![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Będzie dobrze
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Haneczka piekny opis
![]() Olinka tak jak dziewczyny pisaly wez sterydy i zobacz co usg pokaze. Moze Ci lekarze nie chca zle, ale lepsza na pewno bedzie opinia lekarza, ktory Cie prowadzi ![]() Ania, zakwas na bulki polecam samej zrobic z maki zytniej, ewentualnie podejdz do puekarni i zapytaj sie czu uzycza troche.
#4893 |
Zadomowienie
|
Dociera do Was, że zostały 2 dni maja i zaczyna się NASZ MIESIĄC?
Bo do mnie chyba nie do końca ![]() Pogoda się w końcu poprawiła i poszliśmy na festyn. Sara wyszalała się na dmuchanej zjeżdżalni i wygrała w lasach swoją I lalkę Barbie w dodatku.......w ciąży ![]() ![]() Niezły patent ma ta lala. Chyba każda z nas by tak chciała. Zdejmuje jej się ciążowy brzuszek, wyciąga dzidziusia i przekręca brzuchu tak, że od razu jest płaski-marzenie ciężarnej ![]() Zszywam kocyk i stwierdziłam, że wolę po prostu szydełkować l ![]() Dziś wizyta, ciekawe co się dowiem poza tym, że Esia nadal główką do góry ![]() Słodkich snów!
![]() |
#4894 | ||||||
Ania
|
Wstałam ściągnąć pokarm, mąż nakarmił małą
![]() Dziewczyny, ile taki maluch jak mój prawie dwutygodniowy powinien zjadać? tak mniej więcej? karmiony butelką? [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;61054476]Bo tam były odkąd pamiętam ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Aha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Po prostu sama nie umiem o nie dbać. ![]() Cytat:
![]() No to oby Cię nic nie złapało ![]() Cytat:
Też tak myślę, że trzymają mnie emocje. Biorę witaminy, a jak pójdę do lekarza to poproszę o zrobienie wyników, czy czasami się nie pogorszyły. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jak mi wszyscy opowiadają co zrobiła nowego albo śmiesznego, to boli, że mnie przy tym nie było. Jakbym coś traciła.
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już nie śpię tż mnie obudził jak wstawał do pracy :-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Zadomowienie
|
Hello, my już po pierwszej nocy. Karmilam 2 razy kp i 2 razy butla mojego mleczka. Oczywiście po kp pobudka po godzinie,bo już głodna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w 1 dzień po terminie.
Sex na przyspieszenie to marny pomysł. Mięśnie kręgosłupa lędzwiowego bolą jak cholera od spinania:/ Wracam spać.
![]() |
#4900 |
Zadomowienie
|
Nawet mi to w głowie nie siedzi ,:/
Rozpakowane dziewczyny - super Mamy z Was! Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez olinka012 Czas edycji: 2016-05-30 o 05:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Wtajemniczenie
|
Witam się jeszcze w dwupaku. Z moich obliczeń wynika, że jeszcze 10dni i poznam moje dziecko.
Tak żeście pisały przez ten weekend, że dopiero teraz skończyłam czytać. Widzę że żadna nie urodziła i jakiś zastój z tymi porodami na wątku zapanował ![]() ![]() Widziałam że padł temat cukrowania Grażyny i powiem tak że mega polecam - boli jak cholera ale DWA TYGODNIE gładko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:57 ---------- Poprzedni post napisano o 05:52 ---------- Cytat:
![]() Złożyliśmy wczoraj łóżeczko i koty chyba poczuły że coś się świeci, bo jakieś niespokojnie koło tego łóżeczka chodzą i włażą do niego. Niepokoi mnie to, bo jednak nie chce żeby tam wskakiwały jak już będzie w środku Wojtek, a z drugiej strony, wiem że muszą się przyzwyczaić.
Ubi tu, ibi ego 08.08.2015 Edytowane przez chudziaszek11 Czas edycji: 2016-05-30 o 06:06 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 |
Zadomowienie
|
Chudziaszek dlaczego masz cc 3tygodnie przed terminem?
Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No, jakiś zastój mamy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
Witamy sie z Zuzia w ukonczonym 36 tygodniu
![]() Bartek odstawiony do przedszkola, upal od rana. Dzis dzien pod znakiem mopa ![]() z gorszych wiesci- zaczynam sie juz stresowac przed piatkowym usg ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2016-05-30 o 07:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 |
Konto usunięte
|
Witam się
![]() Za parę dni skończony 38tc, moi rodzice wrócili z weekendu czyli opieka nad starszą jest- mogę rodzić ![]() Do mnie to też średnio dociera i jestem coraz bardziej przerażona! ![]() Zwlekam z przebraniem pościeli na ostatni moment bo chcę by była świeża. Macie już wszystko przygotowane? Dziewczyny czytacie ebooki? Na moim starym telefonie się nie dało, teraz widzę że w tym mam taką możliwość. Kocham papier, ale może to wygodne? Całą noc miałam okno.otwarte i już czuję że skwar dziś będzie. Ale lepsze to niż deszcz jak wczoraj. Na dzisiaj mam zamówiony 1kg truskawek za 7,5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pp porodzie truskawki sobie daruję wiec teraz trzeba się objesc |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
Madzius mała się pewnie odwróciła
![]() ![]() ![]()
#4908 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiara- oby Cię nie dopadł ten wirus- kciuki Cierpliwość- ale super lalka ![]() Veronique- a kiedy wychodzicie do domu? Radena- i jak Ci minęła noc z Basią? Jadę na ktg koło 11-12 i się jakoś denerwuję, bo w końcu się dowiem kiedy mam mieć CC. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Zakorzenienie
|
Czy Soffinka odzywala sie po tej komunii??
![]() moze urodzila? ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
Ja NIE MOGĘ rodzić od środy do niedzieli
![]() ![]() ![]() Dżanet, ja nie lubię ebooków. Zdaję sobie sprawę, że to może wygodniejsze, mniej miejsca zajmuje itd., ale w tej kwestii jestem tradycjonalistką - kocham papier ![]() Ja też miałam całą noc otwarte okno, a i tak spociłam się jak nie wiem co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Dzanet ja tez tradycjonalistka, wole papier. z reszta jak troche pogapie sie w ekran telefonu to zaraz mnie oczy piekna i musze zakladac okulary. Mimo ze mam przyciemniony wyswietlacz. Takze ebooki nie dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam ebooki ale teraz jak nam nowy tel i windows nie mogę znaleźć odpowiedniej apk do czytania. Android jest bardziej przyjazny.
Co do ilości mleczka jakie powinno wypić dziecko to ja nie pamiętam. Szukałabym na necie rozpiski żywieniowej-są na dziecięcych stronach. Olinka czekamy na info o decyzjach Ja jade teraz do ginki z wynikami. D-dimery zaczęły rosnąć. Ciekawe co mi powie. Spałam dziś w salonie bo w sypialni było mi za duszno. Cała mokra byłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Możesz się też sugerować tym co jest napisane na opakowaniu od mm, chociaż jak przeszłam na mm to moje dzieci nie były w stanie wypić tak dużo na raz. Jak zaczynałam dokarmiać mm to mój syn w wieku 4 m-cy był w stanie wypić na raz 100 ml. i potem spał jak suseł całą noc. Przy kp. budził się co godzinę, bo miałam chyba za mało. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Do mnie też jakoś nie za bardzo dociera że już czerwiec za pasem. Chyba jednak nie jestem do końca gotowa psychicznie ![]() Nie mam jeszcze spakowanej torby i jakoś ciężko mi się za to zabrać... Całą rozpiskę mam na lodówce, więc jakby co to wrzucę wszystko w 5 minut ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Ciekawe ile moje Serduszko waży. Obstawiam ze koło 3 kg ![]() Cytat:
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Australia, Madzius dzięki za opinie. W sumie juz i tak wystarczająco duzo czasu sie spędza z telefonem przed nosem Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Zakorzenienie
|
Rzień dobry Mamusie
![]() Kolejny upalny dzień się szykuje ![]() Odzyskałam wczoraj swoje torby podróżne... Już się wyprały w pralce i jutro będę się pakować ![]() Cytat:
![]() Nie bój żaby Kasiu damy radę dla naszych Bobasiów ![]() Piszecie o ebookach. Ja czytam zawzięcie ale tylko na czytniku. Czytnik nie wydziela światła i oczy się nie męczą. Siostrzenica czytała na telefonie i skończyło się na tym, że musiała zainwestować w okulary i czytnik ![]() Zabcia Ty jesteś pełna energii widzę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;61060401] Dziewczyny czytacie ebooki? Na moim starym telefonie się nie dało, teraz widzę że w tym mam taką możliwość. Kocham papier, ale może to wygodne? Na dzisiaj mam zamówiony 1kg truskawek za 7,5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pp porodzie truskawki sobie daruję wiec teraz trzeba się objesc[/QUOTE] Ja czytam eboki i bardzo polecam ![]() ![]() Teraz cos ostatnio przestałam czytac ale może uda się potem nadrobić ![]() Truskawki 7.5 zl dobra cena- u mnie po 10-12 zl. Poczekam az będa tansze bo mam ochotę na makaron z truskawkami a i większość chce zamrozić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Mnie dzisiaj też mąż obudził, gdy szykował się do pracy i już nie usnęłam. Całą noc tak gorąco było, że masakra, chyba musimy w jakiś klimatyzator zainwestować. Byłam już w sklepie, zjadłam śniadanie i przez godzinę szorowałam żelazko, do tego stopnia, że jasna plama jest w miejscu, gdzie była przyklejona metka, zobaczymy czy nie będzie brudzić czy trzeba kupić nowe. Co do przygotowań to ja mam jeszcze trochę prania do prasowania, muszę kupić kilka drobiazgów i przepakować torbę, bo ten szpital, w którym mam rodzić ma inne wymagania niż poprzedni, a poza tym to nasz wózek będzie najwcześniej za 3 tygodnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.