|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Cytat:
![]() Trzeba chcieć i ze wszystkiego sie wyjdzie. U mnie akurat jest masa rzeczy, które mogłyby mnie psychicznie załamać. I zdrowotnie, i wygladowo - ten tradzik chociażby. No ale dajcie spokój. Sa ludzie po wypadkach, na wózkach, którym naprawdę jest ciężko - ale oni naprawdę doceniają życie i każda chwile. Apropo trądziku to i ja go mialam - a nawraca do dzisiaj, i ma moja przyjaciółka -żyję i ma sie dobrze. Ostatnio tez zatrudnila sie u nas dziewczyna która widac ze ma twarz cala w dziurach, i wiecie co? Jest prześliczna fajna dziewczyna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przybij piątkę! ![]() A skądś jest? Nie szukasz koleżanki na wspólne wypady i pogaduchy? ![]() ZZajęciaz trenerem. szkółki dla doroslych u mnie nie ma, a sama bym nie dała rady przezwyciężyć strachu i nauczyć się techniki ![]() Kolega ma zamiar zrobić imprezę z nauką planszówek dla wszystkich znajomych, co nie potrafią grać. Nie wiadomo kiedy, ale idę na pewno ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-28 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Zakorzenienie
|
Dzieki, zapamiętam
![]()
#3665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A kurczę - jak patrzyłam na ceny godziny z trenerem, to mnie to trochę to odrzuca. Zwłaszcza, że ciągle jest coś, na co "muszę" wydać kasę. Strasznie dużo idzie oczywiście na żagle. A teraz strasznie chcę na spływ kajakowy się wybrać. Bo nigdy nie byłam. Byłam tylko na raftingu i strasznie mi się podobało, więc na kajakach też bym chciała sprawdzić jak jest ![]() A planszówki to strasznie fajna sprawa na integrację ludzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Zakorzenienie
|
Ja pod Warszawą mieszkam
![]() Ale jakbyś była kiedys w Waw to krzycz ![]() Tardisgirl chyba z Lodzi jest ![]() Ja w Lodzi nie bywam, ale może w listopadzie pojadę: Wardruna koncert gra! ![]() Lata temu byłam na krótkim (pół dnia) spływie kajakowym na Noteci. Faaajnie ![]() Tylko troche obciach, że byłam jedyną osobą w kapoku :/ teraz to się zmieni i nie będę unikać wyjazdów nad wodę ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-05-28 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
BAN stały
|
Maja102 Atavish Dlaczego chcecie się uczyć akurat Javy i Pythona? Dlaczego akurat te narzędzia? Interesujecie się Data Science, Web Development, Game Development czy może aplikacjami biznesowymi? Pytam z ciekawości. Sam kodzę. Mogę wam podać super źródła do nauki tych języków bo sam od nich zaczynałem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Raczkowanie
|
Mógłbyś podać?
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
BAN stały
|
Python:
https://www.udacity.com/course/intro...science--cs101 https://www.coursera.org/specializat...r-fundamentals - kiedyś był za darmo https://www.edx.org/course/introduct...-mitx-6-00-1x8 - klasa zaczyna się 7 czerwca. Kurs z MIT Java: http://courses.caveofprogramming.com...lete-beginners http://courses.caveofprogramming.com...pring-tutorial Ogólne z CS: https://prod-edx-mktg-edit.edx.org/c...harvardx-cs50x - perełka. Nie ma tam Javy ani Pythona ale nie narzędzia są najważniejsze tylko rozwiązywanie problemów. Pozdro 600 Edytowane przez krzywousty Czas edycji: 2016-05-28 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zakorzenienie
|
Zaliczyłam dzisiaj randkę, miło było, ale znów bez iskry i chemii. Jak rozmowa z kolegą o pracy i rodzinie
![]() Zauważyłam, że przystojniacy na portalu są albo maksymalnie nudni, albo dziwni, albo tak skoncentrowani na sobie, że potrzebują chyba tylko uznania i przytakiwania. Rozmawiam z jednym, z wyglądu mój typ, bardzo mój typ, a rozmowa leży. Niby zagadał, ale nawet pytań żadnych nie zadaje o mnie, tylko prowadzi swój monolog co to on nie robi i w ogóle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Zakorzenienie
|
Oh, wtedy by pewnie nie było wątku
![]() Dziewczyny, nawet nie wiecie jak podnosi mnie na duchu, że macie plany i marzenia. Czasem jak patrzę dookoła to się boję, że kobiety już z tego zrezygnowały- ich planem jest wspieranie 'Tż-ów' w ich planach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Raczkowanie
|
Właśnie się dowiedziałam ,że kumpel z którym miałam iść w lipcu na wesele wspólnych znajomych idzie z "kimś". Szkoda ,że dowiedziałam się od tych znajomych ,a nie od niego i to tak późno .
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
I to nie moje gdybanie. Kilka tygodni temu byłam na spotkaniu i miło się rozmawiało, przystojny, ale nie.. jakoś to nie to. Ale pisał, odzywał się, zaproponował kolejne spotkanie, postanowiłam dać drugą szansę i szczerze to niebo a ziemia ![]() I poznajemy się, ale to wszystko dzieje się baaardzo powoli, bo to ten jak już wcześniej pisałam, który długo jest sam, po przejściach, boi się zaangażować... niby widzi że wszystko jest super, ale jednak jest ta blokada. No i nie wiem czy coś pyknie czy nie i ile wytrzymam jego tempo... ![]() Cytat:
![]() Taki wątek jest bardzo potrzebny, bo nie wiem czy Wy też tak macie, ale jak ja jestem sama to naokoło widzę wszędzie szczęśliwe pary, wszędzie! i to mnie jeszcze bardziej smuci. Tzn z jednej strony cieszę się, że ludzie się kochają i jest miłość i są szczęśliwi, ale z drugiej zastanawiam co jest ze mną nie tak, że nikomu na mnie nie zależy i odwrotnie.
![]() |
#3675 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój były nie podobał mi sie z wyglądu ale dobrze nam sie gadało, było o czym itd. Jednak to tez nie bylo dobre bo wkurzało mnie że nachylał sie i ciagle chciał sie całować. ![]() Nie kojarze faceta przystojnego i by dobrze mi sie z nim gadało itd czesciej z przecietnym. Może dlatego że przystojnemu wydaje sie że nie musi pracowac nad wnetrzem bo jest przystojny ( Enrique! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-05-29 o 10:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
BAN stały
|
Ja całkiem odwrotnie. Widzę głównie kłócące się pary albo te zachowujące się jak stare małżeństwo (to też nie bo mój pradziadek nie raz babce dał klapsa :V) a raczej jak koleżeństwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co to znaczy, że dzieje się baaardzo powoli między Wami? Rzadkie spotkania? Odnośnie problemów z trądzikiem. Uważam, że ten kto nie miał problemów z cerą nie zrozumie tego, co miał. Jasne, nie jest to koniec świata, ale naprawdę potrafi uprzykrzyć życie. Ja mam od lat problemy z cerą. Teraz już małe, ale kiedyś miałam ogromne kompleksy z tego powodu. Wstawałam rano i od razu do lustra co nowego wyskoczyło... Każdy wyjazd, inna woda, inny klimat = nowe pryszcze. Leczę się od lat, przebadałam już chyba wszystko co możliwe, jestem przed 30, a i tak co jakiś czas się coś pojawia. Także to nie jest taki "pryszcz" ![]() Edytowane przez Classic Czas edycji: 2016-05-29 o 11:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Najlepsze jak wracalismy z kina-maraton ( płaciłam za siebie oczywiscie ) ok 6 rano on do mnie że moze wpadne do niego na herbate a bylismy na moim osiedlu do niego byłoby trzeba jechac busem. Powiedziałam że zmeczona jestem i poszłam do siebie. Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-05-29 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdzie ci mężczyźni? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3680 | |
Zakorzenienie
|
Wiecie co mnie na prawdę denerwuje? Że faceci nie słuchają tego co się do nich mówi. Tłumacze że jestem ateistką i chciałabym poznać ateistę. Odpowiedź że przecież w związku religia nie ma znaczenia, że jak się ludzie kochają to nie ma żadnych barier. Dla mnie są- ślub, chrzest dziecka, święta religijne. I wtedy słyszę: no przecież ci się krzywda nie stanie jak weźmiesz ślub w kościele. Stanie mi się.
Pisze sobie z facetem który na profilu ma podane że ma 180cm wzrostu, po paru wiadomościach mówi że podał zły wzrost i ma 170cm. Przepraszam i mówię że niestety wolę wyższych od siebie bo sama mam ok. 170cm wzrostu. Ale przecież wzrost w niczym nie przeszkadza i on da mi tyle przyjemności ile da mi wyższy facet. Porażka. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Spotkania rzadkie jak dla mnie, bo raz w tygodniu. Bardzo powoli, tzn on żyje swoim życiem, ja swoim, spotykanie takie koleżeńskie. Nie zacieśnia relacji, tylko jest jak jest. Trudno to opisać. Ja jestem taka, że albo coś robię na 100% i działamy, albo nic i się nie angażuję i nie ciągnę tego. Nie umiem tak pośrednio że niby jesteśmy sobą zainteresowani, ale jednak nic się nie dzieje, nie ma żadnych większych deklaracji.. ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak na ironię sama nie mam żadnych problemów z cerą, raz na ruski rok coś mi na twarzy wyskoczy, a mimo to mój mąż zdradził mnie z dziewczyną, która ma spore problemy z cerą. Także tego :-P A co do facetów, którzy więcej mówią o sobie... Między innymi z tego powodu usunęłam po krótkim czasie konto na portalu. Na kilkunastu mężczyzn, którzy do mnie napisali, tylko dwóch prowadziło dialog. Reszta chętnie opowiadała o sobie, bez większego zainteresowania drugą osobą.
![]() |
#3683 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-05-29 o 14:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | |
BAN stały
|
Ja właśnie lubię jak ktoś o Sobie sporo pisze ale bez przesady, nie dziwię się. Też bym się zirytował jakby ktoś ciągle walił jakieś monologi.
Ostatnio jak spodobała mi się dziewczyna to jedno próbowało przegadać drugie. Po prostu bardzo przyjemnie nam się rozmawiało ;D ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Jeżeli ktoś jest fajny z charakteru i ma ogólnie przystojną twarz to parę krostek tego nie popsuje i nie przekreśli w oczach większości a na pewno nie wśród osób starszych niż nastolatkowie. Moja koleżanka, typowy śliczny rudzielec, sympatyczna dziewczyna no ale ma problemy z cerą i jeżeli ktoś by ją olał przez te parę pryszczy to jego strata ![]() Sam też przez wiele lat miałem chociaż przyznam szczerze, że miałem to gdzieś i też jakiegoś problemu to nie stanowiło poza tym, że basen odpadał bo plecy miałem jak po strzale ze śrutówki ![]() Natomiast mam znajomego który kiedyś miał ładną cerę ale od kiedy jara zielsko to strasznie mu się popsuła. Nie rozumiem go czemu na własne życzenie Sobie robi krzywdę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Odnośnie cery, to z moim pierwszym poważnym chłopakiem byłam w okresie największego wysypu na mojej twarzy. Jak patrzę na zdjęcia z tamtego czasu to się dziwię, że nie brzydził się ze mną całować ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mniej nie ma co się skupiać na tym i uważać że kogoś to brzydzi itd bo tak nie jest. Nie znam żadnej dziewczyny z trądzikiem (od postaci słabej do mocno nasilonej), która nie miałaby faceta z tego powodu. Która nie miałaby powodzenia, itd. Jeśli my to zaakceptujemy i nie będziemy mieć z tym problemu to inni tak samo. Ja jeszcze pare lat temu nie myślałam, że wyjde bez podkładu, wstydziłam się jak cholera. A teraz mam to gdzieś, jak komuś się nie podoba to patrzeć nie musi, jego problem nie mój ![]() Żaden mój facet też nie miał nigdy problemu z tym co mam na twarzy czy plecach. Mój obecny facet to się jedynie dopytuje ze zwykłej troski czy jest coś co może pomóc, czy moze nie powinnam czegoś jeść, czegoś używać itd. Po prostu chce wiedzieć czy np czymś mi nie zaszkodzi, problemu z tym nie ma absolutnie żadnego. Ani jak mi coś wylezie ani jak mam po prostu przebarwienia. Miałam momenty gdzie twarz miałam w wielkich gulach i nawet na randki chodzilam, faceci sie potem odzywali, także nikogo to nie odstraszyło, podejrzewam, że dlatego że ja sama przestałam z tego robić problem. ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() A pamiętam że mój eks to miał radoche jak mi coś wyskoczyło bo chciał mi sie ich pozbywać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zawsze dla mnie bylas jedna z fajnijszych dziewynz tego watku, normalna i mowiaca do rzeczy, wiec wiedzialam, ze mozna. Zreszta w swoim otoczeniu tez mam kumpele, ktora boryka sie z tradzikiem i jakos nigdy jej to AZ tak nie ograniczalo. Nie twierdze, ze to nic takiego, bo jednak no wplywa to na odbior samego siebie i niepewnosc w stosunku do otoczenia, bo przeciez tradzik nie dodaje urody, al ja odbiera. Ale z pewnoscia dla mnie to nie jest powod, by stronic od ludzi.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę optymizmu. Ja mam skłonność do użalania się nad sobą. Z jednej strony widuję wiele osób niepelnosprawnych i zawsze w rozmowie z nimi doceniam swoje zycie, i tak naprawdę je kocham i bardzo lubię siebie, ale... Mimo, ze nie mam żadnej z przypadlości najczęściej spędzającej kobietom sen z powiek, typu spora nadwaga, brak piersi, mega wielki nos itd, jestem raczej totalnie przeciętna, to ja i tak się użalam nad sobą, bo nie jestem z tej najwyższej wyglądowej 'ligi' (dla uproszczenia, nie dzielę tak ludzi
![]() ![]() Ale cóż, grunt, to znać swoje wady i powiedzieć o nich sobie szczerze. To pierwszy krok, aby nad nimi popracować, zebrac się do kupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i dzięki ![]() ![]() Cóz, trądzik to jedna z najczęstszych chorób dzisiejszych czasów. Jedni mają mocniej, inni mniej. Mało kto ma idealną cere. Nie powiem, że ja sama nie mam gorszych momentów bo wstane rano, widzę kilku nieprzyjaciół i mnie piorun trafia. No, ale co. Krem na paszcze, makijaz jakiś zrobie, ubiore się i patrze na całokształt a nie to czy chwilowo przypominam jednorożca ![]() Do wszystkiego trzeba dochodzić stopniowo, uwierzyć w siebie. Ja w tym roku też miałam swój mały przełom w walce z tym bo zaczęłam wychodzić bez podkładu. Niesamowita ulga wyjść jak człowiek przy 30 stopniach na dworze i mieć w dupie to ile ktoś kropek i blizn widzi ![]() ![]() Serio dziewczyny nie warto tracić życia na zatruwanie sobie przez coś takiego. Mój tato do 40 roku życia się z tym męczył, ślady zostały do dzisiaj. Nie przeszkodziło mu to jakoś w tym żeby znaleźć fajną żone i założyc kochającą rodzinę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak leczycie trądzik?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.