|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciskamy nogi dziewczyny, do czerwca nie rodzimy ! Lipcówki 2016 część VIII
Cześć
![]() W sobotę byliśmy na weselu, wróciliśmy o 4 nad ranem, wczoraj cały dzień odsypianie ![]() Z nowości to ponoć brzuch mi opadł Czekam aż dojdzie torba, piorę ją i pakuję ![]() Jeszcze mi brakuje jakiś drobiazgów, ale na spokojnie do tego podchodzę - muszę zdążyć i koniec
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciskamy nogi dziewczyny, do czerwca nie rodzimy ! Lipcówki 2016 część VIII
Hej
obudziłam się głodna jak wilk, ale muszę czekać aż euthyrox się wchłonie...
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się poniedziałkowo...
Mamy z mężem rytuał comiesięcznych dużych zakupów w Tesco, miesiąc temu nie byliśmy bo musiałam leżeć i wczoraj się wybraliśmy, kurde ale mnie biodra bolały!!! Jak wróciliśmy do domu to nie mogłam z auta wysiąść Ogółem byłam padnięta jak po jakimś maratonie... Ciekawe czy skuszę się za miesiąc na te zakupy :cojst:
|
|
|
|
#3964 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
35+3
dużo lepiej mi się oddycha, nie mam zgagi
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do końca sterczał teraz pewnie mięśnie nie te
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry u nas już upał widzę od rana a ja mam ambitne plany dotrzeć do lumpa akurat dawno nie byłam
potem do pepco, apteki i zusu, może mi się uda to wszystko ogarnąc. Alloffkowa mnie też ostatnio zakupy męczą, generalnie częściej dopada mnie takie ogólne zmęczenie. Kamila może spróbuj wziąć coś rozkurczowego na ta nerke i pić pić i jescze raz pić. MamaNiny powodzenia na wizycie, oby z objawów to nie była angina jednak. Elfka fajne ze się ubawiłas na weselu i szykuj Ty się kochana juz szykuj
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na dziś w planach mam tylko pranie, prasowanie i spacer ale to wieczorem. Teraz chyba pranie wstawię i wrócę jeszcze do łóżka
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to.... Zgubiliśmy gdzieś pilota od TV w sypialni
|
|
|
|
#3970 |
|
Zadomowienie
|
Elfka - Ja tam jestem ślepa i nie widzę tego opadania
dla mnie normalny ale jak mówisz że sama czujesz ze jest niżej Dzień dobry Tż pojechał i kazał mi drzwi zamknąć za sobą i juz nie mogę zasnąć... Co do oświetlenia mały będzie spał z nami w pokoju więc na noc będę zapalac zwykła nocna lampkę. Podziwiam dziewczyny że na weselach jeszcze dajecie radę Kciuki za dzisiejsze wizyty bo chyba ktoś dziś wizytuje z tego co zarejestrowalam ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Alloffkowa - ja ostatnio zgubiłam pilot od bramy. To był dopiero dramat :-D |
|
|
|
#3971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3973 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cottony jeśli kupię to tylko dekoracyjnie, bo one nie rozświetlają... Lampa górna i na razie lampka do czytania przy fotelu ![]() Cytat:
Biedna, oby przeszło! Cytat:
Super, że daliście radę bawić się całą noc! ![]() Cytat:
Super jest Ja wolę mój po zejściu bo naprawdę dużą ulgę czuję w oddychaniu w dzień i nie boli mnie już żołądek. MamaNiny, czekamy na dobre wieści z wizyty!! Munia, powodzenia, nie odpuszczaj doktorkowi!!!!! Szykuję się na Mlekotekę, a mało żywa jestem ;( tragiczna noc za mną ;( |
||||
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się przespać i juz jest lepiej.
Tylko w zamian głową boli ale zdecydowanie wolę ten ból bo go znam. Olutka Twoja noc też taka słaba?
|
#3975 |
|
Wtajemniczenie
|
Marcylina mam ta samą lampkę ale turkusową. Jaką żarówkę masz do niej? Kupiłam w Ikea ledową mleczną ale okazala się jednak za mocna i 20zeta stracone.
Dzień dobry w 35tc 😊 Nockę miałam super, czyli u mnie się sprawdza ze co druga noc ok, bo wczoraj było źle. Zbieram sie do lekarza po skierowanie do okulisty, ciekawe czy da bez problemu.
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Ja o dziwo spalam dziś dobrze, chyba te zakupy dobrze zadziałały pod tym względem i spalam jak suseł. Za to po wczorajszej burzy ani śladu i dziś upałów ciąg dalszy
nie sądziłam że będą aż tak mnie męczyć ![]()
|
|
|
|
#3977 |
|
Wtajemniczenie
|
Naczytałam się przed snem opisów porodów Kwietniówek i różne dziwne rzeczy mi się śniły 😉
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj była taka burza, że aż się balam
Blyskalo non stop, do tego grzmialo jak nigdy, lał deszcz, wiatr taji okropny i grad duży Balam się o samochód bo nie mamy na niego miejsca w garażu. Ale chyba przeżył jakoś ![]() Mam nadzieję, że uda nam się sprzedać starego Sharana w końcu to będzie miejsce w garażu na nowego ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Ogólnie rzecz biorąc to ja co noc mam taki mix snów, że aż jestem zmęczona Ostatnio śnią mi się głównie tematy na forum. Ze rodzimy, że mamy jakiś problem... no forum 24/dobę .
|
#3979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie spodziewalam się ze daje tyle swiatla.. takze do wymiany, ale u mnie się nie zmarnuje
|
|
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś w nocy równo co dwie godziny budziłam sie na siku ale po za tym spałam jak suseł.
U nas z racji ustawienia łóżeczka u nas w pokoju rozważam na noc nasza mała lampę nocna z ikea lub zakup światełka do kontaktu choć obawiam się czy ta nie da znów za mało światła. Bylam w lumpku ale generalnie bez szału nic fajnego nie wyhaczyłam z ciuchów, jedynie dla Natki książeczkę miękka z lamaze, druga miekka kontrastową i przytulanke szmatke z głową królika jest tak miękka i miła ze sama bym się do niej mogła tulić. Teraz jadę dalej, może mi się da wszystko załatwić nim upał całkowity nadejdzie.
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
My w sypialni będziemy mieć kołyskę i tam jest takią mini lampkę na karuzeli a u Oliwki oprócz żyrandola mamy lampkę za 11 zyla z Ikeii
|
|
|
|
#3982 |
|
Zadomowienie
|
Dzojsticzek, obok ginekologii i położnictwa gdzie chcę rodzić, jest chirurgia dziecięca, stąd tam głównie jest anestezjolog, położna wprost mnie uprzedziła jak to wyglądaâŚno nic, nasze mamy rodziły, więc muszę dać radę, całą ciążę plecy dwa razy mnie bolały, mam nadzieję, że bóle krzyżowe jakoś zniosę. jak coś to dadzą mi gaz rozweselający
![]() A ja dziś spałam jak marzenie, dawno tak mocno nie przespałam nocy! Elfka, faktycznie obniżył Ci się brzuszek, ale Ty masz niedługo TP (sprawdzałam wczoraj na 1wszej stronie) Zaraz się szykuję i jadę z Mamą do Babci
|
|
|
|
#3983 |
|
Zadomowienie
|
Czy tylko ja jeszcze nie mam wózka?
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Munia, chyba już czas najwyższy szukać wózka dla Tymka
|
#3985 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Ja dziś miałam kiepską noc - obudziłam się o 2:30 i do 6 rano nie mogłam zasnąć. Nie lubię takich nocek, bo nie lubię odsypiania w dzien. Może mój organizm przygotowuje się do nieprzespanych nocek po porodzie? ![]() Miałam plan isc z rana do Lidla obczaic te lniane ciuchy, ale jakos sił mi brak, żeby się zebrać. Olutka a Ty byłaś juz? Kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Ja mam jutro, więc pora ogarnąć Bożenę Cytat:
Teraz trenuję na mężu, a do brzucha też kilkanaście razy dziennie mowię, że kocham nad życie, więc może nie będzie tak źle ![]() Cytat:
Cytat:
Mały na razie będzie spał z nami w sypialni, a tu mam takie kinkiety nad łóżkiem, ktorym łatwo mozna zmienić kierunek światła, wiec na razie nic nie kupuję. Cieżko znaleźć cos fajnego w rozsądnej cenie. Cytat:
A dzis mi się śniło, że mi wody odeszły - obudziłam się taka wystraszona macając siębie i łóżko, że chyba dlatego pozniej nie mogłam tak długo usnąć
Edytowane przez Yousthyna Czas edycji: 2016-05-30 o 10:01 |
||||
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Ja fizycznie też nie mam. Zamówiony i zaliczka zapłacona, do odbioru najpóźniej pod koniec czerwca
|
|
|
|
#3987 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3988 |
|
Rozeznanie
|
Cześć lipcóweczki!
Melduję się po dłuższej nieobecności, na szczęście wciąż w dwupaku, chociaż córka tak się wierci że mam wrażenie jakby chciała wyjść przez brzuch ![]() Nie jestem w stanie Was nadrobić po ponad tygodniu! Mam nadzieję, że u Was wszystko ok?! Żadnych niespodzianek na forum? Trzymacie się dzielnie? U nas ostatnio mocno intensywnie. Wybraliśmy się z tż na podlasie, ogarniać wesele na przyszły rok. Jestem zachwycona miejscem, które udało się wybrać Z dala od miasta, dworek nad samym jeziorkiem, no idealne miejsce na relax.Dzisiaj się obudziłam i od rana siędzę z listą co tu dalej robić, kupić, ogólnie przygotowania w toku. Jak tam Wasze brzuszki? Rośniecie i dajecie rade?
|
#3989 |
|
Zadomowienie
|
Zazdro!! U mnie goły kabel wisi
Muszę pogonić teściową, bo koniecznie ona chce dać na wózek ![]() Zbieram sie powoli do gina |
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nic nowego u nas się nie działo. ja sama nie bardzo ogarniam kto co i gdzie Mój brzuszek trzyma fason, rośnie i ma się dobrze
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

Wzięliśmy ślub 26-09-2015
Ogółem byłam padnięta jak po jakimś maratonie... Ciekawe czy skuszę się za miesiąc na te zakupy :cojst:

[od 10.09.2011]