowego.