|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciskamy nogi dziewczyny, do czerwca nie rodzimy ! Lipcówki 2016 część VIII
Ja mam mieszane uczucia, bo o ile samo Damian mi nie przeszkadza o tyle nie mam pomyslu jak to mozna zdrabniac
a Adas ma tyle pieknych wersji ![]() Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Katoo a mialas jakas konkretna firme tego pasa? Mysle nad nim intensywnie ![]() I wykonywalas jakies cwiczenia? Bo na tym co ogladalam pisalo, ze to konieczne ![]() Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka
|
#4052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciskamy nogi dziewczyny, do czerwca nie rodzimy ! Lipcówki 2016 część VIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila grunt to zdrowe podejście do życia i tak jak piszesz najważniejsze by tylko nic się nie pogorszyło a już będzie dobrze
Ja też nie mam wielkiego mieszkania, za to spory mam kredyt na nie dzieciaki będą mieć wspólny pokój co niektórym się w głowie nie mieści, ale liczą się dla mnie inne rzeczy i staram się doceniać to co mam i tym się cieszyć Margosia mnie Adaś też bardziej bardziej się podoba, ale podejrzewam że to jak u Ciebie kwestia tego, że jest więcej fajnych zdrobnień Yousthyna ja na razie metek nie wycinam, ja jestem mega wrażliwa na tym punkcie i każdą metkę przed założeniem danej rzeczy wycinam pieczołowicie, ale np Matiemu nie przeszkadzają nawet mega wielkie metki, także na razie nie kombinuję.
|
#4054 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ostatnio to mnie zabiła tekstem: Mamo bo dzieci to nie tylko wychodzą przez brzuszek. bo przez pipuszek tez wychodzą! Na moje pytanie skad o tym wie powiedziała: "Babcia mi powiedziała" wiec zaczeło sie uswiadamianie delikatne :P No i ciagle słysze ze Jasiu sika do brzucha i to pije, ma straszna radoche z tego także ten ... ![]() Lody musza byc! Ja mam tylko poprane 1 raz rzeczy z lumpka a tak to nic :P Od jutra nie mam pralki i kibelka Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Katoo kupie ten pas tylko nie wiem jaki rozmiar
|
||||
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Leżę i leżę i chyba powinnam wstać tylko tak naprawdę nie mam pomysłu co miałabym robić jak juz wstanę :p
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny promka dla nas
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4057 |
|
Rozeznanie
|
Deksterowa ja mam identycznie, nie mam dziś siły na nic, nogi mi spuchły i ogólnie today is not my day
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Jezusie, już 14 a ja nic kompletnie nie zrobilam
Muszę się ogarnąć i posprzątać
|
#4059 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Cudna pogoda. Czekam w kolejce na ktg, to chyba będzie moja godzina, bo przede mną tylko 2 ciężarne, a ostatnio zeszło się 5h. Moja przyjaciółka, ta co też ma termin na lipiec ma ktg w innym szpitalu, gin ja wysłała, bo synek ma niemiarowe tętno płodu
|
|
|
|
#4060 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie, wizaz mi zjadl mega dlugiego posta;/ weszlam teraz na komputer, szybciej znowu napisze co chce
![]() nadrobic was, to mega wyczyn!!!!!! co zaczne czytac, to cos mi przeszkadza... U nas intensywny weekend, komoda z ikei zlozona, ciuszki upchniete, jakas masakra ile sie tego nazbieralo!!!! wrzuce wam zdjecie pierwszej szuflady, normalnie juz bym chciala tego wszystkiego uzywac wczoraj piekna pogoda wiec caly dzien spedzilismy nad morzem, grill i te sprawy wieczorem bylam juz padnieta.A dzis bylam w pracy zawiezc zwolnienie, pogadalam z szafem, ogolnie lajcik wiec witam sie juz oficjalnie w gronie l4![]() no i witam sie w 32 tygodniu![]() co do lampki to ja kupuje taka z ikei i wloze zarowke 20W zeby nie byla za mocna.wrzuce foto tez. a z obawami to ja tez tak mam...boje sie ze nie bede wiedziala co robic i bedzie wieczny placz...ale po chwili zmieniam mysli na cos innego. musi byc dobrze. bez presji za to zaczelam sie konkretnie zastanawiac nad wzieciem zzo. Boje sie wklucia i komplikacji po, ale czy jest sens zgrywac bohaterke jak mozna sobie ulzyc w cierpieniu? ![]() mama niny wspolczuje anginy, moze poplucz woda z sola? mojemu tz pomaga nawet na ropną ;/ literki przecudowne, sama bym takie chciala a kocyk tez mega- sama mam taki tylko bialy![]() kciucki za wizyty - Munia dawaj czadu tam
|
|
|
|
#4061 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję że szuflada nie jest co góry nogami :/
|
|
|
|
#4062 |
|
Wtajemniczenie
|
No to oficjalnie witaj na wolnosci!
Piekna szuflada pielęgnacyjna! )U mnie narazie wyglada to tak... Reszta sajgon! |
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Blu jak ogladalam te pasy poporodowe to tam byly podane cm obwodu brzucha i tym trzeba sie kierowac
![]() Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Ale macie ładnie zorganizowane
super dziewczyny!!
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie organizery muszę kupić
Super macie poukładane Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Zmierzylam sobie cisnienie z ciekawosci
82/46 ![]() Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Nie widze zdjec... ale skoro sa takie ochy i achy to i tak zazdroszcze ![]() Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka
|
#4067 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ciebie w szufladzie to tak przejrzyście ![]() Cytat:
u mnie to jest upchniete do granic możliwości ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4068 |
|
Zadomowienie
|
Dreamer- brawo, że tak dlugo dałaś radę na weselu. Brzuszek mi się wydaje normalny, nie opuszczony, ale fakt, że lepiej się spakować i przygotować wszystko
Dreamer- plan ślubu i wesela brzmi wspaniałe Kattoo- słodki Gabi. Nie pomyślałam, że pies może mieć takie odczucia. Bardziej obstawialam, że tęskni za swoimi włosami, albo jej zimno, bo fryzjerka, krótko ja ciachnela. Dzisiaj znowu mi spała na głowie. |
|
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn tą warkę 0 % , nie broka
|
|
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Wy to robicie: ogarnięcie kwietniowki, majowki czerwcowki i lipcowki. O ile nie sierpniowki :P
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a majówki i kwietniowki już mało piszą bo nie mają czasu przy maluchach
|
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to ledwo majowki ogarniam a i tak wiecznie jestem 20 stron do tyłu :P
|
#4073 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja z ledwoscia lipcowki
) gdybym cos jeszcze czytala to bym chyba musiala z kanapy nie wstawac )
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja to np teraz siedzę w kuchni i gotuje obiad, pulpety pyrkają a ja czytam wizaż
|
|
|
|
|
#4075 |
|
Zadomowienie
|
Allofkoea- uśmiałam się z tych lodów. A szukałas w fotelu, albo kanapie?
MamaNiny- niemożliwe, że tak cię na finiszu dopadła chorobsko, dużo zdrówka. Świetne te literki. Dzisiaj też kilka razy się budziłam i pierwszy raz lapały mnie skurcze w nogę, ale wstałam, lyknelam magnez i przeszło. Dalej czekam, a mała tak mnie naparza, że aż podskakuje. Obok mnie siedzi pani znoworodkiem, jaki malusi i tak słodko miauczy |
|
|
|
#4076 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem zadowolona bo załatwiłam wizytę u okulisty na 10czerwca na nfz. Zmieniłam deklarację położnej i chciałam umówić sie ns pierwsze ktg za tydzień, ale zaproponowała ze zrobi mi juz dziś i zapisaly się dwa spore skurcze- jeden aż wyszedł ze skali > 100 a drugi rosl 60-80-90, w tym czasie tętno małego skakało aż ponad 180, wiec dziecko to czuje a ja nie. Lekarz tylko zerknął na wynik i kazał skonsultować ze swoim prowadzącym, kontrolować szyjkę i zwiększyć magnez. Mówił zeby brać nospe ale niby kiedy jak nie czuję skurczów? Dziwna sprawa.
W Lidlu tylko puste pudełka po sukienkach a spodnie w rozmiarze 44 😊
|
|
#4077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4078 |
|
Wtajemniczenie
|
Cwk ale numer ze skurczami.. szalone.. i ze nie czuc.. ja myślałam ze jak juz bede miala to bede wiedziala
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła torba do wózka z alli
Zdjelam pranie z balkonu i mi się słabo zrobiło. Musze z psem na chwile iść na siku, ale narazie nie dam rady. 30 stopni w cieniu to już nie są temperatury dla mnie...
|
#4080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

a Adas ma tyle pieknych wersji 

dzieciaki będą mieć wspólny pokój co niektórym się w głowie nie mieści, ale liczą się dla mnie inne rzeczy i staram się doceniać to co mam i tym się cieszyć
*** Jak tam Twoja starszaczka? Moja wciąż nie może znieść myśli, że dziecko sika i pije tę samą wodę w brzuszku, nie dociera do Niej, że to się oczyszcza 

Wzięliśmy ślub 26-09-2015