|
|
#1351 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nie umiem poradzic sobie z rozstaniem
Cytat:
Podam Cię przykład paradoksu ze swojego życia: mój (już ex) TŻ po prawie 4 latach mnie zostawił,bo szuka żony.nadal pisze że mnie kocha. ![]() ![]() Faceci są nieprzewidywalni, jak wiatr zawieje...
|
|
|
|
#1352 |
|
Raczkowanie
|
dokładnie! dziwne typy, nie? trzeba się nauczyć obchodzić bez nich
![]() a co do poradzenia sobie z rozstaniem. wiem, że zabrzmi to okrutnie, ale najlepszym lekarstwem na załamanie po stracie faceta jest... znalezienie sobie innego. nie chodzi mi teraz o specjalne szukanie sobie partnera, ale uwierzcie, że nawet jeśli któryś z nich wpadnie wam w oko, zapomnicie. i nie mówcie, że już nie potraficie kochać, to bez sensu. powodzenia!
|
|
|
|
|
#1353 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wieczorkiem była impreza w akademiku... spędziłam noc (w kuchni, na rozmowach) z P. pogadaliśmy,szczerze.On tez niedawno rozstał się z dziewczyną... temat się kręcił do 4 rano, o motorach ,o barach, o życiu... było cudownie.Cmoknął mnie w głowkę,poczułam się tak bezpiecznie... potem przytulił, taka ulga po nowym roku planujemy kolejne spotkanie
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
NoPasaran: hmmm to mzoe znaczyc, ze Cie kocha, ale teraz pragnie schowac sie i byc sam, proponuje przeczytanie ksiazki Johna Gray'a ,,Mężyczni sa z Marsa kobiety z Wenus''
facet ejt jak spreżynka, oddala sie a potem znowu powraca Moim zdaniem nie ma sie narazie o co martwic... chociaz faceci sa nieprzewidywalni...Gosiek2: ty spryciulo zaraz nam sie tu zakochasz ale to dobrze zycze CI wszystkiego najlepszego by jak najszybciej zapomniec o swoim poprzednim bydlaku![]() Ja dzis wstalam i mialam cala noc sny z NIM w roli glownej to bylo straszne
|
|
#1355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Martusia7 nie boj sie z nim rozmawiac, z czasem zobaczysz ze nie bedzie tak juz bolec i życzę Ci żeby te śwęta nie były aż tak smutne. Pamiętaj nie jestes sama ( wiem ze to nie pocieszenie ) ale wspolnie przejdziemy przez te straszne chwile.Pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
Próbowałyście brać magnez na uspokojenie?ja łykam i śpię jak dziecko.Dziś tylko tak coś mnie szarpało z bolu na bok :/ 3majcie się i WESOŁYCH ŚWIĄT !!
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co?? Moj byly dzis do mnie pisze by mu rpzeslac jego fotki jakie tam mam u sibie na kompie, bo chce sobie zalozyc konot na fotce.pl bo jego wszyscy kumple maja tam konta
ciekawe jakie zdanie umeisci pod tytluem ,,idealna partnerka'' ehhhhhh i po co byly te puste slowa zebym go nieskreslala??? zebym mu dala czas na przemyslenie???? ŻAŁOSNE
|
|
#1358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja wczoraj wyczyściłam archiwum na gg, skrzynkę w telefonie, jego rzeczy są już przygotowane do odbioru.a co do fotek to uważam,że za wcześnie by je oglądać.schowaj je głęboko.wyciągniesz jak przyjdzie na to czas.jak poczujesz,że się uwolniłaś od niego.Wiesz czasami nasze życie jest tak nieprzewidywalne,że trudno w to uwierzyć............ teraz to wiem.uwierz w siebie i w to,że życie może być wspaniałe bez faceta.traktujemy samców jak powietrze,a tymczasem oni są samym dwutlenkiem węgla... Pozdrawiam Cię i 3maj się cieplutko Dziś Wigilia, odchodząc od tematu ... ciekawe czy moja świnka morska coś do mnie zagada
|
|
|
|
#1359 |
|
Zadomowienie
|
KLEJUSZEK
nie możesz teraz odsuwać się od innych, w trudnych chwilach to właśnie wśród znajomych możesz znaleźć bratnią duszę, która pomoże Ci przez to przejść. Wiem, że trudno jest wymazać z pamięci cudowne, wspólnie spędzone chwile, ale stopniowe zapominanie, wyrzucanie zdjęć i sms-ów to najlepsze wyjście. Wyjdź na Sylwestra gdziekolwiek, może spotkasz gdzieś Twojego Księcia w czarnym mercedesie 3mam kciuki za Ciebie![]() CZUCZENKA Muszę Ci przyznać rację, twój ex Tż nie zachowuje się zbyt dojrzale, sama bym go wyśmiała heheh fotka.pl, jest słaby, zasługujesz na kogoś znacznie bardziej wartościowego ![]() GOSIEK Mam nadzieję, że tym razem uda Ci się ![]() KLAUDUSHKA Nieźle to wykombinowałaś z spotkaniem po wigilijnym nie smuć się, myśl pozytywnie,a wszystko się uda![]() Kochane Dziewczynki z okazji świat życzę Wam przede wszystkim, zdrowia, szczęścia, ludzkiej życzliwości, abyście zawsze były uśmiechnięte i żeby dobry humor nigdy Was nie opuszczał. Oczywiście, żeby każda z Was znalazła Swoją druga polówkę, abyście nigdy nie cierpiały przez Waszych partnerów, żeby Wasze życie było zawsze usłane różami i wypełnione tylko łzami szczęścia, żebyście nigdy nie wchodziły na ten wątek, chyba żeby tylko się pochwalić, ze wszystko jest ok i żeby Wasze wszystkie marzenia spełniły się. Pozdrawiam cieplutko Martusia
|
|
|
|
|
#1360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
CHolerka mam ta ksiazke- tzn.moja mama kupila....lezy na regale od lat czemu jma jej jeszcze nie przeczytalam!? no to juz znalazlam sobie wieczorna lekturke Jak znajde cos interesujacego to wkleje fragmenty ![]() Oczywiscie Kochane Dziewczyny zycze Wam WESOLYCH SWIAT, duzo prezentow....a Nowy Rok niech bedzie dla Kazdej z Was cudownym okresem zycia, gdzie nie bedzie czasu i miejsca na smutki oraz beznadziejnych facetow zycze Wam duzo milosci , radosci i usmiechu *
|
|
|
#1361 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje Wam ;* i powiem, że TŻ sie już odezwał... mamy sie spotkać a co z tego wynikcie - zobaczymy.
|
|
|
|
|
#1362 |
|
Zadomowienie
|
No dziewczynki chciałam wam przede wszystkim złożyć świąteczne zyczenia. Zdrowych, pogodnych i radosnych świąt.
Spełnienia wszystkich marzeń, a przede wszystkim tych o tej jednej jedynej miłości Abyśmy spotkały księcia z bajki, który nigdy nas nie zrani.Dużo sił, żebyśmy więcej nie ulegały tak łatwo wdziekom facetów ;] Żeby przyszły rok zaczął się lepiej niż skończył się dla nas ten stary. Życzmy sobie jak najmiej łez, jak najwięcej radości i tego, żebysmy nie musiały przechodzic juz tego co przechodzimy teraz ![]() WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE ![]() gOsieK2- Kto by pomyslał, że nasz Gosiak, któremu było tak źle teraz sobie tak ładnie wszystko układa Jestem z Ciebie dumna i życzę Ci jak najlepiej bo wiem, że cięzko przezylas to rozstanie. Miejmy nadzieję, że w przyszlym roku twoja znajomosc z Nowym Panem bedzie sie coraz bardziej rozwijała.czuczenka- Jestem z tobą Też stwierdziłam, ze mój były jest jeszcze dzieciakiem i nie dorósł do tego, żeby ze mną być. Nie zawracajmy sobie nimi głowy kochana. Dowartościujmy się odrobinkę i powiedzmy sobie raz na zawsze , że oni poprostu nie są nas warci. Klejusia - Kazda z nas przezywala na początku to co ty. Teraz patrzac z perspektywy czasu mogę smialo powiedziec, że będzie lepiej I do ciebie uśmiechnie się kiedys sloneczko. I wiem, że teraz cięzko jest ci myśleć w ten sposob ale uwierz: Zamykanie się na ludzi i swiat nic nie pomoze. Wiem, że wydaje ci się dziwne, że najbliższa ci osoba odchodzi a świat toczy się dalej. Ale tak jest.. Pamiętaj, że zawsze mozesz na nas liczyć. Pomagamy sobie tu wspolnie postaramy się pomoc także tobie. Trzymaj się
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Równiez zycze wam Dziewczyny wszystkeigo najlepszego z Okajzi tych Świąt
W nowym roku pozycze nam jeszcze wiecej... a teraz... zycze wam i sobie Spokojnych świąt, bez zameiszania, kolacji wigilijnej pelnej milosci i radosc Mnóstwa prezentów pod choinką Dziewczyny jestesmy SILNE !! ![]() ![]() i sie im nie damy mowie tu o bezczelnych facetach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#1364 |
|
Raczkowanie
|
Jako Ten Bezczelny osobnik taki będe i też złoże życzenia
![]() Śniegu po nerki, wesołej pasterki, prezentów moc, sexu co noc, pysznego bigosu, gwiazdki z kosmosu i udanego wyskoku da 2008 roku ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam wielu ktorzy sa niebezczelni ale np. przez mojego bylego juz TZ kontakt mi sie z nimi urwał i juz nie wroci...
|
|
|
#1366 |
|
Raczkowanie
|
KOCHANE właśnie M. odebrał swoje rzeczy... serce mocniej zabiło jak go zobaczyłam.załatwiliśmy sprawę oschle,nawet nie spojrzeliśmy sobie w oczy,żadnego dotyku, przytulenia.źle mi trochę, bo jednak uważam,że po tylu latach znajomości powinniśmy się inaczej traktować.No cóż, jestem wolna! zaraz obejrzę sobie zdjęcia P. to mi przejdzie
![]() mmm cudo.hehehe M. przyszedł spalony po solarce, myśli może że będę żałować takiego wspaniałego faceta, ojojoj , fakt coś mnie tknęło :/ nawet zachciało mi się płakać.wzięłam tabletke na uspokojenie.
|
|
|
#1367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem ten szczelny ![]() Co Było Nie Wróci I Trzeb Się Pogodzić
|
|
|
|
|
|
#1368 |
|
Raczkowanie
|
Tobias Ty jesteś z Czeladzi ??????
|
|
|
#1369 |
|
Raczkowanie
|
Pół KILO KOKSóW, DWIE SIATY DROPSóW, MASA BIAłEGO, OłUCA UPALONEGO, CHOINKI Z MARYCHY I WóDKI DWA KIELICHY SZAMPANA NA STOLE, CO JA PIERD*** WESOłYCH śWIąT !!
|
|
|
#1370 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Raczkowanie
|
yyyy no w sumie nic.mieszkam tam :P
|
|
|
#1372 |
|
Konto usunięte
|
ach dziewczynki jestem przed tym naszym spotkaniem i sram sie ze strachu i nerwow..
boooje sie strasznie, ciekawe jak to bedzie.. co ja powiem... hmm w sumie mam nadzieje ze ON dzis do mnie przemowi ludzkim glosem..na to licze :P Gosiek bardzo sie ciesze ze Ci sie uklada i zycze szczescia Klejuszek kochana nie mozesz zadreczac sie ogladaniem zdjec i czytaniem tego.. bo to naprawde tylko bardziej Cie doluje a wiemy ze i tak juz to bardzo przezywasz.. ja wczoraj sama czytalam nasze stare rozmowy na gg i sie rozplakalam.. bo po tym co mi pisal, a naprawde byly to tak wspaniale rzeczy ze brak slow nie wyobrazam sobie jak mogl tak mnie zostawic.. bylo tak dobrze.. tak musialo byc.. ja tez nie wyobrazam sobie tak skreslic w jedna chwile tego co nas lączylo..przeciez to bylo ponad 3 lata.. tylko jemu moglam powiedziec wszystko, a teraz.. chcialabym wiedziec ze zawsze moge na niego liczyc.. ale to juz nie mozliwe![]() Szept-anioła naprawde kochana ciesz sie ze go masz i ze tak bardzo Cie kocha.. duzo bym dala zeby znowu to przezyc..poczuc jego milosc mam nadzieje ze miedzy Wami wszystko wroci do porzadku i bedziecie szczesliwi powodzenia |
|
|
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
Klaudushka 3mam za Ciebie mocno kciuki.Ja nie mogę doczekać się stycznia... znowu go zobaczę, ah obiecał mi drinki
|
|
|
#1374 |
|
Podróżniczka
|
Gosiek...nie rozmawiaj o motorach...wiesz , że to pechpwy temat ;P
|
|
|
|
|
#1375 |
|
Raczkowanie
|
moniczorek cały problem tkwi w tym,że P. też ma motor
tylko suzuki ja zwariuję !! jest zabójczo przystojny mam pecha do motorów,to trzeba przyznać, ale nie mogę się mu oprzeć....
|
|
|
#1376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakby to powiedzieć kosztuj życia
|
|
|
|
#1377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
motylki w brzuchu i te sprawy...
|
|
|
|
#1378 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc Dziewczynki i Chłopaku
Moniczorek oby nam się tylko motory nie przyśniły ![]() Jutro wyjeżdżam.Będę w domu w styczniu, potem sesja ... fuj Pozdrawiam Was gorąco
|
|
|
#1379 |
|
Podróżniczka
|
Zazdroszcze Ci Gosiek...mi sie jeszcze żaden przystojniak nie trafił
![]() z motorem czy bez Dzis za to mnie cały dzien były maltretował smsami , tak ze pol kolacji wigilijnej przepłakałam wiem , że to była ostatnia wigilia dla niektórych członków mojej rodziny więc było i dodatkowo przykro na koncu mu napisałam , ze nie chce miec z nim kontakt ....mam nadzieje , że zrozumie ogólnie wieczór fatalny |
|
|
|
|
#1380 |
|
Podróżniczka
|
Branoc Gosiek
Baw się dobrze gdziekolwiek będziesz A jakie ma suzuki ? gsxr?sv?hayabusa? :P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wieczorkiem była impreza w akademiku... spędziłam noc (w kuchni, na rozmowach) z P. pogadaliśmy,szczerze.On tez niedawno rozstał się z dziewczyną... temat się kręcił do 4 rano, o motorach ,o barach, o życiu... było cudownie.Cmoknął mnie w głowkę,poczułam się tak bezpiecznie... potem przytulił, taka ulga
facet ejt jak spreżynka, oddala sie a potem znowu powraca
to bylo straszne

mmm cudo.hehehe M. przyszedł spalony po solarce, myśli może że będę żałować takiego wspaniałego faceta, ojojoj
ja zwariuję !! jest zabójczo przystojny
motylki w brzuchu i te sprawy...