![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: RARYTASY:Theorema,OI,SL,G outal,Coudray...i kolorowe szaleństwo MAC itp ZAPRASZ
Moze cie zainteresuje: serum vegetal intervention corrective (korygujacy krem do twarzy na noc) YR - zafoliowany; Inositol Vegetal (Krem mus do mycia twarzy) YR; Maseczka nawilzajaca z sokiem z winogron YR; Phytum Actif (szampon zwiekszjacy objetosc wlosow) YR; Jardins des iles Hair and body shampoo - nieuzywany; Rozswietlajacy balsam do ciala soft & glow Avon - nieuzywany i kilka innych kosmetykow z serii Planet Spa Avon Jesli bedziesz zainteresowana dopisze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: RARYTASY:Theorema,OI,SL,G outal,Coudray...i kolorowe szaleństwo MAC itp ZAPRASZ
cos u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227051 podoba mi sie cien nouba morsko zielony ciemnobrazowy artdeco gloria burberry vera vang j.lo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Witam,
Znalazłabyś może coś za Ange ou Demon 4ml i/lub Theoremę 30ml? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=226350 mam dodatkowo Miniaturki : Ysatis Givenchy 10ml, Escada edp 4ml
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
mam 100 ml moze chcialabys sie wymienić interesująmnie;
Vera Wang i Hot RL, lub mniejszy zapach-50 *Escada, Mon Cheri)ml i róź Chanel
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
touch magic ma kolorek ten posredni, bezowy
![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie Theorema, OI i L, może coś wybierzesz z moich zapachów:
- Hot Couture edp 90/100ml (bez metalowej osłonki) - Anglomania 35/50ml - Nu edp 50ml - Nu edt 40/50ml - Brit Red 80/100ml - Ogródek Nilowy 95/100ml |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | ||||||
Wtajemniczenie
|
![]()
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
@ Miniaturka szamponu KLORANE z wyciągiem z granatu do włosów farbowanych - 25 ml - nowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ten brązik raczej nie dla mnie... 150ml wystarczyłoby mi spokojnie ![]() Czy zgodziłabyś się na wymianę zapach + odżywka za city glam? ![]() Małpeczko podobają mi się następujące rzeczy: - Stella In Two Peony, Stella McCartney, edt, 25 ml, zostało na oko 20 ml, - Lancome Hypnose, ok. połowa 30 ml -Nouba, szminka nowa, nr. 52 (koralowy róż) - Lancome, Tresor Eau de Printemps Sheer Fragrance, limitowanka sprzed kilku sezonów, tester z kartonikiem, z 50 ml zostało ok. 45 ml, fotka na życzenie, - Tommy , tommy girl 10, nowy zapach Hilfigera, 100 ml bez kilku psiknięć, Przy czym na pierwszych trzech pozycjach zależy mi najbardziej ![]() Leo ![]() Cytat:
Juicy Coulture EDP Nowe,z kartonikiem,pojemność 50ml Co konkretnie chciałabyś w zamian za ten zapach? ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się:
Fendi, Theorema 30ml Aquolina, Chocolovers suflet do ciała Givenchy, Organza Indecence 30ml Dior, Hypnotic Poison 30ml CsP, Amour de Cacao 100ml V&R, Flowerbomb 7ml CsP, Vanille Amande CsP, Caramel Sunset Ralph Lauren, Ralph HOT Thierry Mugler, Angel la rose Bourjois, delice de poudre ![]()
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
za juicy couture nowe chciałabym np la perle,
albo princess+suflet aquoliny moze dobrałabys cos u mnie do wieksze wymianki,poza watkiem mam: nina nina ricci 25/50ml i 15/30ml moge miec armani code,code for woman 60/75ml guerlain aqua allegoria 60ml poza tym moge miec potrojne nowe sienie isa dora w wybranym kolorze maskary loreal,bourjois,revlon,is a dora podkład revlona colorstay lub c.+soft flex cienie sypkie bourjois w kilku kolorach cienie w kamieniu i roze bourjois nie ukrywam ze podoba mi sie tez miss dior ![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Wpadła mi w oko Twoja Gloria.Może chciałabyś za nią NU EDP ok. 45/100 ml ( nie wiem dokładnie - ale jest tak ok. połowy flaszki)
Pozdrawiam! MAm jeszcze Par Amour Edp i Oblique RWD Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-12-26 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
a ja?
![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Phytum Actif (szampon zwiekszjacy objetosc wlosow) YR; Jardins des iles Hair and body shampoo - nieuzywany; Rozswietlajacy balsam do ciala soft & glow Avon - nieuzywany Napisz proszę co jeszcze masz ![]() Cytat:
Kerastase Krem Wygładzający Chroma Protect Reflection. ok. 75 z 125ml Kerastase Chroma Reflect- maska. 40 z 200ml Kerastase, Nutritive, Masquintense 30ml Goldwell Inner Effect Shine Shaper (ok. 30 z 75ml) Goldwell Inner Effect- Anti-Dandruff – szampon przeciwłupieżowy, który odżywia od wewnątrz włosy wysuszone, zmęczone lub trudno układające się oraz wygładza ich strukturę zewnętrzną. 30ml Zaproponuj proszę jakąś wymianę? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pozdrawiam! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę się zastanowić.. Czy nic więcej nie wypatrzyłaś w moim wątku? ![]() Nie śpieszno mi oddawać OI i Theoremy ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i jak byś widziała tę wymianę ? wszystko co wymieniłaś jest do wzięcia ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Może w nowym wątku znajdziesz coś za OI?Ewentualnie jeszcze mogłabym oddac Hot Couture Givenchy ok 25\100ml.
A z pielegnacji suflet mnie też interesuje. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-12-26 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hEJKA ZNAJDZISZ MOze cos u mnie za:
-golden rose teracotta sparkle trio eyeshadow 408 -golden rose teracotta eyeshadow duo 302 -loreal glam shine crystal 301 coral strass -bourjois ombre a paupieres 24 terquise ensoleille -loreal color appeal 112 i/lub 165
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ile jest LLL? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Kerastase Krem Wygładzający Chroma Protect Reflection. ok. 75 z 125ml 55
Goldwell Inner Effect Shine Shaper (ok. 30 z 75ml) Goldwell Inner Effect- Anti-Dandruff – szampon przeciwłupieżowy Kerastase, Nutritive, Masquintense 30ml za glorie? lub envy me? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zapomniałas o mnie ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
S. Sssss. SSSSS.
|
mogłabys zrobic probki z perfum, ktore masz do oddania? mam sporo probek na wymiane, moge podeslac liste
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam 100, no może 98;-) ml Very valentino,edp, chętnie wymienie na 100 Ralfa Luren, lub Vere Wang (!!!!) lub 50 ml Escady i np. roż Chanel ![]() Chętnie pozbędę sie sie teź nowej szminki Stellars HR, kolor Cabaret(z pudełkiem), za jakis błyszczyk w tubce bądź cienie;-) O jeszcze mam 50 ml nabłyszczacza John Frieda. zapach jest jednak priorytetowy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Podoba mi sie YSL i paletka Collistar.
Znajdziesz cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227317
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Nevado, masz takie cuda, że
![]() ![]() Mam nowiutkie, w folii : Organzę edp 50 ml , Baby Doll 30 ml. I to, co w wątku. A, i jeszcze Cabaret - ten z ubytkiem. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#57 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poza wątkiem mam jeszcze polowe plynu miceralnego Biodermy sensibio i nowy lakier sephory kolor 72 brąz z fioletem mieniący. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Witaj
jestem zainteresowana woda lalique,miniaturka Flowebomb i podoba ni sie blyszczyk Body Shop ale nie wiem jaki odcien ma w rzeczywistosci ,na wymiane mam miniaturke wody perfumowanej Noa Z innych wod pola elizejskie 90ml z 93ml z kartonikiem ,okolo 65ml z 75m Very Iressistible ,30ml Lou Lou woda perfumowana 3 razy uzta bez kartonika,3 porobki po 5 ml wody perfumowanej Curious Britney Spirls ,nie wiem co szukasz z kolorowki ,mialabym cos nowego ze sredniej polki ale jakie odcienie Cie interesuja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Hej,
a mnie interesuje Eternity. zerknij do mnie.. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=224752 z biżuterii może zainteresuje Cie łańcuszek i bransoletka z drobnych róż - srebrna. Mam to jeszcze w etui.Jesli chcesz zobaczyc, daj znac, wkleje foto lub wysle na maila.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.