|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciskamy nogi dziewczyny, do czerwca nie rodzimy ! Lipcówki 2016 część VIII
Cytat:
Zamówiłam pieluszki, koszule i jestem wykończona! Nie lubię zamawiać ciuchów przez internet na szlafrok się już nie skuszę chyba.
|
|
#4382 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaciskamy nogi dziewczyny, do czerwca nie rodzimy ! Lipcówki 2016 część VIII
Poznajcie mój budyń:
Rozłożyłam deskę do prasowania i poszłam po żelazko. Wzięłam i tak stoję z tym... odkurzaczem nad deską i coś mi nie pasuje
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre
|
|
#4384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuufff, załatwione. Strasznie brzydki nr rejestracyjny dostałam. I jeszcze 180,50 zł nie moje i nowe ramki muszę kupić. No cóż. Cytat:
|
||
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze mojego nie zapamiętałam a to już ok miesiąc ;o
|
#4386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nutik ja nie mam nic przygotowane-koszule do szpitala powinny byc gdzies w domu (jesli myszy ich do tej pory nie zjadly ) ubranka dopiero po tym weekendzie przywioze od rodzicow a pranie i prasowanie na spokojnie w lipcu ogarne Ja tam mam mnostwo czasu jeszcze )Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() A czesto ma czkawke praktycznie codziennie ![]() Ze Starszym moze ze 3 razy przez cala ciaze czulam ![]() Mnie ruchy nie bola... ale ewidentnie Mlody jest ulozony od paru tygodni pleckami w lewa strone bo rusza sie tylko z prawej Po porodzie pewnie bedzie preferowal to ulozenie wiec musze pamietac, zeby czesciej klasc Go odwrotnie ![]() Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4388 |
|
Rozeznanie
|
No to miałam fajny telefon od mojej promotor.
Dziewczyny, bronię doktorat (doktoratu?) 22 albo 23 czerwca. Ciąża będzie już dawno donoszona. Wielkie nieba, co to będzie ;( Teraz muszę znowu przestać wyprawkę kompletować....trzeba przygotować prezentację, za tydzień próbna obrona przed moją Katedrą, wydrukować i roznieść 52 streszczenia pracy do rady wydziału, rozdać zaproszenia na obronę, zamówić obiad w restauracji, przygotować poczęstunek na 13 osób na obrady po obronie (czyli skombinować zastawę, nakryć do stołu, ciasta, kanapeczki, kawusie, serwetki...), sprawdzić rzutnik w sali rady wydziału...ooooo matko!!!! Nienawidzę polskich uczelni państwowych. |
|
|
|
#4389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4390 |
|
Zadomowienie
|
Nutik
biedna ty! Ale dasz rade! !!! Kciuki wielkie
|
#4391 |
|
Rozeznanie
|
Olutka, a czemu brzydki numer? Że można się śmiać, aż tak?
|
|
|
|
#4392 |
|
Zadomowienie
|
MuniaMusia, ja z Gemini zamówiłam zasypkę, głównie by mieć ten pojemnik, jak zużyję, to przesypię tam mąkę ziemniaczaną, stary sprawdzony sposób, ale Linomag też mam, chcę używać raz to raz to
C_w_k, hahahah, ale z Ciebie agentka ![]() Nutik, no to dużo załatwiania przed Tobą, trzymam kciuki, by wszystko szybko i sprawnie poszło! |
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
Nutik, będzie dobrze. Ja też się broniłam 23.06
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
Nutik powodzenia!
Ale Ci wyskoczylo na koniec ale lepiej w ciazy niz z noworodkiem ;pWysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka
|
#4395 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze zadzwoniłam przed chwilą do koleżanki, która się broniła pół roku temu poprosić ją o rady...jak powiedziałam, że to będzie w 9 miesiącu ciąży to powiedziała "o matko, przecież ciebie tam zjedzą!!!". Bardzo pocieszające :/
|
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
Nutik trzymam kciuki!!
Moje koty chyba są jakieś zestresowane. Nie wiem dlaczego chodzą i mialcza, ocieraja się o wszystko i ogólnie jakieś takie mało milusie są. Nie chcą się miziac Nie wiem czym to może być spowodowane :/
|
#4397 |
|
Zadomowienie
|
Cwk - jak idzie prasowanie odkurzaczem :-D 😂?
Mój mały też się tak wypina jak na zdjęciu i to często Nutik - podziwiam. Ja bym rady nie dała chyba głównie ze względu na stres powodzenia Zasypki nie kupuje jest mąką w razie w. Kamila - to są koty! Mają swoje humory a ty byś chciała tylko mizianie :-D |
|
|
|
#4398 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czym się różni materac do wozka od wyściółki? Pan z serwisu maxi cosi napisał, że to wyściółka, a nie materac. Nie rozumiem, co to znaczy
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Auć. Kuje mnie coś w Bożenie.. Boli :-( co jest!?
|
#4400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cwk slodkie tooo 😍 moj tez tak robi tyle ze z prawej strony
![]() Cytat:
Cytat:
Olutka a mowilas ze chcesz fajny nr? Ja zawsze sie upominam by mialy moje ulubione cyfry ![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że koty mają humorki ale one tak już bardzo długo
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
MamaNiny zycze Ci by to tylko powierzchowne stluczenie. Moj nie raz zostal rzucony na drugi koniec pokoju przez Gabiego i niezle sie trzyma. Jeszcze nie dokupilam etui bo nigdzie dostac nie moge. Przyjdzie do mnie z chin
![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Ananka wysciolka to chyba sam ten material w ktory jest obleczona gondola. Tak mi sie wydaje bo tez takie mam wlasnie Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Kattoo, niee skurczy nie mam. Albo nie czuję.. Poleżę trochę i zobaczymy..
|
#4405 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się z wami ze jest dzień kalafiora... rozebralam wózek do prania i nie potrafię ubrac... zdjęcia z neta nalot pomagaja
|
#4406 | |
|
Zadomowienie
|
C.w.K no nie wierzę
Nutik- podziwiam cię, że dajesz radę to wszystko ogarniać. Koleżanką się nie przejmuj, jak to "cię zjedzą"? Według mnie właśnie nieco bardziej przychylnym okiem powinni cie ocenić Będziemy mocno trzymały kciuki za obronę! Cytat:
|
|
|
|
|
#4407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję Ci tej organizacji. Jak mój brat miał obronę kilka m-cy temu, prawie wszystkimi organizacyjnymi sprawami zajęła się jego pani promotor. On tylko poszedł do wskazanej restauracji dograć szczegóły. Wodę na obronę zapewniała uczelnia. A żadnego innego poczęstunku na uczelni tu się nie praktykuje... Cytat:
Dziękuję ![]() Nie, nijaki ![]() Cytat:
Pani miała całe 2 i z tych sobie mogłam wybrać... |
|||
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. Dzis jest dzien kalafiora. Poprosilam tate by kupil paluszki rybne a kupil paluszki serowe 😂😂😂
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4409 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa, dzięki. Czyli to będzie ta część z rzepami.
|
|
|
|
#4410 |
|
Raczkowanie
|
Nutik dasz radę, mamusią zostaniesz już jako Pani doktor
Potem jak pójdzie do podstawówki to habilka ![]() Ja tez pracuję na uczelni, przewód bym chiała otworzyć, ale pewnie jak już dziecię do przedszkola pójdzie ![]() Będę trzymać kciukasy, znam to od podszewki, pracowałam przy opracowywaniu regulaminów przewodów doktorskich u mnie na wydziale. A koleżanka bzdury gada, na kobietę w 9 miesiący spojrzą innym okiem, nikt Cię na pewno nie będzie maglował, żebyś tam nie urodziła przypadkiem! ![]() Dzisiaj mam wizytę po 16, trzymajcie kciuki, żebym dostała juz L4 i żeby te skopane wyniki moczu to nie było nic złego. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

na szlafrok się już nie skuszę chyba.

ja Młodego naprawdę bardzo lekko i rzadko czuję. Dziś może ze 2 delikatne smyrnięcia jeszcze w łóżku. Nawet na fitnessie i po nim nic....

[od 10.09.2011]

biedna ty! Ale dasz rade! !!! Kciuki wielkie

Według mnie właśnie nieco bardziej przychylnym okiem powinni cie ocenić
moj tez tak robi tyle ze z prawej strony